_Robi_ Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én sem vágnám el sosem egy kábelt sem. Nagyon örülök hogy ez egy nem összegányolt kocsi, én sem fogom ilyenné tenni. Másik hiába nem látszik nekem a tudat már elég az ott el lett vágva. Nekem is TECH2es megoldás volt 1500 Ft ért nekem ennyit megért. Szerintem nem sok azért a tudatért hogy ha esetleg vissza akarom tenni a gyárit akkor két kattintással visszaállítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Beragadt a Caps Lock? :P Ma megcsináltam az erősítő tápot. Nem vágtam el semmit, ahogy Ti is mondjátok. Nincs dátum oszt jóccakát! Telóról írtam <_< ...meghülyült és nem tudtam kikapcsolni a Caps Lockot :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én elvágtam! Magamnak vettem kocsit,( bár még a banké : ) nem másnak nekem van dátum, meg egy Sony fej azt ennyi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én elvágtam! Magamnak vettem kocsit,( bár még a banké : ) nem másnak nekem van dátum, meg egy Sony fej azt ennyi. <_< Hihetetlen 1500píz a Tech2-s leprogramozás!!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Jah!Igaz nem ide tartozik,de remélem nem dorgálnak meg érte,hogy ide írom:a múltkor "beszélgettünk" az autóklímáról,nem az ALARM MV AUTÓKLÍMA volt az ATI-nál?,mert térkép szerint ők most a Nyárfa u 8-ba költöztek. Igen ők voltak. Régóta nem jártam náluk, úgyhogy én is csak annyit tudtam hogy elköltöztek, de hogy hová azt nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 nem lesz szar,ha a kijelző előtt szakítod meg,mert a piros-fehér valahol a közép konzoban kettéágazik,egy megy az erősítőnek,egy a kijelzőnek. Lipi ugye nem vagdosod a kábeleket?! Ilyen szép Gd van, ne gányold már össze!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Lipi ugye nem vagdosod a kábeleket?! Ilyen szép Gd van, ne gányold már össze!! Még nem nyúltam hozzá,de valszeg nemsoká kiveszem a konzolt,és elküldömide,valami jó mintát foliázzanak rá,carbonra gondoltam.A középkonzolt,meg egy két dolgot még. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Még nem nyúltam hozzá,de valszeg nemsoká kiveszem a konzolt,és elküldömide,valami jó mintát foliázzanak rá,carbonra gondoltam.A középkonzolt,meg egy két dolgot még. <_< Ezt Te is meg tudod csinálni :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Még nem nyúltam hozzá,de valszeg nemsoká kiveszem a konzolt,és elküldömide,valami jó mintát foliázzanak rá,carbonra gondoltam.A középkonzolt,meg egy két dolgot még. :angry: Inkább szerezz bele Njoy középkonzolt! <_< De ez a karbon is jó lehet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Inkább szerezz bele Njoy középkonzolt! :angry: De ez a karbon is jó lehet.. Azt még nehezebb találni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt még nehezebb találni <_< Ki kell várni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Inkább szerezz bele Njoy középkonzolt! :angry: De ez a karbon is jó lehet.. Az milyen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az milyen? <_< Ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ilyen. hát szerintem nem nagy szám..a gyárihoz képest.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ebben mi az nJoy? Nekem is ilyen van, pedig nem nJoy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Igen ők voltak. Régóta nem jártam náluk, úgyhogy én is csak annyit tudtam hogy elköltöztek, de hogy hová azt nem. Akkor ők elég korrektek,és jól dolgoznak? ahogy említetted a múltkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nézőpont kérdése. Én találkoztam olyan hellyel ahol az ilyen kis 5 perces Tech-es programozásokat ingyen megcsinálták, másrészről meg én idegenkedem mindenféle irreverzibilis átalakítástól az autón, szóval nem hajtanék végre semmi olyan módosítást amit aztán később esetleg nem tudok a gyári állapotra maradéktalanul visszaállítani. Ebbe nálam beletartozik a vezetékek elvágása is (hiába forrasztod aztán össze, az már nem olyan lesz mint a gyári), szóval én csak akkor vágnék el egy vezetéket, ha van helyette tartalékba másik kábelkötegem amivel aztán később tudom pótolni az elmetszettet. A hátsó ajtóba szerelek be hamarosan hangszórókat. Vettem olyan kábelköteget, amelyben benne vannak a szükséges PIN tüskék és be van vezetékezve. Mivel én sem akarom elvágni a kábelt azért, hogy rászikszalagozzam a hangszóró vezetékét ezért segítsetek abban, hogy milyen csatlakozót vagy kábelsarut kell venni, amit a hangszóró kábelre forraszthatok, hogy a kábelkorbács gyári csatlakozójába bedughatok. Remélem érthető voltam. Ha nem, akkor este teszek fel képet a kábelkorbácson lévő hangszóró csatlakozóról. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 hát szerintem nem nagy szám..a gyárihoz képest.. Nekem is N-joy van ilyen műszerfallal. És csatlakozom 1.2 gcc-hez. Szerintem nem nagy szám. Újonnan biztos szép, de 8 év távlatából a szürkén jól látszódnak a használat nyomai. Az átfestésen gondolkodom. És nekem a fekete is tetszik alapból. Szóval 1-2 éven belül vagy átfestem antracit szürkére, vagy cserélek feketére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 A hátsó ajtóba szerelek be hamarosan hangszórókat. Vettem olyan kábelköteget, amelyben benne vannak a szükséges PIN tüskék és be van vezetékezve. Mivel én sem akarom elvágni a kábelt azért, hogy rászikszalagozzam a hangszóró vezetékét ezért segítsetek abban, hogy milyen csatlakozót vagy kábelsarut kell venni, amit a hangszóró kábelre forraszthatok, hogy a kábelkorbács gyári csatlakozójába bedughatok. Remélem érthető voltam. Ha nem, akkor este teszek fel képet a kábelkorbácson lévő hangszóró csatlakozóról. Előre is köszi Lehet, hogy megválaszolom kérdésemet: ez az? http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004493 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 hát szerintem nem nagy szám..a gyárihoz képest.. Nekem jobban bejön mint a fekete, vagy a fautánzat.Elfogadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nekem jobban bejön mint a fekete, vagy a fautánzat.Elfogadnám. ugy néz ki,sikerült szerezzek.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kikker Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ezt Te is meg tudod csinálni <_< Ez igy igaz.Én most akarom bevonni a mocitetöt,mert lejött a lakk róla.Kb 7 ezer forintomba fog kerülni az egész müvelet.Az ebay-en http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWNX:IT a legolcsobb,ma jött meg a csomag,kiválo minöség.Feltenni pedig nagyon egyszerü mivel van elég sok video hogyan kell felrakni.Remélem segitettem valakinek.Olcsobb mint ujrafesteni,és sokkal jobban néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ez igy igaz.Én most akarom bevonni a mocitetöt,mert lejött a lakk róla.Kb 7 ezer forintomba fog kerülni az egész müvelet.Az ebay-en http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWNX:IT a legolcsobb,ma jött meg a csomag,kiválo minöség.Feltenni pedig nagyon egyszerü mivel van elég sok video hogyan kell felrakni.Remélem segitettem valakinek.Olcsobb mint ujrafesteni,és sokkal jobban néz ki. Ha elkészült, rakhatnál fel képeket hogy milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kikker Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ha elkészült, rakhatnál fel képeket hogy milyen lett. Mindenképp teszek fel képet,már én is várom a végeredményt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha elkészült, rakhatnál fel képeket hogy milyen lett. De ez csak fólia, kell hozzá az a folyadék, ami feloldja, olyan is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts