szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 sziasztok, nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó mp3 lejátszós usb-s vagy SD kártyaolvasós fejegységet köszi! Olcsónak elég olcsó ez is. Kicsit sajnos "buta" a készülék, de ennyi pénzért ennyit tud! Vagy neked cd is kellene bele?
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 sziasztok, nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó mp3 lejátszós usb-s vagy SD kártyaolvasós fejegységet köszi! Én innen szoktam rádiót rendelni: http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...-autoradio.html
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...p3-s-radio.html kb. ez az ár a belépőszint normálisabb USB-s magnóknál
Kess Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...p3-s-radio.html kb. ez az ár a belépőszint normálisabb USB-s magnóknál ez teljesen jó ár, bár nem vagyok egy nagy sony fan
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 ez teljesen jó ár, bár nem vagyok egy nagy sony fan Én sem vagyok Sony fan, csak árban ez a belépő szint! Nekem most JVC-m van, ami 4 éves és hibátlan... Most Clariont vagy Alpine-t vennék
Kess Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Én sem vagyok Sony fan, csak árban ez a belépő szint! Nekem most JVC-m van, ami 4 éves és hibátlan... Most Clariont vagy Alpine-t vennék JVC nekem is volt és meg voltam vele elégedve, de nekem is jobban bejön az alpine
battyo Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 hali kérdésem: takarítottam ma az autót,és az ülés alatt láttam valami műszert,amihez kábel is megy a padlóból. ez mi lehet? ezen a képen is ittvan,a piros fekete valami
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 hali kérdésem: takarítottam ma az autót,és az ülés alatt láttam valami műszert,amihez kábel is megy a padlóból. ez mi lehet? ezen a képen is ittvan,a piros fekete valami A biztonsági öv feszítő pirotechnikai patron, vagy mi a szösz a neve. A légzsákkal együtt működik, ütközésnél belehúz az ülésbe. Szerk.: legalábbis szerintem...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 A biztonsági öv feszítő pirotechnikai patron, vagy mi a szösz a neve. A légzsákkal együtt működik, ütközésnél belehúz az ülésbe. Szerk.: legalábbis szerintem... igen, ez az ülés alatti csati, A sárga kábel megy az övfeszítőhöz! Ezen kívül itt csatlakozik az ülésfűtés és az oldallégzsák is! Valamit a bizti öv visszajelző, ha van!
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 értem,köszönöm! Amúgy azon a "sinen" lehet kihúzni a könnyebb szerelhetőség végett, és a piros műanyag pöcök kihúzása után szétt is lehet szedni a fekete dobozt! Ez szokott kontakt hibás lenni, és a légzsákvisszajelző világítani!
KMiki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Tengermély tiszteletem Uraim! Segítséget kérnék a következőben: Néhány nappal ezelőtt azt vettem észre, hogy a háromfunkciós infokijelző (TID, avagy középkonzolkijelő) háttérvilágítása bekapcsolva marad, akkor is, ha kiveszem a kulcsot és lezárom az autót. Az idő, hőmérséklet adatok nem láthatóak, csak az LCD világít. Az autóban nem a gyári rádió van, hanem egy Sony CDX-S2250. Az antennavezérő vezeték lekötésével már próbálkoztam, de nem segített. Meglátásotok szerint lehet valami köze a multitimernek ehhez a jelenséghez? Hétvégén volt vele egy kis küzdelmem, de az még akkor megoldódott. Korábban valaki említette, hogy a dátumkijelzés eltűnését a rádió bekapcsolásra le lehet kódolni. Esetleg ez a jelenség is hasonlóan orvosolható lenne? Köszi! KM.
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Hello! Szeretnék egy pár légterelőt az első ablakokra. A szatunát néztem, 7000körül megy, találtam ilyet: szélterelő Árban jobb, de ha a szatuna fényévekkel jobb, nem érdekel a plusz pár ezres. Vagy valakinek egyéb tippje melyik éri meg? Köszi! P.
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Hello! Szeretnék egy pár légterelőt az első ablakokra. A szatunát néztem, 7000körül megy, találtam ilyet: szélterelő Árban jobb, de ha a szatuna fényévekkel jobb, nem érdekel a plusz pár ezres. Vagy valakinek egyéb tippje melyik éri meg? Köszi! P. Nekem Szatuna van kb. 6-7 éve....
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Nekem Szatuna van kb. 6-7 éve.... A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit.
dsteel Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit. Sima ügy: nincs semmi mismásolás: a gyár rájött, hogy az interneté a jövő és megbízta a marketinges gizikét, hogy olcsólégterelő nicknévvel árulja a 10.000.000 tonnás elfekvő árukészletet.
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit. Nekem heko van,már vagy 4 éve.nem adtam oda az előző g-ről.Meg vagyok vele elégedve,jobban is tetszik,mert nem áll ki annyira,mint a szatuna.
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Sima ügy: nincs semmi mismásolás: a gyár rájött, hogy az interneté a jövő és megbízta a marketinges gizikét, hogy olcsólégterelő nicknévvel árulja a 10.000.000 tonnás elfekvő árukészletet. És nekik 4400ért is megéri elpasszolni? Mert a hivatalos honlapon is netes rendelés van, 7400 a két darab, plusz kiszállítás. Amúgy hihető lenne ez a verzió is, hisz ha a sablon kész, akkor utána gondolom gombokért előállítanak egy párat.
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül?
Zachi Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül? Ha szerencséd van, akkor elég a ventilátor kapcsolóját lehúznod. Alul, középen van egy izzó, amit kis kézügyességgel (vagy csipesszel) ki tudsz cserélni. Minden más esetben sajna csak bontással lehet.
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Ha szerencséd van, akkor elég a ventilátor kapcsolóját lehúznod. Alul, középen van egy izzó, amit kis kézügyességgel (vagy csipesszel) ki tudsz cserélni. Minden más esetben sajna csak bontással lehet. Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D
Zachi Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D Akkor nincs más választásod, mint ...
Stofl Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül? Én már cseréltem egy G Astrán bontás nélkül. Illetve az autó rádiót meg az alsó rekeszt szedtem ki. És nagyon vékony kézzel, csipesszel sokat játszva kilehetett szedni az izzókat. Ez egy 1.2-es 3 ajtósnál volt. Gondolom a többinél is így lehet. Enyémen még nem néztem. 70Ft-os izzókat vettem akkor, és a kiégettnek a foglalatát átforrasztottam a foglalat nélkülire. így olcsón bár sok munkával megvolt a csere. A végeredmény jó lett.
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D Akkor konzol ki,és góóóóó,max 25 perc,mondom én aki már szétlegózta majdnem az egész autót :lol:
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Akkor konzol ki,és góóóóó,max 25 perc,mondom én aki már szétlegózta majdnem az egész autót :D a beltérben bármit szétkapok mint foxi a lábtörlőt a rutinom már megvan nekem is :D fűtőradiátor csere+ átkábelezés elejétől a végéig sima ügy +ülésfűtés panelek beszerelése beltérben nagy mester vagyok. aksisgépel megy mint a villám. egyedül a motortérrel nem játszok mert van egykét dolog ami a tanuló pénz volt a beltérben. toronycsapágy,stabpálca, gátlók, fékek cseréje nem gond a tankomat kéne leszednem valahogy mert beesett a marmonkanna szűrője és a kúton 800ftonként kiold apisztoj :lol:
Recommended Posts