Highstore Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hy All Auto 1999 évjárat 1.7 TD Mai napon arra lettem figyelmes az alábbi ábrán szereplő jel nekem nincs a műszeregységen létezik az hogy gyárilag nincs benne ? mert az órát szétszedve sem láttam ott semmit. Ami miatt figyelmes lettem rá, mai napon villogtatni akartam a hiba kódot, fék +gáz+ gyújtás kombinációra nem csinált semmit, gondoltam hogy akkor OBD csatin kerrsztül de mikor megnéztem ismét pofára estem mert a szükséges 6 os láb nincs benne mint ahogy a fényképen is látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hy All Auto 1999 évjárat 1.7 TD Mai napon arra lettem figyelmes az alábbi ábrán szereplő jel nekem nincs a műszeregységen létezik az hogy gyárilag nincs benne ? mert az órát szétszedve sem láttam ott semmit. Ami miatt figyelmes lettem rá, mai napon villogtatni akartam a hiba kódot, fék +gáz+ gyújtás kombinációra nem csinált semmit, gondoltam hogy akkor OBD csatin kerrsztül de mikor megnéztem ismét pofára estem mert a szükséges 6 os láb nincs benne mint ahogy a fényképen is látszik. Az a visszajelző lámpa természetesen gyárilag nincs benne, enyémben sincs, az 1998-as évjárat. Valószínűleg későbbi szériákban került bele. Ezeken gondolom a motorhiba lámpa villog, de még soha nem próbáltam. Csatlakozóra nem tudok mit mondani :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sziasztok... Olyan kérdés merült fel bennem,hogy a G astrámba tennék egy C corsa ablaktörlő kapcsolót,mert az memóriás. Ezzel kapcsolatban van tapasztalat,vagy tanács? Továbbá,az első ülésem kicserélése után a légzsák lámpa világít,ez jogos is,mert ebben nincs lufi. Ezt ki tudná kiütni nekem Bp környékén (Tápiószecső) ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hy All Auto 1999 évjárat 1.7 TD Mai napon arra lettem figyelmes az alábbi ábrán szereplő jel nekem nincs a műszeregységen létezik az hogy gyárilag nincs benne ? mert az órát szétszedve sem láttam ott semmit. Ami miatt figyelmes lettem rá, mai napon villogtatni akartam a hiba kódot, fék +gáz+ gyújtás kombinációra nem csinált semmit, gondoltam hogy akkor OBD csatin kerrsztül de mikor megnéztem ismét pofára estem mert a szükséges 6 os láb nincs benne mint ahogy a fényképen is látszik. Ezt a hibakódot a leírt kombinációval lehet kiíratni? Így lehet törölni a kiírt hibakódot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Továbbá,az első ülésem kicserélése után a légzsák lámpa világít,ez jogos is,mert ebben nincs lufi. Ezt ki tudná kiütni nekem Bp környékén (Tápiószecső) ??? de öv feszítő van benne :icon10: elvileg ha jó a kontakt akkor elalszik.. legalább is nálam elaludt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sziasztok... Olyan kérdés merült fel bennem,hogy a G astrámba tennék egy C corsa ablaktörlő kapcsolót,mert az memóriás. Ezzel kapcsolatban van tapasztalat,vagy tanács? Továbbá,az első ülésem kicserélése után a légzsák lámpa világít,ez jogos is,mert ebben nincs lufi. Ezt ki tudná kiütni nekem Bp környékén (Tápiószecső) ??? nem a kapcsoló memóriás, hanem az elektronika, ami vezérli. és a Corsa C kapcsolónak más a csatlakozója mint az Astráknak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 nem a kapcsoló memóriás, hanem az elektronika, ami vezérli. és a Corsa C kapcsolónak más a csatlakozója mint az Astráknak.... Akkor,ilyen elektronikát honnan lehetne szerezni,és mennyire bonyolult beépíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 de öv feszítő van benne :icon10: elvileg ha jó a kontakt akkor elalszik.. legalább is nálam elaludt. Persze,van benne,és be is kötöttem. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 csak bizonyos évjárat után alszik el ha már nincs jelen a hiba, egy bizonyos alvázszám elött meg csak hibakód törlés után. nem tudom hol volt a váltás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Akkor,ilyen elektronikát honnan lehetne szerezni,és mennyire bonyolult beépíteni? nem tudok segiteni ebben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Persze,van benne,és be is kötöttem. :-) egy 3 ohm -os ellenállás is tud segíteni,a lufi helyett. és utána hibakód kiütés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Akkor,ilyen elektronikát honnan lehetne szerezni,és mennyire bonyolult beépíteni? Corsáról nincs infóm, de márkatársak VW 99 ablaktörlő relét építettek már be ilyen célból, ez azt tudja, hogy két bekapcsolás közötti időt méri, és annak megfelelően állítja be az időt két törlés között szakaszos módban. Corsáé ilyen? Erre gondoltál? Bővebben ki volt már tárgyalva erre: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=622&view=findpost&p=847958 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 http://www.vatera.hu/opel_omega_b_intervallumos_ablaktorlokar_rele_1514316803.html nekem ez lett beépítve .. királyságosan műkszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 http://www.vatera.hu...1514316803.html nekem ez lett beépítve .. királyságosan műkszik :) Gondolom ez ötajtós ablaktörlő kapcsoló? Mennyire bonyolult beépíteni? Van róla leírásod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Gondolom ez ötajtós ablaktörlő kapcsoló? Mennyire bonyolult beépíteni? Van róla leírásod? igen 5 ajtós eléggé bontani kellet, de nem vészes... van róla egy PDF-em... azt eltudom küldeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 igen 5 ajtós eléggé bontani kellet, de nem vészes... van róla egy PDF-em... azt eltudom küldeni :) Köszi! gezoltan@gmail.com ide küldheted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 igen 5 ajtós eléggé bontani kellet, de nem vészes... van róla egy PDF-em... azt eltudom küldeni :) Mehet Dartvödörnek, és ő felteszi a honlapjára... Én is akarok valamit, 2 lehetőség van, amihez hozzájutok, olyan lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 http://www.vatera.hu...1514316803.html nekem ez lett beépítve .. királyságosan műkszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 nekem ez lett beépítve .. királyságosan műkszik :) Nekem is ilyen van. Klassz dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Mehet Dartvödörnek, és ő felteszi a honlapjára... Én is akarok valamit, 2 lehetőség van, amihez hozzájutok, olyan lesz... van neki is leírás.. talán még érthetőbb is mint amit én kaptam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Nekem is ilyen van. Klassz dolog. :) király a km órád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 sziasztok, volna egy olyan kérdésem, hogy alvázszám alapján kideríthető hogy a TC beköthető e a kocsiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 felszabadult a kocsimból egy omega intervallumszabályzós ablaktörlő kapcsoló 5 ajtóshoz nem BC-s, hibátlanul működik nem kopott relém nincs hozzá sajna 5000 ha valakit érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 király a km órád! :) Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Akkor,ilyen elektronikát honnan lehetne szerezni,és mennyire bonyolult beépíteni? A corsa intervallum kapcsolást úgy ahogy van el lehet felejteni, mert a corsa az can-bus, az astra G pedig nem. Teljesen más rendszer. Sokkal kevesebb kábellel, több tudás. Vannak alternatívák, többen foglalkoztak már a kérdéssel itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts