gezoli Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Igen, igazad van, hülyeséget írtam. A függönylégzsák csatija lehet esetleg? Az sokpólusú és elég nagy is, ráadásul az is kék. Csak nem azt a pdf (Opel Astra G elektromos csatlakozói képes illusztrációval) dokumentumot nézegeted amit valaki a "data-motor"-ról töltött le? (Nekem is meg van). Classic II-be szerintem nem raktak már függönylégzsákot, úgy ahogy a ködlámpa sincs előkészítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Csak nem azt a pdf (Opel Astra G elektromos csatlakozói képes illusztrációval) dokumentumot nézegeted amit valaki a "data-motor"-ról töltött le? (Nekem is meg van). Classic II-be szerintem nem raktak már függönylégzsákot, úgy ahogy a ködlámpa sincs előkészítve. nekem az ajtóba ott van a csati... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 nekem az ajtóba ott van a csati... Milyen csati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Csak nem azt a pdf (Opel Astra G elektromos csatlakozói képes illusztrációval) dokumentumot nézegeted amit valaki a "data-motor"-ról töltött le? (Nekem is meg van). Classic II-be szerintem nem raktak már függönylégzsákot, úgy ahogy a ködlámpa sincs előkészítve. Esőérzékelős ablaktörlő sem volt, mégis ott van a reléfoglalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Milyen csati? az oldal légzsák vezérlőjének vagy nem arról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 az oldal légzsák vezérlőjének vagy nem arról van szó? Nem, a függönylégzsákról. A Te autód valami különlegesség lehet ha ilyet is kapott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 melyikre gondolsz?? Menj ki a kocsihoz. Biztitábla alá nézz be, a vezeték kötegre fel van fogatva egy nagy kék csati, nah arra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Menj ki a kocsihoz. Biztitábla alá nézz be, a vezeték kötegre fel van fogatva egy nagy kék csati, nah arra. :lol: igen oda megy minden vacak meg az ecu is Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 igen oda megy minden vacak meg az ecu is Bizti nem az ECU az, de kíváncsi lennék, hogy neked van-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Bizti nem az ECU az, de kíváncsi lennék, hogy neked van-e nem az ecu az ,de oda csatlakozik az is nekem is ugyan az van Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 nem az ecu az ,de oda csatlakozik az is nekem is ugyan az van Akkor jó. Ki tudja a találos kérdést, hogy mi a fene az a csatlakozó, mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri64 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 bármelyik relé jó kivéve az index :lol: dobj egy címet küldök egyet postán van egy pár feleslegbe Kedves mr.bb! Nekem is tudnál relében segíteni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Akkor jó. Ki tudja a találos kérdést, hogy mi a fene az a csatlakozó, mire jó? nekünk az a nagy kerek ... ami nem a cl2 be van de szerintem Te ezt keresed... ebben a csatiban a 93as láb a ködlámpa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 nekünk az a nagy kerek ... ami nem a cl2 be van de szerintem Te ezt keresed... ebben a csatiban a 93as láb a ködlámpa :lol: Igen ez kellene, de ez merre van a motortérben? Eddig nem láttam, igaz mindig sötétben érek haza, illetve fentről nem látom, alulról meg motortakaró van. Gondoltam megcsapolom a vezetékeket, de akkor találtam azt a plusz csatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 nekünk az a nagy kerek ... ami nem a cl2 be van de szerintem Te ezt keresed... ebben a csatiban a 93as láb a ködlámpa ;) http://www.kephost.com/images4/2011/12/14/9og7x8p59n8kk8vur7sl_tn.jpg[/ ] http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=622&st=8060 Ez, nem tőlem van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Igen ez kellene, de ez merre van a motortérben? Eddig nem láttam, igaz mindig sötétben érek haza, illetve fentről nem látom, alulról meg motortakaró van. Gondoltam megcsapolom a vezetékeket, de akkor találtam azt a plusz csatit. a tűzfalon van rajta, kb a kiegyenlítő tartály mögött Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 a tűzfalon van rajta, kb a kiegyenlítő tartály mögött Hétvégén megnézem, úgyis akkor teszem be a kapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 A vastaggal jelölt képnél nálam van egy nagy kék csatlakozó, az mire jó? (kb 2.5*4cm-es) fej légzsák Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Igen ez kellene, de ez merre van a motortérben? Eddig nem láttam, igaz mindig sötétben érek haza, illetve fentről nem látom, alulról meg motortakaró van. Gondoltam megcsapolom a vezetékeket, de akkor találtam azt a plusz csatit. Astra G nem használt csatlakozói: http://www.motor-talk.de/blogs/-tbmod/uebe...g-t2068642.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Hétvégén megnézem, úgyis akkor teszem be a kapcsolót. ha abs-szel szerelt akkor tuti ,hogy nem férsz hozzá a csatlakozó hoz a motortérben,ezért kel bentről ki a 1 szál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ha abs-szel szerelt akkor tuti ,hogy nem férsz hozzá a csatlakozó hoz a motortérben,ezért kel bentről ki a 1 szál. ABS-es, akkor nem is próbálkozok, köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ~120km-en belül jobb és bal H7-es izzóm is kiégett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ABS-es, akkor nem is próbálkozok, köszi! ;) Kíváncsiságból megnéztem ma az enyémet, hát ezen se egyszerű hozzáférni, valószínűleg egyéb akadályozó tényezők bontása nélkül nem lehetne lehúzni, pedig ebben ABS sincs. Plusz még ha lenne is belevaló érintkező, akkor se lenne egyszerű belevarázsolni a csatlakozóba, így én is azt javaslom, hogy belül a műszerfal alatt kell megkeresni azt a vezetéket, és külön kivezetni valahol, valószínűleg én is így csinálnám (lehet fogom is, ha sógorom is úgy dönt, hogy neki is kell az övébe :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ~120km-en belül jobb és bal H7-es izzóm is kiégett. :lol: nappali menetfény!.a megoldás. amelyik izzóra rá van írva +50 fényerő az túl van veszítve és hirtelen hő változás okozza ezeket a hibákat nekem is voltak már ilyen hibáim.pedig és osram izzót használok,régebbi szériák jók voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Kíváncsiságból megnéztem ma az enyémet, hát ezen se egyszerű hozzáférni, valószínűleg egyéb akadályozó tényezők bontása nélkül nem lehetne lehúzni, pedig ebben ABS sincs. Plusz még ha lenne is belevaló érintkező, akkor se lenne egyszerű belevarázsolni a csatlakozóba, így én is azt javaslom, hogy belül a műszerfal alatt kell megkeresni azt a vezetéket, és külön kivezetni valahol, valószínűleg én is így csinálnám (lehet fogom is, ha sógorom is úgy dönt, hogy neki is kell az övébe :lol: ).[/quote http://kepfeltoltes.hu/111215/dsc00278uf_w...ltoltes.hu_.jpg ezen látszik hogy kilehet borítani a bizti táblát és csak egy próba lámpa kell hozzá.és már tudod is hogy melyik az a fekete vez amit a kapcsoló jelet ki adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts