imy Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Tegnap úgy jártam, hogy a középkonzolon a levegőkeringetés-fűtés konzolon nem világított semmi se. Biztosítékát megnéztem, nem volt kiégve. Majd menet közben tekertem a lefúvás irányán, és nekiállt világítani... Valami kontakt hiba lehet gondolom, de van valakinek ötlete, hogy hol? Szét szedjem a teljes középkonzolt?
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Tényleg lejjebb van a tiéd. Nekem menet közben nagyon kényelmes az enyém, de váltásnál útban van. :S Már megszoktam, de ha valaki más vezetné tuti zavarná nagyon... Hű, neked milyen durva verdád van... döbbenet! Gratulálok, vigyázz rá! Köszi. :lol: Vigyázok is rá nagyon. :lol:
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Ez gyári Irmscher-nek tűnik, nekem is ilyen van. Inkább csak a koppintása.Anno 2002-ben nem egészen ötezer forint volt.
streetracer Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 szépek az ülések!!! Köszi.Jó vásár volt.35-ért csinálták darabját,de te választhattad ki hogy melyik része legyen kék vagy fekete,és hol milyen színű cérnát használjanak. :lol:
Korzika Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Szét szedjem a teljes középkonzolt? Szerintem az lesz belőle!Enyém is így kezdte.
imy Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Szerintem az lesz belőle!Enyém is így kezdte. És neked mi volt a hiba oka?
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) M Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
imy Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Szia! Ha BEHR, akkor előbb húzd le a középső (ventillátor) gombot, alatta van 1 db bulb izzó. Mérés nélkül csere. Egyik gomb sem világít? (külső-belső, AC, tükör-ablak fűtés) Az izzó helyén tudsz feszültséget mérni? Ha nem, akkor a hátsó csatlakozó. Nálam a belső nyákon, a csatlakozó alatt ahol a legvékonyabb, ott szakadt meg. A külső-belső levegőt szabályzó zsalu motorja több áramot vett fel. Mellesleg típus hiba, hogy folyamatosan ráadott felszültséggel, a motor megnyekken. Át is alakítottam. Többé nem fog! Nálam az a helyzet, hogy ahogy tekergettem akkor kezdett el világítani. Előtte nem, és azóta is jó. Igen, BEHR az enyim is. Akkor szerinted a csatlakozó lesz a ludas? A csatlakozó ahol becsatlakozik a NYÁKba ott van valami szakadás?
Báthory Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Gyakori hibája, hogy eltörik az elemtartó forrasztása, neked is lehet ezért volt benne ez a kitámasztás. Ezt kéne először megnézni/megnézetni. Illetve elemcsere után lehet, hogy újra össze kell tanítani: gyújtás ráad, egyik gomb megnyom a távirányítón, és ha minden jó mennie kéne. Összetanítás megtörtént, tényleg csak ez volt a gond, köszönöm, mester! :lol:
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
ampervadasz Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Összetanítás megtörtént, tényleg csak ez volt a gond, köszönöm, mester! :lol: Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni :lol:
Korzika Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Nálam az a helyzet, hogy ahogy tekergettem akkor kezdett el világítani. Előtte nem, és azóta is jó. Igen, BEHR az enyim is. Akkor szerinted a csatlakozó lesz a ludas? A csatlakozó ahol becsatlakozik a NYÁKba ott van valami szakadás? Az enyém még ósdi Delphi!Ti akkor jobban jártatok,azt már könnyebb szerelni,nekem ki kell kapni az egész középkonzolt.
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Nem, nem biztos. Lehet, hogy csak kimozdult a csatlakozó. Ha azóta is jó, ne bántsd! (szerintem az izzó) Ha nem világított semmi, akkor a test nem érintkezett, de akkor nem megy a klíma, se a zsalu. Ha a ventilátor sem ment, akkor a 15, gyujtás + vezeték csatlakozója égett meg. (ha nem klímás). Klimás BEHR az enyim. Minden ment, kivéve az összes háttérvilágítást. A levegőirány megmozdítása után jött helyre. Lehet megnézem, mert ha kontakt hiba, abból még csatlakozó égés is lehet.
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Ha minden ment, csak a megvilágítás nem, akkor izzó csere. Az égők nem szeretik a meleget, és a rázkódást. A ventilátor fokozat, és z AC kapcsoló között, a kis négyzet alakú nyílás az izzó foglalat. Van úgy, hogy elszakad az égő izzószála. De egy kisebb ütés, rázás, mozdítás után, a két darab összeér, és megint világít. Izzó csere. Az egészben csak 1 izzó van???
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) imy írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 A válasz 7112 -ben. Az enyémben nem fog kiégni, mert már LEDes. 18(+3 sárga gombokban) Igazad van, kivettem, levettem a sárga gumis borítást, s el van feketedve. Ha megnyomom, akkor nem változik semmi, ha meg megpöckölöm, akkor vagy kigyullad, vagy elalszik. Úgy vettél bele, vagy saját magad csináltad?
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 A válasz 7112 -ben. Az enyémben nem fog kiégni, mert már LEDes. 18(+3 sárga gombokban) Ez a T10 elnevezésű ízzó? Vagy melyik típus?
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
imy Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 imy! A motorvédővel hogy állsz? Én is vettem még májusban Veszprémben, a RIDER-nél... ezt Én is a Riedertől fogom venni, szeptember 15-én jön Zalaegerszegre az üzletkötő, akkor hozza. Gyári csavarok, patentek már megvannak. Neked mi a tapasztalatod vele? Kevésbé koszolódik a motor? Illetve ahol a kipufogó megy, oda nem tettél valamit, hogy ne olvadjon meg a műanyag? Mert a képen nem látszik hogy lenne, a 136e Ft-os (máshol 25-110 között van) gyárin volt.
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
Recommended Posts