imy Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Igen, én is utólag raktam a sajátomba. A vezeték a tűzfali csatlakozóig van meg, a motortérben neked kell kábelezni sajnos, tuti hogy nincs tovább. És a tűzfalnál hol találom a kábelt? Relé kell bele, hova, milyen típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Üdv Mindenkinek! A gyári akksim múlt héten teljesen lemerült, bikázni kellett. 5 éves, ezek szerint ideje cserélni. Ha segítenétek, hogy azokból, amiket kinéztem melyik a legjobb választás: Perion 60 Ah 540A - 16.600 Excell Exide 54 Ah 520 A - 17.500 Excell Exide Premium 60 Ah 600 A - 21.600 Banner Power Bull 55 Ah 480 A - 17.000 Banner Power Bull 62 Ah 540 A - 19.500 GM 60 Ah 510 A - 23.000 A felsorolásból is látszik, hogy a mostani GM 55 Ah-al (ha jól emlékszem, de lehet hogy 56 Ah) azonos, vagy nagyobb Ah-t szeretnék. Talán a nagyobb jobb lenne, vagy nem? Minden segítséget megköszönök. Üdv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 És a tűzfalnál hol találom a kábelt? Relé kell bele, hova, milyen típus? A relé. ugyan olyan, mint a többi. A felső sorban, a balról 5. A kábelt, nem tudom. X2 csatlakozó, 93 érintkező. (fekete 1,5 mm2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Üdv Mindenkinek! A gyári akksim múlt héten teljesen lemerült, bikázni kellett. 5 éves, ezek szerint ideje cserélni. Ha segítenétek, hogy azokból, amiket kinéztem melyik a legjobb választás: Perion 60 Ah 540A - 16.600 Excell Exide 54 Ah 520 A - 17.500 Excell Exide Premium 60 Ah 600 A - 21.600 Banner Power Bull 55 Ah 480 A - 17.000 Banner Power Bull 62 Ah 540 A - 19.500 GM 60 Ah 510 A - 23.000 A felsorolásból is látszik, hogy a mostani GM 55 Ah-al (ha jól emlékszem, de lehet hogy 56 Ah) azonos, vagy nagyobb Ah-t szeretnék. Talán a nagyobb jobb lenne, vagy nem? Minden segítséget megköszönök. Üdv. :lol: Nekem Banner-ek vannak mindenhol, de a tavalyi ADAC teszten mind az excell mind pedig a bannert kizárták A GM aksi pedig a korábbi versenyen elég jó eredményt ért el Ennyit a minőségi gyártókról http://automenedzser.hu/auto_tipp/2010/12/...216_akkumulator Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 A relé. ugyan olyan, mint a többi. A felső sorban, a balról 5. A kábelt, nem tudom. X2 csatlakozó, 93 érintkező. (fekete 1,5 mm2) A vastagított részt nem értem, nem tudom, melyik lehet az a csatlakozó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 A vastagított részt nem értem, nem tudom, melyik lehet az a csatlakozó. :lol: Csak a rajz alapján, X2-93 pontján van a ködlámpák kapcsolt jele. Az idézetből, vedd ki az "img"-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Csak a rajz alapján, X2-93 pontján van a ködlámpák kapcsolt jele. Nekem jobb lenne fizikálisan, hogy ez pontosabban hol van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nekem jobb lenne fizikálisan, hogy ez pontosabban hol van. ;) Fizikailag ráméssz a hozzászólásodnál a "javít"-ra és ott gyorsan kitörlöd ahol azt látod,hogy: "img" ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!Szeretném kicserélni a műszerfal világításomat kékre.Ehhez szükségem lenne hibás vagy kiégett műszerfal világítás izzókra.Szeretném megőrizni az eredetieket az enyémből ha szeretném vissza tudjam rakni.Akinek van felesleges izzója kérem írjon.Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!Szeretném kicserélni a műszerfal világításomat kékre.Ehhez szükségem lenne hibás vagy kiégett műszerfal világítás izzókra.Szeretném megőrizni az eredetieket az enyémből ha szeretném vissza tudjam rakni.Akinek van felesleges izzója kérem írjon.Előre is köszönöm Ezt csak én nem értem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Helo mindenkinek,ma nézegettem a ködlámpa kivezetéseit de nem találom sehol ,nincs semmi üress dugasz kivezetve a motortérben. A klima hütöje elött ott megy el a kábelköteg ebben megtalálom vajon azt a bizonyos Fekete szálat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nekem Banner-ek vannak mindenhol, de a tavalyi ADAC teszten mind az excell mind pedig a bannert kizárták A GM aksi pedig a korábbi versenyen elég jó eredményt ért el Ennyit a minőségi gyártókról http://automenedzser.hu/auto_tipp/2010/12/...216_akkumulator Kb két hete vettem aksit nekem is Gm volt 5 éves de eddig birta,én román aksit vettemmivel Erdélyben lakok, 55 A 540 Hideginditoáramos Rombat Premier a neve. A hidegindito áram azt kell figyelembe venni nem csak az Ampert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nem túl drága tétel autósboltban. Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!Szeretném kicserélni a műszerfal világításomat kékre.Ehhez szükségem lenne hibás vagy kiégett műszerfal világítás izzókra.Szeretném megőrizni az eredetieket az enyémből ha szeretném vissza tudjam rakni.Akinek van felesleges izzója kérem írjon.Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nekem jobb lenne fizikálisan, hogy ez pontosabban hol van. ;) Itthon látom a képet, bocsika. :lol: Ha a relét berakom, és megcsinálom a kapcsolót, akkor a visszajelző is világítani fog? Jó lenne egy classicos kollega, aki már megcsinálta, jelentkezzen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ezt csak én nem értem? :lol: Szerintem a foglalat kellene neki! ;) Nekem pedig kellene egy GM 24 432 680 számú relé. Ködlámpához kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Itthon látom a képet, bocsika. :lol: Ha a relét berakom, és megcsinálom a kapcsolót, akkor a visszajelző is világítani fog? Jó lenne egy classicos kollega, aki már megcsinálta, jelentkezzen. Elméletileg kell egy 15A-es biztosíték a 12-es helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Elméletileg kell egy 15A-es biztosíték a 12-es helyre. Az szuper. Kapcsolóra is teljes kábelköteg rá van kötve, és csak az egy mikrókapcsolót kell bekötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Az szuper. Kapcsolóra is teljes kábelköteg rá van kötve, és csak az egy mikrókapcsolót kell bekötni? Sajnos ezt nem tudom! Az enyém 2003-as és ezt még nem a szűkmarkú lengyelek pakolták össze. Én így raktam be elektromos tükröt, elektromos ablakot, multi kormányt és most próbálok ködlámpát beépíteni. Nekem csak össze kellett dugdosni a dolgokat és már működött is. Kivéve az ablakokat és a tükröket. Ide másik kábelköteg kellett az ajtóba, de az ajtóig be volt vezetékelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sajnos ezt nem tudom! Az enyém 2003-as és ezt még nem a szűkmarkú lengyelek pakolták össze. Én így raktam be elektromos tükröt, elektromos ablakot, multi kormányt és most próbálok ködlámpát beépíteni. Nekem csak össze kellett dugdosni a dolgokat és már működött is. Kivéve az ablakokat és a tükröket. Ide másik kábelköteg kellett az ajtóba, de az ajtóig be volt vezetékelve. Hali! Az elektromos ablakot előre vagy hátra tetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ezt csak én nem értem? :lol: Akkor már ketten vagyunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Kb két hete vettem aksit nekem is Gm volt 5 éves de eddig birta,én román aksit vettemmivel Erdélyben lakok, 55 A 540 Hideginditoáramos Rombat Premier a neve. A hidegindito áram azt kell figyelembe venni nem csak az Ampert. Nekem Rombat Pilot volt benne 2005 04 hó kiadású,és idén Asszem Szeptemberben ment tönkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Pontosan!Csak a foglalat kell a hozzá tartozó érintkezési felületekkel együtt, ami ahogy én láttam rá van forrasztva a rizsszem izzóra. Ezért kértem hibásat.Ahhoz hogy a kék ledek ellenállással együtt elférjenek a foglalatban ki kell fúrni az alját.A jó izzókat sajnálom szétfúrni.Nincs valakinek felesleges vagy eladó?6 db-ot szeretnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 segitsetek kerlek nem tudok ekeyetek irni bocsi syuksegem lenne a tgabika76 altal leirt gyari xenon beepitese cimu kis monologra nem tudjatok merre talalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 segitsetek kerlek nem tudok ekeyetek irni bocsi syuksegem lenne a tgabika76 altal leirt gyari xenon beepitese cimu kis monologra nem tudjatok merre talalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Igen valóban nem nagy tétel, mert 400Ft 1 db izzó, csak sajnos olyan vagyok aki új dolgokat szándékosan nem szívesen rongálok.De ha nem tudtok hibás izzót nekem akkor kénytelen leszek az újakat szétfúrni. Azért köszönöm a hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts