tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 De feltehetően mégsem gyári, mert ha gyári lenne akkor eleve bent lett volna hozzá a BC gombos ablaktörlőkar is... Sztem neked sima TID (kétsoros) kijelző volt benne, csak valaki előtted már nekiállt átalakítani MID-re, de félbemaradt a bekötés. Ha jól kötötted be a kapcsolót akkor elvileg az alapfunkcióknak működnie kellene, csak a Check control funkcióit nem látnád az érzékelők hiánya miatt...
OPC Peti Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 nekem most csak azt azt mutazja hogy ami a tankban van üzemanyag azzal mennyit tudok még elmenni De feltehetően mégsem gyári, mert ha gyári lenne akkor eleve bent lett volna hozzá a BC gombos ablaktörlőkar is... Sztem neked sima TID (kétsoros) kijelző volt benne, csak valaki előtted már nekiállt átalakítani MID-re, de félbemaradt a bekötés. Ha jól kötötted be a kapcsolót akkor elvileg az alapfunkcióknak működnie kellene, csak a Check control funkcióit nem látnád az érzékelők hiánya miatt...
DarthVödör Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 (edited) On 2013. 08. 25. at 19:18, OPC Peti írta: On 2013. 08. 25. at 22:01, OPC Peti írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
laci1978 Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy milyen relé kell a fényszórómosóhoz? Nekem gyárilag be volt kábelezve és a relé helye is meg van csak bele kéne tenni a relét! Olvastam valahol hogy ez egy spec relé és elég húzós az ára! Létezik hozzá utángyártott is ami ugyan azt tudja mint a gyári?
psych0 Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 https://sites.google.com/site/opelccled/hatso-eablak Itt meg tudod mérni, hogy megy-e a záró feszültség az ajtózárhoz. https://sites.google.com/site/opelrepair/koezpontizar Ha megy, akkor a zár javítása... Köszönöm az infot, ha lesz időm megnézem. Következő kérdés: Ahogy visszaolvastam, a pixelhibás MID-nél nem lehet csak a kijelzőt cserélni és leginkább nem is a kijelző a hibás, hanem legnagyobb valószínűséggel megtört a szalagkábel. Jól dekódoltam az olvasottakat? :) Mindezek ellenére van olyan, aki tudja / megpróbálja javítani az ilyen hibát. Tudtok adni elérhetőséget egy ilyen személyhez és mondani egy kb. javítási költséget? Köszönöm szépen előre is!
terry13 Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Udv. Szeretnek venni egy ilyen cuccot http://dx.com/p/obd-multi-scan-wifi-car-diagnostic-tool-white-179625 Az lenne a kerdesem, hogy nem lehet egy hosszabitoval megoldani azt, hogy ne kelljen fojton kiszedni a kezifek alatti burkolatot. Szoval elvezetni mondjuk kesztyutartoba vagy a vilagitas kapcsolo alatti rekeszbe. A masik, hogy szerintetek tablettel mukodne? Kozben talaltam eggyet: http://dx.com/p/obd-2-16-pin-female-to-16-pin-male-diagnostic-cable-116350 De szerintem ez sem fer ala
OPC Peti Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 És hova kötötted? Vagyis a gombokkal nem lehet navigálni. A BC félig van csak bekötve. Valószínű, hogy sem az ECU, sem a sebességjel nincs bekötve, ugyan úgy ahogy a nyomógombok sincsenek. Lehet, hogy egyszerűbb ( de lehet hogy olcsóbb) a Veramon. Igaz, a MID-hez nem csinálnak... felraktuk tech 2re és ott is lát mindent, csak semmit nem lehet vele csináélni. de akkor miért mutatja azt hogy a tankban lévő üzemanyaggal mennyit tudok elmenni? a nyomógombok is be vannak kötve, minden vezeték be van építve
DarthVödör Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 (edited) On 2013. 08. 26. at 15:20, OPC Peti írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
OPC Peti Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Tech2-vel az ECU-t olvasod ki. A kijelző, lehet utólagos, és hibás is... nem lehetséges az hogy valami vezérlő doboz kell még hozzá? vagy biztosíték?
gyuri1985 Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az utastér világítást (annak kapcsolt 12v-ját) hogyan tudnám az első ajtókba kikábelezni? Az is elég lenne ha csak tudnátok mondani egy olyan helyet ahonnan le tudok kötni. pl a-oszlop kábelkötegben a kábelek színe. Előre is köszönöm a válaszotokat! Üdv, Gyuri
kobraCode Elküldve Augusztus27, 2013 Elküldve Augusztus27, 2013 Sziasztok, Gondolkodott már valaki olyanon hogy csinál visszajelzést arról ha működik a világítás? Mert ugye off autóknál nem is egyben van és szerintem praktikus is. Főleg nappal verőfényes napsütésben mikor nem látod se a lámpádat se a műszeregységet hogy világít e e. Én már előkészítettem magamnak a DRL visszajelzést a műszeregységben, de lehet hogy soha nem fogok DRL-t használni. Arra gondoltam hogy erre a helyre bekötném a világítás visszajelzését. Ha jól gondolom akkor csak egy +12 Voltot kellene adni ennek a lednek és már jó is lenne? A Xenon helyére lett beépítve tehát a Pin 15-re kell bekötnöm a kérdés csak az hogy mit és honnan kössek be? Van egy képem is róla hogy hova tettem be a DRL ledjét. Jöhetnek az ötletek, tanácsok, hozzászólások a témában. Köszi.
Geopake Elküldve Augusztus27, 2013 Elküldve Augusztus27, 2013 Én verőfényes napsütésben a visszajelzőt sem látom az egyéb autókban amiben van ilyen.Ha kinyitom az ajtót úgy is visít a visszajelző,ha ég a lámpa.
imy Elküldve Augusztus27, 2013 Elküldve Augusztus27, 2013 Sziasztok, Gondolkodott már valaki olyanon hogy csinál visszajelzést arról ha működik a világítás? Mert ugye off autóknál nem is egyben van és szerintem praktikus is. Főleg nappal verőfényes napsütésben mikor nem látod se a lámpádat se a műszeregységet hogy világít e e. Én már előkészítettem magamnak a DRL visszajelzést a műszeregységben, de lehet hogy soha nem fogok DRL-t használni. Arra gondoltam hogy erre a helyre bekötném a világítás visszajelzését. Ha jól gondolom akkor csak egy +12 Voltot kellene adni ennek a lednek és már jó is lenne? A Xenon helyére lett beépítve tehát a Pin 15-re kell bekötnöm a kérdés csak az hogy mit és honnan kössek be? Van egy képem is róla hogy hova tettem be a DRL ledjét. Jöhetnek az ötletek, tanácsok, hozzászólások a témában. Köszi. Melyik szimbolum lesz? Esetleg az első izzók állapotát lehetne figyelni egy áramfigyeléssel oldalanként (OPA-val akár), s az még jelezné, ha kiég az izzó.
laci1978 Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy milyen relé kell a fényszórómosóhoz? Nekem gyárilag be volt kábelezve és a relé helye is meg van csak bele kéne tenni a relét! Olvastam valahol hogy ez egy spec relé és elég húzós az ára! Létezik hozzá utángyártott is ami ugyan azt tudja mint a gyári? Létezik hogy ezzel a relével lehet helyettesíteni a a gyári GM es fényszórómosó relét? http://autoalkatreszwebaruhaz.hu/termektulajdonsagok.php?cikkszam=FB04658&ktypnr=16121 Gyárit nem is találok hozzá sehol sem! Tudja valaki hogy milyen kell hozzá és hogy hol lehetne beszerezni?
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Én verőfényes napsütésben a visszajelzőt sem látom az egyéb autókban amiben van ilyen.Ha kinyitom az ajtót úgy is visít a visszajelző,ha ég a lámpa. Menet közben is kinyitod az ajtót? :D Az irányjelző visszajelzőjét sem látod nappal az opelben? Mert akkor tényleg nem fogod ezt sem.
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Melyik szimbolum lesz? Esetleg az első izzók állapotát lehetne figyelni egy áramfigyeléssel oldalanként (OPA-val akár), s az még jelezné, ha kiég az izzó. A gyári xenon visszajelzése lesz, az a szimbólum a CC led mellett. Én valami egyszerűbb visszjelzésre gondoltam, pl ha felkapcsolom a világítást onnan levenni egy +12V-ot és felvinni a visszajelzőhöz.
ampervadasz Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 A gyári xenon visszajelzése lesz, az a szimbólum a CC led mellett. Én valami egyszerűbb visszjelzésre gondoltam, pl ha felkapcsolom a világítást onnan levenni egy +12V-ot és felvinni a visszajelzőhöz. A világításról áramot levenni a visszajelzőhöz legegyszerűbben szerintem vagy a gyári DRL csatlakozójából tudsz (ez ha meg van nálad, akkor a biztosítéktábla mögött lóg szabadon egy 8 érintkezős csatlakozó), vagy pedig a multitimer hosszúkás fekete csatlakozójába futó kötegből a biztosítáktábla jobb szélén. Mindkét helyen egy sárga vezeték a tompítotté. Ha a helyzetjelzőre szeretnéd kötni, akkor egy szürke-zöldet keress a multitimernél ill. szürke-fekete a drl csatlakozóban. Én beüzemeltem az enyémben a gyári DRL-t, vagyis motorindítás után automatikusan kapcsolja a világítást. Előtte nem éreztem szükségét a visszajelzőnek, mert rálátok a világításkapcsolóra, így viszont már én is szerettem volna ha valami visszajelzi ha bekapcsolt a világítás. Én is a xenon automata lámpaállítójának a visszajelzőjét szemeltem ki erre a célra, és azt csináltam, hogy a számlap hátoldalán leragasztottam a két kis nyilat a piktogramon, így egy tompított világítás visszajelző ikon lett belőle. Létezik hogy ezzel a relével lehet helyettesíteni a a gyári GM es fényszórómosó relét? http://autoalkatreszwebaruhaz.hu/termektulajdonsagok.php?cikkszam=FB04658&ktypnr=16121 Gyárit nem is találok hozzá sehol sem! Tudja valaki hogy milyen kell hozzá és hogy hol lehetne beszerezni? Jobb oldalon a G Astra is fel van sorolva a "mihez jó" listában. 1
laci1978 Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 A világításról áramot levenni a visszajelzőhöz legegyszerűbben szerintem vagy a gyári DRL csatlakozójából tudsz (ez ha meg van nálad, akkor a biztosítéktábla mögött lóg szabadon egy 8 érintkezős csatlakozó), vagy pedig a multitimer hosszúkás fekete csatlakozójába futó kötegből a biztosítáktábla jobb szélén. Mindkét helyen egy sárga vezeték a tompítotté. Ha a helyzetjelzőre szeretnéd kötni, akkor egy szürke-zöldet keress a multitimernél ill. szürke-fekete a drl csatlakozóban. Én beüzemeltem az enyémben a gyári DRL-t, vagyis motorindítás után automatikusan kapcsolja a világítást. Előtte nem éreztem szükségét a visszajelzőnek, mert rálátok a világításkapcsolóra, így viszont már én is szerettem volna ha valami visszajelzi ha bekapcsolt a világítás. Én is a xenon automata lámpaállítójának a visszajelzőjét szemeltem ki erre a célra, és azt csináltam, hogy a számlap hátoldalán leragasztottam a két kis nyilat a piktogramon, így egy tompított világítás visszajelző ikon lett belőle. Jobb oldalon a G Astra is fel van sorolva a "mihez jó" listában. Igen én is láttam azért is kérdezem! A GM 09 114 580 gyári fényszórómosó relé az 13ezer+áfa! Ezért is csodálkozom ezen az 1653ft áron! Nekem már csak a relé kéne és kész a gyári xenon rendszerem!(projektoros lámpa,mosó,szintező,és a lámpakapcsoló is bent van már)
ampervadasz Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Igen én is láttam azért is kérdezem! A GM 09 114 580 gyári fényszórómosó relé az 13ezer+áfa! Ezért is csodálkozom ezen az 1653ft áron! Nekem már csak a relé kéne és kész a gyári xenon rendszerem!(projektoros lámpa,mosó,szintező,és a lámpakapcsoló is bent van már) Hát nem ez lenne az első eset, hogy 10x-es árkülönbség van a gyári és az utángyártott között, pl. tükörlapnál is ugyan ez a helyzet. Egy egyszerű időzítő áramkör van benne egyébként, semmi nem indokolja a tizenezer forintos árat. Mivel ennek a Febi relének nincs infó a belső felépítéséről azt lehetne, hogy megnézni az F Astránál is ugyan az-e a működése és a bekötése a fényszórómosónak mint a G-nél, de sajnos nekem nincs meg az F rajza. De gondolom nem véletlenül írták oda, hogy jó a G-hez is.
handy Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Ki használ HeatShot-ot? Mik a tapasztalatok? Barátom beszereltette es nagyon szereti én meg gondolkozom rajta. http://www.heatshot.com/hu/
laci1978 Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Hát nem ez lenne az első eset, hogy 10x-es árkülönbség van a gyári és az utángyártott között, pl. tükörlapnál is ugyan ez a helyzet. Egy egyszerű időzítő áramkör van benne egyébként, semmi nem indokolja a tizenezer forintos árat. Mivel ennek a Febi relének nincs infó a belső felépítéséről azt lehetne, hogy megnézni az F Astránál is ugyan az-e a működése és a bekötése a fényszórómosónak mint a G-nél, de sajnos nekem nincs meg az F rajza. De gondolom nem véletlenül írták oda, hogy jó a G-hez is. Szerintem ugyan az lehet a működési elv az F Astránál is mint a G-nél! Ahogy néztem az Opel szinte összes típusa fel van sorolva a listában! Az a baj ezzel a fényszórómosó rendszerrel hogy relét szinte sehol nem árulnak hozzá! Tartály mosó spricnit egyszerű beszerezni de ez a relé! Szerintem rendelek egy ilyet és ha nem jó max marad az Opel szalon 10* áron!
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 A világításról áramot levenni a visszajelzőhöz legegyszerűbben szerintem vagy a gyári DRL csatlakozójából tudsz (ez ha meg van nálad, akkor a biztosítéktábla mögött lóg szabadon egy 8 érintkezős csatlakozó), vagy pedig a multitimer hosszúkás fekete csatlakozójába futó kötegből a biztosítáktábla jobb szélén. Mindkét helyen egy sárga vezeték a tompítotté. Ha a helyzetjelzőre szeretnéd kötni, akkor egy szürke-zöldet keress a multitimernél ill. szürke-fekete a drl csatlakozóban. Én beüzemeltem az enyémben a gyári DRL-t, vagyis motorindítás után automatikusan kapcsolja a világítást. Előtte nem éreztem szükségét a visszajelzőnek, mert rálátok a világításkapcsolóra, így viszont már én is szerettem volna ha valami visszajelzi ha bekapcsolt a világítás. Én is a xenon automata lámpaállítójának a visszajelzőjét szemeltem ki erre a célra, és azt csináltam, hogy a számlap hátoldalán leragasztottam a két kis nyilat a piktogramon, így egy tompított világítás visszajelző ikon lett belőle. Köszi! DRL csatlakozóm biztos nincsen mert matattam már párszor a bizti tábla mögött és eddig nem láttam. Marad a multitimer és a sárga szál. A piktogram leragasztása nem is rossz ötlet, de most ezért újra nem szedem szét a műszeregységet.
gyuri1985 Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 A korábbi kérdésemre az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/130828/IMG_20130828_195425_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ma raktam össze :)
potyo Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 A korábbi kérdésemre az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/130828/IMG_20130828_195425_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ma raktam össze :) :icon11: Jól látom, hogy Opel alakban világít? Ezt hogy csináltad?
Recommended Posts