Tibeee Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni abban, hogy tempomat bekötésnél a kuplung kapcsolóhoz és a tempomatos indexkarhoz a gyujtás +12 V-ot honnan érdemes levenni? Valamint hogy ha nem találok az index karhoz csatlakozó dugot sehol és nincs benn a kuplung kapcsoló sem, attól a motortérből bejövő kábelek még lehetnek a kábelkötegben lentebb ahol már össze van gyárilag szigetelőszalagozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én ilyenről még nem hallottam :D Balfaxságból, gondatlanságból, nemtörődöm-jóleszazmég megfontolásból valóban lemerülhet. Vagy ha zárlatos lesz az akksi... Velem már történt ilyen. Valós jelenség, nem lehet kivédeni az akksi hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok, Vett már valaki a Cromax-ról Klokkerholm típusú ködlámpákat? Nekem ma hozta meg a futár és kicsit furcsállom hogy az egyik üvegében DEPO a másikéban pedig TYC felriat van. Miért? Nem egyformának kéne lenni? Illetve a magasság állítás sem egyforma a két lámpán. Rendjén van ez így? A Cromax oldalán néztem a képeket ott olyanok a képek mint amit én kaptam, de 3 típust is lehet vásárolni... (Eu. import, Klokkerholm, Eredeti Opel). Nem kéne egyformának lenni a két lámpának? Mármint az oké hogy az egyik jobbos a másik meg balos, de legalább az üvegben a feliratnak és a magasság állításnak. Köszi a válaszokat. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok, Vett már valaki a Cromax-ról Klokkerholm típusú ködlámpákat? Nekem ma hozta meg a futár és kicsit furcsállom hogy az egyik üvegében DEPO a másikéban pedig TYC felriat van. Miért? Nem egyformának kéne lenni? Illetve a magasság állítás sem egyforma a két lámpán. Rendjén van ez így? A Cromax oldalán néztem a képeket ott olyanok a képek mint amit én kaptam, de 3 típust is lehet vásárolni... (Eu. import, Klokkerholm, Eredeti Opel). Nem kéne egyformának lenni a két lámpának? Mármint az oké hogy az egyik jobbos a másik meg balos, de legalább az üvegben a feliratnak és a magasság állításnak. Köszi a válaszokat. Ez két különböző márka! Küld vissza nekik! Legalábbis én ezt tenném a postaköltséget pedig rájuk verném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Ez két különböző márka! Küld vissza nekik! Legalábbis én ezt tenném a postaköltséget pedig rájuk verném! Gyanítottam hogy így lesz. Köszi! Levelet már megírtam nekik, de holnap telefonon is felveszem a kapcsolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Vagy ha zárlatos lesz az akksi... Velem már történt ilyen. Valós jelenség, nem lehet kivédeni az akksi hibát. Ilyen velem is történt még a Jettánál.Leálltam este a garázsba,reggel se kép se hang.Először azt hittem beszart az önindítő.Szerencsére csak az akksi lett cellazárlatos.Beleraktam egy másikat,és pöcc-röff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Gyanítottam hogy így lesz. Köszi! Levelet már megírtam nekik, de holnap telefonon is felveszem a kapcsolatot. Az egyik jobb mint a másik:)Mondd nekik,hogy valamelyiknek küldjék meg a párját.Régebben volt Arteb gyártmányú is,nem tudom,hogy az még létezik-e.Azokkal nem volt probléma. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok! Szerintetek valahogy lehetne váltózárat rakni a verdába? Gyárilag volt olyan amelyikben volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok! Szerintetek valahogy lehetne váltózárat rakni a verdába? Gyárilag volt olyan amelyikben volt? gyárilag nem volt, de utólag raktak bele. nekünk minden autónkba (astra, zafira) van/volt váltózás. defend lock típusú, ez is autóspecifikus ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chabi23 Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Helló Mindenki! Segítséget szeretnék kérni központi zár távirányító ügyben. Vásároltam nem olyan régen egy 2002-es nem riasztós G Astrát :D aminek teljesen tönkre volt menve a távirányítója, így vettem egyet, de nem sikerül programoznom (gyújtás rá, egyik gomb megnyomás). Tudna valaki segíteni ez ügyben? Mi lehet a megoldás. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Helló Mindenki! Segítséget szeretnék kérni központi zár távirányító ügyben. Vásároltam nem olyan régen egy 2002-es nem riasztós G Astrát :D aminek teljesen tönkre volt menve a távirányítója, így vettem egyet, de nem sikerül programoznom (gyújtás rá, egyik gomb megnyomás). Tudna valaki segíteni ez ügyben? Mi lehet a megoldás. Köszönöm! Csukott ajtónál próbáltad? Úgy emlékezem azt is úgy kell https://sites.google.com/site/gastraokossagok/elektromos-egysegek#TOC-A-t-vvez-rl-jra-programoz-sa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Helló Mindenki! Segítséget szeretnék kérni központi zár távirányító ügyben. Vásároltam nem olyan régen egy 2002-es nem riasztós G Astrát :D aminek teljesen tönkre volt menve a távirányítója, így vettem egyet, de nem sikerül programoznom (gyújtás rá, egyik gomb megnyomás). Tudna valaki segíteni ez ügyben? Mi lehet a megoldás. Köszönöm! Szia! Ezzel a módszerrel új távirányítót nem tudsz ráprogramozni, első alkalommal mindenképpen Tech2 kell hozzá (vagy lehet ehez elég egy op-com is?). A gyújtás rá, gomb megnyom arra való, ha elveszti a szinkront a vezérlővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Szia! Ezzel a módszerrel új távirányítót nem tudsz ráprogramozni, első alkalommal mindenképpen Tech2 kell hozzá (vagy lehet ehez elég egy op-com is?). A gyújtás rá, gomb megnyom arra való, ha elveszti a szinkront a vezérlővel. Tech2! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 A legjobb biztonságtechnika, ha kiveszed az akksit! xD Kicsit macerás, de tutti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Tech2! OP-COM 1.44 viszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibeee Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Hello! Vasárnap kötném be a tempomatot, de gezoli leírásában egyetleg 1 dolgot nem értek, hogy honnan vegyem a kuplung kapcsolóhoz és a tempomatos indexkarhoz a gyujtás +12 V-ot? Ebben tudna valaki tanácsot adni. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Hello! Vasárnap kötném be a tempomatot, de gezoli leírásában egyetleg 1 dolgot nem értek, hogy honnan vegyem a kuplung kapcsolóhoz és a tempomatos indexkarhoz a gyujtás +12 V-ot? Ebben tudna valaki tanácsot adni. Előre is köszi! Szia, megnézted nincs kivezetékelve a kuplung kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok, ma reggel megadta magát az akkum. Mennyi a miimum Ah érétk egy 1.4-es benzinesnél? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borzd505 Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok, ma reggel megadta magát az akkum. Mennyi a miimum Ah érétk egy 1.4-es benzinesnél? Köszi. Ha jól tudom 44Ah-s a gyári is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok, ma reggel megadta magát az akkum. Mennyi a miimum Ah érétk egy 1.4-es benzinesnél? Köszi. 44Ah ás is jó csak nem tudni milyen hosszútávon. 55Ah a gyári. 62Ah még jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borzd505 Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 44Ah ás is jó csak nem tudni milyen hosszútávon. 55Ah a gyári. 62Ah még jó bele. Ezek szerint rosszul tudom. Nekem 55-ös van benne jelenleg, de volt már 74Ah-s is. Nagyobb nem fért bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Ezek szerint rosszul tudom. Nekem 55-ös van benne jelenleg, de volt már 74Ah-s is. Nagyobb nem fért bele. Én is úgy tudom, hogy szerelték 44Ah-al is némelyiket, de saját véleményem szerint 55Ah-nál kisebbet biztos nem tennék bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Hello! Vasárnap kötném be a tempomatot, de gezoli leírásában egyetleg 1 dolgot nem értek, hogy honnan vegyem a kuplung kapcsolóhoz és a tempomatos indexkarhoz a gyujtás +12 V-ot? Ebben tudna valaki tanácsot adni. Előre is köszi! A 12V-ot bárhonnan elviheted ahol van gyújtás +12V. Szerintem legegyszerűbb a féklámpa kapcsolótól elvinni és ez van a legközelebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 (edited) On 2012. 12. 13. at 10:36, Tibeee írta: On 2012. 12. 13. at 14:55, gezoli írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Gyárilag is onnan van... Akkor ebbe beletrafáltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts