AstraGé Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Felütött nálam a tuningolási láz és króm karikát néztem magamnak ebay-en ~ 5100 Ft. Ha jó lesz, majd szólok és aki még tuningolni akar, akkor neki sem kell közel dupla áron megvennie. Chrome-DIAL-Rings-Set Van ott olcsóbban is: LINK 14.3 Font szállítással Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 az a baj, fejetlenség van, volt a gyárban raktak fapadosba is ülés fűtés csatikat de van jól felszerelt amiben meg nincs meg kell nézni gombok vagy tekerők eltávolítása karfa szétpattint 3csavar alul 2 csavar fogja lepattint, ablaknál felfele lejön a kárpit nyitó bowden kiakaszt az egész kék részt kell kioldani aztán jön ki a bowden feje a karból. vágj egy kémlelő nyílást a fóliára az ajtó alsó nyílásán elöl és nézz be ha van ott lesz alul. Én inkább csak simán felszedném a fóliát ameddig kell, majd utána, vissza, és ha nem ragad kétoldalú ragasztószalaggal rögzíteném vissza. Ugyanis, korrózióvédelem miatt és az esetleges hátsó légzsák miatt jó, ha majdnem gyári körülményeket teremtünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Felütött nálam a tuningolási láz és króm karikát néztem magamnak ebay-en ~ 5100 Ft. Ha jó lesz, majd szólok és aki még tuningolni akar, akkor neki sem kell közel dupla áron megvennie. Chrome-DIAL-Rings-Set Szia! Valaki írta, hogy ha rásüt a nap nagyon vakít. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Szia! Valaki írta, hogy ha rásüt a nap nagyon vakít. Üdv. Meg az esti lámpafények is csillognak. Viszont szép! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Én inkább csak simán felszedném a fóliát ameddig kell, majd utána, vissza, és ha nem ragad kétoldalú ragasztószalaggal rögzíteném vissza. Ugyanis, korrózióvédelem miatt és az esetleges hátsó légzsák miatt jó, ha majdnem gyári körülményeket teremtünk. Így van, akinek van oldallégzsákja az semmi esetre se vágja át azt a fóliát az ajtókárpit alatt, mert akkor nem fog működni a légzsák szükség esetén! Az a fólia ugyanis elméletileg légmentesen zár, és a légzsák indítóelektonikája az ajtóban keletkező nyomásnövekedést figyeli, arra indítja a légzsákot. Arról nem beszélve hogy ezen túl még korrózióvédelmi okai is vannak annak hogy ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Szia! Valaki írta, hogy ha rásüt a nap nagyon vakít. Üdv. Meg az esti lámpafények is csillognak. Viszont szép! B) Köszi, majd megnézem és jelzem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Szia! Valaki írta, hogy ha rásüt a nap nagyon vakít. Üdv. Szia! Én voltam! Valóban van olyan eset mikor kellemetlen, egyszer volt, hogy takarnom kell. De tényleg nagyon szép, és nem cserélném le! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 két érdekes dologra lettem figyelmes bekötöttem az intervallum szabályzós kart, működik is rendesen, de amikor azt akarom hogy egyet töröljön rögtön, tehát megemelem a kart nem indul el a törlés csak 3mp után a középső kijelzőm elfelejtette kiírni a dátumot, óra hőfok megvan alatta meg semmi indításnál látszik meg ha rámegyek hogy állítsam a dátumot ez összefügghet azzal hogy a kormányon lévő kapcsolók világítását átkötöttem a műszerfal világításra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 ha nyomtasz vizet akkor is később indul? mert ennek lenne értelme, persze azért nem 3 sec. B) két érdekes dologra lettem figyelmes bekötöttem az intervallum szabályzós kart, működik is rendesen, de amikor azt akarom hogy egyet töröljön rögtön, tehát megemelem a kart nem indul el a törlés csak 3mp után Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 ha nyomtasz vizet akkor is később indul? mert ennek lenne értelme, persze azért nem 3 sec. B) ha vizet nyomok rögtön indul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Szia! Én voltam! Valóban van olyan eset mikor kellemetlen, egyszer volt, hogy takarnom kell. De tényleg nagyon szép, és nem cserélném le! B) OK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Szia! Valaki írta, hogy ha rásüt a nap nagyon vakít. Üdv. Nekem ilyen van a kocsiban. Én 9000 Ft.-ért vettem, viszont nagyon jó választás volt.. Nekem nagyon tetszik, és engem konkrétan nem vakít és este sem zavar, néha felcsillan a közvilágítás fénye rajta de abszolút nem zavaró.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Sziasztok! Jó ideje nem írtam, remélem mostantól sűrűbben leszek. Olvasólámpát szeretnék G Astrába a visszapillantó tükör fölé a sima alap lámpa helyére. Azt már tudom, hogy kell majd neki egy fix 12V meg egy test az eddigi vezetékeken felül. Abban tudtok tanácsot adni, hogy melyik korábbi/későbbi/más Opel típusokéval egyezik meg ez az olvasólámpa, esetleg egy elérhetőséget, hogy hol lehet ilyet beszerezni, illetve simán bemegy-e az alap lámpa nyílásába, vagy kell-e kárpitot is igazítani? Köszönöm a válaszotokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Jó ideje nem írtam, remélem mostantól sűrűbben leszek. Olvasólámpát szeretnék G Astrába a visszapillantó tükör fölé a sima alap lámpa helyére. Azt már tudom, hogy kell majd neki egy fix 12V meg egy test az eddigi vezetékeken felül. Abban tudtok tanácsot adni, hogy melyik korábbi/későbbi/más Opel típusokéval egyezik meg ez az olvasólámpa, esetleg egy elérhetőséget, hogy hol lehet ilyet beszerezni, illetve simán bemegy-e az alap lámpa nyílásába, vagy kell-e kárpitot is igazítani? Köszönöm a válaszotokat. a régi kadettől a c corsáig stimmelnek a lámpák méretben nekem az omega b lámpája van beszerelve az olvasó lámpák külön kapcsolhatók akkor is ha nincs gyújtás és állítható hogy hova világítson ránézésre nem egy gyönyörűség de nekem a funkcionalitása miatt nem is érdekel hogy néz ki. ez vagy ilyet ja és ebből is beépítettem mind a 4 ajtóba, elég tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 ja és ebből is beépítettem mind a 4 ajtóba, elég tuti Szia! Hogyan és hova raktál az ajtókba lámpát? Képet és leírást tudsz mellékelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Azért ide írok, mert nálam extra felszerelés az alsó motorvédő burkolat, ugyanis gyárilag nem volt. A felrakásához milyen csavarok és patentok kellenek? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 a régi kadettől a c corsáig stimmelnek a lámpák méretben nekem az omega b lámpája van beszerelve az olvasó lámpák külön kapcsolhatók akkor is ha nincs gyújtás és állítható hogy hova világítson ránézésre nem egy gyönyörűség de nekem a funkcionalitása miatt nem is érdekel hogy néz ki. ez vagy ilyet ja és ebből is beépítettem mind a 4 ajtóba, elég tuti Köszönöm. C Corsa az teljesen másmilyen, olyat már láttam. A fenti képek közül melyik volt gyárilag a G Astrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Elkészült a fóliázás. Skyfol Shark HP20 került föl. nagyon jó lett gart hozzá. bocsi, most tudtam feljönni, nem tudom már mire írtam, hogy szerintem nem. de egy biztos, normálisan látszik a féklámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 hátsó dobbetét Szerintetek ez jó a Classicba, érdemes feltenni? Vajon egyszerű felszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Köszönöm. C Corsa az teljesen másmilyen, olyat már láttam. A fenti képek közül melyik volt gyárilag a G Astrában? egyik se Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 nagyon jó lett gart hozzá. bocsi, most tudtam feljönni, nem tudom már mire írtam, hogy szerintem nem. de egy biztos, normálisan látszik a féklámpa. Köszönöm, így egy hét távlatából nagyon megvagyok elégedve a fóliával, bánom hogy nem előbb rakattam föl. Nem kell hunyorogni szórt fényben sem, hátulról jövő lámpájába simán belenézek belső tükörből... B) Jó lett. Oldalról nem hiányzik, mert melegek még nem voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Szia! Hogyan és hova raktál az ajtókba lámpát? Képet és leírást tudsz mellékelni? képet küldök róla holnap de csak a végeredményről tudok a bekötése sem bonyolult rá kell kötni az ajtókapcsoló szürke vezetékére+testet kell neki adni ajtón belül. a szürke vezetéket be kellett kötnöm az ajtó csatikba amihez vannak pineim ez se volt különösebb probléma. az ajtó kárpitot ki kell vágni meg a kárpit belső felén van egy fekete nikecel abból ki kell faragni a helyét a lámpa nem fog egyből illeszkedni kicsi távtartókkal kel hozzáfeszíteni a kárpithoz és nem tűnik fel hogy nem gyári nekem pont olyan magasságban vannak hogy bevilágítja az ülőfelületeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 képet küldök róla holnap de csak a végeredményről tudok a bekötése sem bonyolult rá kell kötni az ajtókapcsoló szürke vezetékére+testet kell neki adni ajtón belül. a szürke vezetéket be kellett kötnöm az ajtó csatikba amihez vannak pineim ez se volt különösebb probléma. az ajtó kárpitot ki kell vágni meg a kárpit belső felén van egy fekete nikecel abból ki kell faragni a helyét a lámpa nem fog egyből illeszkedni kicsi távtartókkal kel hozzáfeszíteni a kárpithoz és nem tűnik fel hogy nem gyári nekem pont olyan magasságban vannak hogy bevilágítja az ülőfelületeket. Hú, komolyabb átalakítás, mint gondoltam. Vagány lehet az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 hátsó dobbetét Szerintetek ez jó a Classicba, érdemes feltenni? Vajon egyszerű felszerelni? Szia Imy! Nem tudom,hogy jó -e hozzá,de ha G-hez árulják akkor jónak kell lennie,ha csak valaki félre nem nézte. Nekem volt dobbetét az F astrámba,saját magam tettem fel,pofon egyszerű felszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Köszönöm. C Corsa az teljesen másmilyen, olyat már láttam. A fenti képek közül melyik volt gyárilag a G Astrában? Szia Rumcice! A G astrában gyárilag ilyen van: illetve nekem a CCRT 700-as telefonos rádióm miatt középen a mikrofonnal. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts