GH Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Szereztem egy vectra B csillárt, ilyet: http://www.innovation-vauxhall.co.uk/pics/vectra/IMG_4386.jpg Egy 9 tűs csati van az oldalán, tudja esetleg valaki hogy melyikre mit kell kötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 (edited) On 2012. 05. 02. at 10:13, GH írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 https://sites.google...ennyezeti-lampa szerintem a bekötése ugyan az, bár a tiedből hiányzik az ultrahang detektor. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
V Anti Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Sziasztok A segítségeteket kérem a probléma megoldásában. 2001 G Astra 1.2 kombi, láncos, klímás, Z12XE motor 200'000 km felett. A 2-es henger gyertyaképe fekete a többi normálisnak tűnik, a motor egyenletlenül jár, kihagy. Hogyan lehet kiszűrni, hogy elektromos- és melyik elem vagy pl. gyűrű, szelep tömítetlenségi a hiba, házi módszerekkel. Ami történt illetve meg lett nézve : - EGR- kikötve és blindelve, mert relatív gyakran kellett pucolni - hengernyomás azonos a többivel - főtengelyjeladó csere - vezérműtengelyjeladó csere - vezérlőegység + imo csere - trafósor csere - 2-es henger hidrotőkék cserélve - injectorok átcserélve - utolsó ötletként, néhány vezeték csere a csatlakozók között Ezek után a tippem: a csatlakozók a rosszak, ezért keresek komplett kábelkorbácsot. Válaszokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Sziasztok A segítségeteket kérem a probléma megoldásában. 2001 G Astra 1.2 kombi, láncos, klímás, Z12XE motor 200'000 km felett. A 2-es henger gyertyaképe fekete a többi normálisnak tűnik, a motor egyenletlenül jár, kihagy. Hogyan lehet kiszűrni, hogy elektromos- és melyik elem vagy pl. gyűrű, szelep tömítetlenségi a hiba, házi módszerekkel. Ami történt illetve meg lett nézve : - EGR- kikötve és blindelve, mert relatív gyakran kellett pucolni - hengernyomás azonos a többivel - főtengelyjeladó csere - vezérműtengelyjeladó csere - vezérlőegység + imo csere - trafósor csere - 2-es henger hidrotőkék cserélve - injectorok átcserélve - utolsó ötletként, néhány vezeték csere a csatlakozók között Ezek után a tippem: a csatlakozók a rosszak, ezért keresek komplett kábelkorbácsot. Válaszokat köszönöm. gyertyacsere volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
V Anti Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Nem írtam, de az volt az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Hibakód kiolvasás? Trafóhíd csere egy tuti jóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
V Anti Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Hibakód kiolvasás? Trafóhíd csere egy tuti jóra? A trafóhíd cserélve lett egy működő autóból az eredmény ugyanaz. Friss mérési eredmények (uj gyertyákkal): P1481 coolant fan motr relay 1open circuit P0340 Camshaft position senzor signal too high P0530 A/C refrigerant pressure sensor signal too high Ha lehúzom az EGR szelepet akkor azt is beírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a minap találtam egy kék csatlakozót a vezető oldalon lóg az "A" oszlopnál a motortér nyitó alatt csak magában. Láttam már a fórumon róla képet, de nem tudom az hova menne, pár tüske benne van. Ez nekem miért nincs összekötve? Ez volna az.: http://www.kepfeltoltes.hu/120505/DSC03023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszi a válaszokat! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Ez az X1-es csati, ennek ott kell lennie az ellendarabjának is. Nem tudom elképzelni hogy neked nincs összedugva. Itt a képen a motortérnyitó kar alatt/mögött az a zöld izé lenne az aljzata, abba megy bele: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Ez az X1-es csati, ennek ott kell lennie az ellendarabjának is. Nem tudom elképzelni hogy neked nincs összedugva. Itt a képen a motortérnyitó kar alatt/mögött az a zöld izé lenne az aljzata, abba megy bele: Hali! Komolyan mondom ott lóg mindjárt le is fényképelem mert idegesít :) a 8 év alatt ma vettem észre :) http://www.kepfeltoltes.hu/120505/DSC03021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/120505/DSC03022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/120505/DSC03023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 de ez nem az a csati amiről van szó :) ez van nekem is, de nem jártam utána hogy mi az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Itt megtalálható ez a kék csati is:http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=51478 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommy79 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ilyesmit én is találtam,pont tegnap.És én sem tudom milyen csatlakozók lehetnek.Esetleg tudna valaki valami tippet adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ilyesmit én is találtam,pont tegnap.És én sem tudom milyen csatlakozók lehetnek.Esetleg tudna valaki valami tippet adni? Húúú, az ott mind kosz? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ilyesmit én is találtam,pont tegnap.És én sem tudom milyen csatlakozók lehetnek.Esetleg tudna valaki valami tippet adni? A kék a TC kikapcsoló, a másik talán az elektronyos tetőablaké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ilyesmit én is találtam,pont tegnap.És én sem tudom milyen csatlakozók lehetnek.Esetleg tudna valaki valami tippet adni? Itt van egy pár csatlakozó:http://hotfile.com/dl/96247747/71c4913/opel_astra_g_csatlakozok.pdf.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ilyesmit én is találtam,pont tegnap.És én sem tudom milyen csatlakozók lehetnek.Esetleg tudna valaki valami tippet adni? A zöld az tuti hogy az automata váltóé, a kékre nekem sincs jobb tippem mint a TC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 de ez nem az a csati amiről van szó :) ez van nekem is, de nem jártam utána hogy mi az :) Jahogy ez! Ez a fejlégzsák meg az automata fényszórómagasság-állító csatija elvileg, és ilyenformán elég valószínű hogy nincs a Classicban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Jahogy ez! Ez a fejlégzsák meg az automata fényszórómagasság-állító csatija elvileg, és ilyenformán elég valószínű hogy nincs a Classicban. :D Aham köszöntem!, az enyém még nem a classic de elég fapados :( Más.: Utólagos el ablak beszerelés után a kárpitban a lyukakat mivel tudom szépen esztétikusan eltüntetni? Valami műanyag kupak féleség van ami oda jó? Vagy legyek ismételten kreatív? :P Előre is köszi a válaszokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Aham köszöntem!, az enyém még nem a classic de elég fapados :( Más.: Utólagos el ablak beszerelés után a kárpitban a lyukakat mivel tudom szépen esztétikusan eltüntetni? Valami műanyag kupak féleség van ami oda jó? Vagy legyek ismételten kreatív? :P Előre is köszi a válaszokat :) Én kaptam egy ismerőstől egy vakdugót. Biztos, hogy találsz olyan emberkénél aki szerel be e.ablakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 (edited) On 2012. 05. 06. at 18:15, jamies írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Keresd meg NorbyAstraG-t ! :) holnap mondom neki hogy csináljon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok! Köszi, Elek kifejtenéd, ismered? netalán munkatársak vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Csaó. Holnap ha lesz időm akkor gyártok kárpit takarót.Szerintem jó megoldás :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts