imy Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Köszi! Jobbost, balost kell rendelni belőle? Vagy hogy működik ez? opelcentrumtól 1500 a szállítási költség. Meg kell várnom, míg mást is veszek... :lol: Valaki nem tudja, hogy szalonban is ezen az áron lehet-e hozzá jutni mint az OC-nál? Én cromaxból rendelem, 605Ft. :lol: Igen jobbos, és balos is kell, mert az egyik átmenő, a másik meg lezáró ( a cső ami rámegy)... Készül az állító szerszámom, már van alapanyag, 6mm-es külső, és 4mm-es belső átmérővel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! Bár még nem próbáltam az Insignia ablakmosó fúvókát, de egy külföldi fórumon találtam egy nagyon ötletes megoldást a beállító célszerszámra. Próbáljátok ki. Pofon egyszerű, és olcsó :lol: Íme: Insignia célszerszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! Bár még nem próbáltam az Insignia ablakmosó fúvókát, de egy külföldi fórumon találtam egy nagyon ötletes megoldást a beállító célszerszámra. Próbáljátok ki. Pofon egyszerű, és olcsó :lol: Íme: Insignia célszerszám Ez tényleg sokkal egyszerűbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 nagyon szívesen mindenkinek.... :lol: lehet nyugodtan piszkálni az embert ... nyasgem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 nagyon szívesen mindenkinek.... :lol: lehet nyugodtan piszkálni az embert ... nyasgem :lol: Köszönjük szépen, tényleg profi a cucc amit csináltál. Csak sajnos én itthon egy satuval, kalapáccsal, torx készlettel hiába állnék neki... :D Gondolom keveseknek van otthon eszterga padja, ezért vannak törekvések más megoldásra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 ok ,én próbáltam segíteni csak nagyon-nagyon sokat ittam már :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 nagyon szívesen mindenkinek.... :D lehet nyugodtan piszkálni az embert ... nyasgem :D ok ,én próbáltam segíteni csak nagyon-nagyon sokat ittam már :lol: :lol: Amit te csináltál az sokkal szebb! ;) Mestermunka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Amit te csináltál az sokkal szebb! :lol: Mestermunka! T. Lajos benned bíztam ,Lajos Én így szeretlek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 T. Lajos benned bíztam ,Lajos Én így szeretlek :lol: T. Elek! Látod milyen rendes vagyok.Én még az ND Leitungot is megdícsértem a "tecsőn" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! Ezt az Insignia ablak spricnit mindegy milyen évjáratú insigniához kérem,mindegyikben ugyanolyan van? ( Gondolom az is mindegy,hogy diesel vagy benzines). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Persze hogy mindegy. Még csak 2 éve van Insignia, nem hiszem hogy máris változtattak volna rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Az Insignia spricnire írod? Neked már be van szerelve? Elégedett vagy? Tudnál ablak mosás közbeni képet felrakni, hogy hogyan terít? :lol: bent van, semmi gond nincs vele megpróbálok fotót csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Persze hogy mindegy. Még csak 2 éve van Insignia, nem hiszem hogy máris változtattak volna rajta. Szia Gábor! Köszönöm az infót,csak gondoltam rá kérdezek,hátha 2 év alatt változott valami. Pl. szomszédom 98-ban vette meg a G astráját,és neki még nem úgy lehetett nyitni a gépháztetőt (az utastérben a meghúzott kar után természetesen),hogy azt a nyelvet meghúzom magam felé az autó előtt állva,és már nyithatom is,hanem be kellett nyúlni alá elnyomni valami "pöcköt",asszem 2000-ben már a nyelves megoldást választotta a GM,de javítsatok ki ha nem így van,tehát 2 év alatt ennyit változott. Na mindegy ezt csak példának írtam le és nem kötekedés céljából. Mégy egyszer köszönöm a segítségedet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 nekem is bent van a fúvóka... nagyon jó :lol: ,insignia fúvókát mindenkinek :lol: és használtam a kókány állítót is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 nekem is bent van a fúvóka... nagyon jó :lol: ,insignia fúvókát mindenkinek :lol: és használtam a kókány állítót is :D Valakinek nincs kedve postázni nekem? :D OC-nál 1500 a szállítási költség... A két fúvóka meg összesen 1300.... Pesten meg nem járok, falun vagyok, elzárva a civilizációtól.... szerk.: köszönöm, már van is jelentkező! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 nekem is bent van a fúvóka... nagyon jó :lol: ,insignia fúvókát mindenkinek :lol: és használtam a kókány állítót is :D Nekem esetleg holnapra ideér, de csak lehet jövő hét elejére. Mondták, hogy megcsappant a készlet, lehet sok opel fórumos vett most, előtte meg nem fogyott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Nekem esetleg holnapra ideér, de csak lehet jövő hét elejére. Mondták, hogy megcsappant a készlet, lehet sok opel fórumos vett most, előtte meg nem fogyott. :lol: Ma felfedeztem, hogy Kecskeméten is van Cromax, lehet meg is látogatom őket és beszerzek én is ebből a cuccból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Valakinek nincs kedve postázni nekem? :lol: OC-nál 1500 a szállítási költség... A két fúvóka meg összesen 1300.... Pesten meg nem járok, falun vagyok, elzárva a civilizációtól.... szerk.: köszönöm, már van is jelentkező! Én házhoz is szállítanám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 nekem is bent van a fúvóka... nagyon jó :lol: ,insignia fúvókát mindenkinek :D és használtam a kókány állítót is :D Mikor jössz "haza" legközelebb? Beállíthatnád az enyémeket is a kókány "szerszámoddal"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Mikor jössz "haza" legközelebb? Beállíthatnád az enyémeket is a kókány "szerszámoddal"! :lol: Vasárnapig vagyok péteren..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Vasárnapig vagyok péteren..... És nálad van a "csodaszerszám" esetleg? (Bocs az OFF-ért!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 És nálad van a "csodaszerszám" esetleg? (Bocs az OFF-ért!) Igen, ma raktam be én is itt péteren Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Az ablakmosó spricni cseréje mennyire macerás? Csak a műanyagot kell lecsavarozni amiben benne vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 (edited) Stofl írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 1-leveszed az ablaktörlőlapátokat. 2-leveszed a szélvédő, és a műanyag közti lezáró csíkot. 3-kipattintod a műanyag 4 fület felül. 4-lehúzod a csövet a spriccniről. 5-húzd le az összekötő csövet. 6-alulról pattintsd ki a fúvókákat. 7-vissza felé fordított sorrend. :lol: Szuper, köszi! Menni fog! Bár a 2. pontot most nem tudom elképzelni, de majd megnézem. Az ragasztva van, vagy pattintva, csavarozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts