LacBp Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Egy kérdésem lenne: nekem most utólagosan beépített ablakemelőm van, ami középen kapott helyet a rádió alatt ha veszek bonott kapcsolókat, ami az ajtóban van, akkor csak a szálakat kell odahúzni és működni is fog? Szia! 99% hogy nem fog működni... bár ilyen utángyártott motort , amit az astrába tesznek bele nem láttam még. de szerintem semmi köze a gyárihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Jaja közben rájöttem, de akkor a vezetőoldali szélesebb lesz? Mert most odapróbáltam a kétgombos kapcsolót és nem férne bele. A jobboldali részt igaz, hogy megkaptam, de elég karcos, szerintem venni kéne újat. Mennyibe kerülhet mindkét oldalra az a rész, amibe belemegy a kapcsoló? Egyelőre dugózom a kárpitot, mert igaz, hogy már 10 éves, de olyan, mint az új, semelyik bontóban nem találnék ilyen állapotú kárpitot, ami gyárilag elektromos ablakkal volt szerelve. Az újnak meg húzós ára lehet, azt majd később. Fűthető tükörhöz mit kell cserélni, vagy beépíteni? Mert ezen a kábelen van hozzá madzag. Szia! Szerintem a jobb oldali részt meg tudod csinálni az eredeti kapaszkodó burkolatból kivágva. s bal oldalit azt 1-2 ezer ft-ért tuti kapsz bontóban. A fűthető tükör kábele 99% hogy benne van az el. ablak kábelkötegében. szóval elvileg mennie kell vele.. 1-2 bizti betétele után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szerintem ebből a könyvből van: http://www.marotikonyvker.hu/products/product_48.html Nyert! De megvan a gépen is.... nem tudnad valah elkuldeni nekem? igen csak nagy szuksegem lenne ra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 nem tudnad valah elkuldeni nekem? igen csak nagy szuksegem lenne ra.... Add meg az email címedet és elküldöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Add meg az email címedet és elküldöm! Én már megpróbáltam elküldeni, de nem megy át..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Én már megpróbáltam elküldeni, de nem megy át..... :D Egy kedves Cartárs feltöltötte! Innen letudjátok tölteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Egy kedves Cartárs feltöltötte! Innen letudjátok tölteni! Nah erre nem emlékeztem..... Pedig én is innen szedtem le..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nah erre nem emlékeztem..... Pedig én is innen szedtem le..... :lol: Ó, igazán nincs mit!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 kossz mindent , ma boldog ember vagyok:D:D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Egy kedves Cartárs feltöltötte! Innen letudjátok tölteni! Létezi ennek olyan verziója, amelyik az 1.7 CDTI-t is tartalmazza? Ez még az adagolószivattyúsoknál megrekedt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 h a fenebe lehet letolteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 h a fenebe lehet letolteni? click az "innen" feliratra és már tölti is PDF-be, majd másolat mentése, vagy fájl > oldal mentése Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 click az "innen" feliratra és már tölti is PDF-be, majd másolat mentése, vagy fájl > oldal mentése ugy probaltam de aztan rajottem h az exploreremmel volt a gond , 1 cserevel megoldottam...:D kosz szepena linket meg1x:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Segítságet szeretnék kérni. A helyzet az, hogy sikerült szereznem Astra G hátsó elektromos ablakemelőt. A gond ott kezdődik, hogy nem tudom hogyan van beszerelve. A meglévő mechanikus helyére nem megy be úgy pikk pakkra mint az első. Ha valakinek esetleg lenne képe róla azt megköszönném. Ja és a bontóban ahol vettem ők is nagyon néztek, először azt mondták csak be kell rakni, azután hoztak egy ajtót meg egy ablakemelőt és sehogyan sem akart a helyére menni. Akkor azt mondták, keressek fel egy karosszéria lakatost, mondván ő biztos megoldja. Csak azt nem értem mit tud ő segíteni ha még ő sem látott ilyet. A bontós ezt adta : Az Epc meg azt írja monocab (F75)-höz való. De azt se tudom mi az. Nekem F69 lépcsőshátú van, és és úgy tudtam ajtó csak 1 féle va. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 ugy probaltam de aztan rajottem h az exploreremmel volt a gond , 1 cserevel megoldottam...:D kosz szepena linket meg1x:D Igazán nincs mit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 click az "innen" feliratra és már tölti is PDF-be, majd másolat mentése, vagy fájl > oldal mentése Üdv!Nektek sikerült letölteni?! :D Nekem azt írja ki,hogy:"A fájl sérült és nem sikerült megjavítani".Van valakinek valami ötlete,hogy miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Üdv!Nektek sikerült letölteni?! :D Nekem azt írja ki,hogy:"A fájl sérült és nem sikerült megjavítani".Van valakinek valami ötlete,hogy miért? hat 1x hagyd h toltsebe az egeszet es csak utnaa probalkozz a letoltessel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 hat 1x hagyd h toltsebe az egeszet es csak utnaa probalkozz a letoltessel Rákattintok a linkre és már ki is írja a szöveget.A háttérben meg az A.Reader feljön,de semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Rákattintok a linkre és már ki is írja a szöveget.A háttérben meg az A.Reader feljön,de semmi. Úgy próbáltad már, hogy mielőtt kattintassz a linkre már meg van nyitva az acrobatreader? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Úgy próbáltad már, hogy mielőtt kattintassz a linkre már meg van nyitva az acrobatreader? Próbáltam,de ugyan olyan rossz.Már a readert is letöröltem a gépről és újratelepítettem,mégsem lett jó.Más pdf-es oldalaknál viszont tök jó minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Próbáltam,de ugyan olyan rossz.Már a readert is letöröltem a gépről és újratelepítettem,mégsem lett jó.Más pdf-es oldalaknál viszont tök jó minden. hat nem tudom mi lehet a gond... en siman letoroltem azaz nekem le kellett cserelnem az explorert... addig nem hagyta jol lementeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 hat nem tudom mi lehet a gond... en siman letoroltem azaz nekem le kellett cserelnem az explorert... addig nem hagyta jol lementeni... én firefox-al nyitottam meg, semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sziasztok! Az Angel eyes projektoros lámpákról mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sziasztok! Az Angel eyes projektoros lámpákról mi a véleményetek? Xenon nélkül gyenge a fényük. Amúgy jók. Olvasgass vissza, keress rá ezerszer volt róla szó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Xenon nélkül gyenge a fényük. Amúgy jók. Olvasgass vissza, keress rá ezerszer volt róla szó.... oksi , köszi nem tudod,hogy hogyan lehet leszedni a lámpáról az "üveget" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts