imy Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Sziasztok! Épp vonóhorog felszerelés alatt van az autóm. Azt kértem, hogy a műszerfali visszajelzőt kössék be, ne fúrjanak be nekem +1 ledet, és most hívtak az opelból, hogy ne menjek a megbeszéltek szerint reggel az autóért, mert nem sikerül működésre bírni a műszerfali visszajelzőt. Van ennek esetleg valami trükkje, amit szégyen szemre egy opel szerviz nem ismer? Előre is köszi a válaszokat! "Az elektromos része sem volt nagy kunszt, ellenben (az előzetes híresztelésekkel) nem volt benne a vonóhorog kábelkorbácsa a csomagtartóban (nem hiába ez már cl2), így ment minden bal oldalra. Behúzni bárhol a hátsó falon, ahol szimpatikus be lehet, szépen elfér a többi kábel mellett. A pilótafülkébe, műszerfal ki, csatija ki. A multitimer csatijához érdekes hozzáférni, én leszedtem a biztitartót (egyébként a TIS-ben mutatokkal ellentettben tök más helyen van, a biztosítékdobozra rája van applikálva), így több helyem volt, fölül kihúztam a csatit és már lehetett is széjjelszedni. A lényeg, hogy a műszerfal 7. csatiját a multitimer 23-asával összecsombékoltam. A műszerfalba kell egy db 1,1W-os izzó, de olyat nem kaptam, lett bele 1,2W, ezzel nem lőnek nyulat gondolom (hivatalosan, ha szétszedés előtt akartok venni, akkor 1,1 W 12 V műszerfal izzót kell kérni. Szép fekete, az 1,1 W-os meg narancssárga). Összeszerelés és már működött is. Nem kellett plusz relé meg biztosíték sem." 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Megjelölöd, egy szigetelő szalaggal, hogy hol áll az ablaktörlő. Felhjatod a védő kupakot, és aszem 13-mas kulccsal letekered az anyát a 3\4-ig. Majd megfogod a csavar környékén az egyik kezeddel, a másik kezeddel meg feljebb és erősen, de óvatosan elkezded felfelé húzni úgy hogy közben le-fel mozgatod.Előbb utóbb lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Üdv mindenki! Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kell az Insignia ablakmosó spricnit beépíteni? Mármint nagyjából értem, de pl az ablaktörlőket hogyan szedem le? -> Ez az út gondolom G Astránál nem járható?! 1-1 csavar fogja, kicsavar, és le kell szedni, ha nincs rágyógyulva akkor könnyen lejön. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Azt, hogy utána amikor rakod össze, akkor ugyanoda állítsd az ablaktörlő kart, ahonnan levetted. Ne ütközzön alul, és ne is menjen le az üvegről. Persze ez a lépés nem kötelező, csak ajánlott :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Megrendeltem egy ilyen kütyüt az Ebay-on kemény 2400Ft-ért.Kiváncsi leszek rá. Megérkezett már? MIk a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Sziasztok! Épp vonóhorog felszerelés alatt van az autóm. Azt kértem, hogy a műszerfali visszajelzőt kössék be, ne fúrjanak be nekem +1 ledet, és most hívtak az opelból, hogy ne menjek a megbeszéltek szerint reggel az autóért, mert nem sikerül működésre bírni a műszerfali visszajelzőt. Van ennek esetleg valami trükkje, amit szégyen szemre egy opel szerviz nem ismer? Előre is köszi a válaszokat! Kaptál már segítséget? Engem gyorsan felkerestek, mikor ezt kérdeztem... Van egy nagyon részletes fényképes leírásom, hogyan kell bekötni a visszajelzőt. (Én is most csináltam) Ha érdekel keress meg a merenyi85@citromail.hu e-mail címen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Megérkezett már? MIk a tapasztalatok? Még nem jött meg.Már várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szocske Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Kaptál már segítséget? Engem gyorsan felkerestek, mikor ezt kérdeztem... Van egy nagyon részletes fényképes leírásom, hogyan kell bekötni a visszajelzőt. (Én is most csináltam) Ha érdekel keress meg a merenyi85@citromail.hu e-mail címen. köszi szépen, másnapra megoldották a szervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 Sziasztok! Beszereltem egy kapaszkodót bal felülre! :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/130719_BalElsoKapaszkodo Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 Sziasztok! Beszereltem egy kapaszkodót bal felülre! :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/130719_BalElsoKapaszkodo De minek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 Ez már nekem is megfordult a fejembe.Én mindig az ablakon kinyúlva a tetőt fogdosom :icon1: Vagy az ablak keret alsó és felső része közé beékelem a kezemet.Hülye szokás, de ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 Miért, a sima (nem Coupé) Astrában ott nincsen? Nekem ott gyárilag volt kapaszkodó, de kidobtam és raktam be helyette szemüvegtartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 De minek? :Dbennem is ez a kérdés fogalmazódott meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 Miért, a sima (nem Coupé) Astrában ott nincsen? Nekem ott gyárilag volt kapaszkodó, de kidobtam és raktam be helyette szemüvegtartót. Ezért! :D bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg. Ez már nekem is megfordult a fejembe.Én mindig az ablakon kinyúlva a tetőt fogdosom :icon1: Vagy az ablak keret alsó és felső része közé beékelem a kezemet.Hülye szokás, de ez van. És ezért! :D Ja és ha nem is használom, akkor is jobban néz ki hogy egyformán van ott, mint hogy csak a helye két dugóval. Sok feljebb sorolt autónál széria. Az Astrából kihagyták. Ezek szerint a kupénál alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 De minek? :D Egészséges és fiatal ember számára minden bizonnyal semmi haszna, de én el tudok képzelni olyan helyzetet ahol jelentősen megkönnyíti az autóból való kiszállást... meg aztán csak van valami értelme ha a Coupéba gyárilag is raktak ilyet, pedig csak alig 3,5cm-rel alacsonyabb a sima G Astránál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 sziasztok, Lenne 1 surgos kerdesem, 1 astra g-m van 3 ajtos,elszakadt a bovden mind2 ulesemben, talaltam neten "sport" valtozatu uleseket, csavo sokkal olcsobban adna legzsakaok nelkul, szoval, az a kerdes, hogy az en eredeti uleseimbol ami "szimpla" valtozatu kompatibilis e a sport verzioba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július19, 2013 Megoszt Elküldve Július19, 2013 sziasztok, Lenne 1 surgos kerdesem, 1 astra g-m van 3 ajtos,elszakadt a bovden mind2 ulesemben, talaltam neten "sport" valtozatu uleseket, csavo sokkal olcsobban adna legzsakaok nelkul, szoval, az a kerdes, hogy az en eredeti uleseimbol ami "szimpla" valtozatu kompatibilis e a sport verzioba? Remélem hogy igen, mert én is szeretnék majd sportüléseket előre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 sziasztok, Lenne 1 surgos kerdesem, 1 astra g-m van 3 ajtos,elszakadt a bovden mind2 ulesemben, talaltam neten "sport" valtozatu uleseket, csavo sokkal olcsobban adna legzsakaok nelkul, szoval, az a kerdes, hogy az en eredeti uleseimbol ami "szimpla" valtozatu kompatibilis e a sport verzioba? Most arra gondolsz hogy a sima (nem sport) ülés oldallégzsákja belemegy-e a sportülésbe? Elsőre azt mondtam volna hogy igen, de utánanézve kiderül hogy külön cikkszámon vannak, még látszatra azonos kivitelű légzsákokat nézve is. Pl. vezetőülés oldallégzsákja bézs fedlappal más számon van Coupé/Cabriohoz és más 3/4/5 ajtóshoz illetve Caravanhoz. Hogy pontosan mi a különbség azt nem tudom, meg lehet hogy ettől még belemegy, én eddig még csak Coupé oldallégzsákot láttam kiszedve. Én próba nélkül nem merném megvenni azt az ülést... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Remélem hogy igen, mert én is szeretnék majd sportüléseket előre.Bőrt nem szeretnél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Miért, a sima (nem Coupé) Astrában ott nincsen? Nekem ott gyárilag volt kapaszkodó, de kidobtam és raktam be helyette szemüvegtartót. Szemüvegtartót? Erről mesélhetnél kicsit bővebben. Hogyan, miből stb :icon1: Kínlódok, hogy hová rakjam a napszemüveget, és hát elég hülyén néz ki 1 állított szemüvegtartó a kézifék mögötti "rekeszben". Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Szemüvegtartót? Erről mesélhetnél kicsit bővebben. Hogyan, miből stb :icon1:Kínlódok, hogy hová rakjam a napszemüveget, és hát elég hülyén néz ki 1 állított szemüvegtartó a kézifék mögötti "rekeszben".Corsa cből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Corsa cből. Közben rákeresgettem. Ami nem világos, hogy nálam Classic II-nél, mivel alapból ott nincs kapaszkodó, fel lehet-e szerelni... Erre valaki tudja a választ? (Gondolom igen, csak akkor kell-e bármit még beszerezni hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Bőrt nem szeretnél? :) Nem. Érdekesen nézne ki elöl két bőrülés, a többi kárpit meg plüss. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Nem. Érdekesen nézne ki elöl két bőrülés, a többi kárpit meg plüss.Komplett caravan bőrre gondoltam természetesen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Közben rákeresgettem. Ami nem világos, hogy nálam Classic II-nél, mivel alapból ott nincs kapaszkodó, fel lehet-e szerelni... Erre valaki tudja a választ?(Gondolom igen, csak akkor kell-e bármit még beszerezni hozzá)Sztem azzal lesz gond, hogy csavaros, vagy műanyag pöckös a rögzítése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts