jamies Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ez kérem hogy lehetséges ?! O.o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ez kérem hogy lehetséges ?! O.o Gondolom belerakott valami időzítőmodult ami a kp.zár nyitó jelére bizonyos ideig vezérlést ad a ködlámpa relének, +gyújtásra, ajtónyitásra stb. lekapcsolja. Nem olyan nagy dolog megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 sziasztok Olyan problémám van, hogy most vettünk egy g astra-t, a hiba az lenne hogy nincs műszervilágítás se középkonzolvilágítás ,a biztosítékokat átnéztem elvileg jók. Hol lehet a hiba? Úgygondolom egykorön vannak ezek az égők.Mikor megvettük még vmennyire lelehetett olvasni.. amikor hazaértünk már csak alig lehettt a fedélzeti számítógép és a kilóméterórát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 sziasztok Olyan problémám van, hogy most vettünk egy g astra-t, a hiba az lenne hogy nincs műszervilágítás se középkonzolvilágítás ,a biztosítékokat átnéztem elvileg jók. Hol lehet a hiba? Úgygondolom egykorön vannak ezek az égők.Mikor megvettük még vmennyire lelehetett olvasni.. amikor hazaértünk már csak alig lehettt a fedélzeti számítógép és a kilóméterórát. Világítás kapcsolónál a potmétert (hátérvilágítás erősség állító) megnézted, nincs teljesen leteketve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 igen szet is szedtem de nem valtozott semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Mostmár a kijelző háttérvilágítás és a műszerfalé jó csak az órakijelző és a kilóméteróra lcd je nem világít..még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Mostmár a kijelző háttérvilágítás és a műszerfalé jó csak az órakijelző és a kilóméteróra lcd je nem világít..még. Szia Az égőket néztétek már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Szia Az égőket néztétek már? Az lcd panelekbe még nem de érdekes hogy mindkét lcd nem világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 (edited) On 2012. 08. 18. at 20:29, magellaner írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Valószínűleg egyidősek voltam... A középkijelzőben 2 db izzó van. Az egyik, már régebben megszakadhatott. Esetleg, LED-ezd... Holnap megnézem őket köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Mi a különbség az 1.39 és 1.44 Firmware -rel szerelt OP-COM közt , mert külföldi oldalakon csak 1.39 est láttok hazai oldalakon van csak hirdetve 1.44 verzió ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Most végeztem a tempomat beszereléssel! :) Bár bovden még eredeti nincs, de faragtam helyette. Aki a fekete 3 vezetékes kuplungkapcsolóval szenved bontopel17 kft, 3000Ft-ot mondtak e-mail árajánlat kéréskor átvételkor 1500-at kértek! http://opelbontottalkatresz.hu/ Abba különbözik a kétvezetékestől, hogy 12V-ot ad ki majd ha rálépsz a pedálra 8,86V-ot. GM 90590574 a fekete kuplungkapcsoló száma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Mi a különbség az 1.39 és 1.44 Firmware -rel szerelt OP-COM közt , mert külföldi oldalakon csak 1.39 est láttok hazai oldalakon van csak hirdetve 1.44 verzió ? A tudásban nem mindegy. 144 már a J asztrát is viszi ha jól emléxem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 A tudásban nem mindegy. 144 már a J asztrát is viszi ha jól emléxem az 1.39 is viszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 az 1.39 is viszi ;) akkor mi a konkrét különbség, mert nemzetközi oldalakon csak 1.39 van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 sziasztok hogy lehetne megoldani hogy a km órán jelezve legyen hogy nyitva valamelyik ajtó esetleg a csomi ajtó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 sziasztok hogy lehetne megoldani hogy a km órán jelezve legyen hogy nyitva valamelyik ajtó esetleg a csomi ajtó Szia! Elvileg nem nagy ügy, ha van minden ajtódon nyitásérzékelő (bár ha lespórolták a hátsókat, azt se nehéz pótolni). A problémásabb inkább az, hogy helyet találj neki a műszerfalon. Egyébként annyi az egész, hogy egy izzót vagy LED-et (a megfelelő előtét ellenállásával) rákötsz a nyitásérzékelők áramkörére úgy, hogy az ajtógombok testet kapcsolnak, tehát a másik lábra áramot kell vinni. Leg kultúráltabban talán úgy tudnám elképzelni az elhelyezését, hogy keresni a műszeregységben egy nem használt megfelelő emblémájú helyet, és a tempomat ledhez (https://sites.google.com/site/opelccled/cc-led) hasonlóan kiépíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Ma megtörtént a Tempomat beszerelése. Természetesen WESSZ jóvoltából. (kuplung kapcsoló, index kar, 4 szál vezeték, kb. 2óra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ma megtörtént a Tempomat beszerelése. Természetesen WESSZ jóvoltából. (kuplung kapcsoló, index kar, 4 szál vezeték, kb. 2óra) Mind ez mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ma megtörtént a Tempomat beszerelése. Természetesen WESSZ jóvoltából. (kuplung kapcsoló, index kar, 4 szál vezeték, kb. 2óra) A vezetékelésnél a gyári csatlakozókat használta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 A vezetékelésnél a gyári csatlakozókat használta? Nem. Forrasztott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Erről a lehetőségről hallott már valaki?! "Apropó, sebesség. Van egy érdekessége a központi kijelzős Opeleknek, amit én nagyon jópofának tartok. Hogy miről van szó? Egyszerüen meg lehet állapítani, hogy pontosan mennyivel is megyünk (mert ugye a kilométeróra mindig csal). Csak annyit kell tenni, hogy a két gombot egyszerre nyomva kell tartani kb. 5-6mp-ig. Ekkor a kijelző átvált, és az alsó sorban bal oldalt kiírja a pontos sebességet. Így GPS nélkül is pontosan tudhatjuk, hogy mennyivel is megyünk. Pl. a müszer szerinti 140 ténylegesen csak 130-131. A 100 csak 91-92. Persze ez csak egy szerintem jópofa dolog, de gondoltam megemlítem, mint érdekesség. Ez a funkció egyébként minden ilyen kijelzővel ellátott Opelen így müködik (pl. B Corsa és F Astra is)." Namost én próbáltam nyomtam egyszerre mind a két gombot a kijelző mintha restartolt volna, vagy frissített nem is tudom mit csinált, inkább tesztnek nevezném, de nem írt ki semmiféle sebességet a kijelzőre.... Lehet hogy Tech2vel kell aktiválni ezt a csodát ?! Forrás.: http://a5.hu/auto/op...-hasznalt-teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Én úgy tudom csak ötvenvalahány km/h-ig működik... (Egyébként is hülyeség hogy ez pontosabb mint a kilométeróra, hiszen tudtommal mindkettő ugyanonnan veszi az adatokat: az ABS jeladótól...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 értem, de szerintem engedélyezni kell a tech2vel mint pl a napi km számlálón az órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Erről a lehetőségről hallott már valaki?! "Apropó, sebesség. Van egy érdekessége a központi kijelzős Opeleknek, amit én nagyon jópofának tartok. Hogy miről van szó? Egyszerüen meg lehet állapítani, hogy pontosan mennyivel is megyünk (mert ugye a kilométeróra mindig csal). Csak annyit kell tenni, hogy a két gombot egyszerre nyomva kell tartani kb. 5-6mp-ig. Ekkor a kijelző átvált, és az alsó sorban bal oldalt kiírja a pontos sebességet. Így GPS nélkül is pontosan tudhatjuk, hogy mennyivel is megyünk. Pl. a müszer szerinti 140 ténylegesen csak 130-131. A 100 csak 91-92. Persze ez csak egy szerintem jópofa dolog, de gondoltam megemlítem, mint érdekesség. Ez a funkció egyébként minden ilyen kijelzővel ellátott Opelen így müködik (pl. B Corsa és F Astra is)." Namost én próbáltam nyomtam egyszerre mind a két gombot a kijelző mintha restartolt volna, vagy frissített nem is tudom mit csinált, inkább tesztnek nevezném, de nem írt ki semmiféle sebességet a kijelzőre.... Lehet hogy Tech2vel kell aktiválni ezt a csodát ?! Forrás.: http://a5.hu/auto/op...-hasznalt-teszt műxik, nagy sebességnél is (de talán alacsonynál nem, de ezt nem tudom, annyival nem megyek :) ) nem kell tech2 (vagyis a jelenleginél és a régebbinél sem volt piszkálva, és ment) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts