Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Mesélj. PM? :unsure: ugye nem a tempomatra gondolsz?? :) (arra is van elképzelésem :) ) mert én a szemüvegtartó felfogatásra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 köszi a segitséget!melyik mühelybe csináltatod a tempomatot? Drága lesz ez a Lengyel ASTRA :D De jó hogy az ablaktörlő kapcsolot is most cseréltem ki Omegáéra görgösre az meg nem bc gombos! jó ez fedélzeti computeres honlap csak hogy lehetne tölük rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Mc-elek neked van valami jó ötleted ?Tempomatal kapcsolatba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Mc-elek neked van valami jó ötleted ?Tempomatal kapcsolatba? ötletem az van :) csak nem tudom hogy jó e :D egyébként sokan ismerjük azt az embert aki foglakozik z14xep tempomat bekötéssel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 és ki az mc-elek mert én még uj vagyok?? ja tegnap irtam tudsz nekem segiteni abban hogy kérdezted hogy kopog vagy csörög e a motor inditáskor és csörög pár pillanatig de amikor leállitom akor is ad valami ilyen hangot !nem tudod mi lehet a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 ez valami rossz vicc csak :) No comment -> DmAuto4EVER! mail 1-Tisztelt Uram! lehet tempomatot az Ön autójába. hozza az autót 25.000 Ft mail 2-Tisztelt Uram! nem lehet az Ön autójába gyári tempomatot szerelni. mail 3-Tisztelt Uram! Utángyártott beszerelésre van lehetőség ami kb.130000 ft.beszerelve.Üdv. Dmautó.A készülék és a munkadíj kerül ennyibe. Kicserélni nem kell semmit ,csak beépíteni. Ez egy utángyártott készülék .Rendeléskor előleget kérünk. Üdv.Dmautó. maybe next time... :) idézet (http://www.autodiagd...__p__e___l.html) "Márkaszervizzel azonos szintű szakmai felkészültségünket pedig az biztosítja, hogy majdnem másfél évtízedet Opel márkaszervizben töltöttünk el, ahol a márkával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat megszereztük, valamint több tucatnyi szakmai tanfolyamot végeztünk el. Így gyakorlottan, felkészülten tudunk az Önök rendelkezésére állni." kevésnek tűnik a másfél évtízed... enjoy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 és ki az mc-elek mert én még uj vagyok?? Nézd csak, ki írta a hozzászólást eggyel feletted!? Jó reggelt! :hiya: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 jo van már leset!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Király az Insignia fuvoka! Tetszik nekem is !Csak még kel csinálnom hozzá álító szerszámot ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Jaja! Pont a főpróbát és a finomítást láttam! Meg a korrektül beépített xenon szettet! Csak te sem tudtad, hogy én vagyok az, én sem tudtam, hogy te vagy az! Bár nekem derengett valami, csak nem állt össze a kép! :D Imy! Biztos gyenge a szivattyúd, mert Balázs majdnem teljesen körbe tudta vele mosni az autót! :D Nekem meg beköszönt a bal első kerékcsapágycsere a jeladó hibájával. Hol van sebességmérés, hol nincs. Ennek függvényében az ABS hiba is virít. Aztán napokig, egy hétig minden oké, majd kezdi elölről. Néha még az álló autónál is kilibben a mutató 10-20 km/h-ig. Sajnos nem kábelhiba. :icon7: nekem le se esett! túlságosan el voltam foglalva az állításokkal és nem figyeltem oda. bocsi. de legközelebb már megismerjük egymást. :D ha máshol nem is, akkor a Lacinál, elég sokszor megyek fel hozzá. nem mintha problémám lenne az autóval, csak úgy. Tgabika! köszi azért a segítséget, de közben kipróbáltam és nem fér bele a napszemcsim :icon7: lehet hagyom és eladom. még alszom rá egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 http://www.clubopel....pic.php?t=95061 Srác elég ügyesen összehozta a fed.comp-ot. kíváncsi lennék pontosan hogyan is csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 http://www.clubopel....pic.php?t=95061 Srác elég ügyesen összehozta a fed.comp-ot. kíváncsi lennék pontosan hogyan is csinálta. Ha nem tévedek, ez egy B Veki MID G Astra CID konzolba applikálva, B Omi fedkompos ablaktörlő karral. Jobban járnál egy Veramon féle MID-del... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 sziasztok! cdr500hoz kód generátor létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 (edited) On 2012. 06. 22. at 9:43, jamies írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 sziasztok! cdr500hoz kód generátor létezik? HI! igen van hozzá gyári, ami a készülék oldalán található GM-es szám alapján adnak hozzá 3242ft . :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolga Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 sziasztok! cdr500hoz kód generátor létezik? A Delco cdr500 -ból ki lehet programmal olvasni, az nekem is megy. (csak drága a progi) A VDO cdr500-hoz viszont tényleg csak opelék adnak kódot. A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Srácok ez VDO akkor maradnak az opelék :) Köszi! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 A Delco cdr500 -ból ki lehet programmal olvasni, az nekem is megy. (csak drága a progi) A VDO cdr500-hoz viszont tényleg csak opelék adnak kódot. A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből Én innen vettem,http://www.radio-code.co.uk/vauxhall-radio-codes.html bankkártyával fizetem kiválóan működik a hun opel meg aranyé adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Srácok ez VDO akkor maradnak az opelék :) Köszi! Üdv! http://www.radio-code.co.uk/vauxhall-code-entry-help.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 . A 3242ft nagyon baráti, mert errefelé nem engednek opelék az 5000-ből sőt áremelés volt nekünk már 8.000 Ft ot számláz az opel a kódkiadásért... ha valaki még nem olvasta a körlevelet, akkor ott még 5.000 ft deamugyx már 8E. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 sőt áremelés volt nekünk már 8.000 Ft ot számláz az opel a kódkiadásért... ha valaki még nem olvasta a körlevelet, akkor ott még 5.000 ft deamugyx már 8E. Az nem semmi :o , nekem meg pótkulcsot kéne rendelni, de a carrpass sincs meg. Ezek után csak nagyon félve merem megkérdezni, hogy az vajon mennyibe kerülne? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy a belső világítás mögött lévő másik csatlakozót hogy kell a tetőtől leválasztani? Mintha egy vakdugóba lenne berakva, de nem tudom kihúzni. Featuret (4 égős lámpa) raknék be, és onnan is kell kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy a belső világítás mögött lévő másik csatlakozót hogy kell a tetőtől leválasztani? Mintha egy vakdugóba lenne berakva, de nem tudom kihúzni. Featuret (4 égős lámpa) raknék be, és onnan is kell kábel. Hello! Egy sínen van el kell húzni a fejet oldalirányba ;) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Hello! Egy sínen van el kell húzni a fejet oldalirányba ;) Üdv. A jelenlegi helyzetéhez képest oldalirányba, ugye? Tehát a vezetőoldal felé. Mert hiába próbálom, nem megy. Mintha valami pöcökben akadna, de még feszíteni sem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 A jelenlegi helyzetéhez képest oldalirányba, ugye? Tehát a vezetőoldal felé. Mert hiába próbálom, nem megy. Mintha valami pöcökben akadna, de még feszíteni sem tudom. Van egy biztosító "pöcök" vezetőoldal felé jön le. Vigyázz nehogy kitépd a tartósínt a tetőlemezből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts