AtiZafi Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 elkészült és mükszik a villanyablak :lol: a kábelezés az elég idő igényes ..kb 8-9 óra... vagy én szöszmötöltem vele :D annyi szerencsém volt hogy be tudtam pinezni mindent ,kaptam egy kábelt amiből kitudtam szedni és átforrasztani... voltam 3 bontóba komplett belsőtér kötegért... nincs... mert a b-oszlopnál vágják a kasztni.. maradt a kábelezés... Sok munka, elég látványos is. Látom meg is éheztél közben :-), én is így szoktam nyomatni, befűtök a garázsban aztán nem látnak csak este, meg mikor bemegyek kajáért :-) Ki is takarítottad? Ilyenkor lehet a legszebbre csinálni! Nekem a zafi hátul is villanyablakos. Egy előnye van, az hogy előröl lehet szellőztetni hátul (párásodás, stb...), Valószínűleg én nem szántam volna rá magam, nekem ennyit nem ért volna meg. (munka+alkatrészek) De izlések és pofonok, kinek mi a heppje...........neked ez kellett..........Elismerésem, szép kivitelezés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Meg képeket is tegyél fel. :lol: Szerintem neked is olcsóbb lenne innen rendelni mint a Cromax-tól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Szerintem neked is olcsóbb lenne innen rendelni mint a Cromax-tól. :lol: Honnan rendelted végül? Nekem Cromax helyben van, s van rá gari helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Honnan rendelted végül? Nekem Cromax helyben van, s van rá gari helyben. Úgy más, hogy helyben van! Azt hittem, hogy postázni kell. A Vateráról rendeltem 3950ft/db+1050ft posta. Nálunk sehol nem találtam 4800ft/db-nál olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 voltam 3 bontóba komplett belsőtér kötegért... nincs... mert a b-oszlopnál vágják a kasztni.. maradt a kábelezés... Én akkor tettem szert kábelkötegre ingyen, mikor haverommal beraktunk 2 hangszórót a hátsó ajtókba, mert ott ugye nem volt, és abban benne volt már az elektronyos ablaknak is a kábelezése is. Ekkora ritkaság egy ilyen kábel-korbács? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Én akkor tettem szert kábelkötegre ingyen, mikor haverommal beraktunk 2 hangszórót a hátsó ajtókba, mert ott ugye nem volt, és abban benne volt már az elektronyos ablaknak is a kábelezése is. Ekkora ritkaság egy ilyen kábel-korbács? nem az ajtóba volt a probléma... mert az szetbe vettem a probléma hogy a vezérlés és a táp nincs behúzva a két hátsó ajtóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 De izlések és pofonok, kinek mi a heppje...........neked ez kellett..........Elismerésem, szép kivitelezés! köszi hát jahhh, ha már megvettem a szettet nem a kábelezésen fog múlni hogy működik-e vagy sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 nem az ajtóba volt a probléma... mert az szetbe vettem a probléma hogy a vezérlés és a táp nincs behúzva a két hátsó ajtóba Jaaa, ahhaa. :D Már azt hittem ezidáig, hogy valami bomba üzletet kötöttem ha elektronyosítani akarok a jövőben, erre már nem kell keresgélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 A ködlámpa projektem a végéhez közelít. Benn van az új kapcsoló. Kivettem a kürt reléjét és próbaként betettem a ködlámparelé helyére + egy bizti a 12-es helyre. Működik a visszajelző a műszerfalon és a lökhárítónál mindkét csatiban van amper! :icon13: :icon13: Nagy mákom van. Az enyémben még kivitték a lökhárítóig a vezetékeket. Még azt nem döntöttem el, hogy ködlámpát milyet vegyek. :lol: Két lehetőség van: bontott gyári vagy utángyártott TYC típusú. Állítólag a TYC-nek ugyanott van az állító csavarja ahol a gyári, ellenben a DEPO típusúnak nehéz hozzáférni. Valakinek van valami tapasztalata? Esetleg ocsó pénzért eladó ködlámpa? Akkor te már befejezted :D nekem a kapcsoló átalakítva, az izzók megvéve berakva, a relé ma megvéve,de semmi. Kimérés még mindig kínai nekem :devlish: De ma reggel széttolattam a jobb hátsómat :devlish: oda vagyok teljesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Igen, ezt én tudom, csak mintegy megerősítésképpen írtam imy-nek, hogy én is erre jutottam :lol: ezt hogy csináltátok?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ezt hogy csináltátok?:lol: Mármint micsodát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mármint micsodát? :lol: a bizti tábla kifordítását. Kérdés: Bp Kispest-pesterzsébet vonalon ki nézne rá az autóm elektronikájára? Az autóvill szerelőt nem tudom kifizetni,erre rájöttem. Ma megzúztam a jobb hátsó lámpát, vettem újat,(használtat) mert kiderült hogy ,,angol lámpás" az opelem tehát mindkét oldalt van zárófény. Ámde a világ mindenkincséért nincs jobb oldalt hátsó világításom. Ezen felül elvileg minden klappol a ködlámpával de mégsem müködik. és ezek után már tolatni is félek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Akkor te már befejezted :lol: nekem a kapcsoló átalakítva, az izzók megvéve berakva, a relé ma megvéve,de semmi. Kimérés még mindig kínai nekem :D De ma reggel széttolattam a jobb hátsómat :devlish: oda vagyok teljesen! Biztosítékot tettél be? 12. helyre kell a biztosíték táblán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Biztosítékot tettél be? 12. helyre kell a biztosíték táblán! kipipálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 kipipálva. Egyáltalán, kattan a relé, amikor be- vagy kikapcsolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Egyáltalán, kattan a relé, amikor be- vagy kikapcsolod? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Igen! Jelzi, a km óra mellett? Mert az a kimeneten van! Ha van kijelzés, van kimenete a relének. Ha nincs kijelzés, lehet hogy nincs a "tacho"-ban izzó, és azért nincs visszajelzés. A kijelzés (0,5mm2 fekete) vezetéke, arra a fekete 1,5mm2 vezetékhez csatlakozik, ami az X2 (tűzfal csatlakozó) 93-ba megy. Onnan, (ha be van vezetékezve) a lámpákra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Jelzi, a km óra mellett? Mert az a kimeneten van! Ha van kijelzés, van kimenete a relének. Ha nincs kijelzés, lehet hogy nincs a "tacho"-ban izzó, és azért nincs visszajelzés. A kijelzés (0,5mm2 fekete) vezetéke, arra a fekete 1,5mm2 vezetékhez csatlakozik, ami az X2 (tűzfal csatlakozó) 93-ba megy. Onnan, (ha be van vezetékezve) a lámpákra. Nézd meg az izzókat a lámpákban lehet hogy viccelődnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ködlámpa: http://vateraauto.hu/hirdetes/opel-astra-g...-ii-ID4KVj.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ködlámpa: http://vateraauto.hu/hirdetes/opel-astra-g...-ii-ID4KVj.html aztaqrva :lol: hát ez durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Szinte gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ködlámpa: http://vateraauto.hu/hirdetes/opel-astra-g...-ii-ID4KVj.html Tényleg gáz. És lehet még a kapcsolója sem a gyári, vagy valami kókány módszeres. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ködlámpa: http://vateraauto.hu/hirdetes/opel-astra-g...-ii-ID4KVj.html Valakinek elég jó ízlése van.... :lol: UNDORÍTÓ! Így elcsunyítani egy ilyen szép autót,röhejes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 aztaqrva :lol: hát ez durva És még az a durva hogy az alakja alapján ez egy Hella ködlámpa, és az ára vagy duplája a gyári Astra ködlámpának... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 inkább 56.000 ft szia érdekelne, hogy gyári xenonos autónak be van jegyezve bármi a forgalmiba ami szalonból jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts