vitochris Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Nem lehetne valahol kipróbálni az autódat? :-) Csak egy beülés erejéig.. persze lehet, a lurdyház magasságában pesten, elérhetőség az adok.vezsek alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sparhelt Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Sparhelt ! Avatarnak minimum egy ilyet : kép :-DD Van avatarom, de nem jöttem még rá hol kéne beállítani. :-) Amúgy az enyém szebb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Hali! Sokat olvastam a tempomat utólagos beszereléséről, és elkezdett érdekelni a dolog Z14XE 2002 év végi astrához. Szét is szedtem a kormányburkolatot a kábel után, de csatlakozót nem láttam, lehet csak beljebb van csúszva nem tudom. Az autó Njoy felszereltségű. Valaki tudna instrukciókat adni a dologhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 nincs csatlakozó, be kell kábelezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Imy szerintem az antenna kábelre gondolt. Ami tényleg ott megy és a SEDANba a kézifék magasságába van megtoldva. Egy ilyen gyári hülvelyes tüskés csatlakozóval. Igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszk Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Nem lehet, hogy az csak a komfort cuccok kábelkötege? (ülésfűtés, oldallégzsák, szivargyújtó, övfeszítő + ilyenek) A lámpák szerintem valamelyik küszöb alatt mennek, de ebben nem vagyok biztos, csak praktikusabbnak gondolom gyártás szempontjából valamelyik szélt, mint a közepet. Egyébként is mennek kábelek az oszlopokhoz, szinte mindegyikben van valami. Középen azért is logikátlan, mert a hátsó ülésnél úgyis ki kellene menni a szélére. Úgyhogy szerintem a lámpa kábelköteg valamelyik küszöb mellett fut Igen, igazad van! Megneztuk: A lampak kabelei a bal oldali kuszob alatt mennek,es -ertelemszeruen- a bal hatso lampanal valik ki belole a jobboldali vezetekkoteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 nincs csatlakozó, be kell kábelezni.... A bevezetékelés az nagyon vészes? miket kell lebontani hozzá még (középkonzolt meg a kormányt meg gondolom a váltóboxot)? Miket kéne még beszerezni hozzá? Az indexkaron meg a kuplungpedál kapcsolón kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 (edited) kszk írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 (edited) Sparhelt írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sparhelt Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Kanyarkövetés ITT Ilyenre gondoltam én is, de nem ennyiért. :-) Ez pár relé, esetleg 1-2 időzítő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sparhelt Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Nekem ILYEN van. :D Ezt mennyire bonyolult beépíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 (edited) Sparhelt írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) U Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Utólagos Tempomat kijelző bekötése: https://sites.google.com/site/opelccled/ LIKE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 LIKE :D vannak ilyen pinjeim csak ki kell szedni valahogy a fehér házból, ráérek neki esek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 nem lehetne betenni gyík ba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sparhelt Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 1: Kiveszed a K10 relét. 2: Vezeték végére AUTÓSÉRINTKEZŐT teszel. (piros, zöld/sárga, kék) 3: Fekete vezeték végére, 6 mm átmérőjű élvégzáró szemes sarú. 4: Fekete, megy a testre. 5: Piros, sárga/zöld, kék megy a K10 relé, 87, 87a, 30 pontjára. 6: Mosó kapcsoló vezetékére. Fekete/piros - barna. 7: Mosó kapcsoló vezetékére. Fekete/sárga - barna/piros. (Megjegyzem, nem kell lebontani a kormányburkolatot. Ha visszatolod a rugós takarót, hozzáférni a vezetékekhez.) Website Már csak az a kérdés, hol lehet kapni. Az ember címére írtam emilt, de nem reagál. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 (edited) Sparhelt írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Sziasztok! Hella black oldalvillogó szettet be tud valaki szerezni? Unixnál, Bárdinál már nem lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 LIKE :D utolsó résznél van hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 utolsó résznél van hiba gondolom arra gondolsz hogy z-snél még mindig nem tudjuk a megoldást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 (edited) wessz írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! 2008 évjáratú G Astrában a B oszlopnál van a hátsó hangszoró vezetéke, vagy itt már nem ment hátra? Kihúztam a gumi harangot és 4 kábel megy az ajtóba, az belül is kötegelve van (gondolom központizár), meg van mindkét oldalon, 1-1 szürke, szigetelve a vége, az mi lehet? Előfordul, hogy a rádiótól kell hátra vinnem a hangszóróhoz vezetéket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti83Harlanc Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! 2008 évjáratú G Astrában a B oszlopnál van a hátsó hangszoró vezetéke, vagy itt már nem ment hátra? Kihúztam a gumi harangot és 4 kábel megy az ajtóba, az belül is kötegelve van (gondolom központizár), meg van mindkét oldalon, 1-1 szürke, szigetelve a vége, az mi lehet? Előfordul, hogy a rádiótól kell hátra vinnem a hangszóróhoz vezetéket? Ha szürke van,az jó,csak kellene hozzá egy barna is...Az ajtóba megy egy nagy csatlakozó,ha abban van egy barna,meg egy szürke,akkor az az.Ha nem,ne piszkáld,vidd a fejegységtől:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! 2008 évjáratú G Astrában a B oszlopnál van a hátsó hangszoró vezetéke, vagy itt már nem ment hátra? Kihúztam a gumi harangot és 4 kábel megy az ajtóba, az belül is kötegelve van (gondolom központizár), meg van mindkét oldalon, 1-1 szürke, szigetelve a vége, az mi lehet? Előfordul, hogy a rádiótól kell hátra vinnem a hangszóróhoz vezetéket? nekem kábelkorbács csere lett a hátsó ajtóba és lett muzsika hátul :D azaz rádug és megy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts