DarthVödör Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 (edited) On 2013. 06. 20. at 16:36, astra 1 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoo_lee Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 sziasztok nem tudom melyik topikba való lenne a kérdésem: -nem tudjátok hol lehet venni astra g 5 ajtóshoz hátsó ablaktörlő lapát csavar takaró műanyagot? -illetve első lökhárítóba műanyag rács, az egyik benne van de a másik eltünt (ami a rendszámtábla mögött/alatt van) köszi https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350405-ablaktorlo-mechanika-reszei/185219-vedokupak-ablaktorlo-kar-rogzito-csavarjahoz-opel-astra-g https://cromax.hu/20000000-karosszeria/21320000-muanyag-elemek/21320279-elso-lokharito-alkatreszei/147039-elso-lokharito-felso-diszracs-opel-astra-g 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 pin 1 = szürke kábel a régi világításból (Multitimer) pin 2 = piros kábel a régi világításból (Gyújtás +12V) pin 5 = test pin 8 = test pin 9 = piros kábel a régi világításból (Akku +12V) oké, így tényleg más :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rion Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Áthelyeztem a műszaki problémákhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350405-ablaktorlo-mechanika-reszei/185219-vedokupak-ablaktorlo-kar-rogzito-csavarjahoz-opel-astra-g https://cromax.hu/20000000-karosszeria/21320000-muanyag-elemek/21320279-elso-lokharito-alkatreszei/147039-elso-lokharito-felso-diszracs-opel-astra-g Nagyon szépen köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 eetleg abban tudtok segíteni hogy létezik -e olyan küszöb díszléc borítás amit a gumirészre is fel lehet rakni? tehát mikor ki-be szál az ember a kocsiba akkor akaratlanúl is beleakad a lába a gumitömítésba ami körbe megy az ajtón és már ki van szakadva idéglenesen fekete szilikonnal megcsinálom de kicserélni az egészet e miatt nem kéne, hanem gondoltam létezik rá valami dísz boritás ennél az audinál látszik hogy már megoldoták gyárilag műanyaggal: http://img16.aprod.hu/images_aprodhu/5941812_2_644x461_audi-a6-100-c4-aavant-kuszob-boritas-tolts-fel-fenykepeket.jpg a h astrámnál is így volt (sajnos el kellett adnom anyagi okok miatt és újra g astrás lettem) köszi ismét előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350405-ablaktorlo-mechanika-reszei/185219-vedokupak-ablaktorlo-kar-rogzito-csavarjahoz-opel-astra-g https://cromax.hu/20000000-karosszeria/21320000-muanyag-elemek/21320279-elso-lokharito-alkatreszei/147039-elso-lokharito-felso-diszracs-opel-astra-g Azt a kupakot vadászom már majdnem egy éve. :omg: Bontókban az egész ablaktörlő kart akarják adni min 5e-ért. Annyit nem adtam érte. :hehe: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 eetleg abban tudtok segíteni hogy létezik -e olyan küszöb díszléc borítás amit a gumirészre is fel lehet rakni? tehát mikor ki-be szál az ember a kocsiba akkor akaratlanúl is beleakad a lába a gumitömítésba ami körbe megy az ajtón és már ki van szakadva idéglenesen fekete szilikonnal megcsinálom de kicserélni az egészet e miatt nem kéne, hanem gondoltam létezik rá valami dísz boritás ennél az audinál látszik hogy már megoldoták gyárilag műanyaggal: http://img16.aprod.hu/images_aprodhu/5941812_2_644x461_audi-a6-100-c4-aavant-kuszob-boritas-tolts-fel-fenykepeket.jpg a h astrámnál is így volt (sajnos el kellett adnom anyagi okok miatt és újra g astrás lettem) köszi ismét előre is Én felemelem a lábamat, de az anyós ülésnél mindig koszos, aki ott utazik tized annyiszor sem száll be, de összerugdalja. Én az ilyenekre kényes vagyok. Senki nem mer beszállni a kocsiba, azt mondják túl tiszta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Én felemelem a lábamat, de az anyós ülésnél mindig koszos, aki ott utazik tized annyiszor sem száll be, de összerugdalja. Én az ilyenekre kényes vagyok. Senki nem mer beszállni a kocsiba, azt mondják túl tiszta. :D oké én is nagyon vigyázok a kocsimra, a h astrámat 9 évesen 63 ezer kilométerrel adtam el 4 nap alatt annyi hívásom volt rá hogy nacsak, mert szép kocsi volt rendben volt tartva ez a célom a g -vel is azért is akarok beszerezni minden apróságot hozzá és megcsinálni patentúl, sajnos már így vettem, hogy az előző tulaj nem volt elég igényes és nem figyelt a lábára :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 oké én is nagyon vigyázok a kocsimra, a h astrámat 9 évesen 63 ezer kilométerrel adtam el 4 nap alatt annyi hívásom volt rá hogy nacsak, mert szép kocsi volt rendben volt tartva ez a célom a g -vel is azért is akarok beszerezni minden apróságot hozzá és megcsinálni patentúl, sajnos már így vettem, hogy az előző tulaj nem volt elég igényes és nem figyelt a lábára :( Egy nitro hígítós ronggyal az összes ilyen lerúgást, felkenődést le tudod törölni a küszöbről, én is azzal takarítottam meg. De nagyon ne áztasd meg a küszöböt vele, mert a lakkot is megoldja ha sokáig pancsolod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Egy nitro hígítós ronggyal az összes ilyen lerúgást, felkenődést le tudod törölni a küszöbről, én is azzal takarítottam meg. De nagyon ne áztasd meg a küszöböt vele, mert a lakkot is megoldja ha sokáig pancsolod :D sajnos nem cipőtalp nyomokról van szó hanem szakadt ajtótömítésről ami körbefut és nem kis pénz cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 sajnos nem cipőtalp nyomokról van szó hanem szakadt ajtótömítésről ami körbefut és nem kis pénz cserélni Van kederem hozza pesten ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Van kederem hozza pesten ;) És mennyibe kerűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 És mennyibe kerűl? 3e/db. Melyik is kell neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 3e/db. Melyik is kell neked? bal első ajtó a sofőr ajtó tokjának (vagy hogy mondjam) kellene mert van egy kis szakadás rajta nem emelte a lábát az előző tulaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 bal első ajtó a sofőr ajtó tokjának (vagy hogy mondjam) kellene mert van egy kis szakadás rajta nem emelte a lábát az előző tulaj Megnezem majd az allapotat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Beszereltem a két ülés közé hátra a hamutartó alá egy szivargyújtó aljzatot.Vettem egy olyan kéteres kábelt amire az van írva, hogy max24v 2x2,5. A problémám csak annyi, hogy olyan gyengének tűnik nekem ez a kábel.Viszont van 4mm2-es kábelem, ami tuti hogy bírja a strapát viszont egy kicsit vastag.Ti melyiket tennétek be a két kábel közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Sziasztok! Az ilyen vaterán kapható op-com-ok mennyire használhatóak?: LINK Van tapasztalata velük valakinek? Autószerelőmnek nincs műszere és elektromos hibánál unom, hogy annyi pénzt ott kell hagyni a villamosságisnál. Legutóbb is az alkatrész olcsóbb volt, mint a kiolvasás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Ezt az ebayon 3-ért megkapod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 valaki nem akar veramont rendelni mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 valaki nem akar veramont rendelni mostanában? Én gondolkozok rajta, de én nem tudom/akarom beszerelni... Bc vagy mid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Én gondolkozok rajta, de én nem tudom/akarom beszerelni... Bc vagy mid?bc.én sem tudom beszerelni, ezért majd a villamosságszerelőm rakja a helyére és üzemeli be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 bc. én sem tudom beszerelni, ezért majd a villamosságszerelőm rakja a helyére és üzemeli be. Nekem nagyon bejön a mid. Én azt szeretnék. Bár az lpg üzem miatt a fogyasztási adatok semmit sem fognak érni... Megkérdezhetem, hogy hol laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Nekem nagyon bejön a mid. Én azt szeretnék. Bár az lpg üzem miatt a fogyasztási adatok semmit sem fognak érni... Megkérdezhetem, hogy hol laksz?nekem is jobban tetszik, de nagyon ritka.Kaposváron élek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Sziasztok! Az ilyen vaterán kapható op-com-ok mennyire használhatóak?: LINK Van tapasztalata velük valakinek? Autószerelőmnek nincs műszere és elektromos hibánál unom, hogy annyi pénzt ott kell hagyni a villamosságisnál. Legutóbb is az alkatrész olcsóbb volt, mint a kiolvasás :unsure: Én ugyan ilyent vettem, ugyan ennyiért (nem vaterán) viszont már v1.44-el, azzal kulcsot is lehet programozni. Nekem '96-os B Vekim van. Eddig nincs vele gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts