uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Miért? mert gyári fehér :) nekem nagyon tetszik a gyári fehér km óra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 felszabadult a kocsimból egy omega intervallumszabályzós ablaktörlő kapcsoló 5 ajtóshoz nem BC-s, hibátlanul működik nem kopott relém nincs hozzá sajna 5000 ha valakit érdekel Ez azt jelenti, hogy hátsóablak törlős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Ha ilyen csatlakozó van a kocsiban (x14xe), akkor milyen protokoll szerint lehet kiolvasni? A netet áttúrva sem találtam olyat, amihez ezek a lábak kellenek. Automatikus módon nem találja meg az eszköz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Ez azt jelenti, hogy hátsóablak törlős? igen aminek van hátul ablaktörlése ahhoz jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Elvittem dudagombot javítani a légzsákot. Nem tudom miért, de visszaszerelés után beírta a hibakódot (akku le volt végig a leszedés előttől a felrakás utánig). Csak tech2 törli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Elvittem dudagombot javítani a légzsákot. Nem tudom miért, de visszaszerelés után beírta a hibakódot (akku le volt végig a leszedés előttől a felrakás utánig). Csak tech2 törli? nem lehet, hogy nem jó a kontakt, és azért dobja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 nem lehet, hogy nem jó a kontakt, és azért dobja? Szerintem ez csak törlés után derülhetne ki. Én rányomtam rendesen a csatlakozót meg a biztosítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Szerintem ez csak törlés után derülhetne ki. Én rányomtam rendesen a csatlakozót meg a biztosítót. bizony ez csak gépen fog kiderülni hogy jó vagy sem ott látszik egyből az adatokból is Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 bizony ez csak gépen fog kiderülni hogy jó vagy sem ott látszik egyből az adatokból is mezei autószerelő univerzális műszerrel feleljtős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 mezei autószerelő univerzális műszerrel feleljtős? elvileg igen... habár nem ismerem ezeket a kis kézi gépeket mit tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Elvittem dudagombot javítani a légzsákot. Nem tudom miért, de visszaszerelés után beírta a hibakódot (akku le volt végig a leszedés előttől a felrakás utánig). Csak tech2 törli? egy képet tudnál felrakni hogy néz ki a javitás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! Ismeritek az alábbi utólagos Board Computert, van valakinek beépítési tapasztalata, érdemes megrendelni? Link: http://veramon.czweb.org/en_pp_astra_g.html Videó, működés közben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! Ismeritek az alábbi utólagos Board Computert, van valakinek beépítési tapasztalata, érdemes megrendelni? Link: http://veramon.czweb...pp_astra_g.html Videó, működés közben: Hmmmm! Ez Új! 1570 Ck. (18708 Ft) az összes csatlakozóval, kiegészítővel. :icon13: Szerintem, itthon, még nincs ilyen senkinek. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! Ismeritek az alábbi utólagos Board Computert, van valakinek beépítési tapasztalata, érdemes megrendelni? Link: http://veramon.czweb...pp_astra_g.html Videó, működés közben: De jó lenne nekem is egy ilyen! Valaki be meri vállalni??? Lennék megint 3. Vagy 2.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 egy képet tudnál felrakni hogy néz ki a javitás ? Én is megjavítottam a dudagombom saját kezüleg bontás nélkül. Egy sniccer, jó minőségű pillanatragasztó és zsírtalanító kell hozzá, na meg egy kis kézügyesség. Az opel fórumon kapott címre írtam email-t és nagyon segítőkész volt, szinte azonnal válaszolt is. Csak ajánlani tudom, ha ki akarod cserélni. Elpostázta utánvéttel és email-ben leírta mit hogyan kell. Az oldala:http://varrga.hu/index.html . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Hmmmm! Ez Új! 1570 Ck. (18708 Ft) az összes csatlakozóval, kiegészítővel. :icon13: Szerintem, itthon, még nincs ilyen senkinek. :icon11: Ez nekem is tetszik! Régóta fentem a fogam egy opel16v-félére, de sajna arról lemaradtam, viszont most új remény csillant... Lehet hogy pofátlanság, de talán ha többen összeállnánk egyszerre, akkor még kedvezményt is kapnánk a rendeléskor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Ez nekem is tetszik! Régóta fentem a fogam egy opel16v-félére, de sajna arról lemaradtam, viszont most új remény csillant... Lehet hogy pofátlanság, de talán ha többen összeállnánk egyszerre, akkor még kedvezményt is kapnánk a rendeléskor. ;) Nekem azért furcsa ez hogy csak rácsattintod az ECU-ra és mér mindent... az opel16v-félét kellett masszívan kalibrálni, stb... Néztem az install guide-ot, semmi ilyesmi nincs benne (pl kerék méret nélkül honnan tudja vajon hogy mekkora a tényleges sebesség?) Amúgy nekem is tetszene, bár én jobban örülnék ha opel16v legyártana egy búcsúszériát ;) Mégiscsak szívesebben akasztom rá a gépre mint ezt amiről nem tudom hogy milyen minőségű alkatrészek vannak benne (mi van ha elpukkan és viszi magával a computert?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Felvehettek a listára, engem is érdekelne egy ilyen! (Kerékméret állítható - sok mással egyetemben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Nekem mondjuk az jutott eszembe legelőször, hogy belevehettetnénk vele a sebességfüggő központi zárást, ha még van szabad kimenete a küyünek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 (Kerékméret állítható - sok mással egyetemben...) De hogyan? Az install doksit átfutottam, nem láttam benne semmi software interface-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 De hogyan? Az install doksit átfutottam, nem láttam benne semmi software interface-t... Service manual... Service menu to configure the module on-board computer according to their requirements, with subsequent possibilities: - Setting up security PINs - Setting immobilizer - Set the tire size - Set the pulses per wheel revolution - 1 km on the odometer pulse - Choice of engine control unit - Setting a Custom Menu - Set the size of the tank - Correction of consumption To access the service menu you must hold both buttons for more than a three seconds and a menu that we will, through the SET button to select the menu item Service. Module on-board computer may ask us to insert the PIN security. In the service menu, you choose the parameters by pressing the SET button to confirm the RESET. To save the parameters you must press both buttons for more than a 3 seconds. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Ez az utólagos fedélzeti téma engem is nagyon érdekelne, csak az a nagy bánatom, hogy a Z14XEP motor nincs feltüntetve. Mondjuk gyárilag sem lehetett kérni, csak a Z16XEP-hez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 mert gyári fehér :) nekem nagyon tetszik a gyári fehér km óra..... Ja... Nekem is. :) Meg az egész autó. Szerintem nem sok ilyen G Astra szaladgál Magyarországon. Még a nyáron szaladtam össze egy hasonlóval, egy fekete OPC Caravannal. :wub: Azzal simál elcseréltem volna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 egy képet tudnál felrakni hogy néz ki a javitás ? http://hunyadi.co.hu/6575/duda.jpg itt csináltattam, még olcsóbb is volt. ez nem az igazi dudagomb javítás. olyat nem tudom ki csinál (és mennyiért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts