imy Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Milyen kartervédőt ajánlotok 2008-as kocsira? Találtam használt gyári fémet, de kicsit sokallom a lyukat rajta. Az utángyártottak sokkal zártabbak, de gyengébbek is. Bár lehet, hogy szellőzést kellene hagyni a motornak. Motor tisztasága miatt szeretnék ilyenbe befektetni, valamint reménykedek hogy kicsit zárja is a motorteret és talán hamarabb elérné a motor az üzemi hőmérsékletet. Gyári:(idézem a márkeszervíz ajánlatát) A képen láthatóhoz hasonlít a gyári, amik a diesel verziókon voltak alapfelszerelésben, csak a gyárin van még egy zaj, és hőszigetelő réteg. Nálunk az ára 136000.-ft bruttó. Van belőle készleten. A rögzítők 3500.-ft-ba kerülnek. Van egy fém változat is a gyári kínálatban, aminek az ára 30000,-ft Után gyártott rieder autónál: 9500Ft. Nekem ez van van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Gyári:(idézem a márkeszervíz ajánlatát) Van egy fém változat is a gyári kínálatban, aminek az ára 30000,-ft Után gyártott rieder autónál: 9500Ft. Nekem ez van van. Konkrétan ezt találtam: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/kulso_autofelszereles/egyeb/opel_astra_g_zafira_a_gyari_fem_kartervedo_1550159045.html A reider milyen anyagból készül? Mit vettél észre, motor hamarabb bemelegszik e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Konkrétan ezt találtam: http://auto-motor.va...1550159045.html A reider milyen anyagból készül? Mit vettél észre, motor hamarabb bemelegszik e? Ez kartervédő és nem hűtőtakaró. Semmi kimutatható hatása nincs a motor bemelegedésére. Ha nincs kint farkasordító hideg és mégis lassan melegszik be a motor, akkor a termosztátot kéne megvizslatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Konkrétan ezt találtam: http://auto-motor.va...1550159045.html A reider milyen anyagból készül? Mit vettél észre, motor hamarabb bemelegszik e? Nekem is ilyen gyári fém van mint amit linkeltél. Az oldalamon találsz róla képeket. Nagyon masszív durva darab. Melegedésre szerintem nincs hatással. A motor fizikai védelmét szolgálja. A hátránya hogy így sokkal hamarabb leér az autó, viszont ha olyan helyen akad el ahol maga a motor is leérne akkor megvédi az biztos. Padkára álláskor lazán megemeli az autót károsodás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Srácok! Nem tudom szóba került-e már, de ha már ennyire elektronikáztok nem gondoltatok még olyanra, hogy a hátsó ablaktörlővel is foglalkoztok? Konkrétan arra gondolok, ha az első törlő üzemel és rükvercbe kerül a kocsi, akkor a hátsó automatikusan elkezd törölni. Szaros pözsó partnereken már megvan ez a fícsör, itt meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Srácok! Nem tudom szóba került-e már, de ha már ennyire elektronikáztok nem gondoltatok még olyanra, hogy a hátsó ablaktörlővel is foglalkoztok? Konkrétan arra gondolok, ha az első törlő üzemel és rükvercbe kerül a kocsi, akkor a hátsó automatikusan elkezd törölni. Szaros pözsó partnereken már megvan ez a fícsör, itt meg... Volt már erről szó, igaz jó régen. Ha kell, akkor csak egy mozdulat jobb kézzel a működtető karon és már meg is van oldva e hatalmas probléma. Akinek ez nehézséget okoz az ássa el magát vagy használja a tükröket. Persze ez csak az én véleményem, lehet más másképp látja a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Srácok! Nem tudom szóba került-e már, de ha már ennyire elektronikáztok nem gondoltatok még olyanra, hogy a hátsó ablaktörlővel is foglalkoztok? Konkrétan arra gondolok, ha az első törlő üzemel és rükvercbe kerül a kocsi, akkor a hátsó automatikusan elkezd törölni. Szaros pözsó partnereken már megvan ez a fícsör, itt meg... Én nem tartom jó megoldásnak. Télen kifejezetten káros a lapátnak és az üvegnek. Még ha az eső esik akkor is csak kb minden 10. tolatásnál kell a hátsó törlő. Télen pedig leolvasztom, inkább ne töröljön. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Jó, akkor nem. Nem szóltam. Én sem szoktam használni az autót, mert a felverődő kvarc, homok és kavicsdarabok kikezdik a fényezést. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Én nem tartom jó megoldásnak. Télen kifejezetten káros a lapátnak és az üvegnek. Még ha az eső esik akkor is csak kb minden 10. tolatásnál kell a hátsó törlő. Télen pedig leolvasztom, inkább ne töröljön. Szerintem. Ja, kérem! Aki nem Caravant hajt ... az nem tudja, hogy a koszolódáshoz még eső sem kell! :P Elég egy pohárnyi víz az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Srácok! Nem tudom szóba került-e már, de ha már ennyire elektronikáztok nem gondoltatok még olyanra, hogy a hátsó ablaktörlővel is foglalkoztok? Konkrétan arra gondolok, ha az első törlő üzemel és rükvercbe kerül a kocsi, akkor a hátsó automatikusan elkezd törölni. Szaros pözsó partnereken már megvan ez a fícsör, itt meg... Legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Jó, akkor nem. Nem szóltam. Én sem szoktam használni az autót, mert a felverődő kvarc, homok és kavicsdarabok kikezdik a fényezést. ;) :D Ezek szerint a Caravan ablaka koszolódós. Ezt nem tudtam. De 3/5 ajtósnál nincs értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ja, kérem! Aki nem Caravant hajt ... az nem tudja, hogy a koszolódáshoz még eső sem kell! :P Elég egy pohárnyi víz az úton. Egyet értek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Egyet értek. :) pláne ha fekete is a jószág kocsimosás után elég néhány kilométer és a hátulján látszik a por sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 :D Ezek szerint a Caravan ablaka koszolódós. Ezt nem tudtam. De 3/5 ajtósnál nincs értelme. Én csak nagy ritkán használom. Különben sem nagyon látok ki a hátsó ablakon, függöny van rajta, ne világítsanak, és ne látsanak be hátulról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Én csak nagy ritkán használom. Különben sem nagyon látok ki a hátsó ablakon, függöny van rajta, ne világítsanak, és ne látsanak be hátulról ;) Jaa,tényleg az elnöki limuzin :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 pláne ha fekete is a jószág kocsimosás után elég néhány kilométer és a hátulján látszik a por sajnos Bizony,az enyém se különb,legfeljebb annyival,hogy sötét kék,de szinte ez is ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Bizony,az enyém se különb,legfeljebb annyival,hogy sötét kék,de szinte ez is ugyanaz. Viszont tisztán nagyon szép a sarkitengerkék metál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Bizony,az enyém se különb,legfeljebb annyival,hogy sötét kék,de szinte ez is ugyanaz. Én is úgy vagyok a kékemmel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Jaa,tényleg az elnöki limuzin :) ;) Azért annyira nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Azért annyira nem. :) ne mán,nagyon jól néznek ki az üléseid! Teccik.. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Viszont tisztán nagyon szép a sarkitengerkék metál. ;) Szintén egyetértek. :) Bár nekem minden színben tetszik a G astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Itt mindenkinek kék kocsija van? :icon1: Mert az enyém is az. Z21B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Itt mindenkinek kék kocsija van? :icon1: Mert az enyém is az. Z21B. nekem lányos piros :) így szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Itt mindenkinek kék kocsija van? :icon1: Mert az enyém is az. Z21B. Nekem noctourno kék Z20H csak sedan de nekem ez a forma jön be!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 ne mán,nagyon jól néznek ki az üléseid! Teccik.. :icon13: Akkor még pár kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts