bocs Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Még egy kérdés! Szerintetek itt az ülés alá menő kábelek közül lehet valamelyik az ülés fűtésé? Mert a váltó előtti részben benne vannak a csatlakozók: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Még egy kérdés! Szerintetek itt az ülés alá menő kábelek közül lehet valamelyik az ülés fűtésé? Mert a váltó előtti részben benne vannak a csatlakozók: De irigyellek én téged. Nekem is ha bennt lennének már bennt volna a fűtés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 De irigyellek én téged. Nekem is ha bennt lennének már bennt volna a fűtés! Én is örülök,hogy a csatik benn vannak,csak még azt nem tudom,hogy az ülésben benne van-e a fűtés, kábellel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok! Ma leszedtem a tükör 3 szöget,hogy megnézzem benne van-e az el. tükör vezetéke.Hát megtaláltam,a kérdés már csak az,hogy ebben a vezetékben benne van a fűtés is,vagy csak a mozgatás? Bal oldali: http://kepfeltoltes.hu/thumb/111120/K_p460_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] Jobb oldali: http://kepfeltoltes.hu/thumb/111120/K_p463_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] Köszi! Bal alsó, nagy fekete (12 pin) eablak kapcsolóihoz. Bal alsó, kis fehér (8 pin) etükör kapcsolóihoz. Jobbra fent, fekete (6 pin) etükör motorokhoz, (4 wire) tükörfűtéshez (2 wire). Jobbra fent, fehér (2 pin) piezo (magas) hangszóró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Még egy kérdés! Szerintetek itt az ülés alá menő kábelek közül lehet valamelyik az ülés fűtésé? http://kepfeltoltes.hu/thumb/111120/K_p469_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] Mert a váltó előtti részben benne vannak a csatlakozók: http://kepfeltoltes.hu/thumb/111120/778403270K_p202_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] Az ülés alatt, nincs bekábelezve. A boxban, zöld színű csatlakozó, a bal oldali ülésfűtés kapcsoló, és szabályzó gombé. A fekete színű csatlakozó, a jobb oldali ülésfűtés kapcsoló, és szabályzó gombé. Ha még találsz, egy kék színűt is, az a TC kapcsolójáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 De irigyellek én téged. Nekem is ha bennt lennének már bennt volna a fűtés! Nagy az öröm, de az idézetből vedd ki az "img"-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Ma leszedtem a tükör 3 szöget,hogy megnézzem benne van-e az el. tükör vezetéke.Hát megtaláltam,a kérdés már csak az,hogy ebben a vezetékben benne van a fűtés is,vagy csak a mozgatás? Benne van a fűtés és a mozgatás is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szerintetek itt az ülés alá menő kábelek közül lehet valamelyik az ülés fűtésé? Ha valaki valamilyen vezetéket/csatlakozót keresgél vagy éppen talált az autójában és nem tudja mire való, az nézegesse ezt a linket, elég sok minden le van itt írva fotókkal illusztrálva. Igaz németül van, de Google bácsi szívesen lefordítja bárkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alkalmas Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok ! Utólag be lehet szereltetni isofix rendszert ? Valaki csinált már ilyet? Ha igen akkor hol és mennyiért? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok ! Utólag be lehet szereltetni isofix rendszert ? Valaki csinált már ilyet? Ha igen akkor hol és mennyiért? Thx Szia! Igen, be lehet, nekem van is egy szett a garázsomba, bontóban találtam egy üléstámlában, csak a kárpit szivacs alatti anyákat kell megvennem, mert azt nem hagyták kiszedni. Utánna nézek mibe kerül ez újonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alkalmas Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szia! Igen, be lehet, nekem van is egy szett a garázsomba, bontóban találtam egy üléstámlában, csak a kárpit szivacs alatti anyákat kell megvennem, mert azt nem hagyták kiszedni. Utánna nézek mibe kerül ez újonnan. Köszi Erre nem gondoltam hogy bontva is lehet kapni. Ennek érdemes utánnanézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Találtam a kocsimba esőérzékelő relé tartót a kesztyűtartó mögött ha teszek bele relét működni fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Köszi Erre nem gondoltam hogy bontva is lehet kapni. Ennek érdemes utánnanézniKeresni kell olyan hátsó üléstámlát, amire rá van csavarozva a két kis övcsatlakozó. Én egy magyar 2001-es 1.4-es Astrában találtam ilyet. Amúgy a készlet cikkszáma: 17 46 607, 15555Ft az ára újonnan, ebbe benne van a két csatlakozó, két anya az üléstámlába, és a két csavar. Az üléstámla alsó részén ott van a két lyuk, a jobb oldalon. Van még a készlethez gyerekülés adapter, amibe a két övcsatlakozót kell bepattintani 17 46 794 -es cikkszámmal ami 2032Ft, és a gyerekülés alá való üléspárna dőlés kiegyenlítő (magasságkompenzáló) 17 46 795 -es cikkszámú 3080Ft-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alkalmas Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Keresni kell olyan hátsó üléstámlát, amire rá van csavarozva a két kis övcsatlakozó. Én egy magyar 2001-es 1.4-es Astrában találtam ilyet. Amúgy a készlet cikkszáma: 17 46 607, 15555Ft az ára újonnan, ebbe benne van a két csatlakozó, két anya az üléstámlába, és a két csavar. Az üléstámla alsó részén ott van a két lyuk, a jobb oldalon. Van még a készlethez gyerekülés adapter, amibe a két övcsatlakozót kell bepattintani 17 46 794 -es cikkszámmal ami 2032Ft, és a gyerekülés alá való üléspárna dőlés kiegyenlítő (magasságkompenzáló) 17 46 795 -es cikkszámú 3080Ft-ért. THX És melyik oldalról nézted ezt ki? a cikkszámok miatt kérdezem.Az általad leirtak szerint én is be tudom szerelni ha megvan az a két lyuk És az anyákat miért nem engedték kiszedni? :lol: Biztos nem az ára miatt.Te bontottan mennyiért szerezted be a cuccokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Találtam a kocsimba esőérzékelő relé tartót a kesztyűtartó mögött ha teszek bele relét működni fog? Így még biztosan nem mert hiányzik maga az esőérzékelő szenzor a szélvédőről a belső tükör mögül. Ha szélvédőt is cserélsz (úgy tudom a szenzor fixen rá van építve, nem lehet külön megvenni) akkor már sanszosabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Találtam a kocsimba esőérzékelő relé tartót a kesztyűtartó mögött ha teszek bele relét működni fog? Szenzor nélkül nem fog! DIY (do it yourself) "csináld magad" http://www.google.hu/search?hl=hu&biw=...sa=N&tab=wi sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Az ülés alatt, nincs bekábelezve. A boxban, zöld színű csatlakozó, a bal oldali ülésfűtés kapcsoló, és szabályzó gombé. A fekete színű csatlakozó, a jobb oldali ülésfűtés kapcsoló, és szabályzó gombé. Ha még találsz, egy kék színűt is, az a TC kapcsolójáé. Benne van a fűtés és a mozgatás is! Ha valaki valamilyen vezetéket/csatlakozót keresgél vagy éppen talált az autójában és nem tudja mire való, az nézegesse ezt a linket, elég sok minden le van itt írva fotókkal illusztrálva. Igaz németül van, de Google bácsi szívesen lefordítja bárkinek ;) Urak! Nagyon szépen köszönöm a segítséget,és az infókat mindenkinek! Az ülés fűtés valószínű,hogy a csatlakozóktól a bizti tábláig van csak bekötve,és gondolom onnan kellene bekábelezni az ülésig.+ még venni az ülésbe fűtő szálat. Hát,ez az ülés fűtés alighanem távlati dolog marad,főleg nekem :lol: ,ha csak nem találok valami univerzális ülésfűtést amit 12 voltról kötök be biztosítékkal együtt. Köszönöm még egyszer a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 T márkatársak! Tudna nekem valaki valamiféle ábrát vagy rajzot mutatni utólagos ködfényszóró beszereléséről 4 lábú ködfényszóró relé közbeiktatásával? Bátyám OFF T4-es tranyóba ON ( igaz nem OPEL,de német) akar ködfényszórót bekötni ezzel a 4 lábú relével,és kicsit tanácstalan,hogy mit hova kössön.Talált róla pár bekötési rajzot,de azok mind másképpen ábrázolják a vezetékek helyét. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 T márkatársak! Tudna nekem valaki valamiféle ábrát vagy rajzot mutatni utólagos ködfényszóró beszereléséről 4 lábú ködfényszóró relé közbeiktatásával? Bátyám OFF T4-es tranyóba ON ( igaz nem OPEL,de német) akar ködfényszórót bekötni ezzel a 4 lábú relével,és kicsit tanácstalan,hogy mit hova kössön.Talált róla pár bekötési rajzot,de azok mind másképpen ábrázolják a vezetékek helyét. Előre is köszönöm! Ha jól értem, akkor egy ilyen, hagyományos relével szeretné bekötni: link 30-as láb: direkt áram, pl. az akksiról 87-es: ez a kapcsolt fele, ez megy a ködlámpához 85-ös: kapcsolótól 86-os: test ha nem világos lerajzolom a kapcsolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ha jól értem, akkor egy ilyen, hagyományos relével szeretné bekötni: link 30-as láb: direkt áram, pl. az akksiról 87-es: ez a kapcsolt fele, ez megy a ködlámpához 85-ös: kapcsolótól 86-os: test ha nem világos lerajzolom a kapcsolást. a 30-as lábra kell egy biztosíték, 2x55W ködlámpa: 10A Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 a 30-as lábra kell egy biztosíték, 2x55W ködlámpa: 10A Hopsz, jogos, ezt az alapvető részletet kifelejtettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hopsz, jogos, ezt az alapvető részletet kifelejtettem. :lol: Nem baj, még úgy sem kötötte be..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ha jól értem, akkor egy ilyen, hagyományos relével szeretné bekötni: link 30-as láb: direkt áram, pl. az akksiról 87-es: ez a kapcsolt fele, ez megy a ködlámpához 85-ös: kapcsolótól 86-os: test ha nem világos lerajzolom a kapcsolást. a 30-as lábra kell egy biztosíték, 2x55W ködlámpa: 10A Nagyon szépen köszönöm ismét a segítséget,nagyon tökéletes a leírás és az ábra.Ha ezek után nem tudja bekötni,letagadom,hogy a bátyám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Utólagosan beépíthető ülésfűtésről kinek,mi a véleménye,esetleg tapasztalat,melyiket érdemes megvenni?(márkanév)Első ülésekbe szeretnék,és ha lehet,nem szivargyújtósat. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 a 30-as lábra kell egy biztosíték, 2x55W ködlámpa: 10A Meg mégegy relé. Szgk esetében kötelező együtt világítania a rendszámtábla világítással és a hátsó helyzetjelzővel, együtt világíthat a tompitottal, de a ködlámpa nem világíthat együtt a hosszú fénnyel. Tehát + 1 relé a reflektor áramkörébe, amely bekapcsolás esetén megszakítja a köd gyengeáramú áramkörét. Persze lehet enélkül is, de hát a KRESZ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts