imy Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 A rendszámtábla világítást szeretném világosabbá ("jégfehérré) varázsolni. Van valakinek erre ötlete? Light Emitting Diode Link to comment Megosztás: More sharing options...
PTX Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Light Emitting Diode Oké hallottam már a fényt kibocsátó diódáról. :lol: A kérdésem az lenne igazából, hogy lehet-e kapni a gyárival megegyező foglalatút? Ha nem akkor pedig hogyan lehet megoldani a beszerelését? Köszönöm a válaszokat előre is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Oké hallottam már a fényt kibocsátó diódáról. :lol: A kérdésem az lenne igazából, hogy lehet-e kapni a gyárival megegyező foglalatút? Ha nem akkor pedig hogyan lehet megoldani a beszerelését? Köszönöm a válaszokat előre is. ;) hy http://www.metroman.hu/product/index.php/A...-LED-del-LD1124 van több fajta is,de bármely tunningboltba kapsz, vagy az ebayon: http://www.ebay.com/itm/10-pcs-Car-Auto-Do...=item19c14805ab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PTX Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Köszi!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 hy http://www.metroman.hu/product/index.php/A...-LED-del-LD1124 van több fajta is,de bármely tunningboltba kapsz, vagy az ebayon: http://www.ebay.com/itm/10-pcs-Car-Auto-Do...=item19c14805ab :lol: Szofita? Az enyimbe nem olyan kell, hanem ilyen: link Ajánlom figyelmetekbe EZT az oldalt, free shiping, és viszonylag olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Na végre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Na végre :lol: Leütötted?! Mázlita. Hogy mióta keresem, én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Leütötted?! Mázlita. Hogy mióta keresem, én is... aha :lol: már ki is fizettem ;) most várok ügyesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Szofita? Az enyimbe nem olyan kell, hanem ilyen: link Ajánlom figyelmetekbe EZT az oldalt, free shiping, és viszonylag olcsó... nekem a caravanba sofita kell ,az ebayrol már rendelem,de amibe a 8 led van hamar kinyifann,! lehet hogy rendelek smledeset Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Na végre :lol: Áh, én is pályázok egy ilyenre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Oké hallottam már a fényt kibocsátó diódáról. :lol: A kérdésem az lenne igazából, hogy lehet-e kapni a gyárival megegyező foglalatút? Ha nem akkor pedig hogyan lehet megoldani a beszerelését? Köszönöm a válaszokat előre is. ;) LED mátrixal nagyon jó :) konkrétan nekem 64 smd led van a rendszámtábla villbe:D jégfehér kicsit faragni is kellett de nagyon jó :) 64 led az 64 led :P! Ha kíváncsi vagy rá majd csinálok képet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 sziasztok :lol: itt van ez kis kiegészítő : http://www.xenonlampa.hu/xenonlampa.hu/index_xenon.html most akkor ezzel könnyebb beszerelni a xenont gyári fényszóróba vagy sem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 sziasztok :lol: itt van ez kis kiegészítő : http://www.xenonlampa.hu/xenonlampa.hu/index_xenon.html most akkor ezzel könnyebb beszerelni a xenont gyári fényszóróba vagy sem?? Lehet, hogy könnyebb (bár azt nem fejtetted ki, hogy mihez képest), de hogy teljesen szabálytalan az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 sziasztok :lol: itt van ez kis kiegészítő : http://www.xenonlampa.hu/xenonlampa.hu/index_xenon.html most akkor ezzel könnyebb beszerelni a xenont gyári fényszóróba vagy sem?? Ha H7-es a xenon, akkor nem kell a gyári foglalatot farigcsálni, csak betekerni a helyére. Viszont a G-s Astra halogénes lámpatestében a xenon eléggé vakító. Egy kis különbség a halogénes lámpatestben világító és a xenonos lámpatestben világító xenon között: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Lehet, hogy könnyebb (bár azt nem fejtetted ki, hogy mihez képest), de hogy teljesen szabálytalan az biztos. Én is úgy tudom... Kell még hozzá, fényszóró mosó, és automatikus magasság beállító is. A következő rendőr, meg elküld vizsgára, és ott majd kiszedetik veled... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Ködfényszórót hol tudom a tűzfalon csatlakoztatni, merre található az a csatlakozó? Hétvégén meg szeretném mérni, hogy tudok-e rá feszültséget kapcsolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Elektromos dolgokhoz értőktől kérdezném: A motorfűtésem vezérléséhez kellene vinnem egy vezetéket amelyen a gyújtás ráadása után jelenik meg a 12 Volt. A motortérben honnan lehetne ezt "szakszerűen lelopni". Vagy el kell vinnem a vezetéket a gyújtáskapcsolóig? Ha igen, akkor ott milyen színű vezetéket keressek? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Gondoltam, hogy képek is kellenek majd :lol:, ezért este csináltam gyorsan párat. Még a rádió hátra van, az is ki lesz fehérítve. Doksi nincs. Nagyon jól néz ki!Én inkább kék párti vagyok.Nekem a kocsi színe is kék."delfin" kék. Találtál valahol leírást a középkonzol kivételéhez vagy magad fedezted fel a rejtett csavarokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nagyon jól néz ki!Én inkább kék párti vagyok.Nekem a kocsi színe is kék."delfin" kék. Találtál valahol leírást a középkonzol kivételéhez vagy magad fedezted fel a rejtett csavarokat? Ha pü-be küldesz egy e-mail címet akkor tudok küldeni egy pdf dokumentumot az egész világítás cseréről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nagyon jól néz ki!Én inkább kék párti vagyok.Nekem a kocsi színe is kék."delfin" kék. Találtál valahol leírást a középkonzol kivételéhez vagy magad fedezted fel a rejtett csavarokat? Úgy látom gezoli majd megküldi... Még annyi van, hogy nekem a műszerfal színe megváltozik, ha kikapcsolom a kipörgésgátlót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Köszönöm szépen Ampervadásznak,Astra Gé-nek és végül de nem utolsó sorban Dartvödörnek a segítséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Úgy látom gezoli majd megküldi... Még annyi van, hogy nekem a műszerfal színe megváltozik, ha kikapcsolom a kipörgésgátlót... :lol: Nagyon tetszenek az Astra Coupe-k! Ha kicsit fiatalabb lennék és nem lenne még két gyermekem (amit egyáltalán nem sajnálok) akkor biztos, hogy nekem is lenne! Nagyon szépen megcsináltad gratulálok hozzá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nagyon tetszenek az Astra Coupe-k! Ha kicsit fiatalabb lennék és nem lenne még két gyermekem (amit egyáltalán nem sajnálok) akkor biztos, hogy nekem is lenne! Nagyon szépen megcsináltad gratulálok hozzá! ;) Köszi! Na igen, ezek sztem örökké jól fognak kinézni. Régi vágyam volt nekem is, és örülök, h nem volt pénzem új autóra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nagyon jól néz ki!Én inkább kék párti vagyok.Nekem a kocsi színe is kék."delfin" kék. Találtál valahol leírást a középkonzol kivételéhez vagy magad fedezted fel a rejtett csavarokat? itt találsz leírást: http://astra-girl.atw.hu/Dokumentumok/Musz...gitas_csere.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Elektromos dolgokhoz értőktől kérdezném: A motorfűtésem vezérléséhez kellene vinnem egy vezetéket amelyen a gyújtás ráadása után jelenik meg a 12 Volt. A motortérben honnan lehetne ezt "szakszerűen lelopni". Vagy el kell vinnem a vezetéket a gyújtáskapcsolóig? Ha igen, akkor ott milyen színű vezetéket keressek? Előre is köszönöm a segítséget. A motortérben van egy doboz, amiben relék meg biztosítékok vannak, én először ott próbálnék meg kotorászni egy próbalámpával. A motortérben is vannak gyújtásra működő dolgok, a gyújtáskapcsolóig biztos nem kell visszamenni, mondjuk én ebben az esetben is inkább a biztosítéktábla környékéről venném le valahonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts