imy Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Egy régebbi hozzászólásban olvastam,hogy a központi zárral fel lehet emeltetni az ablakot.Gondoltam,kiprobálom.Kb 30 perces melóval megoldottam.TUTI! :lol: Köszönöm a linket! Sokszor elfelejtettem felhúzni az ablakot.Most már nem gond. https://sites.google.com/site/opelccled/ablakfel Melyiket csináltad meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Az elsőt ami a leírásban szerepel.Anyósülés lábnál ,lévő panel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Az elsőt ami a leírásban szerepel.Anyósülés lábnál ,lévő panel. Mindegyik abba kell... Az átkötéses, a diódás, a tranzisztoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel...mos_ablak_szett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Áh, én is pályázok egy ilyenre :lol: Van még egy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Ködlámpa kapcsolóra van valami szabvány, hogy milyen lehet? (mert megjött a donor kapcsoló, és ugyanolyan emblémája lesz, mint a hátsónak) Vagy a kijelző a lényeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Mindegyik abba kell... Az átkötéses, a diódás, a tranzisztoros? Az átkötésest csináltam meg. A diódás az ajtóba kell,nem akartam annyira szétkapni.Ez volt a legegyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Szeretnék kérni egy kis segítséget! Szükségem volna egy GM 24 432 680 számú relére (ködlámpa). Sajnos nálunk csak egy bontó van és ott nem kaptam. Üzletben pedig az utángyártottra 2000HUF-ot mondtak a gyárira pedig 2800HUF. Nagyon megköszönném ha valaki megvenné és postán elküldené részemre. (Persze csak akkor ha az ára+posta nem haladja meg a 2000HUF-ot) Természetesen a költségeket állom. Bontott is jó nem ragaszkodom az újhoz csak ne legyen horror ára! Előre is köszönöm a segítséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel...mos_ablak_szett :) megvetted már :lol: az enyém még nem érkezett meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 T gezoli! Relé, hátsó ködlámpa: GM alkatrész szám: #24432680, Opel katalógus szám: 62 38 605. Itt kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Szeretnék kérni egy kis segítséget! Szükségem volna egy GM 24 432 680 számú relére (ködlámpa). Sajnos nálunk csak egy bontó van és ott nem kaptam. Üzletben pedig az utángyártottra 2000HUF-ot mondtak a gyárira pedig 2800HUF. Nagyon megköszönném ha valaki megvenné és postán elküldené részemre. (Persze csak akkor ha az ára+posta nem haladja meg a 2000HUF-ot) Természetesen a költségeket állom. Bontott is jó nem ragaszkodom az újhoz csak ne legyen horror ára! Előre is köszönöm a segítséget! :lol: Cromaxban a bontott 880Ft!Az új 1705Ft. (kedvezménnyel vannak írva az árak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 megvetted már :lol: az enyém még nem érkezett meg ;) Te is ködlámpát építesz be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Te is ködlámpát építesz be? nem az már van félig :lol: hátsó villanyablak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Van még egy! Csak ne lennék a padlón anyagilag :lol: Jó lenne találni már valami normálisan fizetős melóhelyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 nem az már van félig :lol: hátsó villanyablak ;) Ma telefonáltam le, hétvégén megyek érte. Igaz, hogy jobbos, de majd átszálazom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Ma telefonáltam le, hétvégén megyek érte. Igaz, hogy jobbos, de majd átszálazom... valszeg az enyém is ;) na de ezért van a kapcs rajz :lol: ez a következő áldozat : http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1514316803.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Ködlámpa kapcsolóra van valami szabvány, hogy milyen lehet? (mert megjött a donor kapcsoló, és ugyanolyan emblémája lesz, mint a hátsónak) Vagy a kijelző a lényeg? első zöld hátsó piros,ezek gyárilag már helyzet jelzővel működik,hátsó pedig csak tompítottal és országútival.természetesen csak az időjárási viszonyok- nál használható,ha szabálytalanul használod megbüntetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 első zöld hátsó piros,ezek gyárilag már helyzet jelzővel működik,hátsó pedig csak tompítottal és országútival.természetesen csak az időjárási viszonyok- nál használható,ha szabálytalanul használod megbüntetnek. Azt tudom, köszönöm. De a kapcsolón lévő piktogrammokra van valami szabvány? Mert az első és hátsó a kpcsolómon ugyanaz lesz a szimbólum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Azt tudom, köszönöm. De a kapcsolón lévő piktogrammokra van valami szabvány? Mert az első és hátsó a kpcsolómon ugyanaz lesz a szimbólum. Nem hinném, hogy erre létezne bármilyen előírás, ha erre gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel...mos_ablak_szett :lol: Húúúú ez marha jó ár! Nekem is de kéne hátsó téma. Bár még a padló kábelköteg mindig téma lenne. De sebaj de jó lenne ha már ott tarthatnék, bár az még a bajom ha kábeleznék akkor már a ülés fűtést sem hagynám ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Azt tudom, köszönöm. De a kapcsolón lévő piktogrammokra van valami szabvány? Mert az első és hátsó a kpcsolómon ugyanaz lesz a szimbólum. Nincs, csak téged fog zavarni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Csak ne lennék a padlón anyagilag :lol: Jó lenne találni már valami normálisan fizetős melóhelyet... Én is munkát keresek... ( öt hónap táppénz, meg a szabadságok után, 2011.12.31.-ig még állományban...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 valszeg az enyém is ;) na de ezért van a kapcs rajz :lol: ez a következő áldozat : http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1514316803.html A VW99-es nem jó? Ott is lehet állítani az idővallumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A VW99-es nem jó? Ott is lehet állítani az idővallumot. nem rakok bele fosvágent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Nincs, csak téged fog zavarni... Engem nem fog, az a lényeg, hogy nincs rá semmi szabályozás. :lol: Így nem kell a kapcsolót ragasztgatnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts