DM101 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Megkérdeztem a David Bendát. Azt írtam, hogy nekem egy Z14XEP motor van a kocsimban, és a service menüben az ECU menüpont alatt nem találom a Z14XEP motort.Mit kell beállítani? Erre ezt írta: Connection to the motor you've got done with a optocoupler on the injector. So you have to adjust the "injection valve". Milyen injektor szelepet állítsak be?Meg hol? Lehet hogy a Correction of consumption menüpont alatt?!
tgabika76 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Nem hinném, szerintem hardveresen gondolta azt az állítást valahogy. Azt írja azzal hogy az optocsatolót rákötötted az injektorra, a motorral történő összekötést megoldottad, mert korábban valaki írta hogy Twinportnál nem kell az ECU-val összekötni a Veramont, tehát gyakorlatilag a motorvezérlő ki van hagyva a történetből. Ezen logika alapján te bármit állítgathatsz a Veramon ECU menüpontjában, elvileg nem lesz hatással a kijelzett fogyasztásra, viszont a felvetett kérdés adott egy ötletet, és gondoltam megnézem hogy a Twinport és a sima 1.4-es injektorai között vajon van-e különbség (mert a motorvezérlők között van, azt már tudjuk). Hát az a helyzet hogy az injektorok között is van, cikkszámra legalábbis nem ugyanazok, de jó lenne tudni egyéb adatot is róluk, konkrétan hogy mennyi a befecskendezési mennyisége percenként (hány köbcenti). Erős a gyanúm hogy ez az érték is különbözni fog a Twinport és a hagyományos injektor esetében, de gondolom az optocsatoló éppen arra való hogy ezen érték alapján számoljon. A menü fogyasztás korrekció menüpontja (correction consumption) csak egy utolsó lehetőség a pontos beszabályozásra ha véletlenül nem annyit mutatna mint amennyit te mérsz, de ez a mérési módot szvsz nem változtatja, csak a neked kijelzett értéket, olyan módon hogy a Veramon által mért adatot megszorozza a beállított korrekciós tényezővel.
DM101 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Nem hinném, szerintem hardveresen gondolta azt az állítást valahogy. Azt írja azzal hogy az optocsatolót rákötötted az injektorra, a motorral történő összekötést megoldottad, mert korábban valaki írta hogy Twinportnál nem kell az ECU-val összekötni a Veramont, tehát gyakorlatilag a motorvezérlő ki van hagyva a történetből. Ezen logika alapján te bármit állítgathatsz a Veramon ECU menüpontjában, elvileg nem lesz hatással a kijelzett fogyasztásra, viszont a felvetett kérdés adott egy ötletet, és gondoltam megnézem hogy a Twinport és a sima 1.4-es injektorai között vajon van-e különbség (mert a motorvezérlők között van, azt már tudjuk). Hát az a helyzet hogy az injektorok között is van, cikkszámra legalábbis nem ugyanazok, de jó lenne tudni egyéb adatot is róluk, konkrétan hogy mennyi a befecskendezési mennyisége percenként (hány köbcenti). Erős a gyanúm hogy ez az érték is különbözni fog a Twinport és a hagyományos injektor esetében, de gondolom az optocsatoló éppen arra való hogy ezen érték alapján számoljon. A menü fogyasztás korrekció menüpontja (correction consumption) csak egy utolsó lehetőség a pontos beszabályozásra ha véletlenül nem annyit mutatna mint amennyit te mérsz, de ez a mérési módot szvsz nem változtatja, csak a neked kijelzett értéket, olyan módon hogy a Veramon által mért adatot megszorozza a beállított korrekciós tényezővel. Tehát akkor elvileg működnie kéne.Azt meg tudnád mondani, hogy melyik az első henger?Tehát hogy melyik oldalon van az 1-es injektor?Ha szemben állunk a kocsival, akkor én a bal bal oldaliba kötöttem.
Glare68 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Nincsen. Z12xe van. Azt kell beállítanod. Abban van Bosch ECU. ;)
DM101 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Beállítottam a x12xe -re, és a szorzónál 2x állítottam be.Így kijött egy nagyon szimpatikus 6,5L fogyasztás.Vajon ez a helyes adat?Én nyáron mondjuk ennyit mértem, de az csak hozzávetőleges mérés. A másik, hogy nem találom a day light menüpontot.Vagy ez nincs is benne, hanem rákötöd és kész? Nekem van a menetfényhez elektronika, ami felkapcsolja a lámpát maikor beindítom a kocsit, és lekapcsolja amikor leállítom.Azért akarom rákötni a verára, mert ez elvileg-remélem a gyakorlatban is- 1000-es fordulatnál kapcsolja csak fel. Ez valóbban így van?
tgabika76 Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 @Glare68: Z12XE-ben Bosch Motronic 1.5.5 ECU van, a Twinportokban meg Bosch Motronic ME 7.6.2. Nem tudom mennyire azonosak, függetlenül attól hogy mindegyik Bosch... @DM101: Igen, a Veramon valóban csak 1000-es fordulatnál kapcsolja fel a daylightot. Nekem már sikerült egyszer majd' 500m-t mennem úgy hogy nem kapcsolódott fel. ;)
DM101 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 @Glare68: Z12XE-ben Bosch Motronic 1.5.5 ECU van, a Twinportokban meg Bosch Motronic ME 7.6.2. Nem tudom mennyire azonosak, függetlenül attól hogy mindegyik Bosch... @DM101: Igen, a Veramon valóban csak 1000-es fordulatnál kapcsolja fel a daylightot. Nekem már sikerült egyszer majd' 500m-t mennem úgy hogy nem kapcsolódott fel. ;) Visszajelzést csináltál a menetfényhez? Tehát hogy a műszerfalon valami visszajelez neked, hogy ég a menetfény?
tgabika76 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Igen, az első ködlámpa visszajelzője (nekem nincs ködfényszóróm). De DarthVödör csinálta, nem én. :blush: Amúgy ezt tartom a Veramon-féle menetfény legnagyobb hátrányának is: t.i. hogy nem lehet kikapcsolni. Nem technikai szempontból érdekelne mert hasznosnak tartom és szeretem is, csak a körülményes szabályozás miatt. Így, mivel a ködlámpa reléjére van kötve, csak úgy tudom "kikapcsolni", ha kiveszem a relét.
Tenky89 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Végre mindhárom dolog összejött /Jó idő, hétvége, és nem dolgozok/ így elkészült a "VW 99 relés" megoldású komfort ablaktörlő! Tökéletesen működik! Ezer köszönet: tgabika76-nak a reléért és DarthVödörnek a korrekt leírásért! 1
DM101 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Igen, az első ködlámpa visszajelzője (nekem nincs ködfényszóróm). De DarthVödör csinálta, nem én. :blush: Amúgy ezt tartom a Veramon-féle menetfény legnagyobb hátrányának is: t.i. hogy nem lehet kikapcsolni. Nem technikai szempontból érdekelne mert hasznosnak tartom és szeretem is, csak a körülményes szabályozás miatt. Így, mivel a ködlámpa reléjére van kötve, csak úgy tudom "kikapcsolni", ha kiveszem a relét. Én is beszereltem a menetfényt, és az első ködlámpa visszajelzőjére kötöttem én is.Persze nem magamtól találtam ki, hogy pontosan hová kell, mert én nem konyítok az ilyesmihez, úgyhogy Darth Vödör leírása szerint a K4-es relé 87-es pontjára kötöttem. Te hogy fogattad fel a menetfényt, és hová?Fényképet nem töltenél fel ?Holnap csinálok az enyémről, és felteszem ide. Végül is én nem a veramonra kötöttem, hanema saját elektronikája vezérli.Úgy gondoltam, ha tönkre megy a lámpa elektronikája, majd akkor ráteszem a verára. A másik dolog amit kérdezni szeretnék, hogy van itt olyan akinek Z14XEP motorja van, és be van szerelve a veramon? Nagyjából beállítottam a fogyasztási paramétereket, de érdekelne hogy pontosan hogyan lehet.Ami most van az szerintem nem a 100%-os, hanem egy 90% kb. Még 1 dolog. Nekem Delphi klímám van.Alerírás szerint van egy fekete-zöld vezeték és egy fekete.Én a fekete-zöld vezetéket vágtam el és az egyik felére az egyik fehéret, a másikra a másik fehéret forrasztottam.Jól csináltam, vagy baromságot csináltam?
tgabika76 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Te hogy fogattad fel a menetfényt, és hová?Fényképet nem töltenél fel ?Holnap csinálok az enyémről, és felteszem ide. Tehetek, de egyrészt nekem OPC lökhárítóm van ami teljesen másképp néz ki mint a sima, másrészt meg a menetfény céljára nekem LED-szalagok vannak rendszeresítve. De tessék, az enyém így néz ki:
DM101 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Tehetek, de egyrészt nekem OPC lökhárítóm van ami teljesen másképp néz ki mint a sima, másrészt meg a menetfény céljára nekem LED-szalagok vannak rendszeresítve. De tessék, az enyém így néz ki: Nagyon ott van!Grat! :icon13:
gyurigyerek Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Tehetek, de egyrészt nekem OPC lökhárítóm van ami teljesen másképp néz ki mint a sima, másrészt meg a menetfény céljára nekem LED-szalagok vannak rendszeresítve. De tessék, az enyém így néz ki:Faintos a vas nagyon. Gratula.
gezoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Kész van a leírás a hátsó tárcsafék beépítésről! Hamarosan látható lesz Stofl kolléga oldalán, ill. az aláírásomban is elérhető lesz. Bármi kérdés fölmerül, akkor keressetek nyugodtan! 4
Stofl Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Kész van a leírás a hátsó tárcsafék beépítésről!Hamarosan látható lesz Stofl kolléga oldalán, ill. az aláírásomban is elérhető lesz.Bármi kérdés fölmerül, akkor keressetek nyugodtan!https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-H-ts-dobf-k-talak-t-sa-t-rcsaf-kesre: 2
kobraCode Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Kész van a leírás a hátsó tárcsafék beépítésről! Hamarosan látható lesz Stofl kolléga oldalán, ill. az aláírásomban is elérhető lesz. Bármi kérdés fölmerül, akkor keressetek nyugodtan! Ügyes! Gratula! Árakat nem írtál, de neked mennyibe lett a végén? KB is jó. Illetve mennyit időd ment el a az egész műveletre? Gondolom az alkatrészeket tartott tovább beszerezni mint felszerelni.
gezoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Ügyes! Gratula! Árakat nem írtál, de neked mennyibe lett a végén? KB is jó. Illetve mennyit időd ment el a az egész műveletre? Gondolom az alkatrészeket tartott tovább beszerezni mint felszerelni. Kb. 45-50E ,de mint írtam függ, hogy milyen alkatrészeket és hol veszel! Ebben minden benne van az utolsó csavarig (fékpad stb.) Beszerelés nem vészes kb. 8 óra, de ez nagyon kényelmesen. Tavaly október-novemberben kezdtem el beszerezni az alkatrészeket. Nem volt sok időm és még közbe jött a nem rövid tél is. Rengeteget olvastam utána, kérdezősködtem. Többet tudok erről a témáról mint némelyik bontós! :D 1
DM101 Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Beszereltem a menetfényt.Gondolom nem sok embert érdekel, de azért felteszem ide a képet :D 1
gezoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Szerintem teljesen korrekt!!!! :icon13: Ahhoz képest, hogy láttam már olyan tróger beépítéseket!
spzoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Beszereltem a menetfényt.Gondolom nem sok embert érdekel, de azért felteszem ide a képet Kromcsikos maszk nem erdekel?
DM101 Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Kromcsikos maszk nem erdekel? Köszönöm, de nem.
gezoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Köszönöm, de nem. Pedig nagyon földobja az autót!
spzoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Most mar ketto is van ugyh vigyetek batran. :)
Recommended Posts