terry13 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 sziasztok. TEmpomat miatt, hogy tudom megnezni ,hogy hany kabel van behuzva a fekhez? mertnem lehet belatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 sziasztok. TEmpomat miatt, hogy tudom megnezni ,hogy hany kabel van behuzva a fekhez? mertnem lehet belatni Szia, Itt mindent megtalálsz a témával kapcsolatban https://sites.google.com/site/opelccled/tempomat Darth Vödörnek köszönhetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 sziasztok. TEmpomat miatt, hogy tudom megnezni ,hogy hany kabel van behuzva a fekhez? mertnem lehet belatni A pedálok fölötti takaró lap eltávolítása után ha befekszel látni fogod a féklámpa kapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 A pedálok fölötti takaró lap eltávolítása után ha befekszel látni fogod a féklámpa kapcsolót. Csakhogy nem lehet leszadni es neheen latok be a labfutesrendszer miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Csakhogy nem lehet leszadni es neheen latok be a labfutesrendszer miatt Akkor a nőgyógyász módszert javaslom. Ingujj feltűr és matat könyékig. :D Kitapogatod a kapcsolót és a vezetékeket. Kicsit derék gyilkos de ha hanyatt befekszel az ülés elé akkor elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borzd505 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 nightbreaker mennyivel jobb? Én a normál izókkal is meg vagyok elégedve, jó az astra foncsora, szépen terít. Ég és föld a különbség. Sokkal fehérebb, sokkal fényesebb. Mást nem is tennék bele, még a két céges Toyotában is kicseréltem Night Breaker-re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ég és föld a különbség. Sokkal fehérebb, sokkal fényesebb. Mást nem is tennék bele, még a két céges Toyotában is kicseréltem Night Breaker-re. :D Silverstart érdemes inkább venni. Alig van különbség a NightBreakerhez képest a fényerőben, árban meg jelentős a különbség. Havernek is Nightbreakerei voltak, aztán most vett silverstart az alábbi táblázat láttán, bepróbálta a tartalék új nightbreakert és a silverstart is, és bizony nincs látható különbség. http://store.candlepower.com/osnibr.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ég és föld a különbség. Sokkal fehérebb, sokkal fényesebb. Mást nem is tennék bele, még a két céges Toyotában is kicseréltem Night Breaker-re. :D Én nem tudom,hogy mi a különbség,mert a Vectrámba mindig ez volt:)Hétvégén kicserélem az Astrába aztán meglátom a változást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Én már mindenféle izzót kipróbáltam.Hella +50%-os,aztán allday,silverstar,coolblue,GE megalight,nightbreaker.Fene se tudja melyik jó.Ott volt a boltban aztán beleraktam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 nightbreaker mennyivel jobb? Én a normál izókkal is meg vagyok elégedve, jó az astra foncsora, szépen terít. Látható a különbség! Főleg, ha felemás izzó van a lámpákban. Hátránya, hogy hamar kiég! :icon7: (1év 2hónap) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Csakhogy nem lehet leszadni es neheen latok be a labfutesrendszer miatt Mindent le lehet szedni, olyan nincs hogy nem. Elfordítod a patenteket 90°-al és előrefelé kihúzod a takarót, a fűtés csövét pedig ha jól emlékszem 1db csavar tartja a szélén, annak oldása után határozott mozdulattal lehúzható a csőcsonkról. De enélkül is látni már a fékkapcsolót és a kuplungkapcsolót is. Ha tempomatot akarsz és cserélni kell ezeket, úgyis le kell hogy szedjed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
baranyaipisti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hello egy kis segitség kellene. Van egy kombi g astra van tgk. nincs benne semi és szeretnék füthető tükör lapokat beszerelni csak lapot! Hogyan tudom egyszerüen megoldnai? Ha lehet egyszerüen kérném az instrukciókat , mert nem vagyok nagy műszaki zseni (asztalos vagyok. ) szerelőt kihagyva.A lapokat már megvettem, kábelem, csatlakozom, zsugorcsővem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Én úgy tudtam, hogy nincs g astrához fűthető tükör...ezek szerint tévedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Én úgy tudtam, hogy nincs g astrához fűthető tükör...ezek szerint tévedtem. Pedig van... Nekem gyárilag benne van. A hátsó ablakfűtéssel együtt megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 na akkor már érdemes volt felkelnem :icon1: lehet hogy ez lesz a következő plusz extra :evilgrin: beleásom magamat én is a témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Megérkezett az OBD-II műszerem. Telefonon már fennt a szoftver, holnap este remélem már lesz is alkalmam kipróbálni, és akkor beszámolok az eredményekről! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 nekem is van futheto tukor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Session Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Van egy G Astra kombim amiben gyári esőérzékelő, és ülésfűtés van. 1.A szenzor nem működik mióta megvettem az autót... kettőt töröl, aztán kis idő elteltével újra kettőt...és ezt csinálja folyamatosan, szétszedtem, zselé ki van folyva belőle. Kerestem hozzá másik szenzort, de ezzel a számmal sajnos nem nagyon van. Kérdés: Elképzelhető, hogy a vectraé jó hozzá? Vagy van bármi megoldás rá? 2. Az ülésfűtés vezetéke elszakad az ülőlapon, kiégette picit a huzatot. mindenhol 30 ezrekre le akarnak venni. Javítható esetleg ez házilag? forraszt+zsugorcső? Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Van egy G Astra kombim amiben gyári esőérzékelő, és ülésfűtés van. 1.A szenzor nem működik mióta megvettem az autót... kettőt töröl, aztán kis idő elteltével újra kettőt...és ezt csinálja folyamatosan, szétszedtem, zselé ki van folyva belőle. Kerestem hozzá másik szenzort, de ezzel a számmal sajnos nem nagyon van. Kérdés: Elképzelhető, hogy a vectraé jó hozzá? Vagy van bármi megoldás rá? 2. Az ülésfűtés vezetéke elszakad az ülőlapon, kiégette picit a huzatot. mindenhol 30 ezrekre le akarnak venni. Javítható esetleg ez házilag? forraszt+zsugorcső? Szép napot! Forrasztás? Nemá, annak alacsony az olvadáspontja... Max. kemény forrasztással, de jó lenne tudni, miből van a fűtőszál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Van egy G Astra kombim amiben gyári esőérzékelő, és ülésfűtés van. 1.A szenzor nem működik mióta megvettem az autót... kettőt töröl, aztán kis idő elteltével újra kettőt...és ezt csinálja folyamatosan, szétszedtem, zselé ki van folyva belőle. Kerestem hozzá másik szenzort, de ezzel a számmal sajnos nem nagyon van. Kérdés: Elképzelhető, hogy a vectraé jó hozzá? Vagy van bármi megoldás rá? 2. Az ülésfűtés vezetéke elszakad az ülőlapon, kiégette picit a huzatot. mindenhol 30 ezrekre le akarnak venni. Javítható esetleg ez házilag? forraszt+zsugorcső? Szép napot! Forrasztás? Nemá, annak alacsony az olvadáspontja... A ROHS cinnek is 280Cfok az olvadáspontja Max. kemény forrasztással, de jó lenne tudni, miből van a fűtőszál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Van egy G Astra kombim amiben gyári esőérzékelő, és ülésfűtés van. 1.A szenzor nem működik mióta megvettem az autót... kettőt töröl, aztán kis idő elteltével újra kettőt...és ezt csinálja folyamatosan, szétszedtem, zselé ki van folyva belőle. Kerestem hozzá másik szenzort, de ezzel a számmal sajnos nem nagyon van. Kérdés: Elképzelhető, hogy a vectraé jó hozzá? Vagy van bármi megoldás rá? 2. Az ülésfűtés vezetéke elszakad az ülőlapon, kiégette picit a huzatot. mindenhol 30 ezrekre le akarnak venni. Javítható esetleg ez házilag? forraszt+zsugorcső? Szép napot! 1. A Vectráé jó hozzá 2. Javítható, vegyél hozzá ELEKTROPOL fémragasztót, 500 fokig hőálló és vezeti a delejt is. Vissza blankolod a két véget a szakadásnál, ha kell bele is toldhatsz, megragasztod, majd mehet a zsugorcső. Én itt vettem: http://www.hestore.hu/prod_10028712.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Az ablakmosó motor az ablaktörlő biztosítékára van kötve? Ma vettem észre, hogy nem működik az ablakmosóm, pedig egy-két napja még ment! Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Az ablakmosó motor az ablaktörlő biztosítékára van kötve? Ma vettem észre, hogy nem működik az ablakmosóm, pedig egy-két napja még ment! Köszönöm a válaszokat! Ahogy nézem igen. Lehet a motor? Vaterán nem rég böngésztem, akkor ~1500Ft körül láttam AstraG-be.Vagy itt: https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350362-ablakmoso-tartaly-alkatreszei/185202-ablakmoso-tartaly-szivattyu-opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacCH Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata utólagos olajhőmérséklet-nyomás mérő műszer beszereléséről G astra kombiba? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Ahogy nézem igen. Lehet a motor? Vaterán nem rég böngésztem, akkor ~1500Ft körül láttam AstraG-be.Vagy itt: https://cromax.hu/20...-szivattyu-opel Köszi! Holnap nekiállok és kibontom a helyéről. Próbalámpa vagy műszer meg fogja mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts