Tomika555 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Akkor máshol keresd, mert ez az üzemanyag szivattyú reléje! 12 38 966 50 205 002 Merre találom azt a relét? Az lehet az ami a biztitábla mellett van és lila színű? Hogyan tudom megnézni, hogy valóban rossz-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 (edited) On 2013. 12. 12. at 16:21, Tomika555 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika555 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Mi a motorkódod? A9-es doboz, számozás 9-ig, de csak 7 van (4,5 nincs) bekötve. Az egység, a motortérben, az adagoló körül található. Kövesd végig az izzító szálakat, ebből jön ki 2 szál (fekete 4mm2), és megy 2-2 izzítógyertyára. Y20DTH. ilyennel még nem találkoztam benne, de majd akkor holnap meglesem reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Az akkumulátor mellet a tálca peremére van rácsúsztatva egy fémházas relé az felel az izzításért. Az izzítógyertyának csak akkor adj direkt feszt ha le van kötve a reléről, mert a relé tönkremehet! Y20DTH. ilyennel még nem találkoztam benne, de majd akkor holnap meglesem reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Ma kicseréltem az első lámpákat, borzasztó gyengén világítottak már. Az újakkal jobban is néz ki. Remélem nem kapok ki a nagy képekért. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Hella vagy utangyari? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Hella vagy utangyari? Szép autó:-) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Hella vagy utangyari? Mivel felmerült az autó eladása, ezért nem Hellát vettem, TYC gyártmány a lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Azta...Eszméletlenül néz ki... Jövőre azt hiszem én is kiszóróm a matt lámpáimat Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Azta...Eszméletlenül néz ki... Jövőre azt hiszem én is kiszóróm a matt lámpáimat A világítás sokat javult természetesen, és csak 9700-ért sikerült darabját megszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Nem szagoltad meg veletlen? :D Ami nalam volt.tyc az irtozatosan szaglott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Nem szagoltad meg veletlen? :D Ami nalam volt.tyc az irtozatosan szaglott... :D Kicsomagolásnál valóban lehetett érezni egy jellegzetes szagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Üdv emberek! Előre is bocsi a béna kérdésért, de soha nem volt még ilyen gondom, motornál se, kocsinál se :blush: Ha holnap sikerül megtalálnom az AC pumpa relét, hogy a legegyszerűbb eldönteni, hogy jó-e? Egy mezei multiméter elég lesz hozzá? Eltűnt a gyújtás ráadásakor megszokott hang, és néha mintha indexhez hasonló halk kattogás jönne a bal lábam felől...a kocsi viszont ugyanúgy megy, hibakód sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika555 Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Az akkumulátor mellet a tálca peremére van rácsúsztatva egy fémházas relé az felel az izzításért. Az izzítógyertyának csak akkor adj direkt feszt ha le van kötve a reléről, mert a relé tönkremehet! Azt már cseréltem. A hiba ugyanúgy fent áll. Viszont az az üzemanyag szivattyú reléje még mindig nincs meg. Az adagolóm körül semmi. Egyedül a motortér biztositékjai mellett találtam 2 relét egy dobozban, de azokat se tudom, hogy mik azok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leniboy Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Sziasztok! Multi kormányba tud valaki segíteni? A kocsi még szűz, nincs benne semmi előkészítés. Azt olvastam, hogy nem szükséges hozzá gyári rádió, mert egy kiegészítő kábellel kompatibilisé tehető a kapcsoló és a SONY. Esetleg a H Astra kormány jó a G-be is? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Üdv emberek! Előre is bocsi a béna kérdésért, de soha nem volt még ilyen gondom, motornál se, kocsinál se :blush: Ha holnap sikerül megtalálnom az AC pumpa relét, hogy a legegyszerűbb eldönteni, hogy jó-e? Egy mezei multiméter elég lesz hozzá? Eltűnt a gyújtás ráadásakor megszokott hang, és néha mintha indexhez hasonló halk kattogás jönne a bal lábam felől...a kocsi viszont ugyanúgy megy, hibakód sincs. Nem tudom megtaláltad-e, de emlékeim szerint a fékfolyadék tartály mellett van és lila színű. Ha a szivattyút akarod tesztelni, akkor húzd le a motortéri végpontot és a 30-87-es lábat a foglalatban zárd rövidre. A csőböl jönnie kell a benznnek és tisztán egyenletesen. Ha köpköd akkor szűrőcsere! A relének ez a két pontja a munkaerintkező (30-test, 87-test elmenő) a másik kettő meg a tekercs. (85-86). Ez a szivattyú kb 100l-t tud óránként tolni, ebből már jó következtetéseket is lelehet vonni. Ha szűrőcsere után sem javul a mennyiség akkor a szivattyú csészéjében lévő visszacsapó szokott eldugulni. Ez csak egy gumimembrán, olyan, mint ami a gázálarcon is volt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Sziasztok! Multi kormányba tud valaki segíteni? A kocsi még szűz, nincs benne semmi előkészítés. Azt olvastam, hogy nem szükséges hozzá gyári rádió, mert egy kiegészítő kábellel kompatibilisé tehető a kapcsoló és a SONY. Esetleg a H Astra kormány jó a G-be is? Köszi A kiegészítő kábel valójában egy adapter, aminek az ára egy olcsóbb fejegységgel egyenértékű. És nem minden készülékhez kapható. Én láttam H Astra kormányt G-ben, de nincs róla infóm, hogy kellett-e valamit alakítani. http://img440.imageshack.us/img440/1323/ik83.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Én láttam H Astra kormányt G-ben, de nincs róla infóm, hogy kellett-e valamit alakítani.http://img440.imageshack.us/img440/1323/ik83.jpgAsszem a VBOC-n van egy cikk erről (bár ott Vectra C kormánnyal), de azt írják hogy a távirányító gombjai nem működnek, mert a C Vectra már CAN-buszos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 A világítás sokat javult természetesen, és csak 9700-ért sikerült darabját megszerezni. Szia nekem is utángyártott TYC a lámpám, viszont króm hátteres. A kérdésem az hogy neked a lámpát normálisan be lehetett állítani? Nekem egyszerűen szétszórja a fényt. A lámpa állító gépnél sincs meg az normális éles vonalvezetés a lámpafénynél, hanem mint egy nagy placsni szétszórja a fényt. Én is tervezem fekete hátteres lámpára a cserét, csak nem tudom h így megéri-e az utángyártott... Hol sikerült olcsón megvenni a lámpákat? Köszönöm Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Szia nekem is utángyártott TYC a lámpám, viszont króm hátteres. A kérdésem az hogy neked a lámpát normálisan be lehetett állítani? Nekem egyszerűen szétszórja a fényt. A lámpa állító gépnél sincs meg az normális éles vonalvezetés a lámpafénynél, hanem mint egy nagy placsni szétszórja a fényt. Én is tervezem fekete hátteres lámpára a cserét, csak nem tudom h így megéri-e az utángyártott... Hol sikerült olcsón megvenni a lámpákat? Köszönöm Attila Én is ezt akartam kérdezni, mert nekem is TYC van. Az az érdekesség, hogy a jobb oldalit be lehet állítani, a balt (újabb gyártmány) pedig nem. Géppel is nézettem már. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Multi kormányba tud valaki segíteni? A kocsi még szűz, nincs benne semmi előkészítés. Azt olvastam, hogy nem szükséges hozzá gyári rádió, mert egy kiegészítő kábellel kompatibilisé tehető a kapcsoló és a SONY. Esetleg a H Astra kormány jó a G-be is? Köszi Én most csináltam meg... Vettem egy multikotmányt a hozzá tartozó légzsák átvezetővel. (10.000 Ft) A kormányt újra bőröztettem, (11.000 Ft) és ezután csak kicseréltem a hozzá tartozó átvezetővel együtt. Végül vettem egy gyári CDR500 rádiót, mert olcsón megkaptam, és gyönyörűen működik. Az új utólagos fejegységek többségéhez létezik kb. 15.000 Ft-ért multi interface, de egyenlőre ezt elnapoltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Én most csináltam meg... Vettem egy multikotmányt a hozzá tartozó légzsák átvezetővel. (10.000 Ft) A kormányt újra bőröztettem, (11.000 Ft) és ezután csak kicseréltem a hozzá tartozó átvezetővel együtt. Végül vettem egy gyári CDR500 rádiót, mert olcsón megkaptam, és gyönyörűen működik. Az új utólagos fejegységek többségéhez létezik kb. 15.000 Ft-ért multi interface, de egyenlőre ezt elnapoltam.... Szia! Tudom indiszkrét.. Mi számít olcsónak egy CDR 500 esetén? ill. Mennyit ér az kb.? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Szia! Tudom indiszkrét.. Mi számít olcsónak egy CDR 500 esetén? ill. Mennyit ér az kb.? Üdv Én egy évvel ezelőtt 2 tábla Milkáért "vettem"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leniboy Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Én most csináltam meg... Vettem egy multikotmányt a hozzá tartozó légzsák átvezetővel. (10.000 Ft) A kormányt újra bőröztettem, (11.000 Ft) és ezután csak kicseréltem a hozzá tartozó átvezetővel együtt. Végül vettem egy gyári CDR500 rádiót, mert olcsón megkaptam, és gyönyörűen működik. Az új utólagos fejegységek többségéhez létezik kb. 15.000 Ft-ért multi interface, de egyenlőre ezt elnapoltam.... Nekem egy SONY MEX-BT2700 -as lejátszóm van. A leírás alapján rá lehet kötni egy távvezérlőre. Mikor megkérdeztem a forgalmazó által megjelölt szakembert fogalma sem volt róla, hogy meg lehet e csinálni. Debrcenben árul valaki 14.000 Ft-ért átalakítót, de kérdés, hogy az ASTRA G-vel kompatibilis e a csatija. Tud valaki szakembert Pest környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Szia nekem is utángyártott TYC a lámpám, viszont króm hátteres. A kérdésem az hogy neked a lámpát normálisan be lehetett állítani? Nekem egyszerűen szétszórja a fényt. A lámpa állító gépnél sincs meg az normális éles vonalvezetés a lámpafénynél, hanem mint egy nagy placsni szétszórja a fényt. Én is tervezem fekete hátteres lámpára a cserét, csak nem tudom h így megéri-e az utángyártott... Hol sikerült olcsón megvenni a lámpákat? Köszönöm Attila Őszintén megmondom, még nem nézettem géppel, csak a falnál próbáltam beállítani, de szerintem elég jó lett. Ez mondjuk viszonyítási alap kérdése, nekem a régi lámpáim szó szerint gyertyafénnyel világítottak, ráadásul a jobb oldalit állítani sem tudtam, és közvetlenül az autó elé vitt. A tompítottnál egyébként van egy vonal, amihez lehet állítani, a refinél ez nincs meg. Ma mentem ködben, úgy is remekül láttam. A tompított égőket is cseréltem Osram fehér fényűre. Tatabányán a Start autósboltban vásárolok ilyesmit, egy régi cimborám az eladó. 11500-helyett tudta 9700-ért adni a lámpa darabját. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts