imy Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Tegnap úgy jártam, hogy a középkonzolon a levegőkeringetés-fűtés konzolon nem világított semmi se. Biztosítékát megnéztem, nem volt kiégve. Majd menet közben tekertem a lefúvás irányán, és nekiállt világítani... Valami kontakt hiba lehet gondolom, de van valakinek ötlete, hogy hol? Szét szedjem a teljes középkonzolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Tényleg lejjebb van a tiéd. Nekem menet közben nagyon kényelmes az enyém, de váltásnál útban van. :S Már megszoktam, de ha valaki más vezetné tuti zavarná nagyon... Hű, neked milyen durva verdád van... döbbenet! Gratulálok, vigyázz rá! Köszi. :lol: Vigyázok is rá nagyon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Ez gyári Irmscher-nek tűnik, nekem is ilyen van. Inkább csak a koppintása.Anno 2002-ben nem egészen ötezer forint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 szépek az ülések!!! Köszi.Jó vásár volt.35-ért csinálták darabját,de te választhattad ki hogy melyik része legyen kék vagy fekete,és hol milyen színű cérnát használjanak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Szét szedjem a teljes középkonzolt? Szerintem az lesz belőle!Enyém is így kezdte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Szerintem az lesz belőle!Enyém is így kezdte. És neked mi volt a hiba oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) M Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Szia! Ha BEHR, akkor előbb húzd le a középső (ventillátor) gombot, alatta van 1 db bulb izzó. Mérés nélkül csere. Egyik gomb sem világít? (külső-belső, AC, tükör-ablak fűtés) Az izzó helyén tudsz feszültséget mérni? Ha nem, akkor a hátsó csatlakozó. Nálam a belső nyákon, a csatlakozó alatt ahol a legvékonyabb, ott szakadt meg. A külső-belső levegőt szabályzó zsalu motorja több áramot vett fel. Mellesleg típus hiba, hogy folyamatosan ráadott felszültséggel, a motor megnyekken. Át is alakítottam. Többé nem fog! Nálam az a helyzet, hogy ahogy tekergettem akkor kezdett el világítani. Előtte nem, és azóta is jó. Igen, BEHR az enyim is. Akkor szerinted a csatlakozó lesz a ludas? A csatlakozó ahol becsatlakozik a NYÁKba ott van valami szakadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Gyakori hibája, hogy eltörik az elemtartó forrasztása, neked is lehet ezért volt benne ez a kitámasztás. Ezt kéne először megnézni/megnézetni. Illetve elemcsere után lehet, hogy újra össze kell tanítani: gyújtás ráad, egyik gomb megnyom a távirányítón, és ha minden jó mennie kéne. Összetanítás megtörtént, tényleg csak ez volt a gond, köszönöm, mester! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Összetanítás megtörtént, tényleg csak ez volt a gond, köszönöm, mester! :lol: Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Nálam az a helyzet, hogy ahogy tekergettem akkor kezdett el világítani. Előtte nem, és azóta is jó. Igen, BEHR az enyim is. Akkor szerinted a csatlakozó lesz a ludas? A csatlakozó ahol becsatlakozik a NYÁKba ott van valami szakadás? Az enyém még ósdi Delphi!Ti akkor jobban jártatok,azt már könnyebb szerelni,nekem ki kell kapni az egész középkonzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nem, nem biztos. Lehet, hogy csak kimozdult a csatlakozó. Ha azóta is jó, ne bántsd! (szerintem az izzó) Ha nem világított semmi, akkor a test nem érintkezett, de akkor nem megy a klíma, se a zsalu. Ha a ventilátor sem ment, akkor a 15, gyujtás + vezeték csatlakozója égett meg. (ha nem klímás). Klimás BEHR az enyim. Minden ment, kivéve az összes háttérvilágítást. A levegőirány megmozdítása után jött helyre. Lehet megnézem, mert ha kontakt hiba, abból még csatlakozó égés is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ha minden ment, csak a megvilágítás nem, akkor izzó csere. Az égők nem szeretik a meleget, és a rázkódást. A ventilátor fokozat, és z AC kapcsoló között, a kis négyzet alakú nyílás az izzó foglalat. Van úgy, hogy elszakad az égő izzószála. De egy kisebb ütés, rázás, mozdítás után, a két darab összeér, és megint világít. Izzó csere. Az egészben csak 1 izzó van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 A válasz 7112 -ben. Az enyémben nem fog kiégni, mert már LEDes. 18(+3 sárga gombokban) Igazad van, kivettem, levettem a sárga gumis borítást, s el van feketedve. Ha megnyomom, akkor nem változik semmi, ha meg megpöckölöm, akkor vagy kigyullad, vagy elalszik. Úgy vettél bele, vagy saját magad csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 A válasz 7112 -ben. Az enyémben nem fog kiégni, mert már LEDes. 18(+3 sárga gombokban) Ez a T10 elnevezésű ízzó? Vagy melyik típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 imy! A motorvédővel hogy állsz? Én is vettem még májusban Veszprémben, a RIDER-nél... ezt Én is a Riedertől fogom venni, szeptember 15-én jön Zalaegerszegre az üzletkötő, akkor hozza. Gyári csavarok, patentek már megvannak. Neked mi a tapasztalatod vele? Kevésbé koszolódik a motor? Illetve ahol a kipufogó megy, oda nem tettél valamit, hogy ne olvadjon meg a műanyag? Mert a képen nem látszik hogy lenne, a 136e Ft-os (máshol 25-110 között van) gyárin volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts