gezoli Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Tempomatos kar: 4800Ft http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=291460441&flypage=shop.flypage&product_id=143917&option=com_virtuemart&Itemid=26 Kuplung pedál kapcsoló: 3800Ft http://cromax.hu/ind...emart&Itemid=26 Ott van még a fékpedálkapcsoló és az ECU engedélyezés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Nekem Z14XEP19MX a motorkód.Akkor ebbe a fajtába az olcsóbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Nekem Z14XEP19MX a motorkód.Akkor ebbe a fajtába az olcsóbb? az biza nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Lehetséges, wessz 60e-ért rakja bele. Én hagytam, annyit nem ér. (pedig jól jönne) A Z14XE-sek előnyben, max 10e-ből megússzák, annyit megér. Pedig itt azt írja a fórumtárs. Na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Ott van még a fékpedálkapcsoló és az ECU engedélyezés! Ha kell bele féklámpa kapcsoló, van amelyikben 4 vezetékes van. Amúgy most mindegy hogy mennyivel drágább. ;) Az engedélyezés sem nagy cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Pedig itt azt írja a fórumtárs. Na mind1. NEM, a Tied Z14XEP, nem Z14XE ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Ha kell bele féklámpa kapcsoló, van amelyikben 4 vezetékes van. Amúgy most mindegy hogy mennyivel drágább. ;) Az engedélyezés sem nagy cucc... Lehet, hogy nem nagy cucc az ECU engedélyezés, de nekem 5000ft-ért csinálták meg. Sajnos a közelemben nem volt más megoldás. :( Egyébként nagyon megérte, nekem nagyon tetszik! Viszont 60-at biztos, hogy nem adnék érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 (edited) On 2012. 08. 11. at 20:51, gezoli írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Nekem: -18000 a bowdenes léptetőmotoros tempomat (Omega) -2000 a bowden "megnyújtása" amit én bontottam vissza, és csak a hosszabb csövet, és bowdent kellett egy motor szervizben összerakni. -7500 az indexkar -6000 fékpedál kapcsoló (4 érintkezős) -4000 kuplungpedál kapcsoló Összesen: 37500 De nagyon megéri!!! I like! :icon1: Akkor én nagyon olcsón megúsztam: Tempomat vezérlő motor: 10000Ft Féklámpa kapcsoló: 2000Ft Kormánykapcsoló: 4780Ft Kuplung pedálkapcsoló: 3985Ft Össz: 20765 Ft A motor és a fékkapcsoló származik bontásból, kormánykapcsolót, kuplungkapcsolót vettem újonnan. Én is lájkolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Akkor én nagyon olcsón megúsztam: Tempomat vezérlő motor: 10000Ft Féklámpa kapcsoló: 2000Ft Kormánykapcsoló: 4780Ft Kuplung pedálkapcsoló: 3985Ft Össz: 20765 Ft A motor és a fékkapcsoló származik bontásból, kormánykapcsolót, kuplungkapcsolót vettem újonnan. Én is lájkolom :D Én meg már nem emlékszem, de tényleg elég kényelmes dolog. Bár, szerintem spórolásra nem alkalmas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Utólag beépített? Gondolom elkötötted... Nem minden gyari,nem volt a vilamosaghoz hezza nyulva.Egyepkent ki vettem a vialgitas kapcsolo modult,a tuskek meg vannak mind de hianyzik a nyilal jelolt tuskenek a vezetekezese, esetleg e teren tudna valaki segiteni hogy mire szolgal ez a bizonyos tuske? Es talan e miatt nem kapcsol le a lampa???Egyepkent tevesen irtam nem a menetfennyel van baj hanem a gyari tonpitottal! http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Nem minden gyari,nem volt a vilamosaghoz hezza nyulva.Egyepkent ki vettem a vialgitas kapcsolo modult,a tuskek meg vannak mind de hianyzik a nyilal jelolt tuskenek a vezetekezese, esetleg e teren tudna valaki segiteni hogy mire szolgal ez a bizonyos tuske? Es talan e miatt nem kapcsol le a lampa???Egyepkent tevesen irtam nem a menetfennyel van baj hanem a gyari tonpitottal! http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nekem nem egészen világos, hogy mire gondolsz. Az, hogy a tompított világít gyújtás nélkül is, nem hiba. Ez ilyen gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Nekem nem egészen világos, hogy mire gondolsz. Az, hogy a tompított világít gyújtás nélkül is, nem hiba. Ez ilyen gyárilag. szerintem is ... nem is értettem miről van szó, ha kiveszed a kulcsot attól még nem kapcsolódik le a világítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Bár, szerintem spórolásra nem alkalmas... óóóó dehogynem :) én azzal is gyorsítok , akkor nem mutat 30litert :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 szerintem is ... nem is értettem miről van szó, ha kiveszed a kulcsot attól még nem kapcsolódik le a világítás Ha nalatok is igy mukodik akkor OK , csak furcsa nekem, mert a masik csaladi autoban (Golf) mindig visszakapcsol hejzetjelzore ha a gyujtast leveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Ha nalatok is igy mukodik akkor OK , csak furcsa nekem, mert a masik csaladi autoban (Golf) mindig visszakapcsol hejzetjelzore ha a gyujtast leveszem. Jaa, ez így normális. Azt hittem, hogy ha a kapcsolót is kapcsolod, és akkor sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Jaa, ez így normális. Azt hittem, hogy ha a kapcsolót is kapcsolod, és akkor sem. :) Nem,es igy enyhen zavaro, mert parszor elo fordult hogy ugy felejtettem(akar ket harom percre is) es ez azert rendesen hasznalja az akut! Esetleg tudja valaki hogy a vilagitas kapcsolonal menyik tuske mire szolgal, mert ahogy mar emlitettem nekem az a bizonyos tuske kabelezese hianyzik es gyanakszom hogy az a ludas. http://kepfeltoltes.hu/view/120812/116068_orig1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Nem,es igy enyhen zavaro, mert parszor elo fordult hogy ugy felejtettem(akar ket harom percre is) es ez azert rendesen hasznalja az akut! Esetleg tudja valaki hogy a vilagitas kapcsolonal menyik tuske mire szolgal, mert ahogy mar emlitettem nekem az a bizonyos tuske kabelezese hianyzik es gyanakszom hogy az a ludas. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg megnéztem 4 különböző motor és évjáratú kocsi kapcsolási rajzát ... sehol nincs bekötve ;) egyéb ként 14-es láb az aljzaton ,ennyi derült ki csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 megnéztem 4 különböző motor és évjáratú kocsi kapcsolási rajzát ... sehol nincs bekötve ;) egyéb ként 14-es láb az aljzaton ,ennyi derült ki csak Koszonom szepen, hogy utana jartal:) ,akkor valhol masfele lehet a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 (edited) On 2012. 08. 11. at 1:38, lacaka92 írta: On 2012. 08. 12. at 9:45, lacaka92 írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Koszonom szepen, hogy utana jartal:) ,akkor valhol masfele lehet a baj. A "baj" ott van, hogy gyárilag eleve így tervezték az elektromos rendszert :) Te most olyan hibát keresel, ami nincs. Maximum átalakításban lehet gondolkodni ha ez így neked nem felel meg (amihez azért nem árt egy kis szakértelem), de egyébként ha pár percig rajtamarad a tompított semmi baja nincs az akksinak, ha nyitod az ajtót, akkor meg úgyis szirénázik. Nekem még nem sikerült úgyfelejteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 A "baj" ott van, hogy gyárilag eleve így tervezték az elektromos rendszert :) Te most olyan hibát keresel, ami nincs. Maximum átalakításban lehet gondolkodni ha ez így neked nem felel meg (amihez azért nem árt egy kis szakértelem), de egyébként ha pár percig rajtamarad a tompított semmi baja nincs az akksinak, ha nyitod az ajtót, akkor meg úgyis szirénázik. Nekem még nem sikerült úgyfelejteni. A középső kijelző sem alszik el addig, amíg fel van kapcsolva a tompított (hiába van kivéve a kulcs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 óóóó dehogynem :) én azzal is gyorsítok , akkor nem mutat 30litert :D :D Ja, úgy igen, a gyorsítást azt nekem is10-13L körül megoldja 5-ben. Viszont a bovdenes tempomat szinte állandóan játszik a gázpedállal, így viszont kicsit megdobja a fogyasztást, ca. fél literrel fedkomp szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Elég nehéz megérteni mit is akarsz kérdezni. :sowwy: Ez egy Opel! :w00t: Nem,es igy enyhen zavaro, mert parszor elo fordult hogy ugy felejtettem(akar ket harom percre is) es ez azert rendesen hasznalja az akut! Esetleg tudja valaki hogy a vilagitas kapcsolonal menyik tuske mire szolgal, mert ahogy mar emlitettem nekem az a bizonyos tuske kabelezese hianyzik es gyanakszom hogy az a ludas. Nálad nem sípol, ha levett gyújtás után még a világítás fent van?! :sneaky: Koszonom szepen, hogy utana jartal:) ,akkor valhol masfele lehet a baj. Akkor mi a baj? :blink: :omg: Vegyél már egy rendes billentyűzetet! Hát a baj az, hogy a lánpákot minden funkcioban tudom használni(hejzetjelző,tonpított,távolsági fény), és a kulcs közben ki van véve.Azt nem tudom a G Astrában így kell-e működjön, de hogy a néhai F Astrámba nem volt ilyen és más általam használt tipusnal sem az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 (edited) On 2012. 08. 12. at 18:39, lacaka92 írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts