Arti Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ismét egy földi! :D Helló. :lol: Ha már ennyi földi lett hirtelen, akkor tavasszal össze kellene futni. Továbbiakban ezzel kapcsolatban az Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > Opel Club, Közép-Dunántúl, Régió találkozók topic-ot lehet használni.
Arti Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 A lökös belső oldalán látszik a kivágandó rész kontúrja (gyári ködlámpához). Nem kell másik lökös. Köszönöm, ez megnyugtatott.
szkszaby Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 A segítségeteket szeretném kérni két dologban is. Az egyik, hogy vettem a hátsó ajtókhoz nyitásérzékelőket. Szerintetek a kábel elő van készítve hozzá, vagy az elsőkről kell lepárhuzamosítanom? Egy szál szürke megy rá elvileg. A másik kérdésem pedig az, hogy vettem tűzfal hangszigetelő cuccot, csak a klímacsövektől nem lehet felrakni, mert egyrészt elvileg át kéne bújtatni rajtuk, másrészt nem is tudom betenni a hely szűke miatt. Aki tett már be, az hogy csinálta? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! Tyűű a Cl2-ből ezt is kispóróéták!!?? :lol:
Gery Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Tyűű a Cl2-ből ezt is kispóróéták!!?? :lol: Sok minden mással együtt :D
Korzika Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Tyűű a Cl2-ből ezt is kispóróéták!!?? :lol: Viszont ,jó áron adták őket nagyon.Mikor a C Corsa még megvolt,mi is nézegettük, hogy jó lenne lecserélni egy G Classic-ra.Olyan szép pirosra.
jaygab Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Tyűű a Cl2-ből ezt is kispóróéták!!?? :lol: hááát nem tudom, nekem 2007. CLII és VAN benne :D
uhuhu Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 mert valaki beletette... 2005 től nincsbenne :lol:
fubela Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 A segítségeteket szeretném kérni két dologban is. Az egyik, hogy vettem a hátsó ajtókhoz nyitásérzékelőket. Szerintetek a kábel elő van készítve hozzá, vagy az elsőkről kell lepárhuzamosítanom? Egy szál szürke megy rá elvileg. A másik kérdésem pedig az, hogy vettem tűzfal hangszigetelő cuccot, csak a klímacsövektől nem lehet felrakni, mert egyrészt elvileg át kéne bújtatni rajtuk, másrészt nem is tudom betenni a hely szűke miatt. Aki tett már be, az hogy csinálta? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! Be van vezetékezve, de a vezetékek lenn vannak a küszöbbe. A gumidugó helyén lenyúlsz egy kampós dróttal és felhúzod. 10 perc oldalanként. (Régebben valaki felrakta fényképekkel.)
speter Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 A másik kérdésem pedig az, hogy vettem tűzfal hangszigetelő cuccot, csak a klímacsövektől nem lehet felrakni, mert egyrészt elvileg át kéne bújtatni rajtuk, másrészt nem is tudom betenni a hely szűke miatt. Aki tett már be, az hogy csinálta? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! Legjobb tudomásom szerint motor ki.
Gery Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Tűzfalszigetelés berakva. Nem volt egyszerű, de a helyén van. Ami nagyon útban volt, az a klíma csövei. Türelem az kellett hozzá azért rendesen.
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Tűzfalszigetelés berakva. Nem volt egyszerű, de a helyén van. Ami nagyon útban volt, az a klíma csövei. Türelem az kellett hozzá azért rendesen. És,változás van?
Gery Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Be van vezetékezve, de a vezetékek lenn vannak a küszöbbe. A gumidugó helyén lenyúlsz egy kampós dróttal és felhúzod. 10 perc oldalanként. (Régebben valaki felrakta fényképekkel.) Köszi, majd megpróbálom előkotorni a kábelt.
Gery Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 És,változás van? Még nem tudom, majd reggel kiderül, remélem azért számít valamit. Nem véletlenül volt ott a G-ben.
Gery Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Épített már be valaki z14xep-be fedélzeti sz.gépet? Vajon tudja vezérelni az ecu? Néztem egy 2005-ös kapcsolási rajzot, ott a mid bekötésénél a z14xep nem szerepel csak a z16xep. Ezért vagyok bizonytalan. Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan, mint a tempomat.
Zachi Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Épített már be valaki z14xep-be fedélzeti sz.gépet? Vajon tudja vezérelni az ecu? Néztem egy 2005-ös kapcsolási rajzot, ott a mid bekötésénél a z14xep nem szerepel csak a z16xep. Ezért vagyok bizonytalan. Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan, mint a tempomat. Érdeklődj Opel16V cartársnál vagy itt (ezt is ő jegyzi :lol: ).
Tomi 1.6 Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Be van vezetékezve, de a vezetékek lenn vannak a küszöbbe. A gumidugó helyén lenyúlsz egy kampós dróttal és felhúzod. 10 perc oldalanként. (Régebben valaki felrakta fényképekkel.) Nekem a B oszlopban volt.
törvényenkívüli Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Nekem a B oszlopban volt. igen, a B oszlopban van, csak nem fent a helyén, hanem le van esve (az az egy szál vezeték nem bírja a csati súlyát, ezért "lekonyul") ki kell szedni a gumidugót és az ajtó átvezető gumit. akkor már könnyen visszahúzható madzaggal vagy kampóval
Gery Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Érdeklődj Opel16V cartársnál vagy itt (ezt is ő jegyzi :lol: ). Sajnos már nem kapható az a változat, ami a honlapon van, de majd lesz egy újabb típus nemsokára, már kérdeztem tőle.
_Robi_ Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Sajnos már nem kapható az a változat, ami a honlapon van, de majd lesz egy újabb típus nemsokára, már kérdeztem tőle. Gondolom árba is jóval többet tud majd!
Zachi Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Sajnos már nem kapható az a változat, ami a honlapon van, de majd lesz egy újabb típus nemsokára, már kérdeztem tőle. Múlt év vége volt beharangozva. Lassacskán meg fog jelenni. Úgy tudom nem szokott a levegőbe beszélni. Türelem.
Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Múlt év vége volt beharangozva. Lassacskán meg fog jelenni. Úgy tudom nem szokott a levegőbe beszélni. Türelem. jaja kérdeztem már én is Gáborunktól valamikor hónap elején... azt mondta figyeljük az oldalt :lol:
Báthory Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy astra classic(G) 1.4 twinportba mennyi utólag a tempomat? Ki foglalkozik ilyesmivel?
_Robi_ Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy astra classic(G) 1.4 twinportba mennyi utólag a tempomat? Ki foglalkozik ilyesmivel? 50-60 ezer körül van. Korábban itt irt vki erről. Sajnos ehhez már kell kiegészítő elektronika. És amiatt drága. Opel is rájött hogy a 80-100 ezres extrát a magyar 25 ből beszereli akkor az nem jó. Ezért bekeményített és úgy módosította a dolgokat már mindenképpen költséges.
speter Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 50-60 ezer körül van. Korábban itt irt vki erről. Sajnos ehhez már kell kiegészítő elektronika. És amiatt drága. Opel is rájött hogy a 80-100 ezres extrát a magyar 25 ből beszereli akkor az nem jó. Ezért bekeményített és úgy módosította a dolgokat már mindenképpen költséges. Gondolom. És csak az Z14XEP-seket szívatják. Csak a kieg kütyü Opelból beszerezve 100.000-es tétel...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Gondolom. És csak az Z14XEP-seket szívatják. Csak a kieg kütyü Opelból beszerezve 100.000-es tétel... Megspóroljátok azon,hogy nem kell vez-szíjat cserélni :lol:
Recommended Posts