tgabika76 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 A Riderauto itt van Veszprémben, már vásároltam náluk (nem ilyet hanem dobbetétet), ők tuti nem adnak hozzá csavarokat, de sztem a gyárihoz sem, mert azok külön cikkszámon mennek, Mc-Elek be is írta valahova a cikkszámokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! Több hozzászólásra is válaszolok, ezért nem idézve írok. A fém kartervédővel nem Dakarra készülök, csak jó az ha van. :D (falun) Egyébként egyik haverom városon kátyúba hajtva csapta szét az olajteknőt. Ha lett volna ilyenje akkor nem lett volna baj. Nekem egyik oldalt teljesen felér a műanyag burkolat a kerékjárati ívig. A másik oldalon csak oldalt van a kerékjárati ívben. és lelóg a tengelyig. Alulra meg a fém védő került. Valamennyit biztos véd a kosztól is, de az ütésektől véd elsősorban. Állítólag a rendőr Astrákra is ezt rakták. erről nincs hivatalos infóm. 15-ért vettem csavarok nélkül. A tempomathoz: Nincs minden autó bevezetékelve. Enyém 2003-as 1.4-es (Z14XE). NEM Cl2. Mégsincs benne kábel. Szóval azt is kell húzni, nem elég a kar és a programozás. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! A tempomathoz: Nincs minden autó bevezetékelve. Enyém 2003-as 1.4-es (Z14XE). NEM Cl2. Mégsincs benne kábel. Szóval azt is kell húzni, nem elég a kar és a programozás. B) Ezt sajna sejtettem :D nekem például a nemrég említett hátsó világítás kapcsoló csatik sincsenek behúzva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ezt sajna sejtettem B) nekem például a nemrég említett hátsó világítás kapcsoló csatik sincsenek behúzva :D :) Pedig az Cl2-ben is van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 főtengelyszimering Húha! Elképzeltem azt milyen cserélni. Nagyon durva? Mennyit kérnek el egy olyanért? Szét kell szedni az egész motort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Húha! Elképzeltem azt milyen cserélni. Nagyon durva? Mennyit kérnek el egy olyanért? Szét kell szedni az egész motort? Nem kell szétbontani, csak a főtengelyékszíjtárcsát kell levenni kivenni a régit, beütni az újat. szerelőknek 20perc. azt hogy mennyibe fáj nem tudom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 :D Pedig az Cl2-ben is van.... Ez az én NAGY bánatom B) Ettől még imádom ezt a kocsit, 7,2 vel eljárok vele csak városban használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ezt sajna sejtettem B) nekem például a nemrég említett hátsó világítás kapcsoló csatik sincsenek behúzva :D Lehet az 1.2-be nem húzták bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Lehet az 1.2-be nem húzták bele.... Szegényemből mindent kispóroltak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Csergőnél nekem az mondták, hogy a cl2-nél már nincsenek is meg azok a felfogatási pontok és nem is lehet csak hegesztéssel ilyet tenni rá. Én elhittem. DE majd mindjárt megcáfolja valaki. Sikerült megcáfolni! B) : Első felfogatási pont: Két db hátsó felfogatási pont: Gyárilag hiányzó AGR szelep: A fényképezett autó egy 2005. februárjában forgalomba helyezett Z14XE Classic II. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 A tempomat kuplungkapcsolóját honnan lehet felismerni? Ez az AGR-mentes motor szerintem sok Astra-fan szívét megdobogtatja/ná B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 A tempomat kuplungkapcsolóját honnan lehet felismerni? Ez az AGR-mentes motor szerintem sok Astra-fan szívét megdobogtatja/ná :D A szűk családban 3db 1.4-es G Astra van. És csak az enyémben van AGR! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 A tempomat kuplungkapcsolóját honnan lehet felismerni? Mármint az autóban? Onnan hogy van. Nekem amíg nem volt tempomatom, nem volt a helyén semmi a pedálnál. Ez tipikusan egy olyan alkatrész amire tempomat nélkül semmi szükség, ebből következően nincs is belőle kétféle (tempomatos és tempomat nélküli) mint a fékkapcsolóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok. Kérném a segítségeteket abban, hogy lehet az oldalsó indexet kivenni a helyéről ( kiégett az izzó ), mert eddig nem nagyon jöttem rá a megoldásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok. Kérném a segítségeteket abban, hogy lehet az oldalsó indexet kivenni a helyéről ( kiégett az izzó ), mert eddig nem nagyon jöttem rá a megoldásra Szia! Hátrafelé eltolod egy kicsit és kifordítod! És már kint is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! Mai napon megérkezett a műbizonylatom az alufelnihez! Hát, nem is tudom. Végül is pecsét meg aláírás van rajta, de elég szűkszavú. Talán jó lesz! http://kepfeltoltes.hu/view/110504/Felni_m...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! Mai napon megérkezett a műbizonylatom az alufelnihez! Hát, nem is tudom. Végül is pecsét meg aláírás van rajta, de elég szűkszavú. Talán jó lesz! nem azt mondtad linkelsz képet róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 nem azt mondtad linkelsz képet róla? :D De! :D Azon vagyok, de sokadjára töltöm és semmit nem csinál! :) Megpróbálom másik feltöltővel... szerk.: sikerült linkelni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tukko Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Egy 5 ajtós ferde hátú csomagtér ajtaját akarom átalakítani központi zárasra! Elég csak ezt megvenni hozzá vagy valami rudazat is kell még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Egy 5 ajtós ferde hátú csomagtér ajtaját akarom átalakítani központi zárasra! Elég csak ezt megvenni hozzá vagy valami rudazat is kell még? Ha a többi ajtó központis, akkor a hátuljának is annak kellene lenni! Jól van beállítva a kulcslyukkal? Mert a központisnak is van olyan állása, hogy csak kulccsal nyílik!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Szia! Hátrafelé eltolod egy kicsit és kifordítod! És már kint is van. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tukko Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ha a többi ajtó központis, akkor a hátuljának is annak kellene lenni! Jól van beállítva a kulcslyukkal? Mert a központisnak is van olyan állása, hogy csak kulccsal nyílik!? A többi ajtó se központis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 A többi ajtó se központis! Na ez nekem most új. Van olyan G Astra, amelyikben nincs kp. zár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Na ez nekem most új. Van olyan G Astra, amelyikben nincs kp. zár? :D Valószínűleg ezért nem tud senki hozzászólni, mert mindenkit meglepet a dolog... Én sem tudtam róla, hogy van olyan. Így viszont biztos nagyon sokminden kell hozzá, ezért nem tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Valószínűleg ezért nem tud senki hozzászólni, mert mindenkit meglepet a dolog... Én sem tudtam róla, hogy van olyan. Így viszont biztos nagyon sokminden kell hozzá, ezért nem tudok segíteni. Nem elképzelhetetlen! Elromlott és inkább kiiktatták, mintsem megjavítsák. Lehet, hogy minden adott hozzá, csak szakembernek kéne ránéznie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts