Lacee Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Meg is érlkezett végre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Akkor nektek nem műbizonylatos fólia volt?! De az, csak úgye az nem vonatkozik a vezető oldali és anyós oldali ablakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Meg is érlkezett végre: Nagyon jólnézki, megkérdezhetem, hogy mibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 De az, csak úgye az nem vonatkozik a vezető oldali és anyós oldali ablakra. Ja...akkor most már értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Persze. 7100 Ft volt a szett. Nagyon jólnézki, megkérdezhetem, hogy mibe fájt? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 De az, csak úgye az nem vonatkozik a vezető oldali és anyós oldali ablakra. Pedig valószínű én is felrakatom ez első üvegekre is a skyfol IR fóliát,ha már eltüntettem a kulcslyukakat. Az üvegeket se verjék be olyan egyszerűen.Hátha megállít a rendőr,vagy 10 éve nem igazoltattak :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Persze. 7100 Ft volt a szett. Megtudod adni a címet ahol csináltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Pedig valószínű én is felrakatom ez első üvegekre is a skyfol IR fóliát,ha már eltüntettem a kulcslyukakat. Az üvegeket se verjék be olyan egyszerűen.Hátha megállít a rendőr,vagy 10 éve nem igazoltattak :icon1: Akkor majd most fognak pont emiatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 http://www.autoszonyeg.info/ Valaki ajánlotta innen. Én meg köszönöm neki utólag :) Megtudod adni a címet ahol csináltak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Akkor majd most fognak pont emiatt Nem baj az hagy állítson.Majd amikor meglátom lehúzom az összes ablakot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 (edited) Nem baj az hagy állítson.Majd amikor meglátom lehúzom az összes ablakot :) Akkor már lehet késő lesz! Anno sok évvel ezelőtt(talán 99-ben)lakkor még nem is haraptak rá annyira,le volt fóliázva az összes ablakom,de nem a legsötétebbre,szembe jött a yard a 4 sávoson,átnézett és megfordult,utánam jött forgalmit elvette,még jó hogy volt egy kis hátszél és visszakaptam 1 nap múlva :smartass: Módosítva Július13, 2014 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Lefóliáztattam a szekeret.B oszloptól hátra.Végül nem a Nyárifóliához vittem,mert eléggé drágálottam.Nem sikerült az árba belezsidóskodnom a szélvédőcsíkot.Itt-ott még egy kicsit csíkos.Pár nap és jó lesz.Itt csináltattam végül. http://www.autofoliazas.co.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Cserélt már valaki manuális klímát automatára? Lehet ilyet? vagy túl bonyolult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nx10521 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Cserélt már valaki manuális klímát automatára? Lehet ilyet? vagy túl bonyolult? Egy külföldi fórumon az egyik srác megcsinálta. A mellékelt képek alapján szétszedte az egész autót, tehát lehet, de bonyolult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Egy külföldi fórumon az egyik srác megcsinálta. A mellékelt képek alapján szétszedte az egész autót, tehát lehet, de bonyolult. Tudsz linket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Lefóliáztattam a szekeret.B oszloptól hátra.Végül nem a Nyárifóliához vittem,mert eléggé drágálottam.Nem sikerült az árba belezsidóskodnom a szélvédőcsíkot.Itt-ott még egy kicsit csíkos.Pár nap és jó lesz.Itt csináltattam végül. http://www.autofoliazas.co.hu/ Jó neked, hogy olcsón találtál jó fóliást.Nekem egy hét múlva fogják javítani.Az biztos ha nem csinálják meg úgy ahogy én akarom, lefejelem mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pacsi Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Sziasztok! Tempomat visszajelzésre ez a megoldás mennyire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Jó neked, hogy olcsón találtál jó fóliást.Nekem egy hét múlva fogják javítani.Az biztos ha nem csinálják meg úgy ahogy én akarom, lefejelem mindet. Teljesen normális volt a fazon aki csinálta.20 éve nyomja az ipart,még az autó-motorban is írtak róla cikket.Viszont a regisztrációs matricát nekem is a fóliára ragasztotta belülről.Azt mondta mindig így szokta,mert csúnyák a fekete fólián a fehér számok.Na meg a pótféklámpa elé is ragasztott fóliát.Nem tudom mennyire fognak neki örölni a vizsgán. http://www.kepfeltoltes.hu/view/140713/f_lia_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140713/f_lia_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tdi1 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Én is beleszerettem ebbe a tempomatos történetbe. Viszont nincs car pass -om. Van erre valami okosság, hogy megtudjam a kódot. (mert ugye be kellene állítani op-commal, csak kér kódot hozzá). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Én is beleszerettem ebbe a tempomatos történetbe. Viszont nincs car pass -om. Van erre valami okosság, hogy megtudjam a kódot. (mert ugye be kellene állítani op-commal, csak kér kódot hozzá). Nem kell hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Nos hát nekem pedig sikerült a nagy kijelzős projekt is úgy 90%-ban. Két apróság: 1. Nem lehet időt állatani hiszen nincs gomb hozzá. Ez laptoppal/opcom-al megoldható bármikor. 2. Kódindexet kell frissíteni hogy korrekt fogyasztási adatok jelenjenek meg. Ehhez tech 2 kell. Ha valaki tud Tech2-vel rendelkező ismerőst szóljon legyen kedves :) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 (edited) On 2014. 07. 13. at 21:40, Pacsi írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Sziasztok! Vettem egy JVC fejegységet + az opel-JVC-hez való átalakítót a multikormányhoz. A bal oldali 3 gomb tökéletesen működik. A jobb oldali 3 közül a halkító gomb néha hangosít, néha halkít, illetve a hangosító gomb néha szüneteltet. Valaki tudja mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pacsi Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 (edited) Semennyire, ez nem lesz jó! 1: pin14-re + jelet kapcsol, pedig oda - kell. 2: össze van kötve az S4/B és C nyomógombbal ami szintén a pin14-re csatlakozik + 3: a relé 85-ös lába szintén a pin14-re csatlakozik 4: 87-es láb szintén + jelet kapcsol, (megszakít) 5: nincs bekötve a kuplungpedál kapcsoló! 6: 86-os és diódán keresztül a féklámpákon át testel. Szia! Igazad van ez tényleg nem jó! Akkor megcsinálom a te fajtádat az azért komolyabb cucc.föleg hogy öntesztet is csinál :icon1:. Köszi a választ! Esetleg nincs legyártva neked készen mert akkor érdekelne. Módosítva Július14, 2014 : Pacsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Amit ígértem, kormány légzsák burkolat fényképei:https://plus.google.com/u/0/photos/105715045293543263969/albums/5758656025073070257/6036271191060337250?pid=6036271191060337250&oid=105715045293543263969 A felülete szerintem anniyra nem gáz, de méretpontosággal vannak gondok. Igyekeztem úgy fotózni, hogy látszon. Alul és a jobb oldalon kicsit eláll, de vállalható. Illetve lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni :) Nhány cikkszám kellene, 1. lehet már korábban kérdeztem,de nem találom. NJOY kivitelű autókban a váltógomb tetején lévő króm szélű kis táblácskáé 2. Tgabika kesztyűtartó hűtéskor használt áramlás választója 3. A hamutartó "lengéscsillapítójában" van egy kis pici fogaskerék ami visszatartja, hogy ne vágodjon ki, ez esetleg rendelhető külön? Nagyon köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts