Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ezt be lehet tenni Y17DT-be?

Ezt írja a fentebb linkelt honlap:

Supported motors:

- X12XE, X14XE, X16XEL

- X16SZR

- X17DTL, X20DTL

- X18XE, X18XE1, X20XEV

- Z18XE, Z18XEL

- Y20DTL, Y20DTH

- Y22SE, Z22SE

- Y17DT

- Z20LET

- Z16SE

- Z14XE, Z16XE

- Z17DT, Z17DTL

- Y22DTR

- Z16XEP

Elküldve

Sziasztok!Következő a probléma,kíváncsi vagyok a szakik véleményére.Astra g z14xe de z16xe ecu van benne kiderült hogy a pótkulcs nem indítja indításgátló hibát ír be a pótkulcsre meg hogy rossz kulcs van benne.Próbáltuk tanítani azt írta rá hogy kulcs nem programozható.Opel szervízben tech 2 ugyan ez a probléma nem tanítható az immo chip és nem is törölhetők a kulcsok chipjei.Azt mondták hogy valszeg az a baja hogy z16xe az ecu az immo viszont z14xe valszeg nem kompatibilis.Aki tudja mi lehet a gond plz segítsen.Köszönettel Iván

Elküldve

Na várj!

Ha gyári az ablakemelő, akkor van komfortzárja, amihez nem kell a felhúzókütyü. Ha kell a kütyü, akkor nem gyári az ablak!

enyém sem tudta az ablak felhúzást.... attól lehet gyári..

Elküldve

enyém sem tudta az ablak felhúzást.... attól lehet gyári..

Hát... 7 és fél évvel ezelőtt (ekkor íródott a hozzászólás amire válaszoltál :blush: ), még ez nem volt mindenkinek egyértelmű...

Elküldve

Hát... 7 és fél évvel ezelőtt (ekkor íródott a hozzászólás amire válaszoltál :blush: ), még ez nem volt mindenkinek egyértelmű...

megváltozott a fórum amióta nem jártam itt,nem figyeltem hogy nem az utolsó oldalon vagyok:) sorry

Elküldve

hi!

igen jó hozzá,de ettől az ártól van olcsóbb és még kell hozzá a rögzítő csavar.

Köszönöm.

Valami soeciális csavar kell hozzá, vagy sima csavar? Tudsz elérhetőséget adni az olcsobbikhoz? Köszi

Elküldve

Két kép a beszerelt kijelzőről. Majd csinálok egy videót is, megmutatva, hogy mit is tud. Ami nagyon jó benne, hogy mindent lehet állítani, a szervizmenüben bármibe bele lehet nyúlni. És ami a legtutibb, maga a kijelző, 4x20 karakter! 201204223514_www.kepfeltoltes.hu_.jpg201204223518_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

gyári sárgában is elérhető ? te csináltad zöldre?

De haragszom erre a színre! Napsütésben vagy napszemüvegben leolvashatatlan. :icon7:

Elküldve

Üdv!

Nem tudom jó helyre írok-e!

A kérdésem a következő lenne.

Szivargyújtó világítás vagy az egész szivargyújtó cseréjét hogyan lehet eszközölni(sajnos törött)?

Előre is köszi!

Üdv!

Elküldve

gyári sárgában is elérhető ? te csináltad zöldre?

A kép kicsit csal, ennek a színe zöldessárga valójában. Nem lehet a háttérvilágítást variálni. A gyári sárga világításhoz elég jól megy. Nekem zöld minden, sajnos elég jól elüt, inkább a sárga felé húz a kijelző színe.

Elküldve

Bármelyik benzinesbe be lehet rakni. Tgabika már látom, hogy be is linkelte, minden infó megtalálható ott. Előre utalás van, 1 hét alatt le is zongoráztam az egészet :)

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A belinkelt honlapon minden információt megtaláltam, csak azt nem, hogy hogyan lehet megvásárolni (megrendelni).

Ha ebben segítenétek nagyon megköszönném.

Elküldve

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A belinkelt honlapon minden információt megtaláltam, csak azt nem, hogy hogyan lehet megvásárolni (megrendelni).

Ha ebben segítenétek nagyon megköszönném.

E-mail címre angolul levél a srácnak, hogy mit szeretnél, ő visszaküldi az utaláshoz szükséges adatokat, nagyjából ennyi. Nekem 1 hét alatt meg is volt az egész.

Elküldve

E-mail címre angolul levél a srácnak, hogy mit szeretnél, ő visszaküldi az utaláshoz szükséges adatokat, nagyjából ennyi. Nekem 1 hét alatt meg is volt az egész.

Köszi. Megpróbálom, bár az angol tudásom csehül megy. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.