astragpetya Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 És mi lett a megoldás nálad? Kerestem egy opelgurut, behúzta a motortérbe a vezetékeket (sokmindent megcsinálok de a motorvezérlőt inkább szakira hagyon) és már működött is. még egy DV-féle visszajelzőt szerkesztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
XARAI Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Hol találtad a gurut? Lehet nekem is szükségem lenne rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Budapest, helsinki úton találtam őket. a hegedűsék. szerintem korrektek voltak, azért is viszzahívtak, hogy tudom e a rádiókodot, mert leveszik az aksit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Nem tud valaki egy eladó navis közép konzolt? http://img708.imageshack.us/img708/4130/jd500157.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Immo működik elem nélkül? Leesett az elemtartó itthon és lusta vagyok leslattyogni a kocsihoz, hogy megpróbáljam beindítani :) Valaki legyen oly jó és világosítson fel mennyire kell óráshoz futkoznom hétvégén forrasztásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Immo működik elem nélkül? Leesett az elemtartó itthon és lusta vagyok leslattyogni a kocsihoz, hogy megpróbáljam beindítani :) Valaki legyen oly jó és világosítson fel mennyire kell óráshoz futkoznom hétvégén forrasztásért. Működik elem nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Működik elem nélkül. Valahogy sejtettem, hogy megpróbálták hülyebiztosra csinálni ha pl. valaki hagyja lemerülni. Köszi a megerősítést, akkor ez elnapolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Leszedtem ma a hátsó kárpitot,hogy megnézzem a hangszórókat.Nagyon halkan szól az elsőkhöz képest.Ha teljesen hátra állítom akkor sem szól olyan jól mint az elsők.Szerintem gyári lehet benne,bár nincs rajta GM felírat sehol,csak valami írások hátul a mágnesen.A csipogó is benne van,de hol szól,hol nem.Rávan kókányolva két saru.Ki is jött belőle a vezeték ahogy mozgattam.Van valami gyári csatlakozója? Mindegy melyik hova van dugva? Mindkettő fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nx10521 Elküldve Március24, 2014 Megoszt Elküldve Március24, 2014 Sziasztok! Szeretnék az Astrámba krómkeretes óracsoportot, ami a 2005 előtti szériákba járt bizonyos felszereltségi szinteken. Erről mi a véleményetek?: http://bolthely.hu/carstyler/id/00960_Opel_Astra_G_krom_gyuru_szett_a_kilometerorahoz Megéri megvenni, vagy jobban járok ha kukázok egy olyan óracsoportot? Elnézést, ha már volt téma. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március24, 2014 Megoszt Elküldve Március24, 2014 (edited) Sziasztok! Szeretnék az Astrámba krómkeretes óracsoportot, ami a 2005 előtti szériákba járt bizonyos felszereltségi szinteken. Erről mi a véleményetek?: http://bolthely.hu/carstyler/id/00960_Opel_Astra_G_krom_gyuru_szett_a_kilometerorahoz Megéri megvenni, vagy jobban járok ha kukázok egy olyan óracsoportot? Elnézést, ha már volt téma. Köszönöm! Nekem is ilyen van, teljesen okés. Bepattintós, de én a biztonság kedvéért be is ragasztottam... :) http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=68325#!68325-12 Ettől a sráctól vettem a fűtéskonzolra is a krómkarikákat. Módosítva Március24, 2014 : Alex75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2014 Megoszt Elküldve Március24, 2014 Ettől a sráctól vettem a fűtéskonzolra is a krómkarikákat. Azokat nem tőlem vetted? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március24, 2014 Megoszt Elküldve Március24, 2014 Azokat nem tőlem vetted? ;) Igazad van, az enyémbe tőled, Anettéba a sráctól... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Sziasztok! Szeretnék az Astrámba krómkeretes óracsoportot, ami a 2005 előtti szériákba járt bizonyos felszereltségi szinteken. Erről mi a véleményetek?: http://bolthely.hu/carstyler/id/00960_Opel_Astra_G_krom_gyuru_szett_a_kilometerorahoz Megéri megvenni, vagy jobban járok ha kukázok egy olyan óracsoportot? Elnézést, ha már volt téma. Köszönöm! Inkább vegyél gyűrűket nehogy úgy járj mint én:vettem krómkarikás műszercsoportot benzinesbe valót,de se a kmóra se a fordszámmérő nem a helyes értéket mutatta(mindkettő kevesebbet),ezért leszedtem a gyűrűket róla és áttettem a régire :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Sziasztok! Szeretnék az Astrámba krómkeretes óracsoportot, ami a 2005 előtti szériákba járt bizonyos felszereltségi szinteken. Erről mi a véleményetek?: http://bolthely.hu/carstyler/id/00960_Opel_Astra_G_krom_gyuru_szett_a_kilometerorahoz Megéri megvenni, vagy jobban járok ha kukázok egy olyan óracsoportot? Elnézést, ha már volt téma. Köszönöm! Én a gyárira esküdök... Az óráról könnyen le lehet szedni az egész műanyag előlapot amin a plexi van, kicseréled a krómkarikásra és a te eredeti órád marad nálad, csak új külsővel. (És még lesz is egy eladó órád.) Nekem a gyári a szebb... NEKEM ez olyan odarakottnak tűnik, a gyáriban meg látszik, hogy tejesen az egység része.... DE NEKED KELL ELDÖNTENED. (Én vettem hozzá gyári krómkarikás váltógombot is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 (edited) Sziasztok, kerestem de nem igazán találtam meggyőző választ, de milyen izzó megy a ködlámpába? H1 vagy H3 ? Itt a fórumon volt olyan hozzászólás amiben H1-et írt valaki, de nekem mintha az rémlene hogy H3 kell bele. TYC ködlámpám van ilyen ami a képen szerepel: https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20220000-vilagitas-lampa/20220051-elso-kodlampa/146153-elso-kodlampa-opel-astra-g-1998-2009-bal Köszi. Amúgy az izzók típusát hogy hova milyen kell le lehetne írni pl ide is: http://www.opelforum.hu/topic/1897-izzocsere/ Módosítva Március25, 2014 : kobraCode Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Sziasztok, kerestem de nem igazán találtam meggyőző választ, de milyen izzó megy a ködlámpába? H1 vagy H3 ? Itt a fórumon volt olyan hozzászólás amiben H1-et írt valaki, de nekem mintha az rémlene hogy H3 kell bele. TYC ködlámpám van ilyen ami a képen szerepel: https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20220000-vilagitas-lampa/20220051-elso-kodlampa/146153-elso-kodlampa-opel-astra-g-1998-2009-bal Köszi. Amúgy az izzók típusát hogy hova milyen kell le lehetne írni pl ide is: http://www.opelforum.hu/topic/1897-izzocsere/ H3 Legalábbis a gyári ködlámpába! De ha van a kocsidban, nem egyszerűbb megnézni? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 H3 Legalábbis a gyári ködlámpába! De ha van a kocsidban, nem egyszerűbb megnézni? Köszi, én is a H3-ra emlékszem. Van az autóban, de cseréltél már ködlámpa izzót akna nélkül? Tudod mennyire macerás? Amikor kiégett akkor is elég volt alá bebújni, most hogy jó nem megyek alá hogy megnézzem. Egyszerűbb megkérdezni itt valakit a fórumon aki tudja, úgyis egy jó kis fórum ez és nagyon segítőkészek a cartársak :icon1: ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Köszi, én is a H3-ra emlékszem. Van az autóban, de cseréltél már ködlámpa izzót akna nélkül? Tudod mennyire macerás? Amikor kiégett akkor is elég volt alá bebújni, most hogy jó nem megyek alá hogy megnézzem. Egyszerűbb megkérdezni itt valakit a fórumon aki tudja, úgyis egy jó kis fórum ez és nagyon segítőkészek a cartársak :icon1: ;) Szerintem nem bonyolultabb mint a fényszórókban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Szerintem nem bonyolultabb mint a fényszórókban. Ki kell próbálni, nekem szenvedés volt mert a kis fém kallantyút alig tudtam vissza akasztani úgy hogy nem láttam. Ha pedig látni szerettem volna, a fejem alig fért be a lökhárító alá, s nem azért mert nagyfejű vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 (edited) Ki kell próbálni, nekem szenvedés volt mert a kis fém kallantyút alig tudtam vissza akasztani úgy hogy nem láttam. Ha pedig látni szerettem volna, a fejem alig fért be a lökhárító alá, s nem azért mert nagyfejű vagyok. :D Dejó hogy nincs ködlámpám :icon1: Nekem nagy a fejem nem fér a kocsi alá.Mondjuk van aknám.Lehet veszek ködlámpát:) Amúgy a lámpás programok is H3-at írnak a TYC ködlámpába. Módosítva Március25, 2014 : Geopake 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Sziasztok segítségre lenne szükségem! Távirányítós kulcsot kellene programozni kecskeméten ha tudtok valakit aki nem 10000ft os órabérbe dolgozik azt nagyon megköszönöm! Mivel az egyik kulcsom elemtartó foglalat elengedte és máshol is szakadt az áramkör! És meglepetésemre a pótkulcsot nemlehet hozzátanítani az autóhoz! Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Dejó hogy nincs ködlámpám :icon1: Nekem nagy a fejem nem fér a kocsi alá.Mondjuk van aknám.Lehet veszek ködlámpát:) Amúgy a lámpás programok is H3-at írnak a TYC ködlámpába. Akkor nekem a Depoba H1 van? Azt tudom, hogy más mint a gyáriban. De esküszöm nem tudom, hogy mi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Akkor nekem a Depoba H1 van? Azt tudom, hogy más mint a gyáriban. De esküszöm nem tudom, hogy mi. :D Én úgy emlékszem, hogy a Depoba is H3 kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Hol tudtál króm karikás váltógombot venni? Komplett gombot vettél, vagy csak a kis lemezt ami a gomb tetején van? Én a gyárira esküdök... Az óráról könnyen le lehet szedni az egész műanyag előlapot amin a plexi van, kicseréled a krómkarikásra és a te eredeti órád marad nálad, csak új külsővel. (És még lesz is egy eladó órád.) Nekem a gyári a szebb... NEKEM ez olyan odarakottnak tűnik, a gyáriban meg látszik, hogy tejesen az egység része.... DE NEKED KELL ELDÖNTENED. (Én vettem hozzá gyári krómkarikás váltógombot is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 (edited) Akkor nekem a Depoba H1 van? Azt tudom, hogy más mint a gyáriban. De esküszöm nem tudom, hogy mi. :D A Depoban is H3-as van.A kerek OPC-be valóban van H11-es. Jut eszembe lett jobb hátsó ködzáróm.Ebbe az OPC hátsólámpába amit vettem kivan vágva a foncsor,raktam a foglalatba egy izzót és már világított is.Ahogy láttam itt az adok-veszek topikban a gyári lámpát,mintha azon sem lenne kivágva a ködzáró helye. Módosítva Március25, 2014 : Geopake Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts