rozsav Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Bocsánat még új vagyok!! :goofy: De azért köszönöm!!!!! Mc-elek segítő szándékkal kérdezett vissza: ciripel, vagy csörög? Ha pár pillanatig csörög, akkor azt a láncfeszítő adja. A haldoklás kifejezést én túlzónak érzem, s bár teljesen nem természetes a hang, nálam tökéletesen kimeríti a tojok rá kategóriát. (Be ne sértődj, az én autóm csörgéséről beszélek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 (edited) On 2012. 06. 18. at 23:25, Monof írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Csakis évfordulóval lehet... :evilgrin: esetleg, biztosítékot... Mért a kilométer számláló? Valószínű, hogy a műszerek csatlakozóját belül elengedte (kitörött a hőtágulás következtében) a forrasztás. Ha NEM mérte a kilométereket, akkor is a műszerekben van a baj, de a processzor körül. (processzor lábai engedtek el). :blink: Egyébként, egy másik topikba kellene írni... pl ide. https://sites.google...edezes/muszerek nézz körül... a felső fehér csatlakozó az. 2: GND 4: 30 (Akku) 22: 15 (gyújtás 12V) 24: GND CSAK NEKED, CSAK NARANCCSAL... Megkövezem magam, hogy rossz helyre írtam. Bár belefér az általános műszaki problémákba szerintem. :) Hülyeséget írtam, biztosítékot cseréltünk evidens módon. Kilométer számlálóról szó se volt (kicsit én is kötözködök akkor). Vagyis a kilométert a napi számláló és a az össz számláló is jól méri, azzal nincs semmi gond. Amit nem értek, hogy ma reggel is jó volt, és valószínűsítem, hogy délután megint nem fog mérni. Ez nekem a fura... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 (edited) On 2012. 06. 19. at 9:52, Monof írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 (edited) On 2012. 06. 19. at 9:52, Monof írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 1: ezért ne kövezd meg magad, csak kicsit figyelj... 2: a kilométer számlálóról nem írtál, pont ez a baj! A műszerek egy komplett elektromos egység. Ha tanácsot vársz, írd le pontosan mik a tünetek, különben csak levelezgetünk... 3: ezek után biztos, hogy a műszerek egységen belül van a baj! De nem a csatlakozó lábai... 4: az idézetből vedd ki az "img"-ket... :omg: csak szerkesztettem, hogy miért ment el még egyszer?!... Nekem meg sem jelenítette a képet, így ezt benéztem. Szóval akkor a komplett műszeregység lehet a rossz? Mert más tünet nincs, mindent leírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 (edited) On 2012. 06. 19. at 13:37, Monof írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Insignia spricnik beépítve. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Like! (tényleg, én el is felejtettem hogy nekem is az van, olyan régen használtam... :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Like! (tényleg, én el is felejtettem hogy nekem is az van, olyan régen használtam... :blush: ) köszi! nem tudod véletnelül, hogy mit kell rendelnem hogy a szemüvegtartót fel tudjam rakni a helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Insignia spricnik beépítve. :icon1: Én nekem is az van, de nem a legjobb, valószínű gyenge a szívatyú. Like! (tényleg, én el is felejtettem hogy nekem is az van, olyan régen használtam... :blush: ) Nekem elfogy havonta minimum egy tartállyal, ha rossz az idő, akkor több is. :smartass: Szeretem ha tiszta a szélvédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 A szemüvegtartón kívül semmit. Van hozzá két csavar, kapaszkodó le, ez meg fel a helyére és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 A szemüvegtartón kívül semmit. Van hozzá két csavar, kapaszkodó le, ez meg fel a helyére és kész. de nekem nincs ott kapaszkodó. és nem is illeszkedik a lyukakhoz amik ott vannak. ezért gondoltam, hogy kell hozzá valami még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 :blink: Nekem semmi nem kellett... milyen kapaszkodót vettél? Mármint milyen autóba valót? Az enyém cikkszám szerint C Corsáé (bár ránézésre ugyanilyet láttam még a J Astrában is)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 :blink: Nekem semmi nem kellett... milyen kapaszkodót vettél? Mármint milyen autóba valót? Az enyém cikkszám szerint C Corsáé (bár ránézésre ugyanilyet láttam még a J Astrában is)... 17 40 100 corsa c de nekem nem volt kapaszkodóm sem. csak két "vakdugó" a kapaszkodó helyén. amikor azt leszedtem a tetőt láttam(fémet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok a tegnapira viszatérve Mc-elek kérdésére inkáb csörög egy pár pillanatig indításkor ! De viszont leálitáskor is ad a moci valami ilyesmi hangot! na szerintetek mi lehet a baja ??Z14xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Insignia spricnik beépítve. :icon1: Jaja! Pont a főpróbát és a finomítást láttam! Meg a korrektül beépített xenon szettet! Csak te sem tudtad, hogy én vagyok az, én sem tudtam, hogy te vagy az! Bár nekem derengett valami, csak nem állt össze a kép! :D Imy! Biztos gyenge a szivattyúd, mert Balázs majdnem teljesen körbe tudta vele mosni az autót! :D Nekem meg beköszönt a bal első kerékcsapágycsere a jeladó hibájával. Hol van sebességmérés, hol nincs. Ennek függvényében az ABS hiba is virít. Aztán napokig, egy hétig minden oké, majd kezdi elölről. Néha még az álló autónál is kilibben a mutató 10-20 km/h-ig. Sajnos nem kábelhiba. :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 17 40 100 corsa c de nekem nem volt kapaszkodóm sem. csak két "vakdugó" a kapaszkodó helyén. amikor azt leszedtem a tetőt láttam(fémet). Azóta konzultáltam telefonon Mc Elek-kel akinek pont ugyanaz a problémája mint neked, és ugyanilyen cikkszámú szemüvegtartót vett ő is. Neki is kifejtettem hogy nem igazán értem a problémát mert nekem gond nélkül felment a helyére 2 perc alatt, aztán kiderült hogy gyárilag neki sem volt ott kapaszkodó ahogy neked sem (nekem volt), és így nincsenek meg a csavarhelyek sem (ilyenen spórolni, hihetetlen...). A legjobb ötlet az volt hogy le kell szedni a hátsó kapaszkodót és megnézni hogy ott hová/mibe vannak hajtva a csavarok, és az alapján valahogy megoldani elöl is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok tudot már valaki z14xep hez Tempomatot szerkeszteni????Ha igen akkor légyszi irjatok már mert nekem is nagyon kéne!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Nem tud valaki utolagos fedcomputert G astrába????Vagy hogy honnan lehetne beszerezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Azóta konzultáltam telefonon Mc Elek-kel akinek pont ugyanaz a problémája mint neked, és ugyanilyen cikkszámú szemüvegtartót vett ő is. Neki is kifejtettem hogy nem igazán értem a problémát mert nekem gond nélkül felment a helyére 2 perc alatt, aztán kiderült hogy gyárilag neki sem volt ott kapaszkodó ahogy neked sem (nekem volt), és így nincsenek meg a csavarhelyek sem (ilyenen spórolni, hihetetlen...). A legjobb ötlet az volt hogy le kell szedni a hátsó kapaszkodót és megnézni hogy ott hová/mibe vannak hajtva a csavarok, és az alapján valahogy megoldani elöl is. én úgy csináltam meg, hogy összefabrikáltam a vakdugóval... szemüvegtartó két talpát megfaragtam úgy, hogy pont ráfekszik a lapokra, ragasztóval össze és ennyi, semmi nem látszik mondjuk vettem új dugókat mert amit leszedtem gyári annak meg is tört/lazult a patentja és nem lehetett úgy visszanyomni mint egy újat Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok tudot már valaki z14xep hez Tempomatot szerkeszteni????Ha igen akkor légyszi irjatok már mert nekem is nagyon kéne!! Igen. 130.000 Ft. Épp ma kaptam válasz e-mailt az egyik műhelytől.... Nem tud valaki utolagos fedcomputert G astrába????Vagy hogy honnan lehetne beszerezni ? Innen.: http://veramon.czweb.org/hu_pp_astra_g_mid.html egy jó tanács.: Egyszerre csak egy "projectel" foglalkozz, mert úgy jársz mint én :P Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Azóta konzultáltam telefonon Mc Elek-kel akinek pont ugyanaz a problémája mint neked, és ugyanilyen cikkszámú szemüvegtartót vett ő is. Neki is kifejtettem hogy nem igazán értem a problémát mert nekem gond nélkül felment a helyére 2 perc alatt, aztán kiderült hogy gyárilag neki sem volt ott kapaszkodó ahogy neked sem (nekem volt), és így nincsenek meg a csavarhelyek sem (ilyenen spórolni, hihetetlen...). A legjobb ötlet az volt hogy le kell szedni a hátsó kapaszkodót és megnézni hogy ott hová/mibe vannak hajtva a csavarok, és az alapján valahogy megoldani elöl is. fejben megvan a megoldás... :) már csak meg kell csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Igen. 130.000 Ft. Épp ma kaptam válasz e-mailt az egyik műhelytől.... ez valami rossz vicc csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 (edited) On 2012. 06. 20. at 20:21, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts