DM101 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Úgy látom, hogy csak nem lehet megúszni a fűrészt :icon1:
kacsa7 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Úgy látom, hogy csak nem lehet megúszni a fűrészt :icon1: Attól függ. Nekünk Philips 4 led-es menetfény van. Ott a felfogató keret és a menetfény pont elfért a rács előtt, úgyhogy csak fel kellett fúrni, a vezérlőhöz futó kábeleket pedig simán belehetett vezetni a rácson keresztül. Az ég világon sehol nem kellett fűrészelni/vágni. Annyi szépséghibája van ennek a menetfénynek, hogy a vezérlője valami miatt nem szabályozta a bemenő feszültséget, így volt, hogy magától lekapcsolt mert 13V feletti feszültség ment be. Apum kénytelen volt egy stabilizátor IC-t az egész vezérlő elé bekötni, hogy ne kapjon többet mint 12V, azóta teljesen jó.
Stofl Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Sziasztok! A gyári navigációs középkonzol az valóban két darabból áll, vagy csak úgy néz ki, és egyben van mint a navigáció nélküliben? Sokat kerestem neten, de fogalmam sincs hol lehetne ilyet beszerezni.... YouTube-on találtam több olyan videót akinek olyan van/beszerelt/átalakított, de én jobban örülnék ha tudnék venni. A gyári navigáció 5"-os átmérőjű?
AstraGé Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Sziasztok! A gyári navigációs középkonzol az valóban két darabból áll, vagy csak úgy néz ki, és egyben van mint a navigáció nélküliben? Sokat kerestem neten, de fogalmam sincs hol lehetne ilyet beszerezni.... YouTube-on találtam több olyan videót akinek olyan van/beszerelt/átalakított, de én jobban örülnék ha tudnék venni. A gyári navigáció 5"-os átmérőjű? Egy darabból áll a konzol, attól függetlenül, hogy van, amelyik felső- és alsó része másmilyen színű. 5", de más képarányú, mint az önálló gps-ek (pna-k) Én az angol ebay-ről szereztem szállítással együtt 14 ezer Ft-ért új középkonzolt.
AstraGé Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Sokat kerestem neten, de fogalmam sincs hol lehetne ilyet beszerezni.... Az ebay-es eladó neve: xtreme_auto_products ( ebay.co.uk ) Amikor vettem, akkor többet is árult, és nem olyan rég is láttam. Úgy látom most nincs a termékei között navis konzol, de meg kell kérdezni
Stofl Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Az ebay-es eladó neve: xtreme_auto_products ( ebay.co.uk ) Amikor vettem, akkor többet is árult, és nem olyan rég is láttam. Úgy látom most nincs a termékei között navis konzol, de meg kell kérdezni Köszönöm a gyors választ! Akkor folytatom tovább a keresést.
Joe82 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Szia! DarthVödör márkatárs oldalát nézted már?: https://sites.google.com/site/opelccled/tempomat Részletesen boncolgatja a témát, rajz is van ott, de azon egyben van ábrázolva az X-es és Z-s motorok tempomat bekötése, ezért neked ahelyett ezt ajánlom figyelmedbe: http://kepfeltoltes.hu/view/130120/tempomat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg mert ez direkt az X-esek bovdenes vezérlőjéhez van, nincs belekeverve a Z-sek ECU-ja, könnyebben átlátható. borzd505: neked meg örülök, hogy összejött! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét..... Ha az idő engedi nekiesek,és összerakom.... K Ö S Z Ö N E T !!!!!!
Probert Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Sziasztok! Tgabika76 fórumtárs által a gumis topikban linkelt oldalon találtam egy gyönyörű G Astráról képet. És az azon lévő légterelő után érdeklődnék, ami a motorháztető és szélvédő közt van. Takarja az ablaktörlő lapátokat. Olyat hol lehet, lehet e és hogy ha lehet, akkor mennyibe kerül? Nagyon királyul néz ki. A segítséget és válaszokat előre is köszönöm!
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Irmscher cucc, itt megtalálod: http://www.irmscher.de/int_shop/int_shop.php?todo=detail&artnr=i2001020&carid=22&root=1&detail=exterieur De jó drága (bár Irmscherből mi nem az), a neve alapján inkább eBay-on lenne érdemes rákeresni. Illetve ha sikerülne egy mintát szerezni akkor egy üvegszálas tudna csinálni sablont róla és töredékáron meg lehetne venni utána.
Probert Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Irmscher cucc, itt megtalálod: http://www.irmscher.de/int_shop/int_shop.php?todo=detail&artnr=i2001020&carid=22&root=1&detail=exterieur De jó drága (bár Irmscherből mi nem az), a neve alapján inkább eBay-on lenne érdemes rákeresni. Illetve ha sikerülne egy mintát szerezni akkor egy üvegszálas tudna csinálni sablont róla és töredékáron meg lehetne venni utána. Köszönöm a gyors választ! A német neve alapján próbálnám keresni. Tényleg nem olcsó. Az általad adott újabb linken a pdf-ben van egy kis instrukció a felfogatáshoz. Az alapján a bátyámmal aluból lehet megpróbáljuk a nyáron megcsinálni. De nem biztos még, mert elég bonyolultnak néz ki ahhoz, hogy kézzel meg lehessen csinálni. De azért még 1X kösz!
camaron Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Irmscher cucc, itt megtalálod: http://www.irmscher.de/int_shop/int_shop.php?todo=detail&artnr=i2001020&carid=22&root=1&detail=exterieur De jó drága (bár Irmscherből mi nem az), a neve alapján inkább eBay-on lenne érdemes rákeresni. Illetve ha sikerülne egy mintát szerezni akkor egy üvegszálas tudna csinálni sablont róla és töredékáron meg lehetne venni utána.http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=astra+g+bonnet+spoiler&_sacat=0&_odkw=astra+mk4+bonnet+spoiler&_osacat=0&_from=R40
Probert Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=astra+g+bonnet+spoiler&_sacat=0&_odkw=astra+mk4+bonnet+spoiler&_osacat=0&_from=R40 THX neked is!
AstraGé Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Köszönöm a gyors választ! Akkor folytatom tovább a keresést. Ma már van fenn navigációs középkonzol: LINK Most épp 6 db. Szállítással együtt 43 Angol Font
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Ma már van fenn navigációs középkonzol: LINK Most épp 6 db. Szállítással együtt 43 Angol Font Azt írja a felső kivágás mérete 75x110mm, ami éppen egy 5.2"-os 16:9 képarányú tablet képernyőméretének felel meg... ;) A módszert sgery leírta a Corsa C topikban, ha nem lenne Veramonom meg bőrös középkonzolom, akkor szvsz belevágnék...
AstraGé Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Azt írja a felső kivágás mérete 75x110mm, ami éppen egy 5.2"-os 16:9 képarányú tablet képernyőméretének felel meg... ;) A módszert sgery leírta a Corsa C topikban, ha nem lenne Veramonom meg bőrös középkonzolom, akkor szvsz belevágnék... A gyári 5"-os 4:3 arányú, úgyhogy amit írtál ahhoz egy kicsit alakítani kell rajta szerintem, mert ha 5.2"-os, akkor alacsonyabb lesz és szélesebb, mint a gyári. Én 5"-os 16:9-es GPS-t tettem bele és így is szélesíteni kellett a kivágáson, alul-felül pedig van egy kis fekete csík, akárcsak nála (ez is 5"): http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=335884
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Igen, éppen azt az alul-felül jelentkező fekete csíkot akartam volna eltüntetni az 5.2"-al (találtam is ilyen képméretű tabletet), de nem figyeltem a képarányra. :blush: Sgery cartárs ha jól emlékszem 7"-os tabletet faragott bele: ott többet kell szobrászkodni, viszont egészen biztos hogy nincs zavaró csík alul és felül.
AstraGé Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Igen, éppen azt az alul-felül jelentkező fekete csíkot akartam volna eltüntetni az 5.2"-al (találtam is ilyen képméretű tabletet), de nem figyeltem a képarányra. :blush: Sgery cartárs ha jól emlékszem 7"-os tabletet faragott bele: ott többet kell szobrászkodni, viszont egészen biztos hogy nincs zavaró csík alul és felül. Az lesz az, a 7"-os :) Annak a látható kijelző mérete kb akkora, hogy függőlegesen épp elférhet, vízszintesen még annyira ki lehet vágni. Szépen beépítve még komolyabban néz ki, mint a gyári: 7" vs gyári 5":
nemeth_laca Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Sziasztok! Sikerült a világítás kapcsolómat megjavítani, szóval köszönöm a segítségeteket! El volt kormolódva a tompított pontjánál. Amúgy, nekem is nagyon tetszik ez a navigációs középkonzol! :D Digit. klímás kivitelben nem láttatok valahol? :) Vagy a felső részét külön is rálehet pászítani? Üdv!
Stofl Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Az lesz az, a 7"-os :) Annak a látható kijelző mérete kb akkora, hogy függőlegesen épp elférhet, vízszintesen még annyira ki lehet vágni. Szépen beépítve még komolyabban néz ki, mint a gyári:Sziasztok!Szerintetek ha egy telefont építenék be 5", aminek a tetején van a ki-be kapcsoló gombja, ami ugye fektetett beépítésnél oldalra kerülne, hogyan oldhatnám meg a ki-be kapcsolást?Valaki tud forrasztani smd mikrokapcsolót?Ami még foglalkoztat, hogy a gyári rádióm kijelzője és a hőmérő az elveszne. Vagy a tárolórekeszbe átraknám a kétsorost, vagy a hamutartó helyére.Nézegettem képeket, de még nem tudom mi a jó megoldás.
imy Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 A gyári 5"-os 4:3 arányú, úgyhogy amit írtál ahhoz egy kicsit alakítani kell rajta szerintem, mert ha 5.2"-os, akkor alacsonyabb lesz és szélesebb, mint a gyári. Én 5"-os 16:9-es GPS-t tettem bele és így is szélesíteni kellett a kivágáson, alul-felül pedig van egy kis fekete csík, akárcsak nála (ez is 5"): http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=335884 Milyen GPS-t használtál? Ezek nagyon szépek, én is erősen elgondolkodtam ezeken. :) Amúgy feketében nem lehet? Vagy az én régi feketémet hozzátoldani?
DarthVödör Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 (edited) On 2013. 04. 01. at 11:16, Stofl írta: On 2013. 04. 01. at 11:19, imy írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
Stofl Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Én nem venném ki a gyári SMD mikrokapcsolót, hanem párhuzamosan ráforrasztanék egy REED érintkezőt.Ezt, egy mágnessel lehetne működtetni. Nem kell kivágni semmit, csak a mágnest kell az érintkező közelébe (3...10 mm) tenni.Ha csak a GPS-t használnád, az iGO8-at be lehet állítani, hogy töltés, (gyújtás) levételekor hibernálja a készüléket...A TID-et, már láttam én is a tárolóba áthelyezve. Így megmarad a kijelzésed. Akkor, szét kellene vágni a tiedet. Aztán összetoldani az új felsőrészt, hogy a merevítése megmaradjon.Szerintem, nem ér annyit.Ez a reed relé nagyon jó ötlet! Köszi!
imy Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Akkor lefesteném. Tudtok egy jó 5'- os tabletet linkelni, ami jó bele? Android + bluetooth kellene, akkor menne az obd-s kütyü is.
Stofl Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Akkor lefesteném.Tudtok egy jó 5'- os tabletet linkelni, ami jó bele? Android + bluetooth kellene, akkor menne az obd-s kütyü is.Szia!Én ezt néztem ki:http://digistreet.hu/telefonok/mobil/atab5-phone-5-mtk6577-dual-1ghz-cpu4gbdual-sim3ga-gpswifiandroid-4-0hu-m-tech-kartyafuggetlen-mobiltelefon5"-osban tablet nem nagyon van. Ezt a telefont találtam. Jónak tűnik. Egyik ismerősömnek is van, meg van vele elégedve.A kameráját találja csak gyengének, de az ugye úgy sem lenne használva.
AstraGé Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 Milyen GPS-t használtál? Ezek nagyon szépek, én is erősen elgondolkodtam ezeken. :) Amúgy feketében nem lehet? Vagy az én régi feketémet hozzátoldani? Ebay-ről, kínából szereztem 12 ezer Ft-ért 5"-os gps-t :) Mediatek, de ugyanúgy fut rajta az IGO, mint egy drágább pna-n. Idén viszont 7"-osra átalakítom, ami Androidos Tablet lesz
Recommended Posts