Korzika Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Lehet kicsit hülye kérdés, ;) de a bal első ajtó kárpitot szeretném leszedni,mert meg akarom nézni,hogy az elektromos tükör kábele be van-e húzva.Szükséges e miatt lehúznom az akku sarut?Az oldal légzsák miatt kérdem. Köszönöm előre is! Szerintem,nem kell levenni.(de azért várj meg mást is a válasszal) ;)
bpetya Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Az nem lesz könnyű,ritkább mint a törésmentes Calibra! :lol: Köszönöm a bíztatást! ;) ;) Azért reménykedem, hogy valaki megunta és kicseréli vmi másra.
bocs Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Szerintem,nem kell levenni.(de azért várj meg mást is a válasszal) ;) Rendben van,köszönöm!
tgabika76 Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Rendben van,köszönöm! Nem kell levenni mindaddig amíg az oldallégzsák vezérlőjét nem bántod az ajtóban és a csatit sem akarod lehúzni róla.
Gonczgabi Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Sziasztok! Igaz nem OPEL,de azért német,szóval bátyám OFF VW T4-es tranyóba ON akar ködfényszórót tenni,szerintetek a vezetékeléshez milyen vastagságú kábel szükséges? 0,75-ös jó lenne? Segítséget előre is köszönöm! Szia! Ha jól figyeltem fizika órán a teljesítmény a feszültség és az áramerősség szorzata ;) (P=U x I) Tehát 55w 1 ködlámpa akkor 2db 110W . Ezek alapján ki kell számolni 110=12(volt) x ?amper ?=110/12 Tehát 9,1Amper Tehát kb 10ampert fog felvenni. Egy 0.75-ösnek ezt illene kibírni, (villanyászok az 1 eres 0.75re 16Amperes biztit raknak) de mindenképp célszűnek tartom ilyen utólagos buherálásnál olyan kábelt választani amiről szakember megmondta a frankót, vagy a köpenyén rá van írva a "tűrése" pl én villanyász boltban mindig megkérdezem a feszültség és az amper függvényében, hogy a kiszemelt vezeték biztosan jó-e a céljaimra, nehogy elkezdjen majd aztán izzani és lessz egy jó kis tűz ;) A kábelt általában célszerű ezért kicsit túlméretezni az nem árthat, és a biztosítékkal "felügyelni" a rendszert. Ja és fontos ugye az is hogy nem direktbe kapcsoljuk hanem relézzük, de ez nem volt kérdés
Gonczgabi Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Érdekes hogy G Astrához legalább 3 féle fúvóka volt, legalábbis cikkszám szerint az EPC ennyit hoz. Én az OPC-hez valóra vadászok, sztem az a legszebb, de másfajta volt a Coupén és másfajta a kisáruszállító változaton is. OPC fúvóka cikkszámai: 9270373 és 9270374 A Coupéhoz valók: 9194905 és 9194903 A kisáruszállító (van) változaté: 90548984 és 90548983 Érdekes hogy éppen az OPC változaté a legolcsóbb, annak kisker áron ~7000Ft körül van darabja, utána a kisáruszállító változaté jön ~8000Ft-os darabárral, és a legdrágább a Coupéé, abból ~12000Ft egy darab. De jó lenne ha valahol meg tudnám nézni.. a google nem ad rá semmit ;) Volt olyan ami gyári xenonos volt? Egy opel kereskedésben voltam a minap direkt rákérdeztem az autómata magasság állításra ami szerintük nem létezett g astrákban......... Vagy mégis volt a gyári xenonosokban? Vagy mi a helyzet a projektoros fényszórókkal szerelt cupekkal? érdekes... Azért érdeklődöm ennyire, mert az elmúlt hónapban 3x szedtek ki xenon miatt és mielőtt beutalnak soron kívüli vizsgára (ahol kapásból 5 bukó okot tudok magam is) gondoltam jobb a békesség alapon ma visszacsináltam a tompítottakat hagyományos izzókra ;) :lol: :lol: :lol: alig látni vele És gondoltam körüljárom a dolgot mennyibe fájna ha legálisan szeretnék jól látni.
Gonczgabi Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Az nem lesz könnyű,ritkább mint a törésmentes Calibra! ;) /OFF A használtautón szinte mind törésmentes megkímélt nemdohányzó első hölgytulajdonsotól való nem? ja és persze frissen szervizelve ;) kihagytam a kevesett futottat :lol:
Gery Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 De jó lenne ha valahol meg tudnám nézni.. a google nem ad rá semmit ;) Volt olyan ami gyári xenonos volt? Egy opel kereskedésben voltam a minap direkt rákérdeztem az autómata magasság állításra ami szerintük nem létezett g astrákban......... Vagy mégis volt a gyári xenonosokban? Vagy mi a helyzet a projektoros fényszórókkal szerelt cupekkal? érdekes... Azért érdeklődöm ennyire, mert az elmúlt hónapban 3x szedtek ki xenon miatt és mielőtt beutalnak soron kívüli vizsgára (ahol kapásból 5 bukó okot tudok magam is) gondoltam jobb a békesség alapon ma visszacsináltam a tompítottakat hagyományos izzókra ;) :lol: :lol: :lol: alig látni vele És gondoltam körüljárom a dolgot mennyibe fájna ha legálisan szeretnék jól látni. Persze hogy létezett, 2002-től. Még jó hogy képben van az a bizonyos opel szalon. Nekem is bent van a komplett gyári cucc, beleértve az automata magasságállítót is. Utólag nem kevés lóvé, de össze sem lehet hasonlítani a gyári FF lámpával. A múltkor ültem egy másik G astrában. Hát a világítása borzalom volt az én xenonosom után.
Gonczgabi Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Persze hogy létezett, 2002-től. Még jó hogy képben van az a bizonyos opel szalon. Nekem is bent van a komplett gyári cucc, beleértve az automata magasságállítót is. Utólag nem kevés lóvé, de össze sem lehet hasonlítani a gyári FF lámpával. A múltkor ültem egy másik G astrában. Hát a világítása borzalom volt az én xenonosom után. Nekem is az volt az érzésem hogy többet tudok a kocsimról mint azok ott a szalonban ;) Akkor elméletiled van esélyem egy magasság szabályzó szettet vadászni bontottan. Gondolom nehéz lessz lőni, minimum 3 pálcás cucc lehet a búcsúban ;)
bocs Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Nem kell levenni mindaddig amíg az oldallégzsák vezérlőjét nem bántod az ajtóban és a csatit sem akarod lehúzni róla. Szia Tgabika76! Nem akarok hozzányúlni a vezérlőhöz,csak megsasolom,hogy be van-e kábelezve az elektromos tükör. Köszönöm a segítségedet!
bocs Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Szia! Ha jól figyeltem fizika órán a teljesítmény a feszültség és az áramerősség szorzata ;) (P=U x I) Tehát 55w 1 ködlámpa akkor 2db 110W . Ezek alapján ki kell számolni 110=12(volt) x ?amper ?=110/12 Tehát 9,1Amper Tehát kb 10ampert fog felvenni. Egy 0.75-ösnek ezt illene kibírni, (villanyászok az 1 eres 0.75re 16Amperes biztit raknak) de mindenképp célszűnek tartom ilyen utólagos buherálásnál olyan kábelt választani amiről szakember megmondta a frankót, vagy a köpenyén rá van írva a "tűrése" pl én villanyász boltban mindig megkérdezem a feszültség és az amper függvényében, hogy a kiszemelt vezeték biztosan jó-e a céljaimra, nehogy elkezdjen majd aztán izzani és lessz egy jó kis tűz ;) A kábelt általában célszerű ezért kicsit túlméretezni az nem árthat, és a biztosítékkal "felügyelni" a rendszert. Ja és fontos ugye az is hogy nem direktbe kapcsoljuk hanem relézzük, de ez nem volt kérdés Szia! Köszönöm a Te segítségedet is!
szopcsi13 Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Szia Tgabika76! Nem akarok hozzányúlni a vezérlőhöz,csak megsasolom,hogy be van-e kábelezve az elektromos tükör. Köszönöm a segítségedet! Nem lenne elég csak a tükörháromszöget lepattintani? Mert például a csipogó kábele odáig volt húzva, és ott volt visszagyűrve.
bocs Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Nem lenne elég csak a tükörháromszöget lepattintani? Mert például a csipogó kábele odáig volt húzva, és ott volt visszagyűrve. Lehet,hogy avval fogom kezdeni először,majd megnézem. Köszönöm!
DarthVödör Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 (edited) bocs írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör
killermedve Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 hello ma észrevettem egy golf 6-on ha fel van kapcsolva a világítás és irányjelzözöl pl:jobbra akkor felkapcsolja a jobb elsö ködlámpát, és ezt másik irányban is igy csinálta! http://www.youtube.com/watch?v=a1xoJ-TCZeg...feature=related 19 másodpercnél a videon! meg lehetne ezt valósítani az astán ,vagy valaki kivitelezte már? meg ez se rossz:
Mc-elek Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 hello ma észrevettem egy golf 6-on ha fel van kapcsolva a világítás és irányjelzözöl pl:jobbra akkor felkapcsolja a jobb elsö ködlámpát, és ezt másik irányban is igy csinálta! asszem nem csak indexeléskor van ,hanem kanyarodáskor is... engem zavar,főleg ha úgy van beállítva hogy a varjú a fán felteszi a napszemcsit ;)
bocs Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Ott megy ki a tükörhöz, két vezeték, akkor fűthető. (Amikor vettem, 2010.12.04. nekem se fűtött. Sima tükör volt felrakva, bal oldalon. Gondolom, eltörték...) Oké,majd megnézem,köszönöm!
Gonczgabi Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 hello ma észrevettem egy golf 6-on ha fel van kapcsolva a világítás és irányjelzözöl pl:jobbra akkor felkapcsolja a jobb elsö ködlámpát, és ezt másik irányban is igy csinálta! http://www.youtube.com/watch?v=a1xoJ-TCZeg...feature=related 19 másodpercnél a videon! meg lehetne ezt valósítani az astán ,vagy valaki kivitelezte már? meg ez se rossz: Hmmm..... ha lessz rá időm utánajárok,van pár ötletem ;)
nagymag Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Persze hogy létezett, 2002-től. Még jó hogy képben van az a bizonyos opel szalon. Nekem is bent van a komplett gyári cucc, beleértve az automata magasságállítót is. Utólag nem kevés lóvé, de össze sem lehet hasonlítani a gyári FF lámpával. A múltkor ültem egy másik G astrában. Hát a világítása borzalom volt az én xenonosom után. ez a "gyári xenon utólag" téma a tipikusan lassu és sz..atós melók közé tartozik. amugy nekem eddig 120e(+50 ha decemberben megjön a szintező) ft-ban van. gyárban talán 220volt?! am jó dolog.megéri. mondjuk nekem azért ennyi mert lámpából csak újat találtam (100) viszont a lámpamosó majdnem ingyen volt ;)
ampervadasz Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 hello ma észrevettem egy golf 6-on ha fel van kapcsolva a világítás és irányjelzözöl pl:jobbra akkor felkapcsolja a jobb elsö ködlámpát, és ezt másik irányban is igy csinálta! http://www.youtube.com/watch?v=a1xoJ-TCZeg...feature=related 19 másodpercnél a videon! meg lehetne ezt valósítani az astán ,vagy valaki kivitelezte már? meg ez se rossz: Úgy tudom lehet kapni elektronikát erre a célra, amit kb. bármelyik autóba be lehet építeni, de egy kis barkácsolással lehet maszekilag is megoldható. Nekem is tetszik a megoldás, én is elgondolkodtam már rajta, biztos sokat jelent kanyarodáskor csak kérdés, hogy ez mennyire szabályos. Valaki tud erről valamit?
tgabika76 Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 ...kérdés, hogy ez mennyire szabályos. Valaki tud erről valamit? Ez a típusú kanyarfény gyári megoldás, és a Golf VI-n kívül egyebek mellett van ilyen a Fiat Bravon és büszke rendőreink Ford Focusán is, innentől kezdve meg nem ágálhatnak a szabályosság ellen.
Gonczgabi Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 ez a "gyári xenon utólag" téma a tipikusan lassu és sz..atós melók közé tartozik. amugy nekem eddig 120e(+50 ha decemberben megjön a szintező) ft-ban van. gyárban talán 220volt?! am jó dolog.megéri. mondjuk nekem azért ennyi mert lámpából csak újat találtam (100) viszont a lámpamosó majdnem ingyen volt ;) Kár hogy ilyen biztonságot nagy mértékben elősegítő berendezés nem széria minden kocsiban ;) Haverom 9-5-ös saab-jában 96 ban már volt autómata szintszabályzás--
ampervadasz Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Ez a típusú kanyarfény gyári megoldás, és a Golf VI-n kívül egyebek mellett van ilyen a Fiat Bravon és büszke rendőreink Ford Focusán is, innentől kezdve meg nem ágálhatnak a szabályosság ellen. Igen, csak itt az lehet a bökkenő, hogy azokban az autókban ez gyári megoldás, míg az Astrában ez a gyári világítóberendezések átalakítása, amit nem mindig szoktak díjazni.
tgabika76 Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 Ilyen aspektusból nem gondoltam végig a dolgot, nekem a ködfényszóró használatának KRESZ általi szabályozása ugrott be (ugye régen haraptak az indokolatlan használatért, pontosabban azért ha nem ködben használtad), ami újabban valahogy úgy hangzik hogy a ködfényszóró használata engedélyezett minden olyan esetben amikor a látási viszonyok ezt indokolják. Ez az én értelmezésemben azt jelenti hogy ha jobban látok a ködlámpával akkor még fényes nappal is használhatom. Innen meg már csak egy lépés hogy akkor kanyarban is bekapcsolhatom, legfeljebb nem elektronikával, a gyári világítóberendezés működését módosítva (mert maga a ködfényszóró sztem nem lenne átalakítva), hanem magam kapcsolom külön kapcsolóval. Tudom, ez elég kendács módszer lenne, szélsőséges a példa, csak azért hoztam fel mert érdekes módon így szabályos, ha elektronika kapcsolgatja akkor meg nem?
nagymag Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 Igen, csak itt az lehet a bökkenő, hogy azokban az autókban ez gyári megoldás, míg az Astrában ez a gyári világítóberendezések átalakítása, amit nem mindig szoktak díjazni. tojnak rá. nem foglalkoznak ilyennel régóta. már a kék helyzetjelző piszkálása is csak az alföldre jellemző
Recommended Posts