imy Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Szia,Nem nekem szólt a kérdés... http://www.hestore.hu/search.php?sf=led+strip én innen szoktam rendelni. Köszi, ismerem, szoktam innen rendelni régebben félvezetőket, de átszoktam a TME-re, olcsóbb. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Sziasztok! Ma megcsináltam a csomagtartó világítást is. Két oldalra raktam a kalaptartó tartóperemei alá a szalagot, a műanyagra!http://kepfeltoltes.hu/view/130605/2013-06-05_20.34.55_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/130605/2013-06-05_20.35.22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocsi, a képek nem túl csúcs minőségűek, de szerintem látszik a különbség eléggé! :D Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Sziasztok! Ma megcsináltam a csomagtartó világítást is. Két oldalra raktam a kalaptartó tartóperemei alá a szalagot, a műanyagra!http://kepfeltoltes.hu/view/130605/2013-06-05_20.34.55_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/130605/2013-06-05_20.35.22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocsi, a képek nem túl csúcs minőségűek, de szerintem látszik a különbség eléggé! :D Üdv! Szuper! :) Én is ezt akarom megoldani. Milyen hosszút tettél fel, s mennyi LED-esek? (mennyi LED/m) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Szuper! :) Én is ezt akarom megoldani. Milyen hosszút tettél fel, s mennyi LED-esek? (mennyi LED/m) A bal oldalra 35 centit tettem, a jobb oldalra 30 centit. 3 led / 5 centi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 én egy másik gyári csomagtér lámpát tettem a jobb oldalra így a kettő már bőven elegendő. nem vagyok egy ledmánia.Más.: úgy emlékszem tGabika csinált leírást valamikor a kesztyűtartó hűtésről. Erről tapasztalat, véleményt tudna valaki mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 én egy másik gyári csomagtér lámpát tettem a jobb oldalra így a kettő már bőven elegendő. nem vagyok egy ledmánia. Más.: úgy emlékszem tGabika csinált leírást valamikor a kesztyűtartó hűtésről. Erről tapasztalat, véleményt tudna valaki mondani? Azt sehol sem találtam baráti áron, ez a LED szalagos móka meg bejön. Találtam olcsón itt Zegen. :) 800Ft/méter. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy közületek épített-e már be ilyet http://www.ebay.de/itm/Irmscher-Carbon-Look-Mittelkonsole-Opel-Astra-G-mit-Klimaautomatik-und-Navi-/310660670284?pt=DE_Autoteile&hash=item4854d1a34c van-e esetleg valami tapasztalat...belemegy e a sima TID-esnek a helyére vagy cserés lesz akkor a műszerfal is? a válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy közületek épített-e már be ilyet http://www.ebay.de/itm/Irmscher-Carbon-Look-Mittelkonsole-Opel-Astra-G-mit-Klimaautomatik-und-Navi-/310660670284?pt=DE_Autoteile&hash=item4854d1a34c van-e esetleg valami tapasztalat...belemegy e a sima TID-esnek a helyére vagy cserés lesz akkor a műszerfal is? a válaszokat előre is köszönöm. Simán bemegy a régi helyére, de ha jól látom Digit klímás és Navi-val ellátott szines kijelzős autóban volt. Ha neked ezek nincsenek, akkor nem lesz jó. A TID-del tutti a szívás. Szerintem! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Simán bemegy a régi helyére, de ha jól látom Digit klímás és Navi-val ellátott szines kijelzős autóban volt. Ha neked ezek nincsenek, akkor nem lesz jó. A TID-del tutti a szívás. Szerintem! :) Szia, jelenleg digitklímám van...azért is nehéz ilyet vadászni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy közületek épített-e már be ilyet http://www.ebay.de/itm/Irmscher-Carbon-Look-Mittelkonsole-Opel-Astra-G-mit-Klimaautomatik-und-Navi-/310660670284?pt=DE_Autoteile&hash=item4854d1a34c van-e esetleg valami tapasztalat...belemegy e a sima TID-esnek a helyére vagy cserés lesz akkor a műszerfal is? a válaszokat előre is köszönöm. ez überkirály :D nekem is digit van és tényleg nehéz ilyet vadászni. De ez árban is elég jó szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok! A rendszámtábla világítást ugye át lehet rakni fehér ledes megvilágításúra? Ezért, ha jól tudom nem szívóznak a rend lelkes őrei, csak az ilyen hiperszuper tuning kék fényekért, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok! A rendszámtábla világítást ugye át lehet rakni fehér ledes megvilágításúra? Ezért, ha jól tudom nem szívóznak a rend lelkes őrei, csak az ilyen hiperszuper tuning kék fényekért, ugye? :D Háát a LED-es cuccokat nem szeretik ilyen helyen... Az ajtók kinyitásakor ha a talajt megvilágítja az jól jöhet ellenben. (tipp neked ;) ) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Háát a LED-es cuccokat nem szeretik ilyen helyen... Az ajtók kinyitásakor ha a talajt megvilágítja az jól jöhet ellenben. (tipp neked ;) ) A fehér LEDbe nem kötnek bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Háát a LED-es cuccokat nem szeretik ilyen helyen... Az ajtók kinyitásakor ha a talajt megvilágítja az jól jöhet ellenben. (tipp neked ;) ) Vajon lenne a küszöb és az ajtó között annyi hely hogy a led szalag oda be férjen? A bekötést meglehetne oldani mondjuk az ajtónyitás érzékelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Vajon lenne a küszöb és az ajtó között annyi hely hogy a led szalag oda be férjen? A bekötést meglehetne oldani mondjuk az ajtónyitás érzékelőre. Az ajtó tárolórekesze alá nem férhet el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Az ajtó tárolórekesze alá nem férhet el? Erre gondoltam én is. Meg kellene nézni, mérni, mennyi hely van ott. Tényleg praktikus is lehetne akár, mert látnád sötétben hogy hova lépsz ki a kocsiból. Holnap gépközelben leszek, ha el nem felejtem majd meglesem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Erre gondoltam én is. Meg kellene nézni, mérni, mennyi hely van ott. Tényleg praktikus is lehetne akár, mert látnád sötétben hogy hova lépsz ki a kocsiból. Holnap gépközelben leszek, ha el nem felejtem majd meglesem. Kimentem, megnéztem. Az ujjam befért, tehát olyan 10mm körül lehet. A LED szalag 3mm magas. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Kimentem, megnéztem. Az ujjam befért, tehát olyan 10mm körül lehet. A LED szalag 3mm magas. Simán befér én is néztem, viszont a nyitásérzékelőre nem lehet kötni (vagy csak én vagyok nagyon pancser). Ma szétkaptam és úgy van, hogy két szál megy bele, mind a kettő 12 volt, a test pedig maga a csavar ami felfogja a nyitásérzékelőt. És akár benyomtam a gombot, akár nem, akkor is volt mind a két kábelben 12 volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Simán befér én is néztem, viszont a nyitásérzékelőre nem lehet kötni (vagy csak én vagyok nagyon pancser). Ma szétkaptam és úgy van, hogy két szál megy bele, mind a kettő 12 volt, a test pedig maga a csavar ami felfogja a nyitásérzékelőt. És akár benyomtam a gombot, akár nem, akkor is volt mind a két kábelben 12 volt.. Pedig biztos rá lehet kötni, különben nem működne a belsőtér világítás sem ajtó nyitásra. Ha mind a két szálon volt fesz akkor talán a testet szakítja meg a kapcsoló. Úgy nem mérted hogy a csavar helyén és 1-1 szálat közben pedig nyomod a kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Pedig biztos rá lehet kötni, különben nem működne a belsőtér világítás sem ajtó nyitásra. Ha mind a két szálon volt fesz akkor talán a testet szakítja meg a kapcsoló. Úgy nem mérted hogy a csavar helyén és 1-1 szálat közben pedig nyomod a kapcsolót? Jó lenne, ha onnan le lehetne venni, mert a lámpából necces lenne lehozni. De így is át kell vinni majd az ajtóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Pedig biztos rá lehet kötni, különben nem működne a belsőtér világítás sem ajtó nyitásra. Ha mind a két szálon volt fesz akkor talán a testet szakítja meg a kapcsoló. Úgy nem mérted hogy a csavar helyén és 1-1 szálat közben pedig nyomod a kapcsolót? Ez pontosan így van, az ajtókapcsoló testet kapcsol, tehát a ledszalagot úgy kell rákötni, hogy a pozitív oldalára állandó áram, a negatív meg megy a kapcsolóra. Csak a bal-első ajtónál megy rá két vezeték, mert arról egy külön áramkörön kapcsol a multitimerre, hogy csak arról az ajtóról működjön a figyelmeztető csipogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Jó lenne, ha onnan le lehetne venni, mert a lámpából necces lenne lehozni. De így is át kell vinni majd az ajtóba. Megnézem azt a nyitásérzékelőt hogy hogyan is működik, de nem hiszem hogy agyon lenne bonyolítva. Ott a gyári kábelköteg és gumiharang, abban nem lehetne átvinni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok. Egy elektromos szakemberre lenne szükségem még mielött szétbontom a kocsit! :) Egy erősítő lett beszerelve a kocsimba már 1 éve.. az erősítö az akuról kapja a fix +12V a a negatív meg a kaszni! REMOTE szálat a szívargyújtó pozitívjárol kapja egy sima egyszerű kapcsoloval.. Mostanában találkoztam olyannal, h kicsapja valamiért a biztosítékot a biztitáblán.. 10a-os van ben. Az erősítőben pedig 15.. a fix +12-őn pedig egy 10A-os lengő bizti van.. Ám a kérdésem: az lehetséges, h a szívargyújtó és a biztitábla között van valahol lengő biztosíték? MErt mindent megnéztem minden jó (minden biztosíték jó) És nem akar bekapcsolni az erősítő és a szívargyújtóm sem mükszik.. :( :( Van valami ökletetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Sziasztok. Egy elektromos szakemberre lenne szükségem még mielött szétbontom a kocsit! :) Egy erősítő lett beszerelve a kocsimba már 1 éve.. az erősítö az akuról kapja a fix +12V a a negatív meg a kaszni! REMOTE szálat a szívargyújtó pozitívjárol kapja egy sima egyszerű kapcsoloval.. Mostanában találkoztam olyannal, h kicsapja valamiért a biztosítékot a biztitáblán.. 10a-os van ben. Az erősítőben pedig 15.. a fix +12-őn pedig egy 10A-os lengő bizti van.. Ám a kérdésem: az lehetséges, h a szívargyújtó és a biztitábla között van valahol lengő biztosíték? MErt mindent megnéztem minden jó (minden biztosíték jó) És nem akar bekapcsolni az erősítő és a szívargyújtóm sem mükszik.. :( :( Van valami ökletetek? Gyárilag biztos, hogy nincs. Csak a biztosítéktábla, és a motortérben a főbiztosítékok vannak, máshol nincs biztosíték, pláne lengő. Persze hogy esetlegesen utólag mit-, hogy-, hova kötözgettek azt nem tudhatom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 ezt nézzétek meg ledes megoldához nem rossz!!http://aprod.hu/hirdetes/opel-ajto-auto-projektor-7watt-raktarrol-szemelyesen-postazok-is-ID18Ytj.html#7411b3599d Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts