Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szia Imy!

Nem tudom,hogy jó -e hozzá,de ha G-hez árulják akkor jónak kell lennie,ha csak valaki félre nem nézte.

Nekem volt dobbetét az F astrámba,saját magam tettem fel,pofon egyszerű felszerelni.

Helló!

Nekem is van a G Astrámban ilyen dobbetét. Szerintem hasznos, mert nem csak a dobot védi a sártól, de még a sárvédő perem szélét is a kövektől. Beszerelése szerintem egyszerű, csak a kereket kell levenni. Igaz a G Astra karosszériája már galvanizált, de láttam én már 99-es évjáratot rozsdásodó hátsó sárvédőívvel.

Üdv!

Elküldve

Ilyen dobvédőm van nekem is. Szerintem marha jó dolog. Sok rutyitól megvédi dobot,meg ahogy már írták a sárvédő ívre is rányúlik és védi azt is. Én csak javasolni tudom!

Elküldve
Szia Rumcice!

A G astrában gyárilag ilyen van: K_p224_www.kepfeltoltes.hu_.jpg illetve nekem a CCRT 700-as telefonos rádióm miatt középen a mikrofonnal.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Várjál, ez az olvasólámpás verzió!

A gyári riasztós változatnak megint más a lámpatestje, de nekem a Coupéban pl. sima egyszerű van, mert se olvasólámpám, se gyári riasztóm, se telefonos rádióm nincs, de még isofix rögzítőpont sincs az anyósülésen (ha van akkor annak a visszajelzője is a lámpatestben van, de a Coupéba nem lehet előre gyerekülést tenni).

Elküldve
Helló!

Nekem is van a G Astrámban ilyen dobbetét. Szerintem hasznos, mert nem csak a dobot védi a sártól, de még a sárvédő perem szélét is a kövektől. Beszerelése szerintem egyszerű, csak a kereket kell levenni. Igaz a G Astra karosszériája már galvanizált, de láttam én már 99-es évjáratot rozsdásodó hátsó sárvédőívvel.

Üdv!

Hogy kell betenni, mit kell rajta fúrni-faragni? Röviden le tudnád írni? Köszi

Elküldve
Helló!

Üdv!

Sziasztok

Tudna esetleg valaki akinek van ilyen képet feltenni, hogy hogy néz ez ki beszerelve? Nekem 98-as évjárat az astrám, és ahol összeverték a kavicsok a sárvédőperemet már kezdi megfogni a rozsda. Sógoromé 2000-es, és azon is jelentkeznek már a nyomai. A következő projektem ennek kijavítása lesz, és lehet akkor egyúttal beszerzek ilyen betéteket is. És még egy kérdés: ilyen előre nincs, csak hátra?

Elküldve
Sziasztok

Tudna esetleg valaki akinek van ilyen képet feltenni, hogy hogy néz ez ki beszerelve? Nekem 98-as évjárat az astrám, és ahol összeverték a kavicsok a sárvédőperemet már kezdi megfogni a rozsda. Sógoromé 2000-es, és azon is jelentkeznek már a nyomai. A következő projektem ennek kijavítása lesz, és lehet akkor egyúttal beszerzek ilyen betéteket is. És még egy kérdés: ilyen előre nincs, csak hátra?

Nekem a 2007-est megkezdte, ezért lenne jó egy ilyen...átlyukadt a lemez.

Volt ahol az alvázvédő le volt válva 1cm2-es helyen, de tenyérnyi helyen le lehetett szedni, de ott még csak rozsda volt.

Elküldve
Valaki már szerelt a kocsijába nappali fényt(led sort)?Ha igen akkor hogyan stb..

Én csak belinkeltem ilyen lámpákat, s mondták hogy ilyet ne is tegyek bele... és igazuk is van B)

Büntethetik!

Én most inkább a hátsó ajtók nyitásérzékelő kapcsolóját teszem bele, 2e-ből meglesz postával. (új alkatrész 1940Ft volt 2010. januárjában)

Elküldve
Én csak belinkeltem ilyen lámpákat, s mondták hogy ilyet ne is tegyek bele... és igazuk is van B)

Büntethetik!

Én most inkább a hátsó ajtók nyitásérzékelő kapcsolóját teszem bele, 2e-ből meglesz postával. (új alkatrész 1940Ft volt 2010. januárjában)

Bent van szerinted gyárilag a kábel?? Csak mert nekem sincs gyárilag hátul az érzékelő, csak elöl!

Elküldve
Bent van szerinted gyárilag a kábel?? Csak mert nekem sincs gyárilag hátul az érzékelő, csak elöl!

Biztosan bent van, az enyém classic II, amiről köztudott hogy mindent kispóroltak belőle amit csak lehetett, de ez a kábel benne van.

Elküldve
Biztosan bent van, az enyém classic II, amiről köztudott hogy mindent kispóroltak belőle amit csak lehetett, de ez a kábel benne van.

Az jó! B) Elektromos ablakod van?

Elküldve
Elöl igen.

Akkor mind1, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy ott is bent van-e vajon a kábele az elektromos ablaknak, csak mert az enyémben kurblis van de szeretnék majd elektromosat!

Elküldve

100%, egy szivacsba van beburkolva...

Csak ki kell húzni a kis lyukon keresztül, rádugni a kapcsolóra és becsavarozni B)

Elküldve
Akkor mind1, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy ott is bent van-e vajon a kábele az elektromos ablaknak, csak mert az enyémben kurblis van de szeretnék majd elektromosat!

Csak központi-zár van teljesen bekábelezve, és a csatiban a C oszlopnál a hátsó ajtóba hangszóró vezetékei vannak, semmi más nincs!

Elküldve

Eröt vettem magamon és nekiálltam carbon foliázni.Az eredmény még engem is meglepett,ugyanis igen jol áll az astrának:D.Egy pár kép ha érdekel valakit carbon

Elküldve
Csak központi-zár van teljesen bekábelezve, és a csatiban a C oszlopnál a hátsó ajtóba hangszóró vezetékei vannak, semmi más nincs!

Engem az első ajtónál érdekelne a kábel, mert az is kurblis! B)

Elküldve
Engem az első ajtónál érdekelne a kábel, mert az is kurblis! B)

Az jó kérdés, de ha jól tudom, ahhoz kell vezérlő modul is...

Elküldve
Engem is érdekelne, mert a középkonzolra szeretnék valamilyen fémhatásút. Jobb mintha festve lenne, csak mennyire problémás felrakni?

Nekem festve lett a középkonzolom, és elég jó lett!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.