gezoli Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Ez érdekes, mert nem kellene lemennie. Nálam ha be van tanítva, és nyomom a fel gombot, és megakad a felső állásba, akkor nem indul meg lefelé, hanem leveszi a motorról az áramot. Sztem tanítsátok újra, de előtte vegyétek le az akksi sarút egy pár percre.. Próba cseresznye... Én is erre gondoltam, de apám húzta a száját, hogy akkor újra be kell állítani a rádiót és a kijelzőt. Mintha ez órákig tartana! Inkább használja így! :confused: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Mennyit kerestem olyan Astrát aminek kurblis az ablaka:)Találtam is hála az égnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 (edited) On 2012. 08. 02. at 13:57, gezoli írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Hahó! Vedd ki, az eablakok biztosítékát, majd vissza rakva, már taníthatod is... Persze, a rádiót, és az órát nem kell majd beállítani! :D Bakker! Ezért jó az öreg a háznál! :hiya: Nekem ez eszembe sem jutott! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Bakker! Ezért jó az öreg a háznál! :hiya: Nekem ez eszembe sem jutott! :omg: Jó biza, ha nincs baj, csinál!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Nappali menetfényt hogyan lehet beszerelni?Tehát hová és mit kell kötni, hogy gyújtáskor felkapcsoljon, viszont ha a tompítottat ráadom akkor lekapcsoljon? Most nézegetem ezeket a ledes lámpákat, csak azt nem tudum, hogy ha megveszem akkor hogyan kössem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Nappali menetfényt hogyan lehet beszerelni?Tehát hová és mit kell kötni, hogy gyújtáskor felkapcsoljon, viszont ha a tompítottat ráadom akkor lekapcsoljon? Most nézegetem ezeket a ledes lámpákat, csak azt nem tudum, hogy ha megveszem akkor hogyan kössem be. Amennyiben kifejezetten menetfény céljára gyártott lámpákat veszel ahhoz tartozik egy elektronika ami intézi a megfelelő működést, csak a bekötési rajzának megfelelően csatlakoztatni kell a megfelelő helyekre. Már csak azért is érdemesebb ilyet venni, mert ezek rendelkeznek valamiféle jóváhagyási jellel, amivel tudomásom szerint rendelkeznie kell, nem szerelhető fel bármilyen. Ha nem ilyet veszel, annak kicsit trükkösebb a bekötése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Nappali menetfényt hogyan lehet beszerelni?Tehát hová és mit kell kötni, hogy gyújtáskor felkapcsoljon, viszont ha a tompítottat ráadom akkor lekapcsoljon? Most nézegetem ezeket a ledes lámpákat, csak azt nem tudum, hogy ha megveszem akkor hogyan kössem be. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=622&st=9260 vissza kell olvasni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Üdv Kis segítséget kérek. Van egy Z12Xe motorkódu G-astrám, a trafóhídon az egyik "pipa" gumiköpenye kb. 1.5 cm.-en berepedt. Még nem okoz gondot, de félek később áthúz. Van valami megoldás a trafóhíd komplett cseréjén kívül? Sehol nem találok külön gumipipát. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Üdv Kis segítséget kérek. Van egy Z12Xe motorkódu G-astrám, a trafóhídon az egyik "pipa" gumiköpenye kb. 1.5 cm.-en berepedt. Még nem okoz gondot, de félek később áthúz. Van valami megoldás a trafóhíd komplett cseréjén kívül? Sehol nem találok külön gumipipát. Köszi Szia! Nekem van gumipipám igaz z14xe motorhoz de ha jól tudom az jó z12xe motorhoz is. Üdv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Köszi, esetleg tudnál egy képet felrani ? Még azt sem tudom , lehet-e cserélni roncsolás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Köszi, esetleg tudnál egy képet felrani ? Még azt sem tudom , lehet-e cserélni roncsolás nélkül. Lehet cserélni roncsolás nélkül! majd teszek fel képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Küldtem neked üzit Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Üdv Kis segítséget kérek. Van egy Z12Xe motorkódu G-astrám, a trafóhídon az egyik "pipa" gumiköpenye kb. 1.5 cm.-en berepedt. Még nem okoz gondot, de félek később áthúz. Van valami megoldás a trafóhíd komplett cseréjén kívül? Sehol nem találok külön gumipipát. Köszi Nekem van itthon! 2 tábla milka csoki a gyerekeknek! Ha érdekel küldj egy címet és postázom! Szerk.: Most látom, hogy már megelőztek! Egyébként simán le lehet venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Nekem van itthon! 2 tábla milka csoki a gyerekeknek! Ha érdekel küldj egy címet és postázom! Szerk.: Most látom, hogy már megelőztek! Egyébként simán le lehet venni! Nem előztek meg, sajna nem jó az 1.4-é. Nekem ez kellene: http://www.bardiauto.hu/webshop/autoalkatresz/szemelygepjarmu/OPEL/ASTRA/2001/1_2/BENZIN/elektromos-rendszer/gyujtas-alkatreszek/gyujtotrafo Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Nem előztek meg, sajna nem jó az 1.4-é. Nekem ez kellene: http://www.bardiauto...zek/gyujtotrafo Nekem is 1.4-é van. De szerintem egy próbát megérne! Biztos, hogy nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Sajna nem ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Üdv Senki nem tud segíteni "pipa" ügyben? Akkor vennem kell egy komplett trafó hidat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Üdv Senki nem tud segíteni "pipa" ügyben? Akkor vennem kell egy komplett trafó hidat? sajnos nincs külön z/x12xe külön pipa.. bontóba venni kell ,és arról átrakni ... ha megoldható más ötletem nincs :blush: ha új mellet döntesz akkor csak bosch ... mást ne :) másrészt egy pipakészlet kb 10eft :( ,de a Te trafódhoz gyárilag nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Tempomattal kapcsolatos kérdésem lenne.A kocsim 1,4 Twinport 2007-es .Valaki szerelt már be utolag ilyen kocsiba tempomatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Tempomattal kapcsolatos kérdésem lenne.A kocsim 1,4 Twinport 2007-es .Valaki szerelt már be utolag ilyen kocsiba tempomatot? Lehetséges, wessz 60e-ért rakja bele. Én hagytam, annyit nem ér. (pedig jól jönne) A Z14XE-sek előnyben, max 10e-ből megússzák, annyit megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacaka92 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Egy erdekes problemam akadt.Van egy 2009 es evjaratu astram (G),es miutan le veszem a gyujtast a menetfenyt nem kapcsolja vissza hejzetire, hanem valtozatnanul tovab vilagit.Valakinek vamai otlet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Egy erdekes problemam akadt.Van egy 2009 es evjaratu astram (G),es miutan le veszem a gyujtast a menetfenyt nem kapcsolja vissza hejzetire, hanem valtozatnanul tovab vilagit.Valakinek vamai otlet??? Utólag beépített? Gondolom elkötötted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Lehetséges, wessz 60e-ért rakja bele. Én hagytam, annyit nem ér. (pedig jól jönne) A Z14XE-sek előnyben, max 10e-ből megússzák, annyit megér. Jól mondod! :hiya: , bár 10-ből nem jön ki ha kellenek a pedálkapcsolók is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Jól mondod! :hiya: , bár 10-ből nem jön ki ha kellenek a pedálkapcsolók is! Tempomatos kar: 4800Ft http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=291460441&flypage=shop.flypage&product_id=143917&option=com_virtuemart&Itemid=26 Kuplung pedál kapcsoló: 3800Ft http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=41550569&flypage=shop.flypage&product_id=144557&option=com_virtuemart&Itemid=26 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts