Korzika Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 lehet olyat csinálni hogy ha esik az eső akkor felhúzza az ablakot ?? Mert bent a cégnél nyáron mindig le van húzva az ablak,aztán nem mindig veszem észre hogy esik.... Igen,rá kell kötni az esőérzékelős ablaktörlőre.Az érzékeli,hogy esik és egy relén át 4 A biztosíték közbeiktatásával indítja az elektromos ablakemelőt és felhúzza a window-t.Lehet kérni olyat is,hogy telefonon értesítsen,hátha kinn maradt a ruha is a szárítókötélen és az automatikus szárítókötélbehúzó olyankor befordítja a ruhákat fedél alá a puffertartályos,hőlégfúvós napelemek pedig" dry " üzemmódba kapcsolnak és tökéletesre szárítják az esetleg még vizes ruhákat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 ...de a májkrémes kenyeret akkor is neked kell megkenni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 jól van :D :D De most komolyan ... És nem olyan kell ami polírozza a bohócot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Jaja. Nekem gyári elektromos ablakom volt, és a komfortzár úgy működött hogy ha zárás után a kulcsot elfordítva tartottam a zárban még pár másodpercig, akkor felmentek az ablakok is, de távirányítóróm, gombot nyomva tartva vagy még egyszer megnyomva nem. Viszont most már így is működik, és igen, olcsóbb, nekem 18Ft-ba került a 2db dióda (a Coupén csak 2 ablak van). :D iez az a dióda pontosan http://fipevill.unas.hu/spd/46565/Egyeniranyito_dioda_1N4007 holnap veszek remélem nem cseszem el annyira nem vagyok otthon ezekben a dolgokban sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 iez az a dióda pontosan http://fipevill.unas.hu/spd/46565/Egyeniranyito_dioda_1N4007 holnap veszek remélem nem cseszem el annyira nem vagyok otthon ezekben a dolgokban sajnos Jóóóóóóóó drága a cucc a lomex-ben ez 3 forint. tudom csak kettő kell belőle de akkoris. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Jóóóóóóóó drága a cucc a lomex-ben ez 3 forint. tudom csak kettő kell belőle de akkoris. ok de akkor 2 ilyet kell vennem és meg tudom csinálni. Na erre rá repülünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 uraim .keresek egy olyan ezermestert aki megtudná javitani a távirányitomat ami a gyujtáskulcsba van gastra y17dti a müszer. az lett a baja hogy megprobáltam forrasztani az elemtartot ami sikerült de leejtettem és 1 valami elveszett rola ,olyan kicsi hogy nem tudom hogy dioda v. ellenállás azt tudom hogy 2 lába van és szögletes kettö van benne a panelon, ha lenne valaki aki segitene megköszönném de nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 uraim .keresek egy olyan ezermestert aki megtudná javitani a távirányitomat ami a gyujtáskulcsba van gastra y17dti a müszer. az lett a baja hogy megprobáltam forrasztani az elemtartot ami sikerült de leejtettem és 1 valami elveszett rola ,olyan kicsi hogy nem tudom hogy dioda v. ellenállás azt tudom hogy 2 lába van és szögletes kettö van benne a panelon, ha lenne valaki aki segitene megköszönném de nagyon. uraim erre valami válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 uraim .keresek egy olyan ezermestert aki megtudná javitani a távirányitomat ami a gyujtáskulcsba van gastra y17dti a müszer. az lett a baja hogy megprobáltam forrasztani az elemtartot ami sikerült de leejtettem és 1 valami elveszett rola ,olyan kicsi hogy nem tudom hogy dioda v. ellenállás azt tudom hogy 2 lába van és szögletes kettö van benne a panelon, ha lenne valaki aki segitene megköszönném de nagyon. Segíteni sajnos nem tudok, de erről az jut eszembe, mikor felkeltettem haveromat. Asszondja:álmodtam valamiről. Mondom miről? Nem tudom, de kerek volt oszt elgurult a pi**ába! :D :D Bocs az offért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ez a felhúzó dióda mit csinál egyébként? Nyomvatartja a gombot amíg megint nem jön a nyitás jel a kp-záron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ez a felhúzó dióda mit csinál egyébként? Nyomvatartja a gombot amíg megint nem jön a nyitás jel a kp-záron? Nem tartja nyomva, ezzel gyakorlatilag a kp.zár reteszelő jelére van rákötve a nyomógombok kapcsolt oldala. Ezen reteszeléskor van csak áram néhány pillanatig, de ez elvileg pont elég neki, hogy az ablak már automatán elinduljon fölfele. A dióda azért kell, hogy az ablakemelő nyomógomb ne vezérelje vissza a zárat, csak fordítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nem tartja nyomva, ezzel gyakorlatilag a kp.zár reteszelő jelére van rákötve a nyomógombok kapcsolt oldala. Ezen reteszeléskor van csak áram néhány pillanatig, de ez elvileg pont elég neki, hogy az ablak már automatán elinduljon fölfele. A dióda azért kell, hogy az ablakemelő nyomógomb ne vezérelje vissza a zárat, csak fordítva. Érthető, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 nem tudom, hogy ebbe a topicba tartozik-e, de van olyan akinek át van alakítva a kmóra világítása? simán ledes cserével vagy esetleg vmi más megoldással? mit ajánlanátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 nem tudom, hogy ebbe a topicba tartozik-e, de van olyan akinek át van alakítva a kmóra világítása? simán ledes cserével vagy esetleg vmi más megoldással? mit ajánlanátok? Jó helyen jársz. És itt is! Bár a 2002 utániakon az alapból sárga fényvezető miatt inkább csak a fényerőre lehet utazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Jó helyen jársz. És itt is! Bár a 2002 utániakon az alapból sárga fényvezető miatt inkább csak a fényerőre lehet utazni. akkor az én 2005-s autómban is LED van (gondolom SMD) színesre lehetne cserélni, nem? hogy ne egyszínű sárga legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 akkor az én 2005-s autómban is LED van (gondolom SMD) színesre lehetne cserélni, nem? hogy ne egyszínű sárga legyen... Nem, mindegyikben izzó van, csak az újabbakban az a műanyag lap ami az izzó előtt van már eleve sárga, nem színtelen mint a korábbiakban, így sima izzócserével nem olyan egyszerű átszínezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem, mindegyikben izzó van, csak az újabbakban az a műanyag lap ami az izzó előtt van már eleve sárga, nem színtelen mint a korábbiakban, így sima izzócserével nem olyan egyszerű átszínezni. érdekes nekem már több ember mondta, hogy 2002-től LED van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 érdekes nekem már több ember mondta, hogy 2002-től LED van Enyém 2003-as és izzók vannak benne. Nemrég cseréltem mert több ki volt égve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 érdekes nekem már több ember mondta, hogy 2002-től LED van Nincs led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 érdekes nekem már több ember mondta, hogy 2002-től LED van Én még ezt soha nem hallottam, tudomásom szerint csak a fényvezető színében és a számlap beosztásában vannak különbségek, egyébként egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Jövő hét szombaton megyek WeSzi szervizbe tempomatot szereltetni és AGR-t bűvölni. Majd beszámolok az eredményekről! :D Hű de várom már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nincs led. De van. Csak nem a számlap és a kilométer számláló megvilágítására. A kontroll lámpák SMD ledesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Így van. Erről volt szó, nem? De van. Csak nem a számlap és a kilométer számláló megvilágítására. A kontroll lámpák SMD ledesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 De van. Csak nem a számlap és a kilométer számláló megvilágítására. A kontroll lámpák SMD ledesek. és akkor 6db sima izzó van benne? és a többi meg SMD led? lehet szétszedem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Valaki már tett fel rieder autós motorvédő burkolatot? A kipufogónál be van vonva valamivel, hogy ne olvadjon meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts