DarthVödör Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 (edited) Stofl írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 (edited) Stofl írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Mérjünk! A T-n, vagy I-n, szakaszos állásban +12V-ot kell mérni! Na akkor lebontom újra és megnézem hogy csatlakoznak-e jól. Lehet szarul raktam össze és csak az a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Majd meglátjuk. EZ NEM A VW 99 WIPER RELÉ! CSAK A SZÁMOZÁS MIATT TETTEM FEL! I-W-J-53c Nem jó a rajzod! A J a fekete/sárga az megy a relé I pontjára ez a szakaszos törlés! A fekete/piros az a mosó/törlő funkció az megy a relé T lábára. Ez biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 (edited) pruto írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 1: képpel nem idézünk! 2: oda van írva "EZ NEM VW 99 WIPER RELÉ...." 3: Nálam így működik! Nálad máshogy nem. 1 igaz 2 ez is 3 de akinek címezted vw99 van és csak összezavartad Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 (edited) po Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Lehet, hogy én zavarodtam össze. Akkor is meg kell mérni, az I-t, meg a T-t. Szakaszos, és mosás állásban. Ha nincs 12V, akkor a leágaztató vacak. Ha megvan, de nem megy, cseréld meg a T-t, és az I-t. Ha még most sem jó, akkor a relé Xar! MŰKÖDIK!!! Köszönöm szépen a segítséget prutonak és DarthVödörnek. Mértem, nem volt semmilyen jel a relé I és T lábán, így lebontottam és kiderült hogy a leágaztató volt a szar, pontosabban én raktam fel rosszat. Tanácsot megfogadva forrasztottam, a bekötést hagytam úgy ahogy pruto írta! És működik minden szuperül! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Lehet, hogy én zavarodtam össze. Akkor is meg kell mérni, az I-t, meg a T-t. Szakaszos, és mosás állásban. Ha nincs 12V, akkor a leágaztató vacak. Ha megvan, de nem megy, cseréld meg a T-t, és az I-t. Ha még most sem jó, akkor a relé Xar! Persze közben próbáltam neki segíteni emailen és végre megoldodott. Küldött képeket és kiderítettem hogy rossz leágaztatot használt. Javaslatodra megforrasztotta és azt írta működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 (edited) pruto írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Képet a népnek! http://kepfeltoltes.hu/view/111107/_g_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111107/elektr_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111107/nem_g_w...ltoltes.hu_.jpg Kérésre, bogarakat nem megszámolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Csak tanulságként ha valaki mégis késes leágaztatót használ valamilyen okból. 3 féle színű létezik piros, kék, sárga. Piros 1 mm2-ig, kék ez fölött, sárga 4mm2 fölött. Vagyis megfelelő méretűt használj mert nem fog belevágni a vezetékbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/111107/_g_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111107/elektr_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111107/nem_g_w...ltoltes.hu_.jpg Kérésre, bogarakat nem megszámolni. Az a jó a forumban, hogy ha olvasom akkor rájövök, olyan dolgokat akarok az autóba amikről eddig nem is tudtam hogy kellhetnek.... ;) ÉS persze van sok segítőkész társ! ;) Már tudom mi lesz a következő, de erre spórolni kell még. Majd nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ez mire jó? Azon túl, hogy valakinek tetszik. Jobban látni vele? És legális 2 pár helyzetjelző? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ez mire jó? Azon túl, hogy valakinek tetszik. Jobban látni vele? És legális 2 pár helyzetjelző? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Érdekes hibajelenség, sajnos ismerős, de fogalmam sincs hogy mi okozza. Én még a Corsával jártam így, abban eredetileg (gyárilag) nincsen intervallumfokozata az ablaktörlőnek, így hát beszereltem egy intervallumos ablaktörlőkart (Calibrából), és a hozzávaló relét. Minden működött is egészen addig, amíg egyszer más ok miatt nem kellett ablaktörlőmotort cserélnem. Ettől fogva pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálta mint neked, pedig a motoron kívül máshoz nem nyúltam, sem a karhoz, sem pedig a reléhez. C-ben szüleimnek benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 ;) Kösz! DarthVödör ezt is felteszed az oldaladra? Ha olcsón meg lehet oldani, lehet beépítem én is ezt az intervallumos cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 DarthVödör ezt is felteszed az oldaladra? Ha olcsón meg lehet oldani, lehet beépítem én is ezt az intervallumos cuccot. Nekem nagyon jól működik! (most már ;) )És csak egy relét kell hozzá venni meg filléres cuccokat! Nekem relével együtt 1000Ft alatt jött ki. Relét 760Ft-ért vettem postaköltséggel együtt bontóból a zsibvasar.hu-n keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! újabban nagyon zavar, hogy a szép xenon mellett a csunya sárga helyzetjelző pislog. a kérdésem a következő: hogyan oldhatom meg hogy a tompitott felkapcsolásakor lekapcsoljon a helyzi majd vissza? relével? vagy bezavarhat a vil.kapcsoló? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! újabban nagyon zavar, hogy a szép xenon mellett a csunya sárga helyzetjelző pislog. a kérdésem a következő: hogyan oldhatom meg hogy a tompitott felkapcsolásakor lekapcsoljon a helyzi majd vissza? relével? vagy bezavarhat a vil.kapcsoló? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Nekem nagyon jól működik! (most már ;) )És csak egy relét kell hozzá venni meg filléres cuccokat! Nekem relével együtt 1000Ft alatt jött ki. Relét 760Ft-ért vettem postaköltséggel együtt bontóból a zsibvasar.hu-n keresztül. Jó lenne egy leírás, megcsinálnád? Dartvödör meg felteszi az oldalára. ;) Milyen relé/alkatrészek kellenek, s mit hova hogyan kell kötni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! újabban nagyon zavar, hogy a szép xenon mellett a csunya sárga helyzetjelző pislog. a kérdésem a következő: hogyan oldhatom meg hogy a tompitott felkapcsolásakor lekapcsoljon a helyzi majd vissza? relével? vagy bezavarhat a vil.kapcsoló? köszönöm! Relével ahogy írod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! újabban nagyon zavar, hogy a szép xenon mellett a csunya sárga helyzetjelző pislog. a kérdésem a következő: hogyan oldhatom meg hogy a tompitott felkapcsolásakor lekapcsoljon a helyzi majd vissza? relével? vagy bezavarhat a vil.kapcsoló? köszönöm! Szia! Úgy tudom lehet kapni xenon hatású pici izzót a helyzetjelzőbe.Legalábbis amikor én Tgabika76 márkatárstól megvettem az n-joy lámpáit,az egyikben véletlenül benne felejtette az izzót,és az nem sárgán világított. Íme egy kép a különbségről: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts