nemeth_laca Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Szia, itt egy leírás talán segít : https://docs.google....i/edit?hl=en_US Köszönöm, sokat segítettél! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 És újra világít! E öröö éé bódottááá! :D http://kepfeltoltes.hu/view/130105/2013-01-05_14.14.32_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 És újra világít! E öröö éé bódottááá! :D http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg mi lett a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 mi lett a megoldás? Semmi extra...csak izzócsere volt.. Rizsszem izzó = 50 huf Ki volt húzva a tokjából a foglalat, szóval szerintem az előző tulaj is észrevette csak nem foglalkozott vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Semmi extra...csak izzócsere volt.. Rizsszem izzó = 50 huf Ki volt húzva a tokjából a foglalat, szóval szerintem az előző tulaj is észrevette csak nem foglalkozott vele. jah :) akkor nem neked mutatott valami P23-at ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Semmi extra...csak izzócsere volt.. Rizsszem izzó = 50 huf Ki volt húzva a tokjából a foglalat, szóval szerintem az előző tulaj is észrevette csak nem foglalkozott vele. Ezért szétbontottad az egész középbokszot? Nekem se világít de nem vinne rá a lélek hogy csak ezért szétszedjem. Majd ha valami más miatt is bontani kell akkor megnézem. Ne nekem köszönd a leírást, hanem az alkotónak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Ezért szétbontottad az egész középbokszot? Nekem se világít de nem vinne rá a lélek hogy csak ezért szétszedjem. Majd ha valami más miatt is bontani kell akkor megnézem. Ne nekem köszönd a leírást, hanem az alkotónak. ;) Nem bontottam ki az egészet. Ki kell nyitni a hamuzót... hamutálca kilök... utána van felette négy csavar, azokat ki. A szivargyújtó körül a burkolatot le kell pattintani (nekem ez egy mozdulattal megvolt az ujjammal xD ). Aztán a két szél van két fül azokat kipattintod és már ki is jön az egész úgy ahogy van. Ja meg ami a hamutálca és a váltó között van, kb két centi széles műanyag burkoló elem, azt is ki kell venni, hogy kényelmesen ki tudd venni a hamuzót. De mindez benne van a leírásban. Ennyi! :) 15 perces meló. Üdv! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 jah :) akkor nem neked mutatott valami P23-at ? :) Nem az nem én voltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Nem bontottam ki az egészet. Ki kell nyitni a hamuzót... hamutálca kilök... utána van felette négy csavar, azokat ki. A szivargyújtó körül a burkolatot le kell pattintani (nekem ez egy mozdulattal megvolt az ujjammal xD ). Aztán a két szél van két fül azokat kipattintod és már ki is jön az egész úgy ahogy van. Ja meg ami a hamutálca és a váltó között van, kb két centi széles műanyag burkoló elem, azt is ki kell venni, hogy kényelmesen ki tudd venni a hamuzót. De mindez benne van a leírásban. Ennyi! :) 15 perces meló. Üdv! :) Azt hittem azért van a leírás utolsó fejezetében mert azt lehet kivenni legutoljára. De ha csak tényleg ennyi akkor én is megcsinálom :icon1: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Sziasztok! Megint ködlámpa. Csak most hátsó és jobboldali. :D Szóval lehet kapni valahol olyan "kábelsarut" ami a hátsó lámpák csatlakozójába belerakható és összedugom és kész? Tudom forraszthatnám is de így "gyáribb" megoldás lenne. Ha létezik mi a pontos neve? Vagy ne is álmodjak róla, hogy létezik ilyen külön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Nekem nem kellett, benne volt a vezetékkötegben gyárilag. Csak kifúrtam a foncsort, tettem bele égőt, rádugtam a csatit és működik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Nekem nem kellett, benne volt a vezetékkötegben gyárilag. Csak kifúrtam a foncsort, tettem bele égőt, rádugtam a csatit és működik. ;) Nálam sajnos nincs. Ha lehúzom a csatit a lámpáról akkor a legfelső üres ami a ködlámpáé lenne <_< Így marad a vezetékelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Nekem nem kellett, benne volt a vezetékkötegben gyárilag. Csak kifúrtam a foncsort, tettem bele égőt, rádugtam a csatit és működik. ;) Így volt nálam is, foglalat benne volt a sorban, áram is volt rajta, kifúrtam a lámpatestet és hibátlanul megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Sziasztok! Megint ködlámpa. Csak most hátsó és jobboldali. :D Szóval lehet kapni valahol olyan "kábelsarut" ami a hátsó lámpák csatlakozójába belerakható és összedugom és kész? Tudom forraszthatnám is de így "gyáribb" megoldás lenne. Ha létezik mi a pontos neve? Vagy ne is álmodjak róla, hogy létezik ilyen külön? Oda csak az izzót kell betenni, és működik. (és persze a burát ki kell vágni) Vagyis nálam csak annyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Sziasztok! Megint ködlámpa. Csak most hátsó és jobboldali. :D Szóval lehet kapni valahol olyan "kábelsarut" ami a hátsó lámpák csatlakozójába belerakható és összedugom és kész? Tudom forraszthatnám is de így "gyáribb" megoldás lenne. Ha létezik mi a pontos neve? Vagy ne is álmodjak róla, hogy létezik ilyen külön? Oda csak az izzót kell betenni, és működik. (és persze a burát ki kell vágni) Vagyis nálam csak annyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Oda csak az izzót kell betenni, és működik. (és persze a burát ki kell vágni) Vagyis nálam csak annyi volt. Üdv! https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOMTgwZWVhYjMtZWIyNi00YzM1LTk2YjktN2NhNzdhMmMyMGNk/edit?pli=1 gezoli leírása alapján álltam neki és a csatlakozó legfelső helyén tuti nincs semmi nekem se. Baloldalon oda megy a kék fekete vezeték ami a ködlámpáé lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Üdv! https://docs.google....MGNk/edit?pli=1 gezoli leírása alapján álltam neki és a csatlakozó legfelső helyén tuti nincs semmi nekem se. Baloldalon oda megy a kék fekete vezeték ami a ködlámpáé lenne. Egy tábla Milka csokit megér neked (a gyerekek nagyon szeretik)? 15-étől Pápán leszek egy hétig, vagy inkább postázzam? Meg nézem lehet, hogy van olyan is amihez van annyi vezeték ami elér a másik lámpáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Egy tábla Milka csokit megér neked (a gyerekek nagyon szeretik)? 15-étől Pápán leszek egy hétig, vagy inkább postázzam? Meg nézem lehet, hogy van olyan is amihez van annyi vezeték ami elér a másik lámpáig! Két táblát is megér! Pm ben irok telszámot ha Pápán vagy elugrok érte szívesen! Ezer+1 köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Sziasztok. Megneztem en is a jobb hatso kodlampa helyet. Van foglalat es ott van a hely a kabelnek. Honnan szedjek aramot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Sziasztok. Megneztem en is a jobb hatso kodlampa helyet. Van foglalat es ott van a hely a kabelnek. Honnan szedjek aramot? Konnektor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 van egy jo hosszabitod?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 van egy jo hosszabitod? :) Ezt nézd meg: https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOMTgwZWVhYjMtZWIyNi00YzM1LTk2YjktN2NhNzdhMmMyMGNk/edit?pli=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 van egy jo hosszabitod? :) Ezt nézd meg: https://docs.google....MGNk/edit?pli=1 Bocs kétszer ment el. Qva lassú a fórum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Mek kiscsiko vagyok a temaba :). 3 hete van meg az elso autom,az astra g , es hat nem vagyok temaba. Kell oda valami eloszto szeru cucc? vagy hogy osszam el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 (edited) közben már látom válaszoltak sokan, lemaradt a böngészőm néhány válasszal.... Módosítva Január6, 2013 : kobraCode Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts