xXxGáborxXx Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Az autóban általában, 80-110A-es generátor van gyárilag. Ennek a teljesítménye, "megy" az akkuba, és a fogyasztókra. A fogyasztók: ECU, (benzinesnél) a nagyfesztrafókra, elektromos kormányszervóra, világítás, stb... 350W-nál, már kellene egy kondenzátor, ami az áramcsúcsokat ellátja. Vagy vegyél még egy akkut, és közvetlen az erősítő mellé. A lehető legrövidebb vezetékekkel! Hát a másik akkut nem tudom hova tehetném ízléses helyre úgyhogy marad a kondenzátor. Ameddig ez nincsen gondolom nem okoz semmiféle problémát ugye? És ha a világítás mellett az elakadásjelzőt bekapcsolom zene nélkül akkor is tapasztalom a halványodást villogásoknál. Régebben mintha nem lett volna ez vagy csak nem figyeltem fel rá... Most egy kicsit öregebb 45 Ah-s akku van az autóban. Egy új nagyobb teljesítményű nem segítene? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolga Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Még egy kérdés, mivel nekem nincs fűtés gyárilag se az 5A-s bizti se a fűtés relé nincs a táblában. Ilyen relét hol tudok venni? Ebben még tudnál segíteni nekem? vagy csak gyári ? Köszi, Üdv! Szia Jamie! Ha a két relé egyikére lenne szükséged, akkor ebben tudok segíteni https://picasaweb.google.com/104464032819492914694/2012Majus25?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOHD6Prfo5fJ0QE&feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Én még Cromaxban vettem ilyen relét(én bontotat vettem), itt van amit írtak (neked is ugyanez a relé kell) Relé fényszóró As98-05,Cr00-06 : Új: 1.978 Ft - kedv. 1.701 Ft bontott : 880 Ft Hah! Ez kell nekem! Én nem tudtam hogy van belőle utángyártott, már a gyárit nézegettem (cikkszáma 9114580), de annak az új ára meg 13e Ft... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Hah! Ez kell nekem! Én nem tudtam hogy van belőle utángyártott, már a gyárit nézegettem (cikkszáma 9114580), de annak az új ára meg 13e Ft... :blush: ? A Cromaxos az új GM-es ára! Ne szervízbe vedd, mert valami 2-5x-ös áron van!!! Még egy kérdés, mivel nekem nincs fűtés gyárilag se az 5A-s bizti se a fűtés relé nincs a táblában. Ilyen relét hol tudok venni? Ebben még tudnál segíteni nekem? vagy csak gyári ? Köszi, Üdv! Szia Jamie! Ha a két relé egyikére lenne szükséged, akkor ebben tudok segíteni https://picasaweb.go...feat=directlink Itt a fekete ami neked kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Hah! Ez kell nekem! Én nem tudtam hogy van belőle utángyártott, már a gyárit nézegettem (cikkszáma 9114580), de annak az új ára meg 13e Ft... :blush: valóban annyi .... :( kat.szám : 6238574 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 https://sites.google...pelccled/cc-led Az enyém is rendesen működik. Neked milyen motorkódú az autód? https://sites.google...lccled/tempomat Köszi! :icon1: Én is éppen készülök megépíteni a tempomat visszajelző elektronikádat, és megint lenne egy észrevételem: a kikapcsológomb, és a féklámpa kapcsoló sorba van kötve, vagyis szerintem elég lenne csak a fékkapcsoló után levenni a jelet, a kormánykapcsolóról le lehetne spórolni azt az egy szál vezetéket, mert felesleges, így az elektronika is egyszerűsödne valamelyest. Vagy nem jól látom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 valóban annyi .... :( kat.szám : 6238574 Húú, annyit egy reléért, ne vicceljenek! Akkor a cromax utánagyártott? nekem azt írták, hogy eredeti, nah mind1, nem az lett, úgyhogy nem tudom, gogy GM-es csomagban jött volna... Amúgy relében oly mind1. Én eredeti bontottat 880Ft-ért vettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Húú, annyit egy reléért, ne vicceljenek! Akkor a cromax utánagyártott? nekem azt írták, hogy eredeti, nah mind1, nem az lett, úgyhogy nem tudom, gogy GM-es csomagban jött volna... Amúgy relében oly mind1. Én eredeti bontottat 880Ft-ért vettem. :) én nem értek hozzá :) de amit Tgabika berakott számot az annyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 (edited) On 2012. 05. 28. at 17:11, ampervadasz írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Az X16XEL így van bekötve, ez igaz. Viszont, a Z-seknél, az ECU-ba megy, külön-külön. Tehát, figyelni kell mind a két vonalat, hogy "kompatibilis" maradjon a Z-sekkel is. A CD4066-ban van annyi elektronikus kapcsoló, ezért maximum egy érintkezőt, és egy vezeték bekötést spórolsz. A panelen viszont, át kell kötni azt a bemenetet tápfeszültségre, amit itt nem akarsz elvinni. Nem tudom, érthető voltam-e?! Ja, így már értem, valóban én csak az X-es kapcsolási rajzát néztem. Igen, világos mit kell átkötni, átnéztem, értem a működését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 DarthVödör oldalán a megoldás: https://sites.google...pelccled/cc-led köszönöm,de ezt már ismerem. nekem olyan kellene ami teljesen úgy működik mint a gyári, tehát álló helyzetben nem lehet bekapcsolni. erre megtalálta már valaki a megoldást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 (edited) On 2012. 05. 28. at 20:57, balazs777 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Sziasztok! ... A baj az, hogy ha megyek éjszaka akkor elég látványosan a zene ütemére halványulnak a fényszórók meg minden ami világít a kocsiban. Meg ha például bekapcsolom az elakadásjelzőt akkor is. ... Az autóban általában, 80-110A-es generátor van gyárilag. Ennek a teljesítménye, "megy" az akkuba, és a fogyasztókra. A fogyasztók: ECU, (benzinesnél) a nagyfesztrafókra, elektromos kormányszervóra, világítás, stb... 350W-nál, már kellene egy kondenzátor, ami az áramcsúcsokat ellátja. Vagy vegyél még egy akkut, és közvetlen az erősítő mellé. A lehető legrövidebb vezetékekkel! Lehet, hogy én értelmezem rosszul amit Gábor ír, de az én olvasatomban az jön ki belőle, hogy pusztán a vészvillogó bekapcsolására, zene nélkül is villódznak a lámpák. Ebben az esetben sem a plusz akku, sem a kondi nem segít csak a szakavatott, türelmes kéz, ami kimér és átvizsgál mindent a generátortól a csatlakozásokon, kötéseken át az akkuig. Aztán ahogy DV írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Már készül... de kicsit több modulhoz is kell a sebességjel (legalábbis nekem :wub: ).... https://sites.google...tra/sebessegjel Addig is, nyugodtan megépítheted, a többit a S.L.S. modul kezeli majd... ok, köszönöm. kérlek szólj ha megvan. viszont érdekességképpen mondom, hogy ma 40km/h alatt is be tudtam kapcsolni a tempomatot és tartotta is a sebességet. kb 33km/h-val Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 ok, köszönöm. kérlek szólj ha megvan. viszont érdekességképpen mondom, hogy ma 40km/h alatt is be tudtam kapcsolni a tempomatot és tartotta is a sebességet. kb 33km/h-val Azt nem tudom, hogy "hivatalosan" mennyitől kéne neki, de az enyém is bekapcsol már 30 km/h körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 H-nál 30 km/h a határ onnantól lehet használni. Azt nem tudom, hogy "hivatalosan" mennyitől kéne neki, de az enyém is bekapcsol már 30 km/h körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 (edited) On 2012. 05. 29. at 21:35, ampervadasz írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Hy All Vettem egy angol autóból, ablak emelö kapcsolót, de fordítva működik, melyik kábelt kell a csatlakozóban megcserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 (edited) On 2012. 05. 30. at 12:41, Highstore írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 RHD: jobb kormányos 6-12, 5-11 csere, és jó lesz! nekem megtudnád mondani hogy az elektromos tükör csatijában mit kell felcserélni mert nekem fel van cserélve az irány jobb és bal oldal között a térbeli mozgatás működik mind a két tükrön csak az iránykapcsoló megy fordítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 (edited) On 2012. 05. 30. at 14:29, mr. bb írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Srácok végeztem a jobb oldali tükör vezetékelésével. Az ajtóátvezetőbe való kábelbehúzás volt nehéz, a többi gyerekjáték volt. Élveztem :))) Már csak a tükörfűtés várat magára :) DarthVödör Köszönöm szépen a segítséget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 RHD: jobb kormányos 6-12, 5-11 csere, és jó lesz! ez a csatlakozónál van , vagy a biztosíték táblánál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 ez a csatlakozónál van , vagy a biztosíték táblánál ? Ez konkrétan az ablakemelő kapcsoló rajza, legegyszerűbb talán ennek a csatlakozójában cserélni a vezetékeket, ha erre gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Valamitöl negált délután a belső keringetésem ? de egy idő után visszajött de furcsább volt a hangja ? ez milyen hibát vetit előre nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts