streetracer Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 De ez csak fólia, kell hozzá az a folyadék, ami feloldja, olyan is van? Amire Te gondoltál az a VTN-fólia,azt egy kicsit másképpen kell felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Amire Te gondoltál az a VTN-fólia,azt egy kicsit másképpen kell felrakni. Tényleg, nem néztem a video linket. <_< Ez sem rossz, és elég baráti a postaköltség is, majdnem mintha Magyarországról rendelném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGI Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 (edited) törölve - uhuhu Módosítva Március24, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Az elsőt:-) Érdekes módon, nekem már eleve olyan az utastér világításom.:-) Lehet, az előző gazdi elfelejtette kiszedni :angry: Itt mostan akko melyik képet kell néznem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Halihó! Tegnap bekerült a kocsiba az automatikus ablakfelhúzó komfortzárásra (tehát a távirányító másodszori zárására). 2db dióda kellett hozzá, meg egy ügyeskezű egyén. Ha van rá igény beírom hogyan kell csinálni. Ja, és ha persze működik ez "sima" G astrában is, mert nekem Coupe-m van. Ezt kellene először tisztázni. üdv Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Halihó! Tegnap bekerült a kocsiba az automatikus ablakfelhúzó komfortzárásra (tehát a távirányító másodszori zárására). 2db dióda kellett hozzá, meg egy ügyeskezű egyén. Ha van rá igény beírom hogyan kell csinálni. Ja, és ha persze működik ez "sima" G astrában is, mert nekem Coupe-m van. Ezt kellene először tisztázni. üdv Balage Engem érdekel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Halihó! Tegnap bekerült a kocsiba az automatikus ablakfelhúzó komfortzárásra (tehát a távirányító másodszori zárására). 2db dióda kellett hozzá, meg egy ügyeskezű egyén. Ha van rá igény beírom hogyan kell csinálni. Ja, és ha persze működik ez "sima" G astrában is, mert nekem Coupe-m van. Ezt kellene először tisztázni. üdv Balage Szia! Én is várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Engem is érdekelne, csak oly hülye vagyok az elektronikához... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 @Balage! Írjad, alig várjuk. Nekem is Coupém van, úgyhogy nálam ez sem probléma. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 na, ablakfelhúzó: 2 db dióda kell hozzá. 1N4007 típus. hová kell kötni: ablakfelhúzó kapcsoló 2 vezetékére szürke-sárga és szürke zöld. ide jön a dióda negatívja! dióda pozitívja pedig az ajtóhangszóró mögötti kábelkötegben a fekete kék csíkkal. Ezután komfort zárásra felhúzza az ablakot. / amit én beszoptam: ne próbáljátok ki úgy, hogy nincs rajta az ablakemelő gombja! nekem le kellett venni 15 percre az akksisarut, mert meghülyült vmi, és nem volt komfort zárásom. / az biztos, hogy coupe-kon működik. Ja, és persze csak saját felelősségre! <_< üdv balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Na, próbálja ki egy bátor, aztán közölje az eredményt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 na, ablakfelhúzó: 2 db dióda kell hozzá. 1N4007 típus. hová kell kötni: ablakfelhúzó kapcsoló 2 vezetékére szürke-sárga és szürke zöld. ide jön a dióda negatívja! dióda pozitívja pedig az ajtóhangszóró mögötti kábelkötegben a fekete kék csíkkal. Ezután komfort zárásra felhúzza az ablakot. / amit én beszoptam: ne próbáljátok ki úgy, hogy nincs rajta az ablakemelő gombja! nekem le kellett venni 15 percre az akksisarut, mert meghülyült vmi, és nem volt komfort zárásom. / az biztos, hogy coupe-kon működik. Ja, és persze csak saját felelősségre! <_< üdv balage 1N 4001-4007-ig bármelyik jó hozzá :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 1N 4001-4007-ig bármelyik jó hozzá <_< Ezek szerint te is már beszerelted? Az ablakfelhúzó vezetékeit hogy kell érteni? Oldalanként 1-1? vagy valahol a kötegben? Esetleg fényképes magyarázat lehetséges? És ha jól értem akkor az ajtókárpitot le kell szedni.... Kábelkötegben van csatlakozási pont, vagy csupaszítani kell a vezetéket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ezek szerint te is már beszerelted? Az ablakfelhúzó vezetékeit hogy kell érteni? Oldalanként 1-1? vagy valahol a kötegben? Esetleg fényképes magyarázat lehetséges? És ha jól értem akkor az ajtókárpitot le kell szedni.... Kábelkötegben van csatlakozási pont, vagy csupaszítani kell a vezetéket? A bal első ajtótól vezérelhető ugye mindegyik ablakemelő, ott kell rácsatlakozni (csak 2-t írtam, mert a coupe-ban csak 2 elektronyos ablak van). A kábelkötegeket csupaszítani kell. Egyértelmű, hogy melyik az ablakemelőjé, illetve az esetleges elektromos tüköré, a kárpit levétele után látszik. A komfort zárás vezetéke pedig a hangszóró kiszerelése után lesz elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ezek szerint te is már beszerelted? Az ablakfelhúzó vezetékeit hogy kell érteni? Oldalanként 1-1? vagy valahol a kötegben? Esetleg fényképes magyarázat lehetséges? És ha jól értem akkor az ajtókárpitot le kell szedni.... Kábelkötegben van csatlakozási pont, vagy csupaszítani kell a vezetéket? Nem, csak a feszültségükben van különbség, 4001-es 50V-os, 4007-es 1000V-os, ezek és ezek közti bármelyik jó <_< , de jól hangzik ez a komfort zárás. Ha valaki megcsinálja, írja meg, mert akkor én is leszedem a kárpitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 A bal első ajtótól vezérelhető ugye mindegyik ablakemelő, ott kell rácsatlakozni (csak 2-t írtam, mert a coupe-ban csak 2 elektronyos ablak van). A kábelkötegeket csupaszítani kell. Egyértelmű, hogy melyik az ablakemelőjé, illetve az esetleges elektromos tüköré, a kárpit levétele után látszik. A komfort zárás vezetéke pedig a hangszóró kiszerelése után lesz elérhető. Hogy érted, hogy nincs rajta a zárás gombja? És vajon a komfort zárás vezetéke bent van minden autóban? IMY te már szerelted be nem Coupe-ba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Hogy érted, hogy nincs rajta a zárás gombja? És vajon a komfort zárás vezetéke bent van minden autóban? IMY te már szerelted be nem Coupe-ba? Amikor leszeded a kárpitot, ugye lecsatlakoztatod az ablakemelő egységet (gombjait). Csak erre írtam, hogy utána tedd is vissza, ha próbálod amit beépítettél. Ha "kétszer" tudod bezárni a kocsit, akkor lennie kellene komfortzárásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Hogy érted, hogy nincs rajta a zárás gombja? És vajon a komfort zárás vezetéke bent van minden autóban? IMY te már szerelted be nem Coupe-ba? Nem, még nem szereltem be. Ha valaki kipróbálja, akkor majd beteszem, de most nincs időm kísérletezni vele. Stofl: sztem mindegyik Astra tudja ezt, még Classic II optimában is van (igaz ez nem az alap modell, de ha classicból nem spórolták ki..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nem, még nem szereltem be. Ha valaki kipróbálja, akkor majd beteszem, de most nincs időm kísérletezni vele. Stofl: sztem mindegyik Astra tudja ezt, még Classic II optimában is van (igaz ez nem az alap modell, de ha classicból nem spórolták ki..) Enyémben benne van,és már sima egyszeri zárásra is felhúzza az ablakokat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Enyémben benne van,és már sima egyszeri zárásra is felhúzza az ablakokat <_< Vajon ez a diódás módszer, vagy gyári komfort box-os? Leszednéd a kárpitot megnézni? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Enyémben benne van,és már sima egyszeri zárásra is felhúzza az ablakokat <_< Ha menet közben bezárod magad a kocsiba akkor is felhúzza az ablakokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ha menet közben bezárod magad a kocsiba akkor is felhúzza az ablakokat? fel,meg is szoktam lepődni,ha rákönyökölök a gombra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 fel,meg is szoktam lepődni,ha rákönyökölök a gombra. :angry: Na, ennek kiküszöbölésére kötöttük a komfortzárásra. <_< (így egyértelműbb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 fel,meg is szoktam lepődni,ha rákönyökölök a gombra. <_< Na, nekem már nem is kell ilyen! Rendszeresen bezárom magam nyáron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Na, nekem már nem is kell ilyen! Rendszeresen bezárom magam nyáron! Nyáron én klímázok,nem ablakozom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts