panizzi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Tuti, de miért is? Ott is legalább 20 dodó és benne van a szállítási probléma lehetősége. Egy darabért nem éri meg szórakozni szerintem. De a kérdés még adott: B Corsa vajon megy OBD2 műszerrel? A csatija 16 pines, ez tuti, de milyen protokollt használ? az embered is akkor rendeli meg, ha kifizetted neki, 20 dodó meg 4e, nem 6.5 de te tudod... szállítási problémával nem szaroznak, az ott nem magyarország. nem jön meg, küld neked egy újat. ha megírod neki, hogy rossz, küld neked egy újat. ha meggondolod magad, visszautalja a pénzt. kicsit más kultúra van arrafelé. (corsa fogalmam sincs, talán a corsás topikban kellene megkérdezni) szerk : megrendelem én is neked, ha előre kifizeted a hatfelet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ezek az ebayos dolgok mennyire megbízhatóak? Mert a 18 dolcsi a tech2es cuccért marha jó ár jelenlegi árfolyamon sincsen 4 rugó. Annyiért jó cucc, szerintetek a tech2 for winnel működik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ezek az ebayos dolgok mennyire megbízhatóak? Mert a 18 dolcsi a tech2es cuccért marha jó ár jelenlegi árfolyamon sincsen 4 rugó. Annyiért jó cucc, szerintetek a tech2 for winnel működik?? Ebay-ről még mindent megkaptam eddig (kb. 20 vásárlás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2010 jaja 100%-ban megbízható mi Hongong ból szoktunk rendelni (majd minden héten) a több szából eddig csak 1x nem érkezett meg, de azt paypal visszafizette Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 jaja 100%-ban megbízható mi Hongong ból szoktunk rendelni (majd minden héten) a több szából eddig csak 1x nem érkezett meg, de azt paypal visszafizette Ez már a beszélgetős topikba kellene, de hátha belefér még: Ismerősöm is többször rendelt már e-bay-ről, és mindig megkapta a rendelt cuccot. Egyszer rendelt Magyarországról a prohardver.hu-n, és az előre elutalt pénzéért csak egy üres dobozt kapott. Amikor reklamált az eladónál azt a választ kapta, hogy "biztos kilopta a postás". Magyarország, Én így szeretlek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 az embered is akkor rendeli meg, ha kifizetted neki, 20 dodó meg 4e, nem 6.5 de te tudod... szállítási problémával nem szaroznak, az ott nem magyarország. nem jön meg, küld neked egy újat. ha megírod neki, hogy rossz, küld neked egy újat. ha meggondolod magad, visszautalja a pénzt. kicsit más kultúra van arrafelé. (corsa fogalmam sincs, talán a corsás topikban kellene megkérdezni) szerk : megrendelem én is neked, ha előre kifizeted a hatfelet :lol: Megkérdeztem, polcról adja, azonnali postázással. Abba nem megyek bele, hogy rendelem, majd várok hetekig. Ha van áru fizetek, ha nincs, akkor nem kell, keresek máshol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ebay-ről még mindent megkaptam eddig (kb. 20 vásárlás) PayPal-ra hogy tudsz befizetni, van magyar kontaktja/bankszámlája, mint pl a Skype-nak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 a paypal az egy virtuális bank, ami a Te kártyádról húzza le a vásárlás összegét. olyan mint amikor a teszkóban kártyával fizetsz. csak annyit húz le amennyi a vásárlás összege. én közel 100 külföldi vásárláson vagyok túl, egy tétel nem jött meg, de az eladó visszautalta a pénzt, és egy tétellel basztak át, mert újként hirdették a mobiltelefont, és egy felújitott jött helyette. ott buktam párezret. ennyi. most jött 2 pár adidas cipőm , a 2 páron kb 12.000 Ft ot spóroltam, és még idáig mindig jó, és minőségi cucc jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ma feltettük a vonóhorgot. Megerősíteném, tényleg működik az előzőleg leírt multitimer-km óra összekötős dolog az index visszajelzéshez. Viszont akinek nincs tartalék pin-je a multitimer csatihoz az inkább ne álljon neki. Elég nagy szopás volt, a km óra csatiba még lapítottam egyet rézdrótból, de a multitimerbe "anya" kell, amit csak egy régebbi nyomtatóból sikerült berhelni. Lényeg, hogy működik! :lol: üdv Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Tempomat kérdés. Ha nincs a kormányban a csati, akkor mennyire cuccos beszerelni? Esetleg valaki vállal ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 az jó. és hogy fogod levizsgáztatni? a mübizonylatra kell valami felszerelői pecsét, aki vállalja a felelősséget, ha leszakad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 az jó. és hogy fogod levizsgáztatni? a mübizonylatra kell valami felszerelői pecsét, aki vállalja a felelősséget, ha leszakad :lol: Megoldjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Tempomat kérdés. Ha nincs a kormányban a csati, akkor mennyire cuccos beszerelni? Esetleg valaki vállal ilyet? Wessz csinál ilyeneket. az jó. és hogy fogod levizsgáztatni? a mübizonylatra kell valami felszerelői pecsét, aki vállalja a felelősséget, ha leszakad :lol: Nekem még a blank műbizim is megvan. Nem is kérték, meg se kérdezték ki, hogy mikor miért szerelte fel, csak lenyúlták a zsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 PayPal-ra hogy tudsz befizetni, van magyar kontaktja/bankszámlája, mint pl a Skype-nak? Ebay.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ebay.hu Na, ez nekem teljesen kiesett: ebay.hu. Én még ott tartok, hogy usa vagy germánia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Ebay.hu Én már néztem, de úgy tudom, hogy keresni lehet magyarul, viszont a tényleges vásárlás angolul megy. Azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Én már néztem, de úgy tudom, hogy keresni lehet magyarul, viszont a tényleges vásárlás angolul megy. Azt hiszem. No, majd ha a magyar világnyelv lesz ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Akkor megszületett a TC - m is !!! :lol: THX WESSZ!!! :lol: (Tempomat vvisszajelző+TC visszajelző is tökéletes!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Akkor megszületett a TC - m is !!! :) THX WESSZ!!! :lol: (Tempomat vvisszajelző+TC visszajelző is tökéletes!) Lassan most már tényleg fullextrás lesz a verda :lol: Grat min2töknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Akkor megszületett a TC - m is !!! :D THX WESSZ!!! :lol: (Tempomat vvisszajelző+TC visszajelző is tökéletes!) Még egy kis ESP? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Még egy kis ESP? :lol: :) van még 1-2 5let... :D még Wessz-nek is.. :lol: , de erősen csökkent a beépíthető extrák lehetősége... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Lassan most már tényleg fullextrás lesz a verda :lol: Grat min2töknek! Nemsokára :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nemsokára :lol: :) bőr van már benne?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nemsokára :lol: :lol: hali mi kellett hozzá? a kapcsolón a tartón kívül mindegyikbe beköthető ami abs es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 nincs mit Akkor megszületett a TC - m is !!! :lol: THX WESSZ!!! :lol: (Tempomat vvisszajelző+TC visszajelző is tökéletes!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts