Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2012 Elküldve Szeptember9, 2012 Amiről beszélünk az a kábelkötegen van! akkor jót néztem :) a másikat nem is találom
Pippo Elküldve Szeptember9, 2012 Elküldve Szeptember9, 2012 Sziasztok. Meg tudnátok mondani nekem a G astra első ajtókban lévö gyári hangszórók paramétereit. az átmérő, és a beépítési mélységre lenne szükségem, mivel vennék a helyére újakat erősebbeket, de nem merem szétbontani a kárpitot. ..fontos lenne...előre is köszönöm.
magellaner Elküldve Szeptember10, 2012 Elküldve Szeptember10, 2012 sziasztok az lenne a problèmám,hogy a bal elsõ ajtonal nem huz be a kozponti zar. tegnap szedszedtem befujta a zarmotoregyseget is de azotan nemvlt jo megint. a multkor pedig mukodott egy párszor. a taviranyitoval nem mukodik csak a kulcsal. a motor neha mukodik neha nem. reteszeles pedig van mindig. de kulcsal jo a tobit is lehuzza meg fel. majd ma megtisztitom a vezerloegyseget sztem nem beragadas hanem vmi kapcsolo hiba vagy a vezerlokontakt. a zar egyseget nem tudtam szetszedni hogy belelassak vmi tengely veg foghatja. ebben segithetne vki.
DarthVödör Elküldve Szeptember10, 2012 Elküldve Szeptember10, 2012 (edited) On 2012. 09. 10. at 7:58, magellaner írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
magellaner Elküldve Szeptember10, 2012 Elküldve Szeptember10, 2012 Igaz, hogy a bal hátsó, de szerintem az elsőben is hasonló megoldás van. Van középtájt egy tengely, aminek a véget zömítették. "Finoman" egy erősebb csavarhúzóval nyú lj bele, és feszegesd. A ház anyaga majd enged. A bal első annyiban különbözik a többitől, hogy itt a kulcsnál még van a nyitás, zárás érintkező, de ez jó, ahogy írtad. Több lehetséges oka lehet a hibának. Motor, vagy végállás kapcsoló. Bővebben. majd megnezem azt a tengelyt.tegnap feszigettem de nemjott szet.
törvényenkívüli Elküldve Szeptember10, 2012 Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok. Meg tudnátok mondani nekem a G astra első ajtókban lévö gyári hangszórók paramétereit. az átmérő, és a beépítési mélységre lenne szükségem, mivel vennék a helyére újakat erősebbeket, de nem merem szétbontani a kárpitot. ..fontos lenne...előre is köszönöm. Úgy is szét kell szedned, ha be akarod építeni. :) Átmérő: 16,5 cm Mélység: tök mindegy, úgyis kell beépítő keret (de létezik olyan mélységű, amihez nem kell) most látom, a hifibe is beraktad
bátyus Elküldve Szeptember14, 2012 Elküldve Szeptember14, 2012 Sziasztok! Lenne egy kérésem,ha valakinek X-es motorkódú Astrába lenne beépítve tempomat,megkérném,hogy küldjön nekem fotót a tempomat helyéről és a bowden elvezetéséről!Előre is köszönöm, Üdv.:bátyus
Kombitomi Elküldve Szeptember14, 2012 Elküldve Szeptember14, 2012 Sziasztok! Valaki hirdetett itt talán ebben a topicban Astra G, H gyári könyöklőt, több db-ot, amit az üléstámla oldalára kell felcsavarozni, felhajtható. Nincs meg valakinek a link, hogy hol találom meg ezt a hozzászólást, vagy elérhetőségét az eladónak? Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!
ampervadasz Elküldve Szeptember14, 2012 Elküldve Szeptember14, 2012 Sziasztok! Lenne egy kérésem,ha valakinek X-es motorkódú Astrába lenne beépítve tempomat,megkérném,hogy küldjön nekem fotót a tempomat helyéről és a bowden elvezetéséről!Előre is köszönöm, Üdv.:bátyus Szia! Az enyémről találsz képeket itt: https://picasaweb.google.com/108427184536629519086/Auto?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMPZ_9eQzYXuJA&feat=directlink Az első képen látszik a bovden is, remélem kivehető (amelyik a fékolaj tartály fölött látszik). A motornak megvan a gyárilag kialakított helye, de kell hozzá egy fém tartókonzol amire rögzítve van, és ennek a konzolnak van 3 furat kialakítva az akksi mellett. A bovden elhelyezésre egyébként nincs sok variáció, gyárilag valószínűleg nem pont ott van elvezetve ahogy én csináltam (rajzok alapján valahol a biztosítékdoboz és az előtte látható nagy elektromos csatlakozó között/alatt lehet), de nekem oda nem sikerült bejátszani, nagyon bontani nem akartam, így maradt felül.
bátyus Elküldve Szeptember14, 2012 Elküldve Szeptember14, 2012 Szia! Az enyémről találsz képeket itt: https://picasaweb.go...feat=directlink Az első képen látszik a bovden is, remélem kivehető (amelyik a fékolaj tartály fölött látszik). A motornak megvan a gyárilag kialakított helye, de kell hozzá egy fém tartókonzol amire rögzítve van, és ennek a konzolnak van 3 furat kialakítva az akksi mellett. A bovden elhelyezésre egyébként nincs sok variáció, gyárilag valószínűleg nem pont ott van elvezetve ahogy én csináltam (rajzok alapján valahol a biztosítékdoboz és az előtte látható nagy elektromos csatlakozó között/alatt lehet), de nekem oda nem sikerült bejátszani, nagyon bontani nem akartam, így maradt felül. Helló! Köszönöm szépen! Üdv!
Botesz Elküldve Szeptember15, 2012 Elküldve Szeptember15, 2012 Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem olyan ügyben, hogy az Astrámnak a kulcs távirányítójának az elektronikája behalt, és hol tudnék venni bele újat, vagy bontottat?
gezoli Elküldve Szeptember15, 2012 Elküldve Szeptember15, 2012 Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem olyan ügyben, hogy az Astrámnak a kulcs távirányítójának az elektronikája behalt, és hol tudnék venni bele újat, vagy bontottat? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi/opel/4db_opel_2_gombos_taviranyito_kulcs_elektronika_1639759823.html
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 A hét végén nekem is bekerült a Veramon-féle okosított computer, DarthVödörnek hála. Hatalmas szívás volt, és nem is lettünk kész teljesen, de a nagyja megvan. Ízelítőnek képek:
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 Jut eszembe: aki eddig beszerelte (Piratson, Gery), ők az extrás verziót rendelték meg?
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 na de hol a többi kép ??? :) állítólag jó sokat csináltál :)
NorbyAstraG Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 na de hol a többi kép ??? :) állítólag jó sokat csináltál :) Ez övön aluli volt :-)
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 na de hol a többi kép ??? :) állítólag jó sokat csináltál :) Hátbakker... arra nem maradt idő a fejvakargatás közben. :D Olyan dolgok miatt akadtunk el aminek nem kellett volna hogy hátráltasson ha rendesen elolvassuk a leírást... Pl. a motorvezérlőnek amelyik lábára kötni kellett volna, ott mi találtunk vezetéket... már német fórumokra regisztráltam annak érdekében hogy le tudjak tölteni valahonnan egy lábkiosztást a nyamvadt X57 csatihoz, pedig ha rendesen elolvassuk Veramon leírását, abban ott volt hogy nem baj ha van ott vezeték, az azt jelenti hogy gyárilag is be van húzva a köteg. Mi meg ezzel szívtunk vagy 2 órát, hogy mi az ott, ott kéne-e lennie, és hogy el szabad-e vágni vajon... :blush: Mindegy, tanultunk belőle, bár nekem valószínűleg már nem lesz szükségem erre a tudásra, de DarthVödörnek már nem fog 5 óra hosszáig tartani a következő ilyen bekötése...
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Elküldve Szeptember17, 2012 Amúgy a kapcsolási rajznak ami fent van Veramon oldalán, köze nincs ahhoz ahogy valójában a szett kinéz, úgyhogy ezen felül is akadt még agyalnivaló, ezért nem is végeztünk.... és ezért érdekelne hogy más hogyan csinálta.
albinka Elküldve Szeptember18, 2012 Elküldve Szeptember18, 2012 Amúgy a kapcsolási rajznak ami fent van Veramon oldalán, köze nincs ahhoz ahogy valójában a szett kinéz, úgyhogy ezen felül is akadt még agyalnivaló, ezért nem is végeztünk.... és ezért érdekelne hogy más hogyan csinálta. Én Z16XEP-be raktam be, de sajnos nem múködik. Ezek szerint a bekötéssel van valami gond? A bekötést Veramon oldalán található rajz szerint csináltam!
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2012 Elküldve Szeptember18, 2012 Én Z16XEP-be raktam be, de sajnos nem múködik. Ezek szerint a bekötéssel van valami gond? A bekötést Veramon oldalán található rajz szerint csináltam! Nekem is az alapján lett csinálva, és szintén ugyanez a helyzet. Ez volt az eredeti bekötési rajz: Ez pedig az ahogy a szett a valóságban kinézett: Már ez sem stimmel, ráadásul az immo modul bekötését sem tárgyalja a leírás egyáltalán...
Safranek Elküldve Szeptember19, 2012 Elküldve Szeptember19, 2012 Sziasztok, egy hete vásároltam egy tempomatos bajuszkapcsot. A leszerelése roppant egyszerűnek bizonyult, jóformán 5 csavarról és két csatlakozó felhelyezéséről beszélhetek. A beépítés után semmilyen számítógépes beavatkozásra nem volt szükség, amit beindítottam, elindultam és elértem a 30km/h-t, működött. Az autó egy 2001-es évjáratú Y20DTH motorkódú Astra. Ezt csak azért meséltem el, hogy tapasztalatot osszak meg a tempomatot beszerelni szándékozókkal. De van nekem is egy kérdésem: légzsákot szeretnék cserélni, (mert a dudagombok kiszakadtak) és aziránt érdeklődnék, hogy ezek mennyire csereszabatosak, vagyis a sokféle gyári szám közül melyiknek kell megfeleljen? Az enyém ilyen.: egy sárga vonalkódos cetlin ez áll: Opel-Nr: 904 372 85, Petri-AG:16 1403.99.01 egy fehér vonalkódos cetlin pedig: B0237900-01 BAG PNEL040032. Többet megnéztem és olyant nem találtam amin az összes egyezett volna.
törvényenkívüli Elküldve Szeptember19, 2012 Elküldve Szeptember19, 2012 Sziasztok, egy hete vásároltam egy tempomatos bajuszkapcsot. A leszerelése roppant egyszerűnek bizonyult, jóformán 5 csavarról és két csatlakozó félhelyezéséről beszélhetek. A beépítés után semmilyen számítógépes beavatkozásra nem volt szükség, amit beindítottam, elindultam és elértem a 30km/h-t, működött. Az autó egy 2001-es évjáratú Y20DTH motorkódú Astra. Ezt csak azért meséltem el, hogy tapasztalatot osszak meg a tempomatot beszerelni szándékozókkal. De van nekem is egy kérdésem: légzsákot szeretnék cserélni, (mert a dudagombok kiszakadtak) és aziránt érdeklődnék, hogy ezek mennyire csereszabatosak, vagyis a sokféle gyári szám közül melyiknek kell megfeleljen? Az enyém ilyen.: egy sárga vonalkódos cetlin ez áll: Opel-Nr: 904 372 85, Petri-AG:16 1403.99.01 egy fehér vonalkódos cetlin pedig: B0237900-01 BAG PNEL040032. Többet megnéztem és olyant nem találtam amin az összes egyezett volna. csak azért cserélnél légzsákot, mert a dudagombok kiszakadtak? :blink:
Safranek Elküldve Szeptember19, 2012 Elküldve Szeptember19, 2012 csak azért cserélnél légzsákot, mert a dudagombok kiszakadtak? :blink: Igen. Láttam hogy létezik dudagomb javítás de az egyrészt házilagosnak tűnik, nem olcsóbb(!) és másrészt a kormányzár eléggé összekaristolta a légzsák középső részét, ami elég ronda.
killermedve Elküldve Szeptember19, 2012 Elküldve Szeptember19, 2012 Igen. Láttam hogy létezik dudagomb javítás de az egyrészt házilagosnak tűnik, nem olcsóbb(!) és másrészt a kormányzár eléggé összekaristolta a légzsák középső részét, ami elég ronda. hy lesd meg ezt: http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Opel-ASTRA-G-Mk4-ZAFIRA-A-98-04-Drivers-Airbag-Steering-Wheel-New-/221004597931?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AAstra&hash=item3374e68aab#ht_3150wt_1249
Safranek Elküldve Szeptember19, 2012 Elküldve Szeptember19, 2012 hy lesd meg ezt: http://www.ebay.co.u...#ht_3150wt_1249 Köszi, ezen már gondolkodtam én is de nagyon körülményes a csere, ráadásul erős kételyeim vannak a biztonságosságát illetően.
Recommended Posts