csicsó Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 Akkumlátort lehet-e(szabad-e)tölteni leszerelt saruk nélkül a helyén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 Akkumlátort lehet-e(szabad-e)tölteni leszerelt saruk nélkül a helyén? Szia! Éppenséggel lehet,hogy szabad-e?,azt majd a fórum szakik megmondják. Nyáron, Én a céges tranyón úgy töltöttem az akksit,hogy nem vettem le a sarukat. Eddig nem tapasztaltam rendellenes viselkedést ebből kifolyólag az autón. Nekem különben autó szerelő mondta,hogy nem muszáj levenni,mert Ő is úgy szokta tölteni,és asszem már több emberkétől is hallottam,hogy nem veszik le a sarukat. De,ez az Én véleményem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 Szia! Éppenséggel lehet,hogy szabad-e?,azt majd a fórum szakik megmondják. Nyáron, Én a céges tranyón úgy töltöttem az akksit,hogy nem vettem le a sarukat. Eddig nem tapasztaltam rendellenes viselkedést ebből kifolyólag az autón. Nekem különben autó szerelő mondta,hogy nem muszáj levenni,mert Ő is úgy szokta tölteni,és asszem már több emberkétől is hallottam,hogy nem veszik le a sarukat. De,ez az Én véleményem. :) Abból lehetne gond, ha az akku mondjuk belül szakadt (te pedig azt hiszed, hogy csak lemerült), és a töltő mondjuk nagyobb feszültségű impulzusokkal tölt. Ekkor az akku nem fogja meg az impulzusokat, és esetleg valami elektronika elszállhat az üzemitől jelentősen nagyobb feszültségtől. Ha az akku nem szakadt (pl. látod, hogy a visszajelző lámpák kigyulladnak, csak indítani nem tud a lemerülés miatt), akkor nyugodtan tölthető úgy is, hogy rajta maradnak a saruk. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 Én meg csak félig tekerem fel a pótmétert a világítás kapcsolón.Maximumon kiégeti a retinámat a műszerfal:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 (edited) Akkumlátort lehet-e(szabad-e)tölteni leszerelt saruk nélkül a helyén?A generátor hogy tölti? ;) Akkor is a helyén van sarukkal. Módosítva Február7, 2014 : beghyn Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 A generátor hogy tölti? ;) Akkor is a helyén van sarukkal. Magyarul: szabad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Magyarul: szabad! :D Ok akkor így teszek,amúgy nincs lemerülve,de mostanában gyengélkedik kissé,mert sok a városi ide-oda menés :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Szia! Z14XEP motorkódhoz csak egy külső modullal lehet tempomatot beépíteni. De lehet! Már tavaly felvettem a kapcsolatot (Wessz Danival) viszont csak most tudom majd a modulokat legyártani. A különböző alkatrészek beszerzése kissé elhúzódott. A kész modulokat kell már csak lepróbálni. Ami mindenképpen kell majd: Kormánykapcsoló: 8430 Fék pedálkapcsoló: 6741 Kuplung pedálkapcsoló: 3508 DV ennek a kapcsolási rajzát, és a mikrokontroller programját el lehet tőled kérni? Mert én is megpróbálkoznék egy példány legyártásával, és összedobnám egy oldalon NYÁK-ra, így nem kell a PCB-t legyártatni ( 2 oldalas furatgalvánost otthon nem igazán lehet). Így akár ahogy nézem egész olcsón ki lehetne hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 (edited) Sziasztok. mi a külömbség az fbs ragasztó és a mezei sziloplaszt között? hangszórókat ragasztanék, zajcsillapítanék, és a szélvédő alsó díszcsíkot is ragasztanám. a díszcsík vas része elrohadt, és olcsóbb lenne ragasztót venni, mint komplett újjat. illetve ez a patent NEM jó a tükör háromszöghöz. hol kapok odavalót? Szerk. ez lesz a tükör 3 szög patent..... Módosítva Február8, 2014 : wakond Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 (edited) On 2014. 02. 07. at 10:13, imy írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék hogy ez a fajta Bluetooth adapterrel működik-e a torque app samsung Galaxy SIII-al???? http://netdigi.hu/spd/1003/ELM327-BLUETOOTH-MULTIPROTOKOLL-diagnosztika-mini Vagy esetleg tudtok ajánlani olyat ami jól működik?? Köszi előre is! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 DarthVödör A segitségedet szeretném kérni a Centrál Központizár vezérlőhöz kellene az a Program amit a PIC 16F84 A IC-be kell betölteni. Kérlek segitsél már, mert kész van az áramkör csak a progi hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Lehet cserélni is, de meg lehet bütykölni a gyárit is, hogy ne jöjjön ki könnyen a csatlakozó, valaki írta itt a fórumban, hogy megoldotta. Nálam csere volt. Mire lehet cserélni, érdekelne, hogy lehetne megoldani, hogy a gyári kinézete megmaradjon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék hogy ez a fajta Bluetooth adapterrel működik-e a torque app samsung Galaxy SIII-al???? http://netdigi.hu/spd/1003/ELM327-BLUETOOTH-MULTIPROTOKOLL-diagnosztika-mini Vagy esetleg tudtok ajánlani olyat ami jól működik?? Köszi előre is! Üdv! Igen működni fog! De ennyi pénzért meg ne vedd, ez kész rablás. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR8.TRC2.A0.Xelm327+mini&_nkw=elm327+mini&_sacat=0&_from=R40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ati68 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok. Érdeklődnek hogy a vészvillogó kapcsolóban lehet ízzót cserélni (kiéget) ? Választ köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék hogy ez a fajta Bluetooth adapterrel működik-e a torque app samsung Galaxy SIII-al???? http://netdigi.hu/spd/1003/ELM327-BLUETOOTH-MULTIPROTOKOLL-diagnosztika-mini Vagy esetleg tudtok ajánlani olyat ami jól működik?? Köszi előre is! Üdv! Vagy ha nem ebay, akkor a vaterán is van már 3800Ft-tól... http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=elm327&c=0&obd=2&pt=3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Ez is jó lehet? Mi a különbség a kettő között? http://beta.vatera.hu/elm327-bluetooth-hibakodolvaso-elm-327-kapcsolos-i3934706368.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Köszi! :) Idő volt sok, mert saját tekerésű a trafó. Sec oldalra vettem csak huzalt, az 800Ft volt baráti áron. A műszerek ~1500Ft körül, a többi plusz ~1500Ft. (sok alkatrészem volt itthon, ellenállások, diódák, fesztabok, PC táp ház) Most a következő a motorhoz a 6V-os kistestvére lesz. :) (+ motor fesz. szabályozó, és egy LED-es hátsó lámpa) Vállalsz ilyet más örömére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Mire lehet cserélni, érdekelne, hogy lehetne megoldani, hogy a gyári kinézete megmaradjon? Szerintem egy normálisabb autós boltba bemész, és elmondod mit szeretnél, tudnak segíteni. Nekem csak a foglalat lett cserélve, azt viszont nem tudom, milyenre, szerelőm intézte. Annyi, hogy így az eredeti szivargyújtó nem megy bele, de a kocsiban nem cigizek, így nem zavar. Ha a kocsiban is dohányzol, akkor vagy használj öngyújtót, vagy vegyél egy ilyet: https://cromax.hu/160000000-autofelszerelestartozek/161720000-belso-tartozek-utaster/161720728-szivargyujto-univerzalis/218347-szivargyujto-foglalattal-univerzalis :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Ez is jó lehet? Mi a különbség a kettő között? http://beta.vatera.hu/elm327-bluetooth-hibakodolvaso-elm-327-kapcsolos-i3934706368.html Jónak jó lehet, viszont az áron és ki-bekapcsoló gombon (meg persze a külsőn) kívül nem hiszem, hogy lenne különbség. Mint tudjuk, majdnem minden Made in China. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csekesz Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lehetne betenni 1.7Isuzu-ba tempomatot? Ami van: -a kocsiban a beltéri kábelköteg x20DTH-ból való, azaz ki van vezetékelve az ECU-ig minden. (ECU nincs mert isuzuba nem kell, csak a csati "vergődik" a motorhőfok meg a fordulatszám van csak bekötve a műszeregység miatt.) azaz a tempomatkar is be van vezetékezve. -tempomat kar az imént említett modellből, (X20DTH) -elektromos gázpedál (persze jelenleg nem evvel üzemel, de ott áll a polcomon) -kuplung/fék kapcsoló bevezetékelve - és ha veszek hozzá egy ilyet, be tudom vezetékelni? az A3.7 re azt írja menetsebesség szabályozás vezérlőegység. az meg mi a f* a? A tempomat motorra 10 lábú csati megy, holnap derülnek ki a színek. Ha az lenne az, akkor sima ügy, de honnan fogja tudni, jelenleg mennyivel megyek? ilyenkor hogy van mi van? Valaki tud segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csekesz Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Bocsánat, mint látom ez ASTRA G rész, elnézést kérek, de nem figyeltem. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lehetne betenni 1.7Isuzu-ba tempomatot? Ami van: -a kocsiban a beltéri kábelköteg x20DTH-ból való, azaz ki van vezetékelve az ECU-ig minden. (ECU nincs mert isuzuba nem kell, csak a csati "vergődik" a motorhőfok meg a fordulatszám van csak bekötve a műszeregység miatt.) azaz a tempomatkar is be van vezetékezve. -tempomat kar az imént említett modellből, (X20DTH) -elektromos gázpedál (persze jelenleg nem evvel üzemel, de ott áll a polcomon) -kuplung/fék kapcsoló bevezetékelve - és ha veszek hozzá egy ilyet, be tudom vezetékelni? az A3.7 re azt írja menetsebesség szabályozás vezérlőegység. az meg mi a f* a? A tempomat motorra 10 lábú csati megy, holnap derülnek ki a színek. Ha az lenne az, akkor sima ügy, de honnan fogja tudni, jelenleg mennyivel megyek? ilyenkor hogy van mi van? Valaki tud segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Vállalsz ilyet más örömére? Ha van trafód, dobozod, összeépíted, akkor a panelt megcsinálom neked. Ha mindent én adok, csinálom, úgy nem tudom mit mondhatnék. Amúgy keress privátban. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok. Érdeklődnek hogy a vészvillogó kapcsolóban lehet ízzót cserélni (kiéget) ? Választ köszönöm. Lehet. Magad felé húzd le a gombot, ott lesz az izzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Nem adtam fel a középkonzolba építendő Androidos kütyü tervemet, már már kisebb kijelzőben és a gyárinavis középkonzol nélkül folytatom. Kérdések merültek fel a kivitelezéssel kapcsolatban. A középkonzol kiszedése után, a szellőző rácsok mögötti rész hogy van berakva, rögzítve? Az ahol az elzáró lemezek vannak és az elakadásjelző kapcsolója. Az külön álló kis rész, és az is kijön ? Van valakinek képe? A másik kérdésem pedig, hogy az OBD csatlakozó +12V-ja az odáig rendben van, hogy állandó tápon van, de vajon van-e biztosítéka, és mekkora terhelést bírna el? Egy mobilt lehetne róla tölteni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts