Stofl Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Az minimum 2 kulccsal jön ki, a classicnál egy távirányítós és egy sima volt, a G-nél pedig 2 távirányítós. Vajon hol van a pótkulcs? Adásvételibe beleírattad? Én úgy tudom, hogy a két távirányító nem alap volt. Nekem is és sógornak is csak 1-1 kulcsunk van, 2003,2004-es évjáratból pont úgy mint a családi 2005-ös Classic II-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Az minimum 2 kulccsal jön ki, a classicnál egy távirányítós és egy sima volt, a G-nél pedig 2 távirányítós. Vajon hol van a pótkulcs? Adásvételibe beleírattad? Én is csak egy távos kulcsot kaptam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Én is csak egy távos kulcsot kaptam! Nekem összesen van egy távirányítós kulcsom, és kész. Két tulajjal ezelőtt tűnt el a másik, tehát feltételezem, hogy kettő volt hozzá. Sima kulcsról nem tudok, hogy lett volna hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Ami biztos az az hogy két kulcsnak kell lennie az autóhoz, arról már megoszlanak a vélemények hogy mindkettő távirányítós vagy csak az egyik az, én eddig úgy tudtam hogy Classicnál csak az egyik volt az, az összes többinél mindkettő. Ha csak egy kulcs van összesen, az azért is gáz mert ha netán ellopnák az autót, akkor a biztosító nem fizet arra való hivatkozással hogy nincs meg a másik kulcs, még akkor sem ha volt lopás elleni biztosításod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Ami biztos az az hogy két kulcsnak kell lennie az autóhoz, arról már megoszlanak a vélemények hogy mindkettő távirányítós vagy csak az egyik az, én eddig úgy tudtam hogy Classicnál csak az egyik volt az, az összes többinél mindkettő. Ha csak egy kulcs van összesen, az azért is gáz mert ha netán ellopnák az autót, akkor a biztosító nem fizet arra való hivatkozással hogy nincs meg a másik kulcs, még akkor sem ha volt lopás elleni biztosításod. Nekem Classic volt, ahhoz az egyik kulcs távos volt a másik nem. Apáméknak sima G, az is hasonló megoszlásban voltak a kulcsok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Én már úgy vettem, hogy egy kulcs volt hozzá. Kereskedő elmondása szerint céges autónak vették, aztán a nőcit, aki kapta, kirúgták valamiért, és olyan tempóval távozott a cégtől, hogy a másik kulcs nála maradt. A második tulajtól se vitték el ennek ellenére, az óta én meg már rakattam be riasztót és indításgátlót. Így azért már kicsit nehézkesebb a dolog, ha meg valaki nagyon el akarja kötni, az megoldja kulcs nélkül is. Lopásra vonatkozó biztosításom nincs, így biztosítóval ezen nem lesz vitánk. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Sógoromnak is csak az egyik kulcs távirányítós a 2000-es évjáratú autójához, az enyémnek nem tudom milyen volt, mert én is abban a cipőben járok, hogy nincs meg a pótkulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Lehetséges, hogy a Veramon féle BC a TID kijelzőkben válogat? Nálam a második BC sem működik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Halványan rémlik hogy volt valami 8 illetve 10 karakteres verzió a TID-ekből, lehet hogy ez lenne a gond? A tied milyen? (Alsó sorban mennyi karakter jeleníthető meg egyszerre?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Valaki esetleg nem tudja hogy az ABS hibakódok vajon törlődnek maguktól a hiba megszűnte után, vagy külön kell törölni őket Tech2-vel? Éppen TC kikapcsoló szerelése közben vagyok, és sajnálatos módon úgy vettem le az ABS csatlakozóját, hogy közben az akkusaru meg a helyén maradt. Kaptam is egy ABS hibakódot, de örülnék ha nem kéne Tech2-re mennem ahhoz hogy kitöröljék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Kivettem az akksit egy kis időre, és most nem működik a gyári elektromos ablak kulccsal történő felhúzása! Mitől van ez, és mit lehet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Kivettem az akksit egy kis időre, és most nem működik a gyári elektromos ablak kulccsal történő felhúzása! Mitől van ez, és mit lehet tenni? Be kell tanítani az ablakok végállását. Felhúzod teljesen, és amikor felért még néhány másodpercig nyomva tartod a gombot, és ezt mindegyikkel eljátszod. Nem tudtam, hogy ez a kulcsos felhúzásra is hatással van, de biztos ez lehet a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Sógoromnak is csak az egyik kulcs távirányítós a 2000-es évjáratú autójához, az enyémnek nem tudom milyen volt, mert én is abban a cipőben járok, hogy nincs meg a pótkulcs. Nekem 2 kulcs van az autóhoz,mind kettő távirányítós. 2002-es évjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Valaki esetleg nem tudja hogy az ABS hibakódok vajon törlődnek maguktól a hiba megszűnte után, vagy külön kell törölni őket Tech2-vel? Éppen TC kikapcsoló szerelése közben vagyok, és sajnálatos módon úgy vettem le az ABS csatlakozóját, hogy közben az akkusaru meg a helyén maradt. Kaptam is egy ABS hibakódot, de örülnék ha nem kéne Tech2-re mennem ahhoz hogy kitöröljék... Világít az ABS hibalámpa? Ha nem, akkor keress valami csúszósabb felületet és próbáld ki, hogy működik-e az ABS. Ha igen, akkor én nem izgulnék a dolgon, majd később ki lesz törölve, vagy lehet törlődik is magától idővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Világít sajnos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Halványan rémlik hogy volt valami 8 illetve 10 karakteres verzió a TID-ekből, lehet hogy ez lenne a gond? A tied milyen? (Alsó sorban mennyi karakter jeleníthető meg egyszerre?) Az alsó sorban a dátum jelenik meg. Ez nyolc karakter, de ha a potokat is karakternek számitjuk akkor tíz. (két pont) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 A gyári akku gondozásmentes? Lehet valahogy vízzel utánatölteni? Jelenleg ugyanis fekete a varázsszem, hiába töltöttem fel árammal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 A gyári akku gondozásmentes? Lehet valahogy vízzel utánatölteni? Jelenleg ugyanis fekete a varázsszem, hiába töltöttem fel árammal. Az savsűrűséget néz, vízzel ne töltsd után, mert nem is lehet... Mivel jön a tél, szerintem gyűjts egy újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Az savsűrűséget néz, vízzel ne töltsd után, mert nem is lehet... Mivel jön a tél, szerintem gyűjts egy újra. Ha alacsony a savszint, akkor is mutathat feketét Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 A gyári akku gondozásmentes? Lehet valahogy vízzel utánatölteni? Jelenleg ugyanis fekete a varázsszem, hiába töltöttem fel árammal. Nemtudom, hogy lehet, de általában valamit le kell pattintani, címkét levenni, stb., de valahogy gyárilag is feltöltik, szóval kicsit fel kell találni magadat. Ha máshogy nem, fúrni egy-egy lyukat a cellák tetejére és utána bedugaszolni/leragasztani :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Az ablaktörlő végálláskapcsolója elállítódhatott. Az alsó negyedben kellene átkapcsolnia. Nálad, a felénél szakít meg. Egyszerű mechanikus hiba. Szerintem... Kicsit bővebben.. :) Mert akkor visszaállítom ha lehet, vagy javítom ha javítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 (edited) On 2012. 10. 09. at 13:50, Handbrake írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Ó. És ez nem csak a végtelenül puritán Classic II-nél volt? nem. ha jól emléxem akkor viva volt a felszereltség neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 nem. ha jól emléxem akkor viva volt a felszereltség neve. az enyém is viva és távos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október11, 2012 Megoszt Elküldve Október11, 2012 Vállalkozó szellemű csillaggarázsosok figyelmébe ajánlanám. A minap nézegettem egy Subaru Forestert, és egy (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel. De beszéljenek inkább a képek :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts