Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Mesélj. PM? :unsure: ugye nem a tempomatra gondolsz?? :) (arra is van elképzelésem :) ) mert én a szemüvegtartó felfogatásra :)
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 köszi a segitséget!melyik mühelybe csináltatod a tempomatot? Drága lesz ez a Lengyel ASTRA :D De jó hogy az ablaktörlő kapcsolot is most cseréltem ki Omegáéra görgösre az meg nem bc gombos! jó ez fedélzeti computeres honlap csak hogy lehetne tölük rendelni?
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Mc-elek neked van valami jó ötleted ?Tempomatal kapcsolatba?
Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Mc-elek neked van valami jó ötleted ?Tempomatal kapcsolatba? ötletem az van :) csak nem tudom hogy jó e :D egyébként sokan ismerjük azt az embert aki foglakozik z14xep tempomat bekötéssel ;)
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 és ki az mc-elek mert én még uj vagyok?? ja tegnap irtam tudsz nekem segiteni abban hogy kérdezted hogy kopog vagy csörög e a motor inditáskor és csörög pár pillanatig de amikor leállitom akor is ad valami ilyen hangot !nem tudod mi lehet a baja?
jamies Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 ez valami rossz vicc csak :) No comment -> DmAuto4EVER! mail 1-Tisztelt Uram! lehet tempomatot az Ön autójába. hozza az autót 25.000 Ft mail 2-Tisztelt Uram! nem lehet az Ön autójába gyári tempomatot szerelni. mail 3-Tisztelt Uram! Utángyártott beszerelésre van lehetőség ami kb.130000 ft.beszerelve.Üdv. Dmautó.A készülék és a munkadíj kerül ennyibe. Kicserélni nem kell semmit ,csak beépíteni. Ez egy utángyártott készülék .Rendeléskor előleget kérünk. Üdv.Dmautó. maybe next time... :) idézet (http://www.autodiagd...__p__e___l.html) "Márkaszervizzel azonos szintű szakmai felkészültségünket pedig az biztosítja, hogy majdnem másfél évtízedet Opel márkaszervizben töltöttünk el, ahol a márkával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat megszereztük, valamint több tucatnyi szakmai tanfolyamot végeztünk el. Így gyakorlottan, felkészülten tudunk az Önök rendelkezésére állni." kevésnek tűnik a másfél évtízed... enjoy!
tgabika76 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 és ki az mc-elek mert én még uj vagyok?? Nézd csak, ki írta a hozzászólást eggyel feletted!? Jó reggelt! :hiya: :D
Benö1.4 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 Király az Insignia fuvoka! Tetszik nekem is !Csak még kel csinálnom hozzá álító szerszámot !
balazs777 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 Jaja! Pont a főpróbát és a finomítást láttam! Meg a korrektül beépített xenon szettet! Csak te sem tudtad, hogy én vagyok az, én sem tudtam, hogy te vagy az! Bár nekem derengett valami, csak nem állt össze a kép! :D Imy! Biztos gyenge a szivattyúd, mert Balázs majdnem teljesen körbe tudta vele mosni az autót! :D Nekem meg beköszönt a bal első kerékcsapágycsere a jeladó hibájával. Hol van sebességmérés, hol nincs. Ennek függvényében az ABS hiba is virít. Aztán napokig, egy hétig minden oké, majd kezdi elölről. Néha még az álló autónál is kilibben a mutató 10-20 km/h-ig. Sajnos nem kábelhiba. :icon7: nekem le se esett! túlságosan el voltam foglalva az állításokkal és nem figyeltem oda. bocsi. de legközelebb már megismerjük egymást. :D ha máshol nem is, akkor a Lacinál, elég sokszor megyek fel hozzá. nem mintha problémám lenne az autóval, csak úgy. Tgabika! köszi azért a segítséget, de közben kipróbáltam és nem fér bele a napszemcsim :icon7: lehet hagyom és eladom. még alszom rá egyet.
balazs777 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 http://www.clubopel....pic.php?t=95061 Srác elég ügyesen összehozta a fed.comp-ot. kíváncsi lennék pontosan hogyan is csinálta.
Alex75 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 http://www.clubopel....pic.php?t=95061 Srác elég ügyesen összehozta a fed.comp-ot. kíváncsi lennék pontosan hogyan is csinálta. Ha nem tévedek, ez egy B Veki MID G Astra CID konzolba applikálva, B Omi fedkompos ablaktörlő karral. Jobban járnál egy Veramon féle MID-del... ;)
DarthVödör Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 (edited) On 2012. 06. 22. at 9:43, jamies írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 sziasztok! cdr500hoz kód generátor létezik? HI! igen van hozzá gyári, ami a készülék oldalán található GM-es szám alapján adnak hozzá 3242ft . :icon1:
zolga Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 sziasztok! cdr500hoz kód generátor létezik? A Delco cdr500 -ból ki lehet programmal olvasni, az nekem is megy. (csak drága a progi) A VDO cdr500-hoz viszont tényleg csak opelék adnak kódot. A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből
jamies Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Srácok ez VDO akkor maradnak az opelék :) Köszi! Üdv!
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 A Delco cdr500 -ból ki lehet programmal olvasni, az nekem is megy. (csak drága a progi) A VDO cdr500-hoz viszont tényleg csak opelék adnak kódot. A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből Én innen vettem,http://www.radio-code.co.uk/vauxhall-radio-codes.html bankkártyával fizetem kiválóan működik a hun opel meg aranyé adja.
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Srácok ez VDO akkor maradnak az opelék :) Köszi! Üdv! http://www.radio-code.co.uk/vauxhall-code-entry-help.html
uhuhu Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 . A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből sőt áremelés volt nekünk már 8.000 Ft ot számláz az opel a kódkiadásért... ha valaki még nem olvasta a körlevelet, akkor ott még 5.000 ft deamugyx már 8E.
ampervadasz Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 sőt áremelés volt nekünk már 8.000 Ft ot számláz az opel a kódkiadásért... ha valaki még nem olvasta a körlevelet, akkor ott még 5.000 ft deamugyx már 8E. Az nem semmi :o , nekem meg pótkulcsot kéne rendelni, de a carrpass sincs meg. Ezek után csak nagyon félve merem megkérdezni, hogy az vajon mennyibe kerülne? :confused:
törvényenkívüli Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy a belső világítás mögött lévő másik csatlakozót hogy kell a tetőtől leválasztani? Mintha egy vakdugóba lenne berakva, de nem tudom kihúzni. Featuret (4 égős lámpa) raknék be, és onnan is kell kábel.
jamies Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy a belső világítás mögött lévő másik csatlakozót hogy kell a tetőtől leválasztani? Mintha egy vakdugóba lenne berakva, de nem tudom kihúzni. Featuret (4 égős lámpa) raknék be, és onnan is kell kábel. Hello! Egy sínen van el kell húzni a fejet oldalirányba ;) Üdv.
törvényenkívüli Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Hello! Egy sínen van el kell húzni a fejet oldalirányba ;) Üdv. A jelenlegi helyzetéhez képest oldalirányba, ugye? Tehát a vezetőoldal felé. Mert hiába próbálom, nem megy. Mintha valami pöcökben akadna, de még feszíteni sem tudom.
jamies Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 A jelenlegi helyzetéhez képest oldalirányba, ugye? Tehát a vezetőoldal felé. Mert hiába próbálom, nem megy. Mintha valami pöcökben akadna, de még feszíteni sem tudom. Van egy biztosító "pöcök" vezetőoldal felé jön le. Vigyázz nehogy kitépd a tartósínt a tetőlemezből!
Recommended Posts