astra Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 T. WESSZ.ur. az érdekelne hogy a 2001-es g astra uj távszabályzoját /használt/lehet -e a kocsihoz tanitani mert az eredetire rágurultam és kakukk lett, köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 T. WESSZ.ur. az érdekelne hogy a 2001-es g astra uj távszabályzoját /használt/lehet -e a kocsihoz tanitani mert az eredetire rágurultam és kakukk lett, köszi a választ. a kérdés nem nekem szólt :) De.... Lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 a kérdés nem nekem szólt :) De.... Lehet :) KÖSZI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok, számomra furcsa dolgot tapasztaltam ma. Nézegettem a ködlámpákat, és azt tapasztaltam, hogy ha felkapcsolom az elsőt, utána felkapcsolom a hátsót, majd lekapcsolom az elsőt, akkor magától lekapcsolódik a hátsó is és utána nem tudom csak a hátsót önmagában felkapcsolni (az elsőt tudom). Másnál is így van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabko Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, és G Astra1999 kiadású géphez kellene elektromos rajz. Más kérdés : a középkonzol előtt a klíma radiátor alatt a fűtő radiátor csövei előtt van valami motorféle, ami olyan hangot hallat mintha fogas kerekek elugranának egymáson. Mi ez a motor az adott helyen és mi van ha kikötöm. Köszi gabko Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, és G Astra1999 kiadású géphez kellene elektromos rajz. Más kérdés : a középkonzol előtt a klíma radiátor alatt a fűtő radiátor csövei előtt van valami motorféle, ami olyan hangot hallat mintha fogas kerekek elugranának egymáson. Mi ez a motor az adott helyen és mi van ha kikötöm. Köszi gabko hy elektromos fütéscsap, csak nyitott állapotban húzd le róla a vezetéket"magyarul ha melegre van állítva a fűtés és meleget is fúj , abba az állásba húzd le róla a vezetéket!!!!!!""akkor marad nyitva!!utána már csak a terelőlappal állítod a fűtést!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabko Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 hy elektromos fütéscsap, csak nyitott állapotban húzd le róla a vezetéket"magyarul ha melegre van állítva a fűtés és meleget is fúj , abba az állásba húzd le róla a vezetéket!!!!!!""akkor marad nyitva!!utána már csak a terelőlappal állítod a fűtést!! Köszi! Ha lehúzom a vezetéket róla, akkor a fűtőradiátorban állandóan meleg víz lesz? persze meleg motornál. Akkor csak a szellőző rostélyok teljes elzárásával tudom hatástalanítani a fűtést? Cserélhető, vagy javítható a hűtőrendszer megbontása nélkül?Folyadék leeresztésre gondolok. Üdv Gabko Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Köszi! Ha lehúzom a vezetéket róla, akkor a fűtőradiátorban állandóan meleg víz lesz? persze meleg motornál. Akkor csak a szellőző rostélyok teljes elzárásával tudom hatástalanítani a fűtést? Cserélhető, vagy javítható a hűtőrendszer megbontása nélkül?Folyadék leeresztésre gondolok. Üdv Gabko hy az elektromos fűtéscsapot 2002-es gyártástól kihagyták mert szarnak bizonyult,behrt már nem lehet kapni ,delfit lehet olyan 56000ft a gyári fűtéscsap, csak gyáriba létezik!!!!!!!!!!az újabb kiadású astrákban már nincs fűtéscsap állandóan megy a fűtés és csak a terelölap zár-nyit!! nem lehet javitani ,le kell engedni a rendszert!!!! http://www.opelforum...100#entry904411 26112-es hozzászólás olvasd el!!! 26114-es kép ez a behr: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg a dehlphinek a csövei nem egyenesek hanem meg vannak törve olyan 140-fokba ha a fedlapot leveszed a motorról ott van széthullva a fogaskerék!!!!!!ha belenézel a csőbe látod hogy nyitva van -e a csap!!!!!!!fontos csak új tömitögyűrűvel rakd össze!!!!!!!!!!!!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabko Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 hy az elektromos fűtéscsapot 2002-es gyártástól kihagyták mert szarnak bizonyult,behrt már nem lehet kapni ,delfit lehet olyan 56000ft a gyári fűtéscsap, csak gyáriba létezik!!!!!!!!!!az újabb kiadású astrákban már nincs fűtéscsap állandóan megy a fűtés és csak a terelölap zár-nyit!! nem lehet javitani ,le kell engedni a rendszert!!!! http://www.opelforum...100#entry904411 26112-es hozzászólás olvasd el!!! 26114-es kép ez a behr: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg a dehlphinek a csövei nem egyenesek hanem meg vannak törve olyan 140-fokba ha a fedlapot leveszed a motorról ott van széthullva a fogaskerék!!!!!!ha belenézel a csőbe látod hogy nyitva van -e a csap!!!!!!!fontos csak új tömitögyűrűvel rakd össze!!!!!!!!!!!!!! :) :) Kösz a segítséget. gabko Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Sziasztok! Ha a Tech2 felkínálja a tempomatot akkor elvileg tudja az ecu? rámentünk és csak töltött, de nem történt semmi. (Az autó z12xe és nincs kivezetékelve még semmi) Aki tud tanácsot, konkrétumot azt díjaznám! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 Így van, elvileg tudja, de azért nem engedi felprogramozni mert hardveresen nincs kiépítve. Ha bent lesz a kuplung- és fékkapcsoló, valamint a tempomatos indexkar is, akkor már a Tech2 is engedi aktiválni a funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 (edited) On 2012. 08. 30. at 7:35, tgabika76 írta: On 2012. 08. 29. at 22:53, jamies írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 Őszintén szólva tippeltem, de előtte azért megnéztem az opel-infos.de oldalát, és ott azt írja hogy a Z12XE tudja a tempomat funkciót... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 gezoli előtte engedélyez(tet)te, utána építette ki... Ha jól tudom... "Mivel nem találtam hibát visszamentem az autószerelőhöz aki már előzőleg felprogramozta az ECU-ban a tempomatot Tech2-vel." Ha nem lehet engedélyezni, akkor nem fog menni! Megerősítem, így volt! Csak a féklámpa kapcsoló volt beépítve (ez gyárilag) és tudta engedélyezni az ECU-ban. Sőt a beépített féklámpa kapcsolót és a kuplung kapcsolót Tech2-vel le is lehet ellenőrizni, hogy működik-e! Két lehetőség van:"aktív" ill. "inaktív" Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 (edited) On 2012. 08. 30. at 16:43, tgabika76 írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 jó nem érdekel kivezetékelem lesz ami lesz, majd elakadok írok nektek ;) Annyi hogy a bontókban nem tudtam szerezni csatikat még kpl vezetékköteg sincs tempomat csatikkal, pedig egy csomó astrában csak ott lóg a műszerfalban és senkit sem érdekel :( aki meg ilyen beteg mániás mint pl én annak meg nincs :)))) Még valami nálunk csak unix van és 12000 az index kapcsoló 7ezer a 4polusú féklámpakapcsoló és 5ezer a kuplung. Tudnátok esetleg olcsóbbat? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 jó nem érdekel kivezetékelem lesz ami lesz, majd elakadok írok nektek ;) Annyi hogy a bontókban nem tudtam szerezni csatikat még kpl vezetékköteg sincs tempomat csatikkal, pedig egy csomó astrában csak ott lóg a műszerfalban és senkit sem érdekel :( aki meg ilyen beteg mániás mint pl én annak meg nincs :)))) Még valami nálunk csak unix van és 12000 az index kapcsoló 7ezer a 4polusú féklámpakapcsoló és 5ezer a kuplung. Tudnátok esetleg olcsóbbat? Üdv! Írj neki! Én tőle vettem a kart és a kuplung kapcsolót. A kettő együtt 9000ft volt. Hivatkozhatsz is rám, biztosan emlékezni fog, mert neki is elküldtem a beépítés leírását. alkatreszforras@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 (edited) On 2012. 08. 30. at 20:02, jamies írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 köszi és ez melyik oldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 köszi és ez melyik oldal? Cromax :) Zegen van üzletük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 műxik, nagy sebességnél is (de talán alacsonynál nem, de ezt nem tudom, annyival nem megyek :) ) nem kell tech2 (vagyis a jelenleginél és a régebbinél sem volt piszkálva, és ment) Nekem 2001-es Z14XE motoros autóm van és nem működik, nyomva tartottam állóhelyzetben és mentközben is, igaz mindkét esetben járt a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 köszi és ez melyik oldal? A bruttó 10,000 Ft rendelési összeg feletti megrendeléseket Magyarország határain belülre díjmentesen kiszállítjuk! Ebben az esetben csak a megrendelt alkatrészek árát kell kifizetni. (A lehetséges fizetési módokról az Általános Vásárlási Feltételekben találhat bővebb információkat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 féklámpakapcsolóm van ha érdekel 3000ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Hali. Van valaki aki tud infót az X16xel motorkódról? G-s astra mileneumi. Tempomatra van esélyem? nah meg a többi elektromos dolog érdekelne. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 féklámpakapcsolóm van ha érdekel 3000ft Hello! Köszi sajna már megrendeltem, de ha te vagy valaki tudna szerezni a kapcsolókra menő csatlakozókat annak nagyon örülnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts